Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Mαλάκα με έχεις δει κ live....τι να λέμε....εγώ δε σκαλώνω πουθενά....;) ;) ;)

Σκέψου να ήσουν εκεί μαζί μας...τι θα γινόταν....αλλά...είπαμε...δεν είσαι εσύ γι'αυτά...πέφτει ροπαλιά....
τίποτα μαλάκα την επόμενη φορά θα πάρεις μάρκες για να είμαι μαζί στο πριβέ......

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Mαλάκα με έχεις δει κ live....τι να λέμε....εγώ δε σκαλώνω πουθενά....;) ;) ;)

Σκέψου να ήσουν εκεί μαζί μας...τι θα γινόταν....αλλά...είπαμε...δεν είσαι εσύ γι'αυτά...πέφτει ροπαλιά....
παμε απεκι γιατι ολι μου μιλατε και θα τρελαθο θα το καψο τοπ βοθροκεφαλο μου

Επισκέπτης
τίποτα μαλάκα την επόμενη φορά θα πάρεις μάρκες για να είμαι μαζί στο πριβέ......

Έπρεπε να δεις το βοθρουλη μαλάκα....καθόταν ατάραχος με το μονοποντο εξω στην πριβεδαρα του Κλεοπατρα...κ οι γκόμενες (2) να έχουν τρελαθει.....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Έπρεπε να δεις το βοθρουλη μαλάκα....καθόταν ατάραχος με το μονοποντο εξω στην πριβεδαρα του Κλεοπατρα...κ οι γκόμενες (2) να έχουν τρελαθει.....
ρε εκινι εκι που τις ιπες οτι ξερο αγλικα τι μου τι εστιλες,ολο μιλαγε και δε καταλαβενα γρι κλα τις το χουφτοσα

Επισκέπτης
ρε εκινι εκι που τις ιπες οτι ξερο αγλικα τι μου τι εστιλες,ολο μιλαγε και δε καταλαβενα γρι κλα τις το χουφτοσα

Eκείνη ρε μίλαγε γαλλικά...που μου είχες πει οτι ήξερες...απο τότε που σπούδαζες στο Λούβρο...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Eκείνη ρε μίλαγε γαλλικά...που μου είχες πει οτι ήξερες...απο τότε που σπούδαζες στο Λούβρο...
πιο Λουβρο ,φανταζομε τι θα πες στις διο που μου στιλες για πριβε και ολο με γελαγανε

Επισκέπτης
πιο Λουβρο ,φανταζομε τι θα πες στις διο που μου στιλες για πριβε και ολο με γελαγανε

Nαι...ναι...γελάγανε...γι'αυτό μετά πήγαν κατευθείαν για ντουζάκι...τις λέρωσες τις κοπέλες...κ ζητάς κ τα ρέστα που σου διάλεξα 2 κομματάρες....παρόλο που μίλαγε η μια γαλλικά...κ έπαιζε πιάνο κ όχι κλαρίνο....σαν την άλλη....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πιανο πεζη το γινεκακι,και καθολικο εινε το καφενιο φιλε σιθιματικο αλα εσι ολο φοναζες και ελεγε χορο στο πεδι χορο,ενο το γινεκακι μου μιλουσε

Επισκέπτης
πιανο πεζη το γινεκακι,και καθολικο εινε το καφενιο φιλε σιθιματικο αλα εσι ολο φοναζες και ελεγε χορο στο πεδι χορο,ενο το γινεκακι μου μιλουσε
Δε φώναζα εγώ...απ'το πίσω τραπέζι φώναζαν...οι οπαδοί σου....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Δε φώναζα εγώ...απ'το πίσω τραπέζι φώναζαν...οι οπαδοί σου....
γιατι ρε ο Βισι ειμε στα μπουζουκια,απλα εσι εβαλες τα κοριτσα να ουρλιαζουνε και τη μαβρι να μου πιανι το πουλακι μου

Επισκέπτης
γιατι ρε ο Βισι ειμε στα μπουζουκια,απλα εσι εβαλες τα κοριτσα να ουρλιαζουνε και τη μαβρι να μου πιανι το πουλακι μου

Σαν τον βησαρίωνα των στριπ είσαι...μεγάλη μορφή λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε..............

Τα κορίτσια κ οι θαμώνες φώναζαν μόνοι τους..εγώ δεν έκανα τίποτα....

Η μαυρούλα ήταν τσαχπίνα...κ μάλλον σε γούσταρε...απορώ πως δεν την φόρτωσες.....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Σαν τον βησαρίωνα των στριπ είσαι...μεγάλη μορφή λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε..............

Τα κορίτσια κ οι θαμώνες φώναζαν μόνοι τους..εγώ δεν έκανα τίποτα....

Η μαυρούλα ήταν τσαχπίνα...κ μάλλον σε γούσταρε...απορώ πως δεν την φόρτωσες.....
αφου εσι ελεγες οτι ολες με γουσταρανε πιο πολι γουσταρισα τιν Ανιτα απο τι Πιρεος αλα αφτι δε με πλισιαζε καθολου

Επισκέπτης
αφου εσι ελεγες οτι ολες με γουσταρανε πιο πολι γουσταρισα τιν Ανιτα απο τι Πιρεος αλα αφτι δε με πλισιαζε καθολου

Όλες σε γουστάρανε κ σε αγάπησαν πραγματικά με το που σε είδαν..απλά η μαυρούλα στο έδειχνε κ έμπρακτα...:)
Η Ανίτα μάλλον θυμόταν τότε που την κάναμε μπάνιο με τις σαμπάνιες στην Περαιώς κ ακόμη μας είναι θυμωμένη...;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Όλες σε γουστάρανε κ σε αγάπησαν πραγματικά με το που σε είδαν..απλά η μαυρούλα στο έδειχνε κ έμπρακτα...:)
Η Ανίτα μάλλον θυμόταν τότε που την κάναμε μπάνιο με τις σαμπάνιες στην Περαιώς κ ακόμη μας είναι θυμωμένη...;)
καλα το χα ξεχασι ....παο να δο τορα τον Τσουκαλα σε λιγο αρχινα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο πολογιστής κράσαρε μόλις είδε τι γράφετε...
βοθρούλη πάρε μαζί σου σε στριπ και σου υπόσχομαι να έρθω στο κωλόμπαρο με τη φανέλλα του βήσι.......
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ο πολογιστής κράσαρε μόλις είδε τι γράφετε...
βοθρούλη πάρε μαζί σου σε στριπ και σου υπόσχομαι να έρθω στο κωλόμπαρο με τη φανέλλα του βήσι.......
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Δασκαλε παο για νανι νανι με τιν θιρα 7,εινε και αλα που δε ιπε αλα δε πιραζι,εγο θα βγενο μονο με το φιλο μου αφου ο Μακ με κοροδεβη,μου ταζη μισι και τιποτα
καλινιχτα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δασκαλε παο για νανι νανι με τιν θιρα 7,εινε και αλα που δε ιπε αλα δε πιραζι,εγο θα βγενο μονο με το φιλο μου αφου ο Μακ με κοροδεβη,μου ταζη μισι και τιποτα
καλινιχτα
πρόεδρε ΜΟΝΟ Η 7....
Εβγαλα απ το παιδικό δωμάτιο όλες τις σημαίες και τις μπλούζες του βίσι και του τζιό.
Αμα πάμε βόλτα θα κάνω το κωλόμπαρο καραισκάκη.....

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι ξεκίνησε, τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, η διάθεση του Ενιαίου Εισιτηρίου Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2008-09. Το Ενιαίο Εισιτήριο Διαρκείας θα δώσει τη δυνατότητα στα μέλη και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. να εξασφαλίσουν μία μόνιμη θέση, σε όλους τους εντός έδρας αγώνες όλων των διοργανώσεων, που συμμετέχουν οι ομάδες μας: Βόλεϊ Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών, Πόλο Ανδρών και Πόλο Γυναικών, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και στο Εθνικό Κλειστό Κολυμβητήριο Πειραιά.

Οι τιμές:

200€ (100€ για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.) Το συγκεκριμένο εισιτήριο διαρκείας στους αγώνες Βόλεϊ Ανδρών, Γυναικών αντιστοιχεί στα διαζώματα Γ-Δ του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη».

Επίσης, θεσπίζεται για τους αγώνες βόλεϊ Ανδρών, Γυναικών, VIP εισιτήριο διαρκείας, ως εξής:

VIP 1                              500€

VIP 2                              300€

Τα εισιτήρια VIP 1, VIP 2 ισχύουν, ως κοινά διαρκείας στους αγώνες των ομάδων Πόλο Ανδρών, Γυναικών.

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. εγκαινιάζει την οικογενειακή κερκίδα στα αθλήματα Βόλεϊ Ανδρών, Γυναικών και Πόλο Ανδρών, Γυναικών με το  Οικογενειακό Ενιαίο Εισιτήριο Διαρκείας, το οποία τιμάται 130€ για έναν γονέα(ανεξαρτήτως του αριθμού παιδιών που θα δηλώσει) και 150€ για δύο γονείς(ανεξαρτήτως του αριθμού παιδιών που θα δηλώσουν). Το συγκεκριμένο εισιτήριο διαρκείας στους αγώνες Βόλεϊ Ανδρών, Γυναικών αντιστοιχεί στο διάζωμα Β του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη».

·        Η διάθεση του Ενιαίου Εισιτηρίου Διαρκείας 2008-09, πραγματοποιείται καθημερινά από τις 10.00 έως τις 17.00, από το Τμήμα Μελών στα Γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. (Πλατεία Αλεξάνδρας, Πασαλιμάνι), καθώς και από το Μουσείο του Ολυμπιακού στο Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" (Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή- Σάββατο 10:00-18:00, Τετάρτη 12:00-20:00 και Κυριακή 10:00-16:00).

Πληροφορίες: 2104190903, 2104138950, 210 4819440

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΜΑΣ.

καλημερες πρακτορια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom