Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αδερφέ μιλάς με τον εαυτό σου δημόσια;

Μήπως να το κοιτάξεις;
ελα νταξ...εχει παλιωσει η μαλακια αυτη...
μαλλον εισαι καινουριος και δεν κοζαρεις...
μην αγχωνεσαι μια χαρα ειμαι ...
ειναι το δικο μου στυλ...
μαλλον εισαι φρεσκος...δεν τρεχει τιποτα θα το συνηθισεις...
επι της ουσιας κατι για αυτα ποιυ εγραψα;;συμφωνεις η διαφωνεις....

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
              Χωρίς σχόλιο απο τη φωνή του προέδρου.

"Με μεγάλη λύπη και ενώ όλη η ομάδα μας έχει επικεντρωθεί στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, βλέπω ότι κάποιοι άνθρωποι επιμένουν να χτυπούν τον Ολυμπιακό.

Δυστυχώς, κάποιοι, ενδεδυμένοι και με κόκκινο μανδύα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από πανεπιστημιακούς που θα κάνουν τον προπονητή. Δεν έχει ανάγκη από ανθρώπους που ασκούν τη δριμύτατη κριτική τους, διαλέγοντας μάλιστα μια μέρα που ο κύριος αντίπαλος μας έχει υποστεί οδυνηρή ήττα και όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί του.

Δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω με αυτούς που καλλιεργούν την εσωστρέφεια ούτε με ΜΜΕ που νομίζουν ότι θα διοικήσουν τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει διοίκηση με όραμα, με τεράστιες επενδύσεις σε χρονιές που δεν επενδύει κανείς και με μια στόχευση καθαρή: Τώρα που ο καιρός μας ευνοεί, αυτή τη χρονιά, κάνουμε την δική μας ανανέωση. Ανανέωση ηλικιακή αλλά και ταυτόχρονο μπόλιασμα της ομάδας με ελληνικό στοιχείο! Αυτός είναι ο λόγος που σαρώσαμε την ελληνική αγορά και πήραμε όλα τα μεγάλα ταλέντα!

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίξει σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Θαύματα δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη, χρειάζεται υπομονή, στήριξη και πάνω από όλα, δουλειά. Και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος του δρόμου θα πανηγυρίσουμε και για το νταμπλ και για το 40ο πρωτάθλημα και το 4ο αστέρι στη φανέλα μας αλλά και για μια καλή ευρωπαϊκή παρουσία. Επίσης θα χαιρόμαστε διπλά γιατί θα έχουν μπεί τα θεμέλια μιας ομάδας δεκαετίας!

Σάββας Θεοδωρίδης

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
                Χωρίς σχόλιο απο τη φωνή του προέδρου.

"Με μεγάλη λύπη και ενώ όλη η ομάδα μας έχει επικεντρωθεί στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, βλέπω ότι κάποιοι άνθρωποι επιμένουν να χτυπούν τον Ολυμπιακό.

Δυστυχώς, κάποιοι, ενδεδυμένοι και με κόκκινο μανδύα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από πανεπιστημιακούς που θα κάνουν τον προπονητή. Δεν έχει ανάγκη από ανθρώπους που ασκούν τη δριμύτατη κριτική τους, διαλέγοντας μάλιστα μια μέρα που ο κύριος αντίπαλος μας έχει υποστεί οδυνηρή ήττα και όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί του.

Δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω με αυτούς που καλλιεργούν την εσωστρέφεια ούτε με ΜΜΕ που νομίζουν ότι θα διοικήσουν τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει διοίκηση με όραμα, με τεράστιες επενδύσεις σε χρονιές που δεν επενδύει κανείς και με μια στόχευση καθαρή: Τώρα που ο καιρός μας ευνοεί, αυτή τη χρονιά, κάνουμε την δική μας ανανέωση. Ανανέωση ηλικιακή αλλά και ταυτόχρονο μπόλιασμα της ομάδας με ελληνικό στοιχείο! Αυτός είναι ο λόγος που σαρώσαμε την ελληνική αγορά και πήραμε όλα τα μεγάλα ταλέντα!

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίξει σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Θαύματα δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη, χρειάζεται υπομονή, στήριξη και πάνω από όλα, δουλειά. Και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος του δρόμου θα πανηγυρίσουμε και για το νταμπλ και για το 40ο πρωτάθλημα και το 4ο αστέρι στη φανέλα μας αλλά και για μια καλή ευρωπαϊκή παρουσία. Επίσης θα χαιρόμαστε διπλά γιατί θα έχουν μπεί τα θεμέλια μιας ομάδας δεκαετίας!

Σάββας Θεοδωρίδης
αφου δεν κανεις εσυ σχολιο αδερφε να κανω εγω...
ακριβως ετσι ειναι...
αληθειες μεγαλες...
θελει το θεμα προσοχη...μεγαλη προσοχη...
δες την αεκ τον παοκ τον αρη τον βαζελο....
το παραμυθακι με την γκρινια στον προεδρο γιατι δεν πηρε παιχτες για να πανε οι ουρακοταγκοι στο αεροδρομιο συντηρειται μονο γιατι ειναι το μοναδικο οπλο (η γκρινια και η μουρμουρα) για να πληγει η ομαδα...
ειμαι σκεπτομενος ανθρωπος και φιλαθλος και παντα προσαρμοζομαι στην πραγματικοτητα και δεν εχω απαιτηση να προσαρμοστει αυτη σε μενα...
τι εννοω;;
απλα...το μοντελο προεδρος πατερουλης που χωνει και στελνει τους ουννους στο βενιζελος δεν υπαρχει στο συγχρονο ποδοσφαιρο και σαφως μονο κακο σε βαθος χρονου μπορει να κανει σε μια ομαδα...
να εισαι σιγουρος οτι ειμαι τοσο αρρωστος γαυρος που θα ηθελα να βαζω κατω την μπαρτσα και να της ριχνω 3 τεμαχια στο χαβαλε...
αλλα επισης αγαπαω τοσο πολυ την ομαδα μου που αυτο που με απασχολει ειναι η ευημερια της...
και για να εχει καποιος ευημερια πρεπει πρωτα να υπαρχει...
ξανα να εξηγησω τι εννοω...πρωτος στοχος για μενα σε μια ομαδα πρεπει να ειναι η επιβιωση της και η υγιης οικονομικη λειτουργια της...και αυτη να εξαρταται αποκλειστικα και μονο απο τον ιδιο τον συλλογο και οχι απο τις καβλες του καθε ζαπλουτου επιχειρηματια που λειτουργει σαν ΄΄σωτηρας΄΄ και ΄΄αη βασιλης΄΄...
για τον μαρινακη θα ηταν να εισαι σιγουρος πολυ απλα να χωσει 10 με 15 χαρτια και να παρει παιχτες που θα στειλουν τον τσουκαλα στον δρομο για το ελ.μενιζελος
ειναι αυτο ομως λυση;;
και αν αυριο για τον Α η Β λογο την κανει ο κυριος βαγγελης;;
εσυ θα βγεις στη γυρα για τον ερυθρολευκο αλαφουζο και την ολυμπιακη συμμαχια και πιασ΄τ΄΄ααυγο και κουρευ΄το;;;
για πες;;δεν ειναι καλυτερο να εχεις εναν θετικο ισολογισμο;;
σου ξαναπα θα ηθελα να επαιρνα καθε χρονο το τσου λου...και;;γινεται;στην ελλαδα;;με την ποδοσφαιρικη αγορα που εχει;;οχι φυσικα...οποτε;;στοχος ειναι η κουπα εδω και συμμετοχη σε ομιλους ωστε να εξασφαλιζεις σε πρωτη φαση την επιβιωση σου,,,
οποιος σου λεει κατι αλλο πως ειναι το σωστο δυστυχως σε κοροιδευει...
μεταγραφες ηχηρες σημαινει μαυρες τρυπες και μαυρες τρυπες σημαινει αεκ αρηες και ποα
σου αρεσει αυτο;;δεν ειναι καλυτερα να εχεις αυτονομη λειτουργια και να χαμηλωσεις λιγο τον πηχυ και ααααααν κατι προκυψει (στην ευρωπη) να πανηγυρισεις την υπερβαση;;;
ειναι εποχες οταν γυρω σου ολα καταρεουν οικονομικα οταν αλλες ομαδες δεν ειναι σιγουρες για το αυριο εσυ που εχεις εναν υγιη προεδρο και διοικηση που θελει να εξορθολογισει τα πραγματα να τον κραζεις και να τον βριζεις για να αποδειξεις και καλα στους εχθρους σου (στην ουσια) οτι δεν εισαι προβατο και οτιο δε μασας κουτοχορτο;;;
λιγοι πιανουν αυτα που γραφω...ειμαι σιγουρος γι'αυτο
ειναι δυσκολο να τα πιασουν γιατι ειναι αυτονοητα...
και καμμια φορα τα αυτονοητα ειναι αυτα που ''πρεπει'' να αποδειξεις  ;)
καλη σου συνεχεια...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ελα νταξ...εχει παλιωσει η μαλακια αυτη...
μαλλον εισαι καινουριος και δεν κοζαρεις...
μην αγχωνεσαι μια χαρα ειμαι ...
ειναι το δικο μου στυλ...
μαλλον εισαι φρεσκος...δεν τρεχει τιποτα θα το συνηθισεις...
επι της ουσιας κατι για αυτα ποιυ εγραψα;;συμφωνεις η διαφωνεις....

Δεν ξέρω.

Πολλές ακρότητες διαβάζω.

Πολλή ολυμπιακοφροσύνη.

Απο κει και πέρα μαγκιά σου. Εγώ σεν μπορώ να κρίνω τον τρόπο που αγεται και φέρεται ο καθένας.

Κοινός τόπος ο Θρύλος οπότε πάμε παρακάτω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν ξέρω.

Πολλές ακρότητες διαβάζω.

Πολλή ολυμπιακοφροσύνη.

Απο κει και πέρα μαγκιά σου. Εγώ σεν μπορώ να κρίνω τον τρόπο που αγεται και φέρεται ο καθένας.

Κοινός τόπος ο Θρύλος οπότε πάμε παρακάτω.
οχι δεν καταλαβες δεν ρωτησα να κρινεις εμενα... εχω αυτογνωσια και κανω και την αυτοκριτικη μου μην σταναχωριεσαι....το τι ειναι ακρο και τι μεσο και τι ενδιαμεσο αστο...σχετικο ειναι και εξαρταται με το πως βλεπει καθενας τα πραγμτα...
εγω απλα ειπα καποια πραγμτα ΠΡΙΝ και επιβεβαιωθηκα ΜΕΤΑ,...σε αυτο σε ρωτησα αν εχεις να κανεις καποιο σχολιο....
οχι για το πως εξηγουμαι εγω στους πουστηδες...αυτο αστο σε μενα  :grin: :grin:
εγινε μπερδεμα στην παιανια παρασκευη και εγινε γνωστο δευτερα μετα το ματς...κοινως ομερτα...και ειπα τοτε οτι στον γαυρο θα ειχε γινει κατευθειαν θεμα
και γινεται μετα απο μια βδομαδα μπερδεμα στου ρεντη παρασκευη και απο σαββατο ξημερωματα οποιο σαιτ ανοιξεις ειναι πρωτο θεμα...
σε αυτο αν εχεις να πεις κατι...η το θεωρεις τυχαιο γεγονος;;
εγω μια φορα το ειχα σημειωσει πριν και επιβεβαιωθηκα...τυχαιο;; :grin:

Επισκέπτης
οχι δεν καταλαβες δεν ρωτησα να κρινεις εμενα... εχω αυτογνωσια και κανω και την αυτοκριτικη μου μην σταναχωριεσαι....το τι ειναι ακρο και τι μεσο και τι ενδιαμεσο αστο...σχετικο ειναι και εξαρταται με το πως βλεπει καθενας τα πραγμτα...
εγω απλα ειπα καποια πραγμτα ΠΡΙΝ και επιβεβαιωθηκα ΜΕΤΑ,...σε αυτο σε ρωτησα αν εχεις να κανεις καποιο σχολιο....
εγινε μπερδεμα στην παιανια παρασκευη και εγινε γνωστο δευτερα μετα το ματς...κοινως ομερτα...και ειπα τοτε οτι στον γαυρο θα ειχε γινει κατευθειαν θεμα
και γινεται μετα απο μια βδομαδα μπερδεμα στου ρεντη παρασκευη και απο σαββατο ξημερωματα οποιο σαιτ ανοιξεις ειναι πρωτο θεμα...
χρηστιδη δεν εχεις καταλάβει κάτι...στην Ελλάδα οτι πουλάει γινετε πρώτο θέμα  ;) μην παρασύρεσαι ότι πάντα όλοι ειναι εναντίον του ολυμπιακού. όταν είσαι μαγαζί γωνία αυτα έχει . δηλαδή να στη νεα σμυρνη λέμε τώρα πλακωθεί ο ελε με το σιδερακη πιστεύεις οτι έχει ενδιαφέρον να το βγάλουν στην επιφάνεια; και αυτό που σου λεω έχει γίνει ..το εχεις δει πουθενά γραμμένο;  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χρηστιδη δεν εχεις καταλάβει κάτι...στην Ελλάδα οτι πουλάει γινετε πρώτο θέμα  ;) μην παρασύρεσαι ότι πάντα όλοι ειναι εναντίον του ολυμπιακού. όταν είσαι μαγαζί γωνία αυτα έχει . δηλαδή να στη νεα σμυρνη λέμε τώρα πλακωθεί ο ελε με το σιδερακη πιστεύεις οτι έχει ενδιαφέρον να το βγάλουν στην επιφάνεια; και αυτό που σου λεω έχει γίνει ..το εχεις δει πουθενά γραμμένο;  ;)
ρε συ εισαι μαλακας η τον παριστανεις;;;μονιμως να δικαιολογεις τα αδικαιολογητα;;λεμε οτι το θεμα της παιανιας εγινε γνωστο αλλα μετα το ματς με τον πανθρακα...επειδη παντα τετοια θεματα φερνουν μουρμουρα και αποπρασανατολιζουν την ομαδα...αν δεν ειχε ενδιαφερον ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΟΤΕ(οπως προφανως οπως ειπες δεν ηρθε στον πανιωνιο)
τι δουλεια εχει να πεφτει το ξυλο παρασκευη να περνανε τρεις μερες και να γινεται γνωστο δευτερα
δεν καταλαβαινεις οτι καποιοι λειτουργουν καλυπτοντας καποια θεματα;;οι ρεπορτερ του παο ηταν στην προπονηση...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ;;ΟΛΟΙ;;
ολα τυχαια ειναι;;
με το ζορι να πεταχτεις και να δικαιολογησεις την μαλακια...οτι να'ναι αρκει να πεις οτι δεν ειναι οπως τα λεω
ενταξει ρε μαγκα τυχαιο ειναι...γιαυτο και εγω το σημειωσα ΤΟΤΕ αλλα και παλι βρεθηκε ο μαλακας που θα πεταχτει να πει την μαλακια του  :headbang: :headbang: :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και οπου σε συμφερει ειμαι μαγαζι γωνια οπου δεν σε συμφερει ειμαι μπουρδελο
ε λοιπον αφου ειμαι μαγαζι γωνια και σε αλλο επιπεδο απο τον πουστη δωστο μου να το εισπραττω παραδεξου το και μη μου ζαλιζεις τα αρχιδια με παραγκες και αρχιδιες...παραδεξου την ανωτεροτητα μου και τουμπεκιασου...
αλλα μπα...οπου σε βολευεο οταν σου λεω οτι βαρανε οι δημοσιογραφοι ειναι επειδη ειμαι μαγαζι γωνια αλλα κατα τα αλλα αυτο το μαγαζι εχει αναγκη παραγκες και παρασκηνια για να κερδισει τα μπουρδελα με τα οποια δεν ασχολουνται οι δημοσιογραφοι επειδη ειναι μπουρδελα...
γαμησε μας ρε μαλακα μια ετσι και μια αλλοιως
ναι μεν αλλα
κουραστηκα με το γαμωσαιτ...ελεος :headbang: :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μου κλεινεις και το ματακι λες και ειπες καμμια μαγκια ενω εχεις πεις μια τελειωμενη μαλακια...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Υπάρχει και άλλη ανάγνωση.

Οτι τα διαλυμένα μαγαζιά δεν έχουν πελατεία άρα κανείς δεν μπαίνει μέσα να κοιτάξει την πραμάτεια τους.

Προσωπικά ως ολυμπιακός δεν ασχολούμαι πλέον με τον Παναθλιακό. Και μάλιστα με πειράζει που δεν έχουμε και τίποτα να ασχοληθούμε.

Ποιόν να πειράξουμε;

Τα τυπάκια που δεν έχουν ούτε Σέντερ φόρ και μεις μοιράζουμε 2-3 δανεικούς και αφήνουμε 1-2 στον πάγκο;

Το πρωτάθλημα έχασε το ενδιαφέρον του απ τον Σεπτέμβρη.

Και δεν έχασε ο πεθαμένος. Ο Μαρινάκης έχασε.

Εγραψα και τις προάλλες. Με έτρωγε να πάρω διαρκείας και ευτυχώς τώρα δεν κλαίω τα λεφτά μου.

Κουράστηκα να γελάω με Γκουμομπασινάδες και Κούλες.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

να σου πω την αλήθεια εγώ το έχω ακούσει μπορεί να μην έγινε πρώτη είδηση αλλα μαθεύτηκε

Επισκέπτης
ρε συ εισαι μαλακας η τον παριστανεις;;;μονιμως να δικαιολογεις τα αδικαιολογητα;;λεμε οτι το θεμα της παιανιας εγινε γνωστο αλλα μετα το ματς με τον πανθρακα...επειδη παντα τετοια θεματα φερνουν μουρμουρα και αποπρασανατολιζουν την ομαδα...αν δεν ειχε ενδιαφερον ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΟΤΕ(οπως προφανως οπως ειπες δεν ηρθε στον πανιωνιο)
τι δουλεια εχει να πεφτει το ξυλο παρασκευη να περνανε τρεις μερες και να γινεται γνωστο δευτερα
δεν καταλαβαινεις οτι καποιοι λειτουργουν καλυπτοντας καποια θεματα;;οι ρεπορτερ του παο ηταν στην προπονηση...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ;;ΟΛΟΙ;;
ολα τυχαια ειναι;;
με το ζορι να πεταχτεις και να δικαιολογησεις την μαλακια...οτι να'ναι αρκει να πεις οτι δεν ειναι οπως τα λεω
ενταξει ρε μαγκα τυχαιο ειναι...γιαυτο και εγω το σημειωσα ΤΟΤΕ αλλα και παλι βρεθηκε ο μαλακας που θα πεταχτει να πει την μαλακια του  :headbang: :headbang: :headbang:
ρε μαλακα μιλαμε εισαι τελείως άρρωστος.μπερδεύεις την πούτσα με τη βούρτσα.πας από το ένα θέμα στο άλλο.το γεγονός ότι είσαι μαγαζί γωνία δεν το αμφισβήτησα ποτε.ότι στην ευρωπη είσαι μικρή ομαδα ούτε αυτό αλλάζει.όμως στην Ελλάδα πουλάς πως να το κάνουμε.είσαι μεγάλος μαλάκας και προσπαθείς όλα να τα παρουσιάζεις όπως εσύ θες η όπως σε βολεύουν.κοίταξε το πάντως γιατί ο πολλές φορές δεν ξέρεις τι λες σε αυτά που σου λέει ο άλλος.εισαι μαγαζί γωνία στην ΕΛΛΑΔΑ εξω δεν ασχολείται κανένας ούτε με τα αποδυτήρια σου ούτε με το τι κάνεις στο πρωτάθλημα.εδω πουλάς και όσο πουλάς αυτό θα γινετε.αν το κατάλαβες έχει καλώς αν όχι μη με κουράζεις.... ο βαζελος δεν πουλάει πολύ τι να κάνουμε...

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Χαράς στο κουράγιο σας, για λίγες μέρες γύρισα Ελλάδα και θυμήθηκα γιατι ειχα να δω ελληνικό παιχνίδι 2 χρόνια :S

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
και?  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: τωρα μας το παιζεις εξυπνακιας?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εντάξει χρηστιδη εσυ που λες τόσες μαλακίες δεν το έχουμε κάνει και θέμα.......
ελα ρε μαλακα τωρα που παρεξηγηθηκες...αφου με ξερεις τι ψυχακιας ειμαι  :grin:
φορτωσα στα εχωσα στο φτερο και τωρα το μετανιωσα...ενταξει δεν ειπες και τιποτα τρομερο αλλα κολλητα παω να πω μια παπαρια και αμεσως να μου κοντραρεις...
και μαλακια να εχω πει ασε με μια φορα να την πω χωρις να μου βγαλεις την ψυχη...πες ενταξει ρε εχεις δικιο  :grin: :grin:
αντε καλη καρδια ρε ...μη τρελλαινεσαι ...
αλλα τριβεσαι και στην γκλιτσα του τσοπανη και συ....

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
ελα ρε μαλακα τωρα που παρεξηγηθηκες...αφου με ξερεις τι ψυχακιας ειμαι  :grin:
φορτωσα στα εχωσα στο φτερο και τωρα το μετανιωσα...ενταξει δεν ειπες και τιποτα τρομερο αλλα κολλητα παω να πω μια παπαρια και αμεσως να μου κοντραρεις...
και μαλακια να εχω πει ασε με μια φορα να την πω χωρις να μου βγαλεις την ψυχη...πες ενταξει ρε εχεις δικιο  :grin: :grin:

Μην τον στεναχωρείς, τρώει διμπαλο απο νωρίς στην λειβαδιά και είναι στις μαύρες του :grin:

Επισκέπτης
ελα ρε μαλακα τωρα που παρεξηγηθηκες...αφου με ξερεις τι ψυχακιας ειμαι  :grin:
και μαλακια να εχω πει ασε με μια φορα να την πω χωρις να μου βγαλεις την ψυχη...πες ενταξει ρε εχεις δικιο  :grin: :grin:
ασε με ρε μαλάκα τρια γκολ τρώω στο 20 λεπτό   :headbang: :headbang: μιλαεμ οτι δεν έχουν βάλει τα βάζουν σε εμάς  :headbang:βλεπω μεγάλη πούτσα σήμερα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom