Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
"Καμιά πρόταση για Τόρο"

Ο ατζέντης του Βασίλη Τοροσίδη διέψευσε τα δημοσιευματα πως έχει στα χέρια του πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι δεν υπάρχει πρόταση για τον Βασίλη Τοροσίδη», τόνισε ο Γιώργος Καζιάνης στην ιστοσελίδα «ibtimes.co.uk».

Στον αγγλικό Τύπο είχε γραφεί προ ημερών ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί καιρό τώρα τον διεθνή μπακ-χαφ του Ολυμπιακού και πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ψάχνει έναν παίκτη στο στυλ του «Τόρο», ύστερα από τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει.

novasports.gr

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δηλαδη ρε μοικανε τη χρωμα εχουν αυτοι που λες;
ξεσκάλωσε λιγάκι το μυαλό σου
είπα πως δεν είναι ευθύνη της διοίκησης η μαλακία που κουβαλάει ο καθένας στον εγκέφαλό του.
το χρώμα του χουλιγκάνου (στη συμπεριφορά) δεν παίζει ρόλο.
αυτό που λεω είναι πως
1. δεν του είπε κανείς να πάει στα αντίπαλα αποδυτήρια (δεν έχει λόγο η διοίκηση να τα φρουρεί), ειδικά αφού έκανε παπαριά πιο πριν με τη σκαριά. Εκεί βγαίνεις δημόσια και λες συγγνώμη και του κάνεις ένα τηλεφωνάκι του αλλουνού να του το πεις και στα ίσια πως ήταν κατά λάθος, αν αυτό θες να κάνεις.
2. Το γεγονός πως 2 φίλαθλοι-οπαδοί=οργανωμένοι (δεν με νοιάζει τι σκατά ήταν) τον πρόγγιξαν (γενικώς τα πλακώματα και τα λοιπά είναι πολλές φορές υπερβολικά δοσμένα) ή ακόμα και τον σπάσανε στο ξύλο προφανώς και είναι κακό, αλλά δεν μπορεί να τους έβαλε η διοίκηση με δεδομένο πως είμαι σίγουρος πως δεν μυρίζουνε τα νύχια τους να δούνε πού θα πάει ο κάθε παίκτης της αντίπαλης ομάδας εκτός των αποδυτηρίων της ομάδας του.

Και οι μαλάκες δεν έχουνε χρώμα. Ότι χρώμα και να φοράνε μπλούζα...μαλάκες είναι.
Κατανοητό τώρα;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Όταν ο Ολυμπιακός με τον Προεδράρα, με τα λεφτά, με τις μεταγραφάρες, με τους παιχταράδες, τους προπονηταράδες, κλπ είναι δυό βαθμούς πίσω απο τον ΠΑΟ της λιγούρας, της κλάψας και της παρακμής , τότε ας κυτάξουμε όλοι ψηλά.
Να δούμε τα ΚΟΡΝΕ που ΈΡΧΟΝΤΑΙ.
όταν στο πρώτο ματς στους ομίλους που χάσαμε εντός βγήκανε όλοι και λέγανε για το Βαλβίδα και τις μαλακίες και την ομάδα και τα χάλια κλπ, εγώ έλεγα να περιμένουνε όλοι και στο τέλος να ξυρίσουμε γαμπρούς.
Αν εσύ θες να κρίνεις πιο πριν, πανηγύριζε τίτλους όπως ο μπασκετικός Ολυμπιακός τόσα χρόνια και ο ποδοσφαιρκός ΠΑΟ τόσα χρόνια στη μέση της χρονιάς

Αυτά

Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
όταν στο πρώτο ματς στους ομίλους που χάσαμε εντός βγήκανε όλοι και λέγανε για το Βαλβίδα και τις μαλακίες και την ομάδα και τα χάλια κλπ, εγώ έλεγα να περιμένουνε όλοι και στο τέλος να ξυρίσουμε γαμπρούς.
Αν εσύ θες να κρίνεις πιο πριν, πανηγύριζε τίτλους όπως ο μπασκετικός Ολυμπιακός τόσα χρόνια και ο ποδοσφαιρκός ΠΑΟ τόσα χρόνια στη μέση της χρονιάς

Αυτά
Δηλαδή αυτό που κάνει νιάου νιάου στα κεραμμύδια τι είναι; Σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες ;

Επισκέπτης
ξεσκάλωσε λιγάκι το μυαλό σου
είπα πως δεν είναι ευθύνη της διοίκησης η μαλακία που κουβαλάει ο καθένας στον εγκέφαλό του.
το χρώμα του χουλιγκάνου (στη συμπεριφορά) δεν παίζει ρόλο.
αυτό που λεω είναι πως
1. δεν του είπε κανείς να πάει στα αντίπαλα αποδυτήρια (δεν έχει λόγο η διοίκηση να τα φρουρεί), ειδικά αφού έκανε παπαριά πιο πριν με τη σκαριά. Εκεί βγαίνεις δημόσια και λες συγγνώμη και του κάνεις ένα τηλεφωνάκι του αλλουνού να του το πεις και στα ίσια πως ήταν κατά λάθος, αν αυτό θες να κάνεις.
2. Το γεγονός πως 2 φίλαθλοι-οπαδοί=οργανωμένοι (δεν με νοιάζει τι σκατά ήταν) τον πρόγγιξαν (γενικώς τα πλακώματα και τα λοιπά είναι πολλές φορές υπερβολικά δοσμένα) ή ακόμα και τον σπάσανε στο ξύλο προφανώς και είναι κακό, αλλά δεν μπορεί να τους έβαλε η διοίκηση με δεδομένο πως είμαι σίγουρος πως δεν μυρίζουνε τα νύχια τους να δούνε πού θα πάει ο κάθε παίκτης της αντίπαλης ομάδας εκτός των αποδυτηρίων της ομάδας του.

Και οι μαλάκες δεν έχουνε χρώμα. Ότι χρώμα και να φοράνε μπλούζα...μαλάκες είναι.
Κατανοητό τώρα;
υποτιθετε οτι το καραισκακη είναι απο τα πιο καλά φυλασσόμενα γήπεδα.τώρα πως μπορεί δυο φουσκωτοί που κατά τύχη την λάθος ώρα τη λάθος στιγμή βρεθήκαν κατά σύμπτωση την ώρα που ο παίχτης πήγαινε στα αποδυτήρια χωρίς κάνεις να είναι παρόν αυτό ίσως να είναι και σύμπτωση.τωρα για τα υπερβολικά δομσμενα ειναι συνήθως αταν δεν βολεύουν κάποιους..δεν μπορεί μοικανε ο άλλος να βγήκε και να τα έβγαλε απο το μυαλό του.το γεγονός οτι δεν το προχώρησε η δεν εκανε μηνύσεις αυτό δεν σου λέει κάτι; ;)εγω εκει το πάω και λέω ότι τα πάντα καλύπτονται.αν λέω αν αυτό γινόταν σε παίχτη του ολυμπιακου φαντάσου τη έκταση θα είχε πάρει και τη θα γραφόταν ;)και επειδή και εγώ είμαι παλιά καραβάνα ξέρω πολυ καλά πως αυτά τα πεσίματα μόνο τυχαία δεν γίνονται ;)

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
του προγραματοσ ειναι και αυτα ;)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
τελος ο γεστε αντε σιγα σιγα εχουμε και αλλους που περιμενουν να παρουν πουλο ;)

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
los poulos σε: κοστάντζο, μαρκάνο, κ ντιόγκο (ναι, ναι, ναι!), a.s.a.p.!

γνώμη μου ότι κάτι αμπντούνιδες, κ μόνχοι μπορεί να αποδώσουν καλύτερα αν καθιερωθούν σαν αλλαγές του 20λεπτου. 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: μία αιώνια κόντρα.. Πως ξεκίνησε;

Γιατί υπάρχει κόντρα μεταξύ της ομάδας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού;
Ποια η ιστορία, ποια η τότε σχέση τους και πως ξεκίνησαν όλα;!
Αλήθεια, γνωρίζετε την πραγματική σχέση μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού;
Καθώς δεν υποστηρίζω καμία από τις δύο ομάδες για ευνόητους λόγους, πιστεύω πως είμαι σε θέση να κάνω μία αντικειμενική ανάλυση στο άρθρο που ακολουθεί.
Αρχικά λοιπόν, τις δύο ομάδες χώριζε ένα χάος κοινωνικό, πολιτικό αλλά και οικονομικό.
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ( έτος ίδρυσης 1908 ) εθεωρούντο ευκατάστατοι και άτομα που είχαν πρόσβαση στην πολιτική της χώρας.
Από την άλλη οι οπαδοί του Ολυμπιακού, άνηκαν στην πλειοψηφία τους στα μεσαία και κατώτερα στρώματα της προσφυγιάς και εργατιάς.
Από το 1925 που ιδρύθηκε η ομάδα του Πειραιά μέχρι την 1η Ιουνίου του 1930, οι δύο ομάδες έτρεφαν αισθήματα σεβασμού η μία για την άλλη.
Μία σειρά γεγονότων όμως επρόκειτο να αλλάξουν για πάντα την σχέση των δύο ομάδων!
Όλα ξεκίνησαν σε εκείνο τον αγώνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την 1η Ιούνη του 1930. Την ημέρα εκείνη, ούτε οι 8000 οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρισκόντουσαν στην Λεωφόρο, αλλά ούτε και οι 3500 οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν κατακλύσει λόγω οικονομικών δυσκολιών τον λόφο του Λυκαβηττού, μπορούσαν να φανταστούν τι θα συνέβαινε.
Ο αγώνας που ακολούθησε ήταν μία πραγματική συντριβή για την ομάδα του Πειραιά. Ο Παναθηναϊκός κερδίζει τον Ολυμπιακό με το ταπεινωτικό σκορ, 8-2, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, οι οπαδοί του τριφυλλιού μετά το τέλους του αγώνα, περιφέρουν στο γήπεδο ένα φέρετρο με το έμβλημα του Ολυμπιακού, να το κοσμεί.
Η πληγωμένη φτωχολογιά του Πειραιά δεν αντέχει τον εξευτελισμό. Η βεντέτα μόλις τώρα ξεκινάει! Η κατάσταση εκτραχύνεται το 1936, όταν ο Ολυμπιακός πετυχαίνει νίκη, με σκορ 6-1, εναντίον του Παναθηναϊκού! Το 1957, ο Ολυμπιακός κερδίζει το πρωτάθλημα για τέταρτη συνεχόμενη φορά και τότε αποκτά το προσωνύμιο "Θρύλος".
Διαβάστε τώρα τι έγινε το 1962, στον τελικό κυπέλλου εν μέσω καύσωνα. Ο Ελβετός διαιτητής κρατά το πρώτο ημίχρονο 65' και το δεύτερο 44'!! Οι παίκτες των δύο ομάδων χάνουν το ένα γκολ μετά το άλλο. Σιγά σιγά πέφτει το σκοτάδι και ο διαιτητής καθώς δεν βλέπει την μπάλα διακόπτει τον αγώνα στο έβδομο λεπτό της παράτασης.
Οι οπαδοί θεωρώντας πως το παιχνίδι ήταν δρομολογημένο να κριθεί στο κέρμα (καθώς δεν υπήρχαν πέναλτι, συνήθιζαν να ρίχνουν ένα κέρμα κορώνα-γράμματα για να βγάλουν τον νικητή), αρχίζουν να πετάνε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.
Καμία από τις δύο ομάδες δεν βγήκε νικήτρια. Δύο χρόνια αργότερα, στον ημιτελικό κυπέλλου, η κατάσταση είναι πλέον γελοία αφού όταν η μπάλα κατέληγε σε οπαδούς που την έκαναν χίλια κομμάτια με στιλέτα!
Χρόνια αργότερα, λίγο πριν την επαγγελματοποίηση του πρωταθλήματος, ο Νταϊάφας και ο Βαρδινογιάννης παίζουν τάβλι (!) για να μοιράσουν τις ομάδες! Το 1979 μέχρι το 1983 ο Ολυμπιακός κάνει θραύση, αλλά καθώς ο Πρόεδρος της ομάδας δεν διέθετε χρήματα, οι παίκτες αυτομόλησαν στον παναθηναϊκό.
Το 1989 η έχθρα γίνεται μεγαλύτερη και πιο οριστική από ποτέ. Είχε προηγηθεί και η παράνομη ελληνοποίηση του παίκτη του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα, το 1981.
Όταν το 1988 ο Γιώργος Κοσκωτάς εξασφαλίζει για τον Ολυμπιακό τα πράσινα ινδάλματα Αντωνίου και Σαραβάκο, οι ερυθρόλευκοι νιώθουν πως παίρνουν το αίμα τους πίσω. Δεν προλαβαίνουν όμως γιατί ξεσπά το σκάνδαλο "Κοσκωτά", ο πρόεδρος κλείνεται στην φυλακή και αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας ο Σαλιαρέλης.
Εν ολίγοις, η δεκαετία 1985-1995 ήταν μαύρη για τους Ολυμπιακούς, όμως τα πράγματα άλλαξαν σιγά σιγά και μέχρι τώρα έχουν κατακτήσει επί σειρά ετών το πρωτάθλημα.
Αυτή είναι λοιπόν η ιστορία των "δύο αιωνίων", του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, και το καλό που σας θέλω είναι να σας αρέσει γιατί μου βγήκαν τα χέρια να την γράψω!

coolweb.gr

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αυτος ο ντιογκο δεν κανει ουτε για γ' εθνικης ομαδα,και ολοι τον προβαλλουν τωρα παλι ως παικταρα ενω ολοι αυτοι τον χλευαζαν πριν λιγο καιρο...(δημοσιογραφοι,οπαδοι κλπ)

Επισκέπτης
ειναι η αποψη σου...ειναι σεβαστη...η δικια μου ειναι διαφορετικη...ο ανατολακης ηταν σκληρος αλλα δεν εκτελουσε εντολες ...αν το εκανε φυσικα και θα ελεγα τα ιδι...να εισαι σιγουρος..
εξαλλου προειπα...ειναι ο πρωτος ποδοσφαιριστης του θρυλου που τραυματιζεται απο αντιπαλο;;;φυσικα και οχι...αρα; η διαφορα ειναι στον λογο που γινεται αυτος ο τραυματισμος...φυσικα και δεν μπορω να αποδειξω αν ειναι αληθεια αυτα που λεω...αλλα εγω ετσι πιστευω...οτι εκτελουσε εντολες...ειναι φανερο στα ματια μου ...δεν ειναι τοσο μαλακας να μην γνωριζει οτι χτυπωντας με τις ταπες το γονατο δεν θα κανει ζημια

ο κυριος μπαρμπα γιωργος αν θυμασαι καλα ειχε σπασει το ποδι ενος παιχτη του ηρακλη αν θυμαμαι καλα και γελαγε.τι λες να του σπαγαμε τα παιδια αναδρομικα.Αυτα που φανταζεσε οτι πηρε εντολη να καθαρισει τον παντελιτς......δεν εχω λογια οκ απλα οι παιχτες ειναι ανθρωποι με ψυχολογικα τρωνε στραβωματα κτλ.Για να μην παω στον ζε ελιας που τραβαγε κουτουλιδια και την επομενη αγωνιστικη επαιζε κανονικοτατα.θρυλε θεε παραγκα ολε

Επισκέπτης
αυτος ο ντιογκο δεν κανει ουτε για γ' εθνικης ομαδα,και ολοι τον προβαλλουν τωρα παλι ως παικταρα ενω ολοι αυτοι τον χλευαζαν πριν λιγο καιρο...(δημοσιογραφοι,οπαδοι κλπ)

Αφου δεν θελατε τον καγκουρα που το ματωνει το πλεκτο απο οτι φαινετε παρτε τον μπετατζη πισω που ειναι βραζιλιανος :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παικταρας ο μητρογλου κατ εμε,το ελεγα απο τοτε που ηρθε στην ομαδα,αλλα οτι νανε

Επισκέπτης
δεν ειναι λεει καλος χαρακτηρας....ολοι οι ποδοσφαιριστες κατα βαση τσογλανια ειναι το βαζει η δεν το βαζει το τοπι στο πλεκτο μαλακιες

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο κυριος μπαρμπα γιωργος αν θυμασαι καλα ειχε σπασει το ποδι ενος παιχτη του ηρακλη αν θυμαμαι καλα και γελαγε.τι λες να του σπαγαμε τα παιδια αναδρομικα.Αυτα που φανταζεσε οτι πηρε εντολη να καθαρισει τον παντελιτς......δεν εχω λογια οκ απλα οι παιχτες ειναι ανθρωποι με ψυχολογικα τρωνε στραβωματα κτλ.Για να μην παω στον ζε ελιας που τραβαγε κουτουλιδια και την επομενη αγωνιστικη επαιζε κανονικοτατα.θρυλε θεε παραγκα ολε
δεν καταλαβαινεις βασικα πραγματα...λεμε ο τυπος ηθελε να κανει ζημια για να μην εχω σεντερ φορ...γνωστ η απουσια τζιμπουρ αν βγαλεις εξω και παντελιτς (οπως εγινε) ποιος μενει;ο αρτ αφιχθεις ντιογο δηλαδη λαχειο...ενας παιχτης πουει να παιξει εδω εναμιση χρονο...ξεκολλα το μυαλο σου και νοιωσε πως ειναι διαφορετικο να σπας ενα ποδι επειδη εισαι τσολιας και μπαρμπα γιωργος και διαφορετικο να το σπας για να δημιουργησεις προβλημα σε μια ομαδα προς οφελος μιας αλλης...
κουνα λιγο το κεφαλακι σου και νοιωσε...
εγω αυτο λεω,,,οτι το εκανε με εντολη...και αν εφαγε τιποτα κλωτσιδια καλως τα εφαγε...
τωρα αν δεν ειναι ετσι οπως το λεω ειναι αλλουνου παππα βαγγελιο...μπορει να κανω λαθος...
παντως δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που τραυματιζει παιχτη μας...
ειναι ομως ο πρωτος που τρωει μπουνιδια...
νοιωθεις τιποτα;;
τωρα τις αρχιδιες με παραγκες ολε και λοιπες πιπες αστες με μενα...
αμα γουσταρεις διαλογο με επιχειρηματα και με διαφωνιες σιγουρα εδω ειμαι...
αλλα διαλογο..αρχιδιες του στυλ παραγκα ολε και ειχε σπασει ποδι νομιζω παιχτη του ηρακλη αλλα δεν θυμαμαι κιολας αλλα θυμαμαι οτι καθοταν απο πανω και γελαγε αστα με μενα...απλα ...

Επισκέπτης
δεν καταλαβαινεις βασικα πραγματα...λεμε ο τυπος ηθελε να κανει ζημια για να μην εχω σεντερ φορ...γνωστ η απουσια τζιμπουρ αν βγαλεις εξω και παντελιτς (οπως εγινε) ποιος μενει;ο αρτ αφιχθεις ντιογο δηλαδη λαχειο...ενας παιχτης πουει να παιξει εδω εναμιση χρονο...ξεκολλα το μυαλο σου και νοιωσε πως ειναι διαφορετικο να σπας ενα ποδι επειδη εισαι τσολιας και μπαρμπα γιωργος και διαφορετικο να το σπας για να δημιουργησεις προβλημα σε μια ομαδα προς οφελος μιας αλλης...
κουνα λιγο το κεφαλακι σου και νοιωσε...
εγω αυτο λεω,,,οτι το εκανε με εντολη...και αν εφαγε τιποτα κλωτσιδια καλως τα εφαγε...
τωρα αν δεν ειναι ετσι οπως το λεω ειναι αλλουνου παππα βαγγελιο...μπορει να κανω λαθος...
παντως δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που τραυματιζει παιχτη μας...
ειναι ομως ο πρωτος που τρωει μπουνιδια...
νοιωθεις τιποτα;;
τωρα τις αρχιδιες με παραγκες ολε και λοιπες πιπες αστες με μενα...
αμα γουσταρεις διαλογο με επιχειρηματα και με διαφωνιες σιγουρα εδω ειμαι...
αλλα διαλογο..αρχιδιες του στυλ παραγκα ολε και ειχε σπασει ποδι νομιζω παιχτη του ηρακλη αλλα δεν θυμαμαι κιολας αλλα θυμαμαι οτι καθοταν απο πανω και γελαγε αστα με μενα...απλα ...
χρηστιδη ο τζιμπουρ δεν ηταν τραυματίας και με τη Λιβαδειά πιο πολύ για προληπτικούς λογούς δεν έπαιξε ;)ακόμα και σήμερα που δεν προπονήθηκε δεν τιθετε θέμα για την κυριακη.όσο για τον ανατολακη στα είχα πει και αυτό με τον ηρακλη δεν είναι το πρώτο.ο γιωργαρος ηταν από τους πιο βρώμικους παίχτες μέσα στο γήπεδο ;)και ήμαρτον αν θες τον παντελιτς να κερδίσεις τη το λεβαδειακο παράτα τα  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν ειναι λεει καλος χαρακτηρας....ολοι οι ποδοσφαιριστες κατα βαση τσογλανια ειναι το βαζει η δεν το βαζει το τοπι στο πλεκτο μαλακιες
δεν ειναι ετσι ακριβως...ειναι καπως ετσι αλλο οχι ακριβως...αν δεν νοιωθει ο αλος οτι μπορει να γινει σε ενα ματς αλλαγη η μπορει και να μην ξεκινησει και δημιουργει προβληματα σημαινει προβλημα για τα αποδυτηρια...
σιγουρα το πρωτο ειναι να ματωνει το πλεκτο αλλα παιζει ρολο και ο χαρακτηρας...
δες εσυ με τον λετο...αυτη την στιγμη ειναι το αλφα και το ωμεγα...
αν στραβωσει ομως κατι...τοτε τα λεμε...
και τι εννοωςςςαπλα αν χρειαστε ποτε να τον κανει αλλγη στο 60...
και μην μου πεις δεν θα χρειαστει ποτε...
γιατι θα σου πω οτι στο ματς με τον πανιωνιο χρειαστηκε (ο λετο σερνοτανε) αλλα...απλα δεν τον εκανε  ;) ;) ;)
αυτα που σου λεω εγω μην νομιζεις δεν τα κοζαρουν οι αλλοι παιχτες....του βαζελου..
δεν υπαρχει κανενας παιχτηης στην ιστορια του ποδισφαιρου που να ''παιρνει φανελλα σπιτι''
αν εχει αρχιδια ο παππους ας τολμησει να τον βγαλει σε ενα ματς που δεν θα εχει καλη αποδοση...για να δουμε...εχει κοραθον;;; ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χρηστιδη ο τζιμπουρ δεν ηταν τραυματίας και με τη Λιβαδειά πιο πολύ για προληπτικούς λογούς δεν έπαιξε ;)ακόμα και σήμερα που δεν προπονήθηκε δεν τιθετε θέμα για την κυριακη.όσο για τον ανατολακη στα είχα πει και αυτό με τον ηρακλη δεν είναι το πρώτο.ο γιωργαρος ηταν από τους πιο βρώμικους παίχτες μέσα στο γήπεδο ;)και ήμαρτον αν θες τον παντελιτς να κερδίσεις τη το λεβαδειακο παράτα τα  :grin:
η λογικη που προσεγγιζεις το συγκεκριμενο θεμα με βρισκει τελειως αντιθετο
ΦΥΣΙΚΑ και θελω τον παντελιτς και τον καθε παντελιτς για να κερδισω τον οποονδηποτε...αυτη η κουλτουρα η υπερανω και καλα οτι κερδιζω μονο με φανελλα εντεκα που θα παραταχθουν απεναντι μου εγω και το νταηλικι μου με βρισκει καθετα αντιθετο...
μην ξεχνας οτι και με τον παντελιτς και με ολους εφερα χ με δοξα εχασα απο αστερα ,εφερα χ με οφη και τρομαξα να κερδισω στο 90φευγα την ξανθη...
αρα ναι οι ανθρωποι του ποδοσφαιρου γνωριζουν καλα οτι με τζιμπουρ αποντα και με τραυματια τον παντελιτς (γιατι ηταν γνωστο πριν το ματς κυπελλου οτι δεν θα επαιζε ο τρομοκρατης) παω σε δοκιμαστικη λυση πειραμα με ντιογο...
οχι και οτι καλυτερο νομιζω ετσι;;
και εν πασει περιπτωσει την δουλιτσα του την εκανε ο κυριος βαιλειου...αποδυναμωσε οσο μπορουσε την επιθεση...τι να κανουμε τωρα;;δεν ειναι και ο σουπερμαν να καθαρισει ολο το ποδοσφαιρικο τμημα...
ενα λιθαρακι ομως ,μια πινελια την εβαλε..αυτο λεμε...δεν ειπα εγω οτι διελυσε ολοκληρο τον συλλογο...
αλλα να κανεις το συγκεκριμενο χτυπημα την συγκεκριμενη στιγμη με το συγκεκριμενο σκορ και οντας 25 χρονια στα γηπεδα ε...ε μετα πρεπει να αποδειξεις εσυ ρε μαγκα οτι δεν εχεις δολο...
απλα...
μην ξεχνας οτι μιαμε για ενα τελειωμενο και αδιαφορο παιχνιδι κυπελλου αναμεσα σε δυο ομαδες με τελειως διαφορετικους στοχους και σε διαφορετικες κατηγοριες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom