Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
θα συμφωνήσω για την κολλητική ασθένεια στου μπου.κομ.είδες πουθενά εγω να μιλήσω για στοίχημα;εγώ άπλα το πάω άλλου.το πρωτάθλημα το έχει στο τσεπάκι γιατί πολύ άπλα δεν υπάρχει ανταγωνιστής και ότι έχει πιο πολλές λύσεις από το βασικό διεκδικητή που είναι ο παναθηναϊκός.εχει καννει μεταγραφές το καλοκαίρι με εισήγηση του ερνεστο που είναι αποτυχία και παιχτικα αγωνιστικά   αλλα και οικονομικά.επειδή λοιπόν οι εποχές είναι δύσκολες  και ο μαρινακης τον έχουν ξυπνήσει είναι πολύ εύκολο από τέτοια ματς να βγάλεις τις μεταγραφές του καλοκαιριού.και επειδή λες ότι ήσουν μέσα στο ποδόσφαιρο θα ξέρεις οτι αυτά που λέω δεν είναι της φαντασίας μου ;)   

για να καταλάβω κι εγώ ο αδαής. πώς θα βγάλει τις μεταγραφές του καλοκαιριού φέρνοντας Χ με τη δόξα; αν δεν είναι από στοίχημα τα λεφτά από πού θα είναι δηλαδή;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ναι, το ξέρανε, στημένο ήτανε, το έλεγε μόλις τώρα ένας Προποτζής στο ράδιο του Σπορ fm. Στημένα και τα δΰο, του Ολυμπιακού με τη Δράμα και του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο. Τα είχαν στήσει οι στοιχηματικές εταιρίες. Του ΠΑΟ μάλιστα να φτάσει στα πέναλτι για το live.
Εγγυηση και φερεγγυότητα απο ενα παπαρα που βγηκε και ειπε μια  μαλακια  στο ραδιοφωνο.Ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα συμφωνήσω για την κολλητική ασθένεια στου μπου.κομ.είδες πουθενά εγω να μιλήσω για στοίχημα;εγώ άπλα το πάω άλλου.το πρωτάθλημα το έχει στο τσεπάκι γιατί πολύ άπλα δεν υπάρχει ανταγωνιστής και ότι έχει πιο πολλές λύσεις από το βασικό διεκδικητή που είναι ο παναθηναϊκός.εχει καννει μεταγραφές το καλοκαίρι με εισήγηση του ερνεστο που είναι αποτυχία και παιχτικα αγωνιστικά   αλλα και οικονομικά.[size=10pt]επειδή λοιπόν οι εποχές είναι δύσκολες  και ο μαρινακης τον έχουν ξυπνήσει είναι πολύ εύκολο από τέτοια ματς να βγάλεις τις μεταγραφές του καλοκαιριού[/size].και επειδή λες ότι ήσουν μέσα στο ποδόσφαιρο θα ξέρεις οτι αυτά που λέω δεν είναι της φαντασίας μου ;)   
εξήγησέ μου τι εννοείς με αυτό που έχω τονίσει
στα υπόλοιπα δεν διαφωνώ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είδες που προτρέχεις  ;)εγώ δεν μίλαγα για το στοίχημα και χέστηκα αν η δόξα είναι φιλικό σωματείο η οχι.άλλωστε τα στημένα με τα φιλικά δεν γίνονται ρε μοικανε; :2funny:
δεν ήταν σε σένα απάντηση
ήταν στον από πάνω

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Προς Τουρκιά ο Χαβίτο

Στην Ουρντουσπόρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φρανσίσκο Χαβίτο έως το τέλος της εφετινής σεζόν. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού θα παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην μετεγγραφή του παίκτη στην τουρκική ομάδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός εισηγήθηκε την απόκτηση του παίκτη στη διοίκηση της ομάδας του, καθώς γνωρίζει την αξία του, μετά την κοινή τους θητεία στον Άρη. Ο μάνατζερ του Ισπανού ποδοσφαιριστή επέσπευσε τις διαδικασίες, καθώς βρέθηκε την Πέμπτη στην Αθήνα και δεν αποκλείεται εντός της Παρασκευή να τελειώσει οριστικά η μετεγγραφή του παίκτη στην Ουρντουσπόρ.

Ο Χαβίτο είχε αποκτηθεί στην αρχή της σεζόν από τους «ερυθρολεύκους», όμως δεν κατάφερε να πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ώστε να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων». Για αυτό τον λόγο θα παραχωρηθεί ως δανεικός, ώστε να πάρει ματς στα πόδια του.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
"Παλεύει" για δυνατή μεταγραφή

Έναν ποδοσφαιριστή από το... πρώτο ράφι θέλει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός για τον χώρο του κέντρου. Στα ονόματα των Λούτσο Γκονζάλες και Τόμας Ροσίτσκι, προστέθηκε και αυτό του Εστέμπαν Γκρανέρο, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει έναν παίκτη με ξεκάθαρες δημιουργικές ικανότητες.

Για τον Αργεντίνο της Μαρσέιγ και τον Τσέχο της Άρσεναλ τα δεδομένα είναι λίγο-πολύ γνωστά. Πρόκειται για δύο ξεχωριστές, αλλά και δύσκολες για τους "ερυθρόλευκους" υποθέσεις. Ο τελευταίος στη σχετική μίνι-λίστα είναι ο Γκρανέρο, ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο στη Ρεάλ. Για την απόκτησή του έχουν δείξει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον τόσο η Μάλαγα, όσο και ομάδες της Αγγλίας.

Πάντως, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν πιθανά, όπως και να παραμείνει ο Γκρανέρο στη Ρεάλ. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα επικεντρωθεί στην απόκτηση του Γκονζάλες ή του Ροσίτσκι, καθώς επιθυμία των ανθρώπων του είναι να πραγματοποιηθεί, υπό... φυσιολογικές συνθήκες, μία τέτοιου είδους μεταγραφή.

novasports.gr

Επισκέπτης
                                                                                                                  Καταγγέλλει επίθεση στο Καραϊσκάκη ο Βασιλείου

13/01/2012, 13:11 | Διαβάστηκε 2272 φορές
   Αποστολή

Καταγγέλλει επίθεση στο Καραϊσκάκη ο Βασιλείου (Photo: ActionImages)

Θύμα ξυλοδαρμού στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη καταγγέλλει ότι έπεσε ο Νίκος Βασιλείου στο παιχνίδι Κυπέλλου ΟΠΑΠ, Ολυμπιακός – Θρασύβουλος με δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

«Όταν αντικαταστάθηκα από τον προπονητή μου θεώρησα καθήκον μου και πήγα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού να ζητήσω συγγνώμη από τον Πάντελιτς. Μόλις βγήκα, δέχτηκα επίθεση από δύο άτομα που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο, οι οποίοι με κλότσησαν και με γρονθοκόπησαν», αναφέρει ο αρχηγός της ομάδας της Φυλής στην εφημερίδα και καταλήγει.

«Αμέσως μετά φώναξα και εκείνοι τράπηκαν σε φυγή. Αισθάνθηκα απαίσια και τεράστια έκπληξη. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έχω μια τέτοια εμπειρία σε ένα γήπεδο μιας ομάδας, η οποία αποτελεί για μας πρότυπο και... όνειρο ζωής».

Από τον Ολυμπιακό δηλώνουν άγνοια, ενώ αυτό που θα πρέπει θα επισημανθεί είναι ότι ο παικτης επι τοπου δεν προχώρησε σε καταγγελλία

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ε, ώρα είναι να μας πεις τώρα πως φταίει ο επίσημος Ολυμπιακός για 2 μαλάκες που βρίσκονταν έξω από τα αποδυτήρια και πλάκωσαν ένα αντίπαλο ποδοσφαιριστή

οτι κυκλοφορούνε τρελοί παντού το γνωρίζουμε
πως είναι βαμμένοι με συγκεκριμένο χρώμα τώρα το ακούμε

Επισκέπτης
ε, ώρα είναι να μας πεις τώρα πως φταίει ο επίσημος Ολυμπιακός για 2 μαλάκες που βρίσκονταν έξω από τα αποδυτήρια και πλάκωσαν ένα αντίπαλο ποδοσφαιριστή

οτι κυκλοφορούνε τρελοί παντού το γνωρίζουμε
πως είναι βαμμένοι με συγκεκριμένο χρώμα τώρα το ακούμε
μοικανε μάλλον πρέπει να ηταν προβοκάτορες ντυμένοι ολυμπιακοί :uglystupid:δηλαδη δεν τον κοπάνησαν επειδή χτύπησε τον παντελιτς :headbang:κατά τα αλλα έβγαινες και έκραζες τα χανουμια για τα περσινά που έκαναν. :uglystupid:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο βασιλειου κατα πρωτον επρεπε να αποβληθει...
το χτυπημα ειναι με τις σκαρες στο γονατο (γιαυτο και ετρεχαν αιματα απο το γονατο του μαρκο) ηταν προμελετημενο και με προθεση να του κανει ζημια...
καθαρα προβοκατορικο σε ενα ματς που εχανε ο θρασυβουλας με 3-0 που κατα γενικη ομολογια ηταν επιτυχια γιαυτον αρα δεν μπορω να το δικαιολογησω σαν νευρα και εκδικητικοτητα απο μια συντριβη...
100% εσκεμμενο και εγκληματικο...
δεν μπορω να ξερω αν ειναι αληθεια το γεγονος...ευχομαι πραγματικα να ειναι μηπως ετσι και καταλαβει την μαλακια του...
εχω ξαναπει...εισαι μαγκας;; καθαριζεις εσκεμμενα μεσα στο τηγανι παιχτη του ολυμπιακου νταηλικι;θα εισαι υπευθυνος της πραξης σου...
αλλοιως εισαι τζαμπα μαγκας...
εξαλλου δεν ειναι ο πρωτος τραυματισμος παιχτη του ολυμπιακου στο καραισκακη αλλα ειναι η πρωτη φορα που υπαρχει τετοια καταγγελια...προφανως καποιοι συμφωνουν με αυτα που ειπα...
και θελω να μου πει οποιος κανει τον κοπο να απαντησει στο ποστ μου:αν ειναι ετσι οπως το λεω και προβοκαταορικα και συνειδητα πηγε να προξενησει βλαβη σε εναν συναθλητη του καλα του εκαναν η οχι;;
εγω λεω ευθεως και λιγα του εκαναν (αν ειναι αληθεια οι καταγγελιες) και θα ηθελα να τον εφτιαχναν να τρωει σουπιτσες για κανα μηνα...
ειπαμε στον δικο μου ηθικο κωδικα οι ''μαγκιες'' ΠΡΕΠΕΙ να πληρωνονται...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

O ίδιος Βασιλείου που πήγε να κόψει την μπάλα στον Πάντελιτς δηλώνει αυτές τις μακακίες...;
μακαρι να ειναι αληθεια αλλα πολυ φοβαμαι οτι ειναι απλως προβοκατσια υπαγορευμενη απο αυτους που του υπαγορεψαν να καθαρισει παιχτη του ολυμπιακου...
ειναι καθαρη φαση βλεπουμε χρονια μπαλλα...αναιτια τελειως επιχειρει να προκαλεσει βλαβη...αν το εκανε για παρτη του τι να πω...
πολυ ιδανικο για να ισχυει...
και η φαση ειναι οτι ο διαιτητης καν δεν τον απεβαλλε...
και ο σπηκερ εψαχνε να βρει πως χτυπησε ο μαρκο...
και μετα απο καμμια δεκαρια ριπλει κατεληξε στο κορυφαιο συμπερασμα:μπορει να τον χτυπησε ο βασιλειου αθελα του γονατο με γονατο  :jerking: :jerking:
την ωρα που ο ετερος σχολιαστης ο βουλγαρος που εχει εκπομπη στον σεντρα καθε μεσημερι προλαβε να πλεξει το εγκωμιο του φτωχου πλην τιμιου βιοπαλαιστη κυριου βασιλειου οπου πραγματικα οταν τα ακουσα με επιασαν ριγη συγκινησης  :jerking: :jerking: :jerking:
ρε πουτσα λεμε σε ολα τα πουστρακια...
τζαμπα μαγκες και τζαμπα μαγκιες τελος...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τελικά για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι οι γαύροι είναι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ και από σπόντα φέρουν τον τίτλο του "ανθρώπου"....

επειδή έκανε άσχημο τάκλιν πρέπει να φάει ξύλο....

δηλαδή οι γαύροι για όλα όσα έχουν κάνει,τί πρέπει να παθαίνουν?

να τους κόβουν τα αρχίδια χωρίς αναισθητικό και να τους ρίχνουν αλάτι ας πούμε?....

σκουπίδια της κοινωνίας λαός-ομάδα-παίκτες-παράγοντες,ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οχι ρεε χρηστιδη μην βλεπεις και εσυ παντου φαντασματα σαν αυτους.Δηλαδη δεν μπορουσε να τον χτυπησε απο μαλακια της στιγμης και μονο και μετα κατι πρεζακια που υπαρχουν σε ολες της ομαδες να του την πεσανε? τοσο απλα δλδ

Επισκέπτης
ο βασιλειου κατα πρωτον επρεπε να αποβληθει...
το χτυπημα ειναι με τις σκαρες στο γονατο (γιαυτο και ετρεχαν αιματα απο το γονατο του μαρκο) ηταν προμελετημενο και με προθεση να του κανει ζημια...
καθαρα προβοκατορικο σε ενα ματς που εχανε ο θρασυβουλας με 3-0 που κατα γενικη ομολογια ηταν επιτυχια γιαυτον αρα δεν μπορω να το δικαιολογησω σαν νευρα και εκδικητικοτητα απο μια συντριβη...
100% εσκεμμενο και εγκληματικο...
δεν μπορω να ξερω αν ειναι αληθεια το γεγονος...ευχομαι πραγματικα να ειναι μηπως ετσι και καταλαβει την μαλακια του...
εχω ξαναπει...εισαι μαγκας;; καθαριζεις εσκεμμενα μεσα στο τηγανι παιχτη του ολυμπιακου νταηλικι;θα εισαι υπευθυνος της πραξης σου...
αλλοιως εισαι τζαμπα μαγκας...
εξαλλου δεν ειναι ο πρωτος τραυματισμος παιχτη του ολυμπιακου στο καραισκακη αλλα ειναι η πρωτη φορα που υπαρχει τετοια καταγγελια...προφανως καποιοι συμφωνουν με αυτα που ειπα...
και θελω να μου πει οποιος κανει τον κοπο να απαντησει στο ποστ μου:αν ειναι ετσι οπως το λεω και προβοκαταορικα και συνειδητα πηγε να προξενησει βλαβη σε εναν συναθλητη του καλα του εκαναν η οχι;;
εγω λεω ευθεως και λιγα του εκαναν (αν ειναι αληθεια οι καταγγελιες) και θα ηθελα να τον εφτιαχναν να τρωει σουπιτσες για κανα μηνα...
ειπαμε στον δικο μου ηθικο κωδικα οι ''μαγκιες'' ΠΡΕΠΕΙ να πληρωνονται...
ξερεις οτι σε πολλά που λες αν και οι αποψεις σου ειναι λίγο εξτριμ :grin: συμφωνω.σε αυτο θα σου πω τα εξής.ναι η ενέργεια του ηταν εγκληματική να επρεπε να αποβληθεί...αλλα...από το να σου την πέφτουν οι ''φουσκωτοι''επειδη χτυπησες καποιον παιχτη αυτο νομιζω ειναι τρομοκρατία.νομιζω στο παρελθόν παίχτες του ολυμπιακού όπως ο ανατολακης εχει χτυπήσει πολυ χειρότερα αντιπάλους πως θα σου φαινόταν για παράδειγμα την ώρα που πήγαινε στα αποδυτήρια να τον πλακωνανε στις μπουνιές;θα ελεγες τα ίδια οτι λιγα του έκαναν οι θα μίλαγες για προβοκάτορες.μην μπερδεύετε κάποια πράγματα αν ηταν ετσι τοτε όποιος παίχτης εκανε τέτοιες ενέργειες που κακώς εγινε να του την έπεφταν όλοι για παραδειγματισμό.όταν εχουν συμβεί αυτα παντου και στο εξωτερικό που στην αγγλια ο άλλος πήγε εν ψυχρώ και του έσπασε το πόδια τιμωρία του ηταν οτι τον απέκλεισαν και αυτον 4 μήνες.δεν πήγε κανείς  να τον πλακώσει  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ξερεις οτι σε πολλά που λες αν και οι αποψεις σου ειναι λίγο εξτριμ :grin: συμφωνω.σε αυτο θα σου πω τα εξής.ναι η ενέργεια του ηταν εγκληματική να επρεπε να αποβληθεί...αλλα...από το να σου την πέφτουν οι ''φουσκωτοι''επειδη χτυπησες καποιον παιχτη αυτο νομιζω ειναι τρομοκρατία.νομιζω στο παρελθόν παίχτες του ολυμπιακού όπως ο ανατολακης εχει χτυπήσει πολυ χειρότερα αντιπάλους πως θα σου φαινόταν για παράδειγμα την ώρα που πήγαινε στα αποδυτήρια να τον πλακωνανε στις μπουνιές;θα ελεγες τα ίδια οτι λιγα του έκαναν οι θα μίλαγες για προβοκάτορες.μην μπερδεύετε κάποια πράγματα αν ηταν ετσι τοτε όποιος παίχτης εκανε τέτοιες ενέργειες που κακώς εγινε να του την έπεφταν όλοι για παραδειγματισμό.όταν εχουν συμβεί αυτα παντου και στο εξωτερικό που στην αγγλια ο άλλος πήγε εν ψυχρώ και του έσπασε το πόδια τιμωρία του ηταν οτι τον απέκλεισαν και αυτον 4 μήνες.δεν πήγε κανείς  να τον πλακώσει  ;)
ειναι η αποψη σου...ειναι σεβαστη...η δικια μου ειναι διαφορετικη...ο ανατολακης ηταν σκληρος αλλα δεν εκτελουσε εντολες ...αν το εκανε φυσικα και θα ελεγα τα ιδι...να εισαι σιγουρος..
εξαλλου προειπα...ειναι ο πρωτος ποδοσφαιριστης του θρυλου που τραυματιζεται απο αντιπαλο;;;φυσικα και οχι...αρα; η διαφορα ειναι στον λογο που γινεται αυτος ο τραυματισμος...φυσικα και δεν μπορω να αποδειξω αν ειναι αληθεια αυτα που λεω...αλλα εγω ετσι πιστευω...οτι εκτελουσε εντολες...ειναι φανερο στα ματια μου ...δεν ειναι τοσο μαλακας να μην γνωριζει οτι χτυπωντας με τις ταπες το γονατο δεν θα κανει ζημια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom