Karamanlis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
[youtube=425,350]96taA2TtSU4[/youtube]
σου απανταω με αυτο βοθριλο
εινε φιλος μου εγο τον αγαπο απλα δε εχη καταλαβι ποσ να εκφραζι τιν αγαπι του δε του το μαθανε στο μεταπτιχιακο και τορα θα το μαθι αμα κανη δικτατορικο μαζι μασ,ελα φιλε στιν παρεα μας μι ντρεπεσεΡε μαλάκα δεν καταλαβαίνεις ???? Καταλάβαμε οτι είσαι ο χοντροκουράδας τραγουδιστής...ξεκόλλα λέμε απ'το βοθρούλη....
ολοι οι ολυμπιακοι σου αφιερωνουμε αυτο λαγεσου απανταω με αυτο βοθριλο
ορεο αμα εισε σκινοθετις και δε βρισκις κινο ειμαστε πολι και αγαπαμε τις καλες τενιες κατι σα το τσιμογιανακι στα ελεφτερο τιπο ιμαστε[youtube=425,350]96taA2TtSU4[/youtube]
αφού πηδήξει το ωραιότατο threads μας...Μην τσιμπάτε ρε, αφήστε τον να γράφει τις παπαριές του!
Αν δεν του απαντάει κανείς θα βαρεθει και θα φύγει!
το θρεντ επιτελει κοινωνικο εργο και ψυχοθεραπευτικους σκοπουςΜην τσιμπάτε ρε, αφήστε τον να γράφει τις παπαριές του!
κιριε Ταρατσα εγο δε θελο να φιγι εινε πολι καλο πεδι ο Τραγοδιφοτινος απλα δε εχι παρι ακομα το δικτατορικο και εχι πολι ορες ιδεες οικοδομικες σα του γρανιτσαΜην τσιμπάτε ρε, αφήστε τον να γράφει τις παπαριές του!
ασε ρε το παρλιακο να μας πει τον πονο του..Καλά μιλάς για Παγκράτι μωρή ρόμπα ??????
Θες να μιλήσουμε για τότε που εγχειρήσανε τον πρεζάκια ???
Εμένα 3 μήνες στο περίμενε με έχεις!το θρεντ επιτελει κοινωνικο εργο και ψυχοθεραπευτικους σκοπους
ορισμενοι θελουν πουτσο
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,8867.msg754927#new]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,8867.msg754927#new[/url]Εμένα 3 μήνες στο περίμενε με έχεις!
φιλε εκλισα 3 σουιτες κανονισε να μας φερνουνε κοτομπιφτεκα και ελα!!!!!!!!!!!!Εμένα 3 μήνες στο περίμενε με έχεις!
3 ντουζίνες φτάνουν? 1 θέλω μόνος μου!φιλε εκλισα 3 σουιτες κανονισε να μας φερνουνε κοτομπιφτεκα και ελα!!!!!!!!!!!!
ολι παρεα
εγο ιμε στα μισα σου οποτε θα τι βρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!3 ντουζίνες φτάνουν? 1 θέλω μόνος μου!
Ναι αλλά τα θέλω με ρώσικη, δεν τρελαίνομαι για τυροσαλατα!εγο ιμε στα μισα σου οποτε θα τι βρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγο εβανα τσατσικι αλα ο διετιτης μου ο γνοστος μου απο χαροκοπιο μου ειπε να βαζο και σαλατα για να περνο βιταμινεςΝαι αλλά τα θέλω με ρώσικη, δεν τρελαίνομαι για τυροσαλατα!
Λες για αυτό να πάχυνα? Αααααα θα την κόψω την ρώσικη!εγο εβανα τσατσικι αλα ο διετιτης μου ο γνοστος μου απο χαροκοπιο μου ειπε να βαζο και σαλατα για να περνο βιταμινες
οχι ρε και η ροσικι σαλατα δε εινε βανε απο αφτι,εγο μερικες φορες βαζο φετουλα και τοματουλα πολι ορεο εινε δροσιστικοΛες για αυτό να πάχυνα? Αααααα θα την κόψω την ρώσικη!