Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οι Μ-παοκτζήδες βγάλανε γλώσσα. Θα πάρουνε πρωτάθλημα τώρα. Εγώ πάλι λέω πως αυτό που παίζουνε τώρα είναι το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.
Είναι σίγουρα καλύτεροι από πέρσι....αλλά χαλαρώστε ρε καρντάσια...5 αγωνιστικές κάναμε...έχει ακόμα ψωμί...ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αμεσως τσιμπησε
προσπαθω να θυμηθω ποιο πουστρακι εισαι?αλλα δεν μπορω εχω χασει το μπλοκακι μου
παντως καποιο απο αυτα που διαγραφηκαν εισαι σιγουρα
δε εινε φουστρακι εινε πολι καλο πεδι που εχη χασι τους φιλουσ του και θελι παρεακι,γι αφτο και μης θα τονε δεχτουμε στι παρεα μας και θα το κερασουμε μια πολι ορεα καλομοκοτα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Οι Μ-παοκτζήδες βγάλανε γλώσσα. Θα πάρουνε πρωτάθλημα τώρα. Εγώ πάλι λέω πως αυτό που παίζουνε τώρα είναι το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.
Είναι σίγουρα καλύτεροι από πέρσι....αλλά χαλαρώστε ρε καρντάσια...5 αγωνιστικές κάναμε...έχει ακόμα ψωμί...ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
αφτι εχουνε το φιλικο τιν αλι αγονιστικι σε 15 μερες

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ρε συ θεία.....μπέρδεψες τα φίδια...........το κίτρινο έπρεπε να βάλεις.....μη σου πω οτι μπέρδεψες τα ζώα...γιατί χθες πατήσαμε την κότα....αλλά στα ζώα δικαιολογείσαι γιατί όλα σ'αρέσουν μακρυά σαν τα φίδια....:) :) :) :) :)

βρηκαμε και κατι κοινο βρε αχρηστε? :grin: :grin: :grin:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ρε θα μας τρελλανεις???απο την αρχη τα ιδια εκανε..αφου λειπεις απο την χωρα πως εχεις αποψη???δεν τον επιασε ξαφνικα η μπουζουκομανια..απο την αρχη ρεμαλευε..
αλα τα χρονια περνανε και γο πιο μικρος μου σικονοτανε τορα που και αρεα και που

Karamanlis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
αμεσως τσιμπησε
προσπαθω να θυμηθω ποιο πουστρακι εισαι?αλλα δεν μπορω εχω χασει το μπλοκακι μου
παντως καποιο απο αυτα που διαγραφηκαν εισαι σιγουρα
οποδε της παραγκας και ψευτοπρωταθλητη παλι σε εχει φαει η κολογαμια?

Επισκέπτης
βρηκαμε και κατι κοινο βρε αχρηστε? :grin: :grin: :grin:

εγώ είμαι παλιός εδώ....εσύ βρήκες την αγάπη μου.....
αααα,δεν είμαι κ άχρηστος....ρώτα τον βοθρούλη πόση δουλειά βγάζω στο πράσινο.....τώρα έχουμε break για κοτομπίφτεκο κ μπυρίτσα....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε θα μας τρελλανεις???απο την αρχη τα ιδια εκανε..αφου λειπεις απο την χωρα πως εχεις αποψη???δεν τον επιασε ξαφνικα η μπουζουκομανια..απο την αρχη ρεμαλευε..
καλά να σου πω...δεν είπα πως δεν ζω εδώ...ταξιδεύω λόγω δουλειάς ο άνθρωπος...σόρρυ κιόλας που δεν πήρα την έγκρισή σου! Αλλά και εδώ διαρκώς να ήμουνα, πιστεύεις πραγματικά πως παρακολουθώ το ημερήσιο πρόγραμμα του Ραούλ ή οποιουδήποτε παίκτη; Μήπως περιμένεις να ξημεροβραδιάζομαι από μπουζούκι σε μπουζούκι για να φτιάχνω ραπόρτο μετά; Ή μήπως το κάνεις εσύ; Μην μου αραδιάζεις σε παρακαλώ ό,τι λένε οι φυλλάδες. Και έτσι να είναι όπως τα λες, εμένα σαν παίκτης μου αρέσει, αν κάνει μαλακίες όμως προφανώς να την πληρώσει και να μην παίξει ποτέ του. Απλά πράγματα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλά να σου πω...δεν είπα πως δεν ζω εδώ...ταξιδεύω λόγω δουλειάς ο άνθρωπος...σόρρυ κιόλας που δεν πήρα την έγκρισή σου! Αλλά και εδώ διαρκώς να ήμουνα, πιστεύεις πραγματικά πως παρακολουθώ το ημερήσιο πρόγραμμα του Ραούλ ή οποιουδήποτε παίκτη; Μήπως περιμένεις να ξημεροβραδιάζομαι από μπουζούκι σε μπουζούκι για να φτιάχνω ραπόρτο μετά; Ή μήπως το κάνεις εσύ; Μην μου αραδιάζεις σε παρακαλώ ό,τι λένε οι φυλλάδες. Και έτσι να είναι όπως τα λες, εμένα σαν παίκτης μου αρέσει, αν κάνει μαλακίες όμως προφανώς να την πληρώσει και να μην παίξει ποτέ του. Απλά πράγματα.
σε τρωει ο κωλος σου τωρα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ο Ραουλ ινε πεκταρας απλα δε τον αβανταρουν και η τσατσοι και η διηκισι

Karamanlis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
δε εινε φουστρακι εινε πολι καλο πεδι που εχη χασι τους φιλουσ του και θελι παρεακι,γι αφτο και μης θα τονε δεχτουμε στι παρεα μας και θα το κερασουμε μια πολι ορεα καλομοκοτα
βοθρε κατσε στη σκατογωνια σου και μην βγαινεις παραεξω

ResistToeXist_13

Επισκέπτης
το παραρτημα ηδη εχει συμφωνησει να δωσει τον κοντρερας στο αφεντικο..τα ζωα δεν μπορουν να χαλαρωσουν λογω μαλαματινας..θα ερθει η ωρα τους οταν ανεβουμε πανω..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
βοθρε κατσε στη σκατογωνια σου και μην βγαινεις παραεξω

ResistToeXist_13
αμα φιλε αγαπιμενε δε σου αρεσι η καλαμοκοτα κερναμε κοτομπιφτεκο με ψομακι τιροσαλατα και πρασινι,εμις πλιρονουμε εχουμε λεφτα 5 ευρο εχι το κοτο και 2 η πρασινι,θα κανουμε ρεφενε
η σουιτες που εκλισα στο δρομο εχουνε θεα προς το χορο παρκιν σκουπιδιαρεικον του διμου ΝΦ θα μαστε εφτιχισμενη

Επισκέπτης
μοικανε δεν σε γαμαω ρε..τραγουδα οσο θες..ειπα να κανω συζητηση μαζι σου αλλα για αλλη μια φορα δειχνεις ποσο εκτος πραγματικοτητας εισαι..συνεχισε..σε ξανασυνδεω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom