Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
Έχεις ελπίδες...εφαγε και το 3ο
και δοκαρι εξ επαφης ο ναπολεονι...
το ειδα καλα το ματς ο μαλακας...
μηπως πρεπει να παω στον δασκαλο;;;
Έχεις ελπίδες...εφαγε και το 3ο
και δοκαρι εξ επαφης ο ναπολεονι...
το ειδα καλα το ματς ο μαλακας...
μηπως πρεπει να παω στον δασκαλο;;;
εχω κωλαρα εγω...θα το γυρισει ο πανθηρας 4-4 θα ερθει το ματςΠερσι έπαιξα παιχνίδι στην βου αγγλιας άσσο και ήρθε 1-8, συμβαίνουν αυτα
κάτι λένε για μεγάλες κουβέντες ....ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ
''ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ MARIBOR ΣΚΛΗΡΟ''
8 χιλ. τεμαχια να εχει το πολυ σημερα.κανενας ηρωας που θα παει σημερα στο γηπεδο υπαρχει;
δεν πας καλύτερα στην παιδική χαρά να δεις τα μικρά να παίζουνε κλωτσοσκούφι; πιο καλή μπάλα θα δεις.κανενας ηρωας που θα παει σημερα στο γηπεδο υπαρχει;
Ρε ωραιο ειναι το γπεδακι,παρεου,μπυρες,χαβαλες,και να μην παιζει η ομαδα μπαλα καλα ειναι αλλα να εχει και λιγο σασπενς,να σε κυνηγαει ο βαζελος στην βαθμολογια,να ειναι δυνατη η αεκ και να το παλευει,να ειναι τα μπαοκια καυλωμενα και να νομιζουν οτι πανε για πρωταθλημα,τωρα τι να πας να δεις?εγω το εκανα το κασκαντεριλικι και πηγα με την σαλκε του χρονου παλι
να τσουλαει και λιγο το τοπι αλλιως δεν παλευεταιΡε ωραιο ειναι το γπεδακι,παρεου,μπυρες,χαβαλες,και να μην παιζει η ομαδα μπαλα καλα ειναι αλλα να εχει και λιγο σασπενς,να σε κυνηγαει ο βαζελος στην βαθμολογια,να ειναι δυνατη η αεκ και να το παλευει,να ειναι τα μπαοκια καυλωμενα και να νομιζουν οτι πανε για πρωταθλημα,τωρα τι να πας να δεις?
άμα είναι να πας μόνο για τα μπυρόνια...καλή είναι και η πλατείαΡε ωραιο ειναι το γπεδακι,παρεου,μπυρες,χαβαλες,και να μην παιζει η ομαδα μπαλα καλα ειναι αλλα να εχει και λιγο σασπενς,να σε κυνηγαει ο βαζελος στην βαθμολογια,να ειναι δυνατη η αεκ και να το παλευει,να ειναι τα μπαοκια καυλωμενα και να νομιζουν οτι πανε για πρωταθλημα,τωρα τι να πας να δεις?
είδες; του χρόνου πάλι... ;)εγω το εκανα το κασκαντεριλικι και πηγα με την σαλκε του χρονου παλι
αυτο το πραγμα δεν βλεπεται τι να παω να κανω στο γηπεδο ποσο χαβαλεείδες; του χρόνου πάλι... ;)
τα λες μόνος σου
άμα είναι να πας μόνο για τα μπυρόνια...καλή είναι και η πλατεία
έγραψεςΡε ωραιο ειναι το γπεδακι,παρεου,μπυρες,χαβαλες,και να μην παιζει η ομαδα μπαλα καλα ειναι αλλα να εχει και λιγο σασπενς,να σε κυνηγαει ο βαζελος στην βαθμολογια,να ειναι δυνατη η αεκ και να το παλευει,να ειναι τα μπαοκια καυλωμενα και να νομιζουν οτι πανε για πρωταθλημα,τωρα τι να πας να δεις?
αδειο το γηπεδο.