Επισκέπτης
& οχι μονο.. ;)Πες αλεύρι....ο "Χάρος" σας γυρεύει.....
& οχι μονο.. ;)Πες αλεύρι....ο "Χάρος" σας γυρεύει.....
πιο χαρος ρε χαρουλι λεγανε το κοτομπιφτεκαΆραξε μαλάκα κ πρόσεχε πως μιλάς στον βοθρούλη...γιατί θα βρεθείς σε καμιά γωνιά με σκατά.....
Πες αλεύρι....ο "Χάρος" σας γυρεύει.....
Γεια σου ρε βοθρε μερακληαμα φιλε αγαπιμενε δε σου αρεσι η καλαμοκοτα κερναμε κοτομπιφτεκο με ψομακι τιροσαλατα και πρασινι,εμις πλιρονουμε εχουμε λεφτα 5 ευρο εχι το κοτο και 2 η πρασινι,θα κανουμε ρεφενε
η σουιτες που εκλισα στο δρομο εχουνε θεα προς το χορο παρκιν σκουπιδιαρεικον του διμου ΝΦ θα μαστε εφτιχισμενη
εδώ ρε δε μπορούν να κερδίσουν τον εργοτέλη.....Οι Μ-παοκτζήδες βγάλανε γλώσσα. Θα πάρουνε πρωτάθλημα τώρα. Εγώ πάλι λέω πως αυτό που παίζουνε τώρα είναι το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.
Είναι σίγουρα καλύτεροι από πέρσι....αλλά χαλαρώστε ρε καρντάσια...5 αγωνιστικές κάναμε...έχει ακόμα ψωμί...ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
δε ειμε με τον ιρακλι ΓΑΒΡΑΡΟΣ ΕΙΜΕΓεια σου ρε βοθρε μερακλη
Eίναι απ'τα μέρη μου...γι'αυτό τον ανέφερα....;)& οχι μονο.. ;)
δε εχουνε ιδιο κρουασν στι φανελα γιαφτοεδώ ρε δε μπορούν να κερδίσουν τον εργοτέλη.....
Κύριε ΔΣ μετά το κοτομπίφτεκο θα πάμε και για κανένα κοτομπιλιαρδάκι??αμα φιλε αγαπιμενε δε σου αρεσι η καλαμοκοτα κερναμε κοτομπιφτεκο με ψομακι τιροσαλατα και πρασινι,εμις πλιρονουμε εχουμε λεφτα 5 ευρο εχι το κοτο και 2 η πρασινι,θα κανουμε ρεφενε
η σουιτες που εκλισα στο δρομο εχουνε θεα προς το χορο παρκιν σκουπιδιαρεικον του διμου ΝΦ θα μαστε εφτιχισμενη
αμα φιλε αγαπιμενε δε σου αρεσι η καλαμοκοτα κερναμε κοτομπιφτεκο με ψομακι τιροσαλατα και πρασινι,εμις πλιρονουμε εχουμε λεφτα 5 ευρο εχι το κοτο και 2 η πρασινι,θα κανουμε ρεφενε
Eσείς μπορείτε ???? Εδώ το αναβάλατε πάνω που η Εργοτελάρα είχε φορτσάρει....γιατί ήρθε η ψώλα η μαντόννα...εδώ ρε δε μπορούν να κερδίσουν τον εργοτέλη.....
οχι ρε τρελος εισαι?θα μας φανε τα λεφτα στο παγκο οι λαγοκοτες δεν βλεπεις τι μπιλιαρδο ξερουν?Κύριε ΔΣ μετά το κοτομπίφτεκο θα πάμε και για κανένα κοτομπιλιαρδάκι??
[youtube=425,350]ojTRQQAPDBc[/youtube]
κολιτε τρις σοιτες εκλισα θα φερη ο Μακλειν και νοσοκομες απο την Καστορος
επρεπε να πάρουμε μάτι εν πρώτοις.....Eσείς μπορείτε ???? Εδώ το αναβάλατε πάνω που η Εργοτελάρα είχε φορτσάρει....γιατί ήρθε η ψώλα η μαντόννα...
θα στο σπρωξω το κουραδι βοθρε, και μην ξυνεις την μολυβηθρα σου συνεχεια..μυριζει..απο οσα γραφεις καταλαβα χριστουγεννα,διδακτορικο εχεις ρε μπαγασα?αμα φιλε αγαπιμενε δε σου αρεσι η καλαμοκοτα κερναμε κοτομπιφτεκο με ψομακι τιροσαλατα και πρασινι,εμις πλιρονουμε εχουμε λεφτα 5 ευρο εχι το κοτο και 2 η πρασινι,θα κανουμε ρεφενε
καραμανλί καραμανλί ο επόμενος που θα σε γαμήσει δεν θα δοκιμάσει να αυτοκτονήσει......θα στο σπρωξω το κουραδι βοθρε, και μην ξυνεις την μολυβηθρα σου συνεχεια..μυριζει..απο οσα γραφεις καταλαβα χριστουγεννα,διδακτορικο εχεις ρε μπαγασα?
πηγαινε καμια βολτα τα διδυμα,δεν γαμαμε χοντρους βαζελουςθα στο σπρωξω το κουραδι βοθρε, και μην ξυνεις την μολυβηθρα σου συνεχεια..μυριζει..απο οσα γραφεις καταλαβα χριστουγεννα,διδακτορικο εχεις ρε μπαγασα?
Ρε μαλάκα δεν καταλαβαίνεις ???? Καταλάβαμε οτι είσαι ο χοντροκουράδας τραγουδιστής...ξεκόλλα λέμε απ'το βοθρούλη....θα στο σπρωξω το κουραδι βοθρε, και μην ξυνεις την μολυβηθρα σου συνεχεια..μυριζει..απο οσα γραφεις καταλαβα χριστουγεννα,διδακτορικο εχεις ρε μπαγασα?
δε ξερο απο αν εχο μολιβιθρα εγο ξερο οτι με ξινι η καραφλα μου οποτε περνο απο ΝΦ λεο επιτελους καπιος σα το διδακτορικο Γρανιτσα αξιοπισε το χορο ,γιατι ετσι κιαλιος τσαμπα πιγενε επι 15 χρονια ουτε μια κουπαθα στο σπρωξω το κουραδι βοθρε, και μην ξυνεις την μολυβηθρα σου συνεχεια..μυριζει..απο οσα γραφεις καταλαβα χριστουγεννα,διδακτορικο εχεις ρε μπαγασα?
δε ξερο απο αν εχο μολιβιθρα εγο ξερο οτι με ξινι η καραφλα μου οποτε περνο απο ΝΦ λεο επιτελους καπιος σα το διδακτορικο Γρανιτσα αξιοπισε το χορο ,γιατι ετσι κιαλιος τσαμπα πιγενε επι 15 χρονια ουτε μια κουπα
ρε πλέζουρα, σόρρυ, αλλά δεν σε πιάνω ώρες ώρες. Μάλλον φταίει το ζάχαρό σου. μαλώνεις μαζί μου για ποιο λόγο; Επειδή πιστεύω πως ο Μπράβο είναι καλός παίκτης; Άντε και έχω λάθος. Εσένα σου πέσανε τα καράβια σου έξω επειδή έχω διαφορετική γνώμη από τη δική σου και συγχίζεσαι;μοικανε δεν σε γαμαω ρε..τραγουδα οσο θες..ειπα να κανω συζητηση μαζι σου αλλα για αλλη μια φορα δειχνεις ποσο εκτος πραγματικοτητας εισαι..συνεχισε..σε ξανασυνδεω..