Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
reφιλε πητερ μια ερωτηση;;
κατι καλο αυτο ο γαμημενος ο συλ΄λογος εχει ρε παιδι μου;;
το ποδοσφαιρο ειναι χομπυ...
πολυ ψωυχοπλακωμα ρε αδερφακι μου...πολυ στεναχωρια...μου ηρθε να παω ταρατσα και να φουνταρω μετα απο τα δυο λογοτεχνικα ποσταρισματα που καταδεικνυουν την καταντια και την μιζερια αυτης της ομαδας...
ρε πατε καλα;;τοσο μαλακες πια σας πιανουν οι δημοσιογραφομαλακες θεματοφυλακες του πρασινου μπουρδελου;;
σιγα ρε να μην κλαψω κιολα γιατι εφυγε ο μελμπεργκ και ο μιραλας...
στα αρχιδια μου και η σαλκε και η ευρωπη σας και το τσου λου σας...
τον πουστη τον γαμαω ασαλιωτα;;;χυνω....αυτο θελω
γινατε ολοι αφυψηλου και μου θελετε και διακρισεις στας ευρωπας αλλοιοως δεν μας κανετε την τιμη να παρακολουθησετε ματς του γαυρου
τι λε ρε;;σοβαρα;;
ρε ουστ μαλακες θυματα...
οπαδοι της νεας εποχης
γραφετε δυο δακρυβρεχτα λογοτεχνικα ποστ και πατε να κανετε το ασπρο μαυρο
σιγα να μην βαλω και τα κλαματα που ειμαι γαυρος και σιγουρα θα καμαρωνετε με περηφανεια που εισαστε ανωτερο ειδος οπαδου που δεν ειστε προβατα που δεν τρωτε σανο που ξεμπροστιαζετε τους ιντριγκαδορους συμβουλους που επιβουλευονται τον συλλογο που ανακαλυπτετε τις συνωμοσιες κλπ κλπ
αιντε ρε τραβατε για υπνο θυματα οπαδοι της νεας εποχης καραμαλακες....
θρυλος και τα μυαλα παντου και οποιος γουσταρει
και ας χανω απο την σαλκε και ας φευγει και ο μιραλας και ο μιραλας και ας μην εχω και τερματοφυλακα και ας ...και ας....
αει στα διαλα πρωινιατικα...
ο ναπολεων λεει και τα αρχιδια μου κουνιουνται....
κανενας μαλακς απο αυτους που εσκιζε το διαρκεςιας προπερσι θα ηταν επειδη ειπε αδερφη τον καραγκιοζη ο μαρινακης ...και του ειπε να παρει τις φουστες και να παρει πουλο
καλα του εκανε...και τιποτα κλωτσες επρεπε να του ριξει...
αιντε πια οπαδοι ανωτεροι και υπερανω
κατι καλο αυτο ο γαμημενος ο συλ΄λογος εχει ρε παιδι μου;;
το ποδοσφαιρο ειναι χομπυ...
πολυ ψωυχοπλακωμα ρε αδερφακι μου...πολυ στεναχωρια...μου ηρθε να παω ταρατσα και να φουνταρω μετα απο τα δυο λογοτεχνικα ποσταρισματα που καταδεικνυουν την καταντια και την μιζερια αυτης της ομαδας...
ρε πατε καλα;;τοσο μαλακες πια σας πιανουν οι δημοσιογραφομαλακες θεματοφυλακες του πρασινου μπουρδελου;;
σιγα ρε να μην κλαψω κιολα γιατι εφυγε ο μελμπεργκ και ο μιραλας...
στα αρχιδια μου και η σαλκε και η ευρωπη σας και το τσου λου σας...
τον πουστη τον γαμαω ασαλιωτα;;;χυνω....αυτο θελω
γινατε ολοι αφυψηλου και μου θελετε και διακρισεις στας ευρωπας αλλοιοως δεν μας κανετε την τιμη να παρακολουθησετε ματς του γαυρου
τι λε ρε;;σοβαρα;;
ρε ουστ μαλακες θυματα...
οπαδοι της νεας εποχης
γραφετε δυο δακρυβρεχτα λογοτεχνικα ποστ και πατε να κανετε το ασπρο μαυρο
σιγα να μην βαλω και τα κλαματα που ειμαι γαυρος και σιγουρα θα καμαρωνετε με περηφανεια που εισαστε ανωτερο ειδος οπαδου που δεν ειστε προβατα που δεν τρωτε σανο που ξεμπροστιαζετε τους ιντριγκαδορους συμβουλους που επιβουλευονται τον συλλογο που ανακαλυπτετε τις συνωμοσιες κλπ κλπ
αιντε ρε τραβατε για υπνο θυματα οπαδοι της νεας εποχης καραμαλακες....
θρυλος και τα μυαλα παντου και οποιος γουσταρει
και ας χανω απο την σαλκε και ας φευγει και ο μιραλας και ο μιραλας και ας μην εχω και τερματοφυλακα και ας ...και ας....
αει στα διαλα πρωινιατικα...
ο ναπολεων λεει και τα αρχιδια μου κουνιουνται....
κανενας μαλακς απο αυτους που εσκιζε το διαρκεςιας προπερσι θα ηταν επειδη ειπε αδερφη τον καραγκιοζη ο μαρινακης ...και του ειπε να παρει τις φουστες και να παρει πουλο
καλα του εκανε...και τιποτα κλωτσες επρεπε να του ριξει...
αιντε πια οπαδοι ανωτεροι και υπερανω