brain_gamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ε ναι..το αποτελεσμα αποψε ειναι βουβο!!!!!!!
σιγουρακι οτι θα μεινουμε αλαλοι απο τις παπαριες του ζαρντιμ..
ε ναι..το αποτελεσμα αποψε ειναι βουβο!!!!!!!
αισιοδοξο σε βλεπω παιχτη..Ε και τι να πούμε; Πως θα φάμε 3 ως 4; Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.
Κακίες....Καλη Επιτυχία σήμερα με όλη μου την καρδιά..*οποτε την ποστάρω σας φέρνει γούρι
Oxι ρε Διομιδη τσαμπα εβαλες την φωτο του μητσοτακη,σημερα ειναι σιγουρο το πιωμα θα εχει και μαστιγιο
*οποτε την ποστάρω σας φέρνει γούρι
Tί κακίες ρε, αλήθεια είναι ρώτα τους.Κακίες....Καλη Επιτυχία σήμερα με όλη μου την καρδιά..
Με ξένο πούτσο δεν γουστάρω να γαμάω το ξέρεις.Oxι ρε Διομιδη τσαμπα εβαλες την φωτο του μητσοτακη,σημερα ειναι σιγουρο το πιωμα θα εχει και μαστιγιο
Άψογος.Με ξένο πούτσο δεν γουστάρω να γαμάω το ξέρεις.
Επίσης εδω τα παιδιά ξέρουν οτι κάνω πλάκα.
Εγω παντως μετα το τριτο τεμαχιο θα κλεισω το κινητο μου γιατι θα βαραει συνεχεια
Φιλε αν και δεν με εχει πεισει η ομαδα σου και ειναι σιγουρη η ηττα,κρατα και μια πισινη ποτε δεν ξερεις ;)Εγω παντως μετα το τριτο τεμαχιο θα κλεισω το κινητο μου γιατι θα βαραει συνεχεια
Το ειδα το ματσακι,καθως το εβλεπα μου ερχοταν συνεχεια η εικονα του Σιοβα καπου στο κεντρο να κουτουλαει και του Κοντρερας να ζηταει χαπια για την ναυτιαΚάνε υπομονή.
Το Σάββατο με την Chelsea ήταν λες και παίζανε οι βάζελοι.
χαχαΤο ειδα το ματσακι,καθως το εβλεπα μου ερχοταν συνεχεια η εικονα του Σιοβα καπου στο κεντρο να κουτουλαει και του Κοντρερας να ζηταει χαπια για την ναυτια
Εγω παντως μετα το τριτο τεμαχιο θα κλεισωτο κινητοτην κωλοτρυπίδα μου μου γιατι θα πονάει συνεχεια