Karamanlis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μη χαιρεστε πολυ, καβαλησατε το καλαμι παλι,και θα σας το χωσουμε στο πατο σε μερικες αγωνιστικες
τώρα συμφωνάμε......οπως εγραψα & μετα απο τον αγωνα με τους ψαραδες,ο τζολε αρκει να παιξει & με τον ετερο πελατη του μισο ημιχρονο..στα υπολοιπα ας κανει οτι θελει..
Καλά ρε πούστη μου, τον τουρκομαγνήτη έχω;μη χαιρεστε πολυ, καβαλησατε το καλαμι παλι,και θα σας το χωσουμε στο πατο σε μερικες αγωνιστικες
ασεμε ρε..για κλωτσιες ειναι αν αναλογιστεις οτι τσεπωνει 1,8 τον χρονο για να καθεται το μουνι..λες να μην ξερει ο βαλβερδες που του ειπε να βρει ομαδα???καλα τα μπουζουκια καθε μερα ανοικτα ειναι?νομιζω δευτερα κλεινουν μην τον αδικεις τον ραουλ
πρεπει να παρει αλλο ενα πρωταθλημα να ξεπερασει το αεκακι¨οτι και να κάνει ο τζόλε από δω και πέρα δεν έχει σημασία. Την έχει κάνει την απόσβεση
ι Πετσεντακου σε αγαπα και σε θαμαζη και εγο παραπολι πολι ορεο αφτο που ιπες σε αγαπο πιο πολι ακομαμη χαιρεστε πολυ, καβαλησατε το καλαμι παλι,και θα σας το χωσουμε στο πατο σε μερικες αγωνιστικες
μαλλον πουστο μαγνητηΚαλά ρε πούστη μου, τον τουρκομαγνήτη έχω;
αυτά είναι φαύλος κύκλος. όταν ξέρεις πως δεν θα παίξεις το βαράς στο γιουσουρούμ.πως να παιξει ρε???καθε βραδυ στα μπουζουκια ειναι..μας δουλευεις???
πρεπει να παρει αλλο ενα πρωταθλημα να ξεπερασει το αεκακι
ετσι για να καταλαβουν την διαφορα
ο Τζολε ιτανε φοβερος και ιδι εχη ενα παραπανο το Δουριο,αλα επιδι πια δε μπορη οπος παλια εχη τους τσατσουσ τουπρεπει να παρει αλλο ενα πρωταθλημα να ξεπερασει το αεκακι
ετσι για να καταλαβουν την διαφορα
που εισαι δωρητη κωλοτρυπιδας? ολα καλα σημερα? το γλεντας βλεπωμαλλον πουστο μαγνητη
ζελας ειναι
μη χαιρεστε πολυ, καβαλησατε το καλαμι παλι,και θα σας το χωσουμε στο πατο σε μερικες αγωνιστικες
δε εινε κλονος ο φιλος μου ο Τραγουδοφοτινος εινε,πολι καλο πεδι ,θα κανουμε παρεα στο δρομοκαιτιομην ασχολειστε με κλωνους..
αμεσως τσιμπησεπου εισαι δωρητη κωλοτρυπιδας? ολα καλα σημερα? το γλεντας βλεπω
ρε θα μας τρελλανεις???απο την αρχη τα ιδια εκανε..αφου λειπεις απο την χωρα πως εχεις αποψη???δεν τον επιασε ξαφνικα η μπουζουκομανια..απο την αρχη ρεμαλευε..αυτά είναι φαύλος κύκλος. όταν ξέρεις πως δεν θα παίξεις το βαράς στο γιουσουρούμ.
όταν ξέρεις πως είσαι για να φύγεις, το σιχτιριάζεις. Λίγοι είναι αυτοί που βάζουν το κεφάλι κάτω. Δεν είναι φαινόμενο Μπράβο αυτό. Τα ίδια έκανε και ο Αρουαμπαρένα στην ΑΕΚ, τα ίδια κάνει και ο Παπαδόπουλος στον ΠΑΟ. Είναι η ψυχολογία του παίχτη. Άμα ξέρεις εσύ στην ετιαρία που δουλεύεις πως δεν πρόκειτι ανα ανέβεις ποτέ σε πιο υπεύθυνη θέση, δεν πρόκειτια να πάρεις αύξηση και πως ψάχνουν τρόπο να σε απολύσουνε...εσύ θα σκύλιαζες για την εταιρία; Μην τρελαθούμε.
Σαν παίκτης πάντως πιστεύω πως μπορεί να προσφέρει. Και πέρσι σε όσα ματς έπαιξε (μέχρι που τραυματίστηκε με τη Ρεάλ) ήταν πολύ καλός. Και πάλι, μια γνώμη λέω, προπονητής δεν είμαι.
βαλε και αυτη που γαμας τον αεκτζη με το στραπ-οννα περασει ο επομενος περικαλω
να περασει ο επομενος περικαλω