Χωρίς σχόλιο απο τη φωνή του προέδρου.
"Με μεγάλη λύπη και ενώ όλη η ομάδα μας έχει επικεντρωθεί στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, βλέπω ότι κάποιοι άνθρωποι επιμένουν να χτυπούν τον Ολυμπιακό.
Δυστυχώς, κάποιοι, ενδεδυμένοι και με κόκκινο μανδύα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από πανεπιστημιακούς που θα κάνουν τον προπονητή. Δεν έχει ανάγκη από ανθρώπους που ασκούν τη δριμύτατη κριτική τους, διαλέγοντας μάλιστα μια μέρα που ο κύριος αντίπαλος μας έχει υποστεί οδυνηρή ήττα και όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί του.
Δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω με αυτούς που καλλιεργούν την εσωστρέφεια ούτε με ΜΜΕ που νομίζουν ότι θα διοικήσουν τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός έχει διοίκηση με όραμα, με τεράστιες επενδύσεις σε χρονιές που δεν επενδύει κανείς και με μια στόχευση καθαρή: Τώρα που ο καιρός μας ευνοεί, αυτή τη χρονιά, κάνουμε την δική μας ανανέωση. Ανανέωση ηλικιακή αλλά και ταυτόχρονο μπόλιασμα της ομάδας με ελληνικό στοιχείο! Αυτός είναι ο λόγος που σαρώσαμε την ελληνική αγορά και πήραμε όλα τα μεγάλα ταλέντα!
Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίξει σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Θαύματα δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη, χρειάζεται υπομονή, στήριξη και πάνω από όλα, δουλειά. Και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος του δρόμου θα πανηγυρίσουμε και για το νταμπλ και για το 40ο πρωτάθλημα και το 4ο αστέρι στη φανέλα μας αλλά και για μια καλή ευρωπαϊκή παρουσία. Επίσης θα χαιρόμαστε διπλά γιατί θα έχουν μπεί τα θεμέλια μιας ομάδας δεκαετίας!
Σάββας Θεοδωρίδης
αφου δεν κανεις εσυ σχολιο αδερφε να κανω εγω...
ακριβως ετσι ειναι...
αληθειες μεγαλες...
θελει το θεμα προσοχη...μεγαλη προσοχη...
δες την αεκ τον παοκ τον αρη τον βαζελο....
το παραμυθακι με την γκρινια στον προεδρο γιατι δεν πηρε παιχτες για να πανε οι ουρακοταγκοι στο αεροδρομιο συντηρειται μονο γιατι ειναι το μοναδικο οπλο (η γκρινια και η μουρμουρα) για να πληγει η ομαδα...
ειμαι σκεπτομενος ανθρωπος και φιλαθλος και παντα προσαρμοζομαι στην πραγματικοτητα και δεν εχω απαιτηση να προσαρμοστει αυτη σε μενα...
τι εννοω;;
απλα...το μοντελο προεδρος πατερουλης που χωνει και στελνει τους ουννους στο βενιζελος δεν υπαρχει στο συγχρονο ποδοσφαιρο και σαφως μονο κακο σε βαθος χρονου μπορει να κανει σε μια ομαδα...
να εισαι σιγουρος οτι ειμαι τοσο αρρωστος γαυρος που θα ηθελα να βαζω κατω την μπαρτσα και να της ριχνω 3 τεμαχια στο χαβαλε...
αλλα επισης αγαπαω τοσο πολυ την ομαδα μου που αυτο που με απασχολει ειναι η ευημερια της...
και για να εχει καποιος ευημερια πρεπει πρωτα να υπαρχει...
ξανα να εξηγησω τι εννοω...πρωτος στοχος για μενα σε μια ομαδα πρεπει να ειναι η επιβιωση της και η υγιης οικονομικη λειτουργια της...και αυτη να εξαρταται αποκλειστικα και μονο απο τον ιδιο τον συλλογο και οχι απο τις καβλες του καθε ζαπλουτου επιχειρηματια που λειτουργει σαν ΄΄σωτηρας΄΄ και ΄΄αη βασιλης΄΄...
για τον μαρινακη θα ηταν να εισαι σιγουρος πολυ απλα να χωσει 10 με 15 χαρτια και να παρει παιχτες που θα στειλουν τον τσουκαλα στον δρομο για το ελ.μενιζελος
ειναι αυτο ομως λυση;;
και αν αυριο για τον Α η Β λογο την κανει ο κυριος βαγγελης;;
εσυ θα βγεις στη γυρα για τον ερυθρολευκο αλαφουζο και την ολυμπιακη συμμαχια και πιασ΄τ΄΄ααυγο και κουρευ΄το;;;
για πες;;δεν ειναι καλυτερο να εχεις εναν θετικο ισολογισμο;;
σου ξαναπα θα ηθελα να επαιρνα καθε χρονο το τσου λου...και;;γινεται;στην ελλαδα;;με την ποδοσφαιρικη αγορα που εχει;;οχι φυσικα...οποτε;;στοχος ειναι η κουπα εδω και συμμετοχη σε ομιλους ωστε να εξασφαλιζεις σε πρωτη φαση την επιβιωση σου,,,
οποιος σου λεει κατι αλλο πως ειναι το σωστο δυστυχως σε κοροιδευει...
μεταγραφες ηχηρες σημαινει μαυρες τρυπες και μαυρες τρυπες σημαινει αεκ αρηες και ποα
σου αρεσει αυτο;;δεν ειναι καλυτερα να εχεις αυτονομη λειτουργια και να χαμηλωσεις λιγο τον πηχυ και ααααααν κατι προκυψει (στην ευρωπη) να πανηγυρισεις την υπερβαση;;;
ειναι εποχες οταν γυρω σου ολα καταρεουν οικονομικα οταν αλλες ομαδες δεν ειναι σιγουρες για το αυριο εσυ που εχεις εναν υγιη προεδρο και διοικηση που θελει να εξορθολογισει τα πραγματα να τον κραζεις και να τον βριζεις για να αποδειξεις και καλα στους εχθρους σου (στην ουσια) οτι δεν εισαι προβατο και οτιο δε μασας κουτοχορτο;;;
λιγοι πιανουν αυτα που γραφω...ειμαι σιγουρος γι'αυτο
ειναι δυσκολο να τα πιασουν γιατι ειναι αυτονοητα...
και καμμια φορα τα αυτονοητα ειναι αυτα που ''πρεπει'' να αποδειξεις ;)
καλη σου συνεχεια...