Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
η λογικη που προσεγγιζεις το συγκεκριμενο θεμα με βρισκει τελειως αντιθετο
ΦΥΣΙΚΑ και θελω τον παντελιτς και τον καθε παντελιτς για να κερδισω τον οποονδηποτε...αυτη η κουλτουρα η υπερανω και καλα οτι κερδιζω μονο με φανελλα εντεκα που θα παραταχθουν απεναντι μου εγω και το νταηλικι μου με βρισκει καθετα αντιθετο...
μην ξεχνας οτι και με τον παντελιτς και με ολους εφερα χ με δοξα εχασα απο αστερα ,εφερα χ με οφη και τρομαξα να κερδισω στο 90φευγα την ξανθη...
αρα ναι οι ανθρωποι του ποδοσφαιρου γνωριζουν καλα οτι με τζιμπουρ αποντα και με τραυματια τον παντελιτς (γιατι ηταν γνωστο πριν το ματς κυπελλου οτι δεν θα επαιζε ο τρομοκρατης) παω σε δοκιμαστικη λυση πειραμα με ντιογο...
οχι και οτι καλυτερο νομιζω ετσι;;
και εν πασει περιπτωσει την δουλιτσα του την εκανε ο κυριος βαιλειου...αποδυναμωσε οσο μπορουσε την επιθεση...τι να κανουμε τωρα;;δεν ειναι και ο σουπερμαν να καθαρισει ολο το ποδοσφαιρικο τμημα...
ενα λιθαρακι ομως ,μια πινελια την εβαλε..αυτο λεμε...δεν ειπα εγω οτι διελυσε ολοκληρο τον συλλογο...
αλλα να κανεις το συγκεκριμενο χτυπημα την συγκεκριμενη στιγμη με το συγκεκριμενο σκορ και οντας 25 χρονια στα γηπεδα ε...ε μετα πρεπει να αποδειξεις εσυ ρε μαγκα οτι δεν εχεις δολο...
απλα...
μην ξεχνας οτι μιαμε για ενα τελειωμενο και αδιαφορο παιχνιδι κυπελλου αναμεσα σε δυο ομαδες με τελειως διαφορετικους στοχους και σε διαφορετικες κατηγοριες
εγώ αλλο εννοώ..δεν ειναι δυνατόν να λες οτι χρειάζεσαι τον παντελιτς να κερδίσεις το λεβαδειακο.σε ολα τα υπόλοιπα δεν διαφωνώ ;)για το δόλο που λες νομίζω οτι δεν έχεις δίκιο αλλα σεβαστή η άποψη σου.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγώ αλλο εννοώ..δεν ειναι δυνατόν να λες οτι χρειάζεσαι τον παντελιτς να κερδίσεις το λεβαδειακο.σε ολα τα υπόλοιπα δεν διαφωνώ ;)για το δόλο που λες νομίζω οτι δεν έχεις δίκιο αλλα σεβαστή η άποψη σου.
ειναι η αποψη μου...πιθανα να ειναι λαθος...δεν μπορω να την αποδειξω ...την στηριζω απλα στους συνειρμους που ανεφερα πριν...
στο αλλο με τον παντελιτς και αν χρειαζεται η οχι μια ομαδα ολους τους παιχτες για ενα παιχνιδι μην επιμενεις εισαι λαθος...
εγω απο το καλοκαιρι φωναζα στους ομοιδεατες μου οτι αυτη η ηρεμια και η σιγουρια για κατακτηση τιτλου απο χριστουγεννα και λοιπες μαλακιες ειναι μια μαλακια και μιση..
και βγαινω αληθινος..
αν δεν βρεξεις την κωλοτρυπιδα ψαρι δεν θα φας..
το απεδειξε η δοξα και οι αλλοι που μου τσιμπησανε ποντακια...

Επισκέπτης
δεν καταλαβαινεις βασικα πραγματα...λεμε ο τυπος ηθελε να κανει ζημια για να μην εχω σεντερ φορ...γνωστ η απουσια τζιμπουρ αν βγαλεις εξω και παντελιτς (οπως εγινε) ποιος μενει;ο αρτ αφιχθεις ντιογο δηλαδη λαχειο...ενας παιχτης πουει να παιξει εδω εναμιση χρονο...ξεκολλα το μυαλο σου και νοιωσε πως ειναι διαφορετικο να σπας ενα ποδι επειδη εισαι τσολιας και μπαρμπα γιωργος και διαφορετικο να το σπας για να δημιουργησεις προβλημα σε μια ομαδα προς οφελος μιας αλλης...
κουνα λιγο το κεφαλακι σου και νοιωσε...
εγω αυτο λεω,,,οτι το εκανε με εντολη...και αν εφαγε τιποτα κλωτσιδια καλως τα εφαγε...
τωρα αν δεν ειναι ετσι οπως το λεω ειναι αλλουνου παππα βαγγελιο...μπορει να κανω λαθος...
παντως δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που τραυματιζει παιχτη μας...
ειναι ομως ο πρωτος που τρωει μπουνιδια...
νοιωθεις τιποτα;;
τωρα τις αρχιδιες με παραγκες ολε και λοιπες πιπες αστες με μενα...
αμα γουσταρεις διαλογο με επιχειρηματα και με διαφωνιες σιγουρα εδω ειμαι...
αλλα διαλογο..αρχιδιες του στυλ παραγκα ολε και ειχε σπασει ποδι νομιζω παιχτη του ηρακλη αλλα δεν θυμαμαι κιολας αλλα θυμαμαι οτι καθοταν απο πανω και γελαγε αστα με μενα...απλα ...

εγω σου μιλαω με την κοινη λογικη ο τροπος που μου απαντας μου θυμιζει νικολακοπουλο.Αντε να δεχτω οτι του σπασανε το ποδι εκδικητικα οκ.Το προς ωφελος αλλης ομαδας αστο εμεις δεν εχουμε τετοιες επιροες σε αλλες ομαδες ειχαμε καποτε τον οφη.Το να λες καλα εκανε και τις μαζεψε σκεψου λιγο να το ειχαμε κανει εμεις η ο παοκ τι θα χε γινει.Που και παλι τι λογικη ειναι αυτη τι ειναι το γηπεδο αρενα?Αυτο με τον ανατολακη ισχυει γιατι ηταν αμπαλος και μαλακας,ο ζε ελιας απλα ηταν καθικι γιατι το τοπι το ηξερε και καλα.Την επομενη αγωνστικη αν θυμαμαι καλα επαιζε μαζι μας σε ντερμπυ γιαυτο σου ειπα παραγκα.

Επισκέπτης
ειναι η αποψη μου...πιθανα να ειναι λαθος...δεν μπορω να την αποδειξω ...την στηριζω απλα στους συνειρμους που ανεφερα πριν...
στο αλλο με τον παντελιτς και αν χρειαζεται η οχι μια ομαδα ολους τους παιχτες για ενα παιχνιδι μην επιμενεις εισαι λαθος...
εγω απο το καλοκαιρι φωναζα στους ομοιδεατες μου οτι αυτη η ηρεμια και η σιγουρια για κατακτηση τιτλου απο χριστουγεννα και λοιπες μαλακιες ειναι μια μαλακια και μιση..
και βγαινω αληθινος..
αν δεν βρεξεις την κωλοτρυπιδα ψαρι δεν θα φας..
το απεδειξε η δοξα και οι αλλοι που μου τσιμπησανε ποντακια...
και πάλι δεν διαφωνώ ..και να που οταν θες εισαι και αντικειμενικος :2funny:αλλα ρε μπαγάσα σου ξαναλέω δε είναι ουτε καν δικαιολογία ότι ο παντελιτς είναι απώλεια ειδικά σε ένα ματς μέσα στο καραισκακη.κανεις δεν ειπε οτι τα παιχνιδια θα τα παίρνεις εύκολα αλλα οταν έχεις φτάσει στα μισά είσαι πίσω στη βαθμολογία και λες οτι θες τον παντελιτς αυτό έμενα μου κάνει κάπως.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ ο Πάντελιτς
Κόντρα σ' όλες τις προβλέψεις, ο Μάρκο Πάντελιτς επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ετοιμοπόλεμοι και Φουστέρ, Τοροσίδης.
Η θέληση και δίψα του Μάρκο Πάντελιτς για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, είχε ως αποτέλεσμα ο Σέρβος να πάει κόντρα στο χρόνο και να τα καταφέρει περίφημα.
Ο έμπειρος επιθετικός του Ολυμπιακού, προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη, ενώ οι προβλέψεις του ιατρικού επιτελείου ανέφεραν πως θα είναι έτοιμος στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Έτσι λοιπόν, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του τον Μάρκο Πάντελιτς για το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη (Κυριακή 22/1, 17:15), αν και αρχικά δεν τον υπολόγιζε, αφού δεν φαντάστηκε πως ο Σέρβος θα κατάφερνε να γυρίσει μια εβδομάδα νωρίτερα.
Εξίσου ευχάριστα είναι τα νέα και για τους Φουστέρ και Τοροσίδη που προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα την Τετάρτη και θα βρίσκονται στην αποστολή για την αναμέτρηση στην Ακριτική πόλη. Από την άλλη πλευρά, οι Χολέμπας και Τζιμπούρ έκανε συντηρητικό πρόγραμμα, όμως κι αυτοί βρίσκονται στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού.
Όσο για τους δύο τραυματίες, Βισέντε Μόνχε και Λιούμπομιρ Φέισα, έκαναν θεραπεία και έχουν ακόμη χρόνο, μέχρι να επιστρέψουν στην ενεργό δράση.

SPORT24GR

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Tέλος ο Γέστε, ακολουθεί ο Κοστάνσο
Ο Φραν Γέστε δεν θα ξαναφορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, κάτι που αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα και με τον Κοστάνσο. Τι γίνεται με την μεταγραφική ενίσχυση.
Μετά από ακριβώς έξι μήνες στον Πειραιά, ο Φραν Γέστε, αποτελεί παρελθόν και ετοιμάζει βαλίτσες γι' άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες. Ο Ισπανός άσος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ήρθε σε ρήξη με τη διοίκηση όταν έκανε επέμβαση δίχως να ειδοποιήσει κάποιον και σε γενικές γραμμές απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του.
Η αδιαφορία του ή για την ακρίβεια η άθλια εμφάνισή του στην γκέλα με την Δόξα Δράμας (0-0), ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να τελειώσουν μια και καλή με τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Παρά το γεγονός πως ο Φραν Γέστε θεωρούνταν "τελειωμένος", ο Ερνέστο Βαλβέρδε του έδωσε χρόνο συμμετοχής και στο ματς του Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο (ήταν βασικός) και στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (όπου πέρασε αλλαγή και αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο), αλλά αυτό δεν ήταν ικανό για να αντιστρέψει την κατάσταση.
Όπως σας προαναφέραμε η απόφαση είχε παρθεί και απλά την Τρίτη παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Γέστε και τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός άσος συμφώνησε με την ομάδα του Πειραιά να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του και πλέον οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα ψάξει ομάδα στην Σαουδική Αραβία.
Όσο για την μίνι καριέρα του στο Λιμάνι, ο Γέστε πρόλαβε να παίξει μόλις 9 παιχνίδια, έχοντας δύο ασίστ. Η μια μάλιστα θα μείνει αξέχαστη στους φίλους του Ολυμπιακού, αφού ήταν αυτή που έφερε το διπλό μέσα στην Μασσαλία.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φρανθίσκο Γέστε".
Σειρά παίρνει ο Κοστάνσο
Η περίπτωση του Αργεντινού γκολκίπερ είναι εντελώς διαφορετική, αφού η "ερυθρόλευκη" καριέρα του έχει τελειώσει από τα τέλη του Οκτώβρη, όμως οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούσαν φόρμουλα προκειμένου να βγει συναινετικό διαζύγιο.
Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως ο Κοστάνσο διανύει τις τελευταίες του μέρες και πιθανότατα και ώρες στην Ελλάδα, αφού απομένουν λεπτομέρειες για τη λύση του συμβολαίου του.
Στο ψάξιμο για ενίσχυση
Η διοίκηση του Ολυμπιακού, δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και ψάχνει ποδοσφαιριστές όπου θα καλύψουν τα κενά που δημιουργούν τα δύο "αντίο" (Γέστε, Κοστάνσο), προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί και να είναι πιο δυνατή το προσεχές διάστημα, όπου ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα.
Οι "ερυθρόλευκοι" είναι μέσα και στους τρεις στόχους (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Europa League), οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, η ομάδα δεν αποδίδει καλά το 2012 και αναζητείται λύση, για να είναι άπαντες ευχαριστημένοι τον Μάιο στον Πειραιά.
Η ενίσχυση λοιπόν είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό και γι΄αυτό στη διοίκηση ψάχνουν προσεκτικά για έναν καλό τερματοφύλακα, που δεν θα πάρει τη θέση του εξαιρετικού και ελπιδοφόρου Μέγιερι, αλλά θα αυξήσει τον ανταγωνισμό και θα δώσει λύσεις όταν χρειαστεί.
Επίσης, οι Πειραιώτες αναζητούν και έναν δημιουργικό χαφ (αντι-Γέστε, αντι-Ιμπαγάσα), με την περίπτωση του Λούτσο Γκονζάλες να μην προχωρά, αφού ο Αργεντινός φοβήθηκε την οικονομική κρίση, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" δεν πτοούνται και συνεχίζουν το... ψάξιμο.

SPORT24GR

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Βαλβέρδε: "Ευγνώμων για όσα μου έχει προσφέρει η Ελλάδα"
Οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την παραλαβή του βραβείου για τον καλύτερο προπονητή. Τι είπε για το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, τους στόχους της χρονιάς αλλά και γιατί υπάρχει φέτος έντονος ανταγωνισμός με τον Παναθηναϊκό.
Στο πλαίσιο της βράβευσής του από τον ΠΣΑΤ ως κορυφαίου προπονητή της περασμένης σεζόν, ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στην κάμερα της Nova τονίζοντας ότι νιώθει ευγνώμων για όσα του έχει προσφέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα αναφέρθηκε στην μάχη του πρωταθλήματος επισημαίνοντας τους λόγους για τους οποίους είχε προβλέψει τον έντονο ανταγωνισμό με τον Παναθηναϊκό.
Αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε: «Οι προπονητές που προερχόμαστε από το εξωτερικό, είμαστε ευγνώμονες που έχουμε δουλειά στην Ελλάδα και προσπαθούμε να συνεισφέρουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γι' αυτό δηλώνω ευγνώμων για όσα μου έχει προσφέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Στη συνέχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναφέρθηκε:
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το είχα προβλέψει, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, διατήρησε τον ίδιο προπονητή και συνέχισε την καλή δουλειά, γι' αυτόν το λόγο είχα προβλέψει πως ο ανταγωνισμός θα ήταν πιο έντονος. Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Πρόκειται για δριμεία και πολύ ωραία μάχη που θα κρατήσει μέχρι το τέλος».
Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις. Υπάρχουν δυσκολίες και στις τρεις. Στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός θα παλέψει μέχρι τέλους. Από την πλευρά μας πρέπει και στις τρεις διοργανώσεις να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας, προσπαθώντας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, γνωρίζοντας πως δεν είναι πάντα εύκολο. Ωστόσο θα θέλαμε και στις τρεις διοργανώσεις να φτάσουμε στο τέλος. Θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά αυτή είναι η υποχρέωσή μας. Είμαστε σε ένα μεγάλο σύλλογο κι είναι υποχρέωσή μας να παλεύουμε για όλους τους τίτλους».
Για τις ομάδες του πρωταθλήματος: «Μπορεί να μιλάω πολύ για τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που είναι ο άμεσος αντίπαλός μας, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες ομάδες: η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος που κάνει καλή σεζόν, η Ξάνθη. Είναι ομάδες τις οποίες πρέπει να προσέχουμε...»
"Νταμπλ και όσο πιο μακρυά στην Ευρώπη"
Για το πρόγραμμα του Ολυμπιακού: «Όταν έχεις ένα ματς κάθε εβδομάδα, συγκεντρώνεσαι πολύ σε αυτό, αφιερώνεις όλο την ενέργειά σου εκεί. Την περασμένη σεζόν αυτό το ζήσαμε εμείς, γι' αυτό και ήμασταν τόσο δυνατοί στο πρωτάθλημα. Επομένως όταν έχεις περισσότερες υποχρεώσεις έχεις και μεγαλύτερες δυσκολίες. Παράλληλα όμως έχεις και μεγαλύτερη ικανοποίηση συμμετέχοντας σε περισσότερες διοργανώσεις».
Για την βράβευσή του: «Ο Ολυμπιακός ήταν πρωταθλητής την περασμένη σεζόν. Είναι λογικό οι ποδοσφαιριστές κι ο προπονητές να είναι ανάμεσα στους διακριθέντες. Πρόκειται για ομαδική δουλειά. Τώρα είμαι εδώ εγώ, ο Φετφατζίδης, ο Παπαδόπουλος, ο Τοροσίδης, ο Μιραλάς. Ωστόσο για να βρεθούμε εμείς σε αυτή τη γιορτή, υπάρχει ένα επιτελείο ανθρώπων που μας στηρίζει, στο πρόσωπό μας, τιμώνται τιμή όλοι όσοι εργάζονται στον Ολυμπιακό».
Για τα σχέδιά του: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα στο οποίο δεν επιτρέπεται να κάνεις μακρόπνοα σχέδια. Το ζεις ημέρα με την ημέρα. Κάθε εβδομάδα είναι και διαφορετική. Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα νικητές, να κατακτήσουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο, να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στην Ευρώπη. Αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που έχουμε ενώπιόν μας. Δεν πρέπει να κοιτάζουμε πιο μακριά»

SPORT24GR

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μαλακα ελεος  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
εχουμε εναν...τον ανγκελους
μην μας αρχισεις και συ στον βομβαρδισμο με τα κοπυ πειστ
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλα σταθηκαμε σε γενικες γραμμες στο μπασκετακι..το χτυπησαμε το ματς...βεβαια η πουτανα η αρκουδα δεν παιζεται..η καλυτερη ομαδα στον κοσμο εκτος NBA...
στο τελος παλι τις γνωστες μαλακιες...τους γλυστραγε η μπαλλα απο τα χερια και δεν κανανε στους 5 ποντους ουτε καν σουτ...
τεσπα...σε γενικες γραμμες καλοι...

Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φετος ο ΠΑΟ παίζει παληκαρίσια, αντρικά, όπως έπαιζε παληά ο Ολυμπιακός . Ο Ολυμπιακός φέτος στο πρωτάθλημα παίζει όπως έπαιζε παληά ο ΠΑΟ . Μπλαζέ, σνομπ,Αδερφίστηκα. 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καλα σταθηκαμε σε γενικες γραμμες στο μπασκετακι..το χτυπησαμε το ματς...βεβαια η πουτανα η αρκουδα δεν παιζεται..η καλυτερη ομαδα στον κοσμο εκτος NBA...
στο τελος παλι τις γνωστες μαλακιες...τους γλυστραγε η μπαλλα απο τα χερια και δεν κανανε στους 5 ποντους ουτε καν σουτ...
ημουνα μεσα στο ΣΕΦ
1)τον Σπανουλη δεν καταλαβα γιατι δεν τον εβαλε καθολου στο 4ο δεκαλεπτο

2)στο 4ο η μπαλα πηγαινε συνεχως στους ψηλους της τσσκα (Κριστιτς) και κερδιζαν ευκολα φαουλ
ο γλυνιαδακης ειναι ατσουμπαλος και δεν μπορουσε να βοηθησει αμυντικα, ισως να φταιει και ο Ιβκοβιτς που δεν βρηκε τροπο να σταματησει αυτο το πραμα...

3)παντως πολυ δυνατη ομαδα η ΤΣΣΚΑ αν και ο γαυρος εκανε συμπαθητικη προσπαθεια...κριμα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
παικταρας ο μητρογλου κατ εμε,το ελεγα απο τοτε που ηρθε στην ομαδα,αλλα οτι νανε
δεν ειναι λεει καλος χαρακτηρας....ολοι οι ποδοσφαιριστες κατα βαση τσογλανια ειναι το βαζει η δεν το βαζει το τοπι στο πλεκτο μαλακιες
άμα τον δείτε ποτέ να πιέζει στην άμυνα ελάτε και πέστε μου
καλό το πλεκτό αλλά ο Βαλβίδας θέλει πρες

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Ton Μαη ξυριζουν τον γαμπρο στην ευρωλιγκα τα ιδια λεγαμε και περσι για την Μπαρτσελονα αλλα τους γαμησαμε σε σειρα αγωνων
περιμενα στο τελος να παρει ο σπανουλης τα σουτ ξερει κανενας γιατι δεν επαιξε?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χρηστιδη ο τζιμπουρ δεν ηταν τραυματίας και με τη Λιβαδειά πιο πολύ για προληπτικούς λογούς δεν έπαιξε ;)ακόμα και σήμερα που δεν προπονήθηκε δεν τιθετε θέμα για την κυριακη.

τυπε μην εισαι απολυτος με τον μπαρμπα-χρηστιδη....
οταν εκανε το μαρκαρισμα ο περιεργος του θρασυβουλου το ρεπορταζ εδινε τζιμπουρ εξω και με λειβαδια και με ξανθη...
εγω δεν λεω ...οντως μπορει να παιξει την κυριακη...αλλα δεν ειναι 100% ετοιμος...
θα ηθελες να ρωτξσεις τον κυριο ερνεστο που ειναι και ο κθ'υλην αρμοδιος αν ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ;;;
ρωτα τον...ειμαι περιεργος τι θα σου απαντουσε  :grin: :grin:
αλλα δυστυχως για τον κυριο βαλβερδε δεν θα τον εχει...και ξερεις γιατι;;;
γιατι ενας περιεργος με το ονομα βασιλειου που παιζε στον θρασυβουλα ΕΠΕΛΕΞΕ να κανει χωρις κανενα ουσιαστικο λογο εγκληματικο χτυπημα στον μαρκο..
χωρις κανενα λογο...σε τελειωμενο παιχνιδι κυπελλου (ηδη 3-0 σκορ) χωρις καμμια συντριβη που να δημιουργει νευρικοτητα (δηλαδη 6 η 7 -0) με μια καλη εμφανιση του θρασυβουλου ο κυριος βασιλειου επελεξε σε μια απλη φαση οπου τον περασε ο αντιπαλος του να του κανει τακλιν με το ποδι σηκωμενο και να τον τραυματισει με τις ΣΚΑΡΕΣ στο γονατο...
μπορει ο βασιλειου να ειναι ενας ψυχοπαθης που απλα δεν εχει διαγνωστει απο καποιον ειδικο...αν δεν ειναι ομως,και αν ειναι καλα στα μυαλα του τοτε μαλλον εχει δολο...
ετσι το βλεπω εγω...
και ευχομαι ειλικρινα αυριο να διαβασω οτι τον κοπανησανε ακομα περισσοτερο...
εγω σαν χρηστιδης ειμαι σιγουρος οτι ουτε κατα λαθος εγινε ουτε τυχαια...ειχε σκοπο και μαλιστα τον συγκεκριμενο παικτη στην συγκεκριμενη θεση την συγκεκριμενη στιγμη που ειχε προβλημα απο χτυπημα στο γονατο και ο τζιμπουρ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΥ ;) ;)
θα σε παρακαλουσα επειδη με γνωριζεις (διαδικτυακα) αρκετα καλα να μην με αμφισβητεις ευκολα και με την μια...να σκεφτεσαι λιγακι παραπανω αυτα που λεω...
υπαρχει προβλημα στην επιθεση του ολυμπιακου...επαιξε και ζοριστηκε αρκετα με λειβαδια και παει τωρα να δοκιμαστει σε ενα παρα πολυ δυσκολο εκτος εδρας ματς χωρις τους δυο σεντερ φορ του που και οι δυο μαζι εχουν πετυχε3ι 20 γκολ...
ειδες χτες το ζορι που τραβηξε ο βαζελος για να καμψει την δοξα...
αν καποιος βασιλειου ειχε στειλει για χορτα κανεναν κατσουρανη η κανεναν λετο θα του ελεγες επισης οτι για να κερδισεις την δοξα δεν εχεις αναγκη κανεναν κατσουρ η κανεναν λετο;;;
τυπε σου ξαναλεω...ειναι δυσκολο το πρωταθλημα...καμμια ομαδα δεν μπορει να κερδισει καμμια αλλη χωρις κοπο...
καλη συνεχεια...
Υ.Γ.πουσταρα περιεργε του θρασυβουλου σου ευχομαι ρε καριολη να μην σου ξανασηκωθει

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο μητρογλου πληρωνει το χαμενο πεναλτι στην κυπρο πανω απο ολα
ο μητρογλου πληρωνει το οτι στην θεση που αγωνιζεται υπαρχουν τζιμπουρ και μαρκο...
απλα..τα αλλα ειναι μαλακιες...αν πληρωνε τις μαλακιες που λετε θα ειχε διωχθει σαν ελευθερος απο την ομαδα...
αιντε μαθετε μπαλλιτσα ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κωνσταντινεας στην ξανθη...ωχχχχχ..ποιος ειδε νικολακο και δεν τον φοβηθηκε  :2funny: :2funny: :2funny:
θα τον ξεσκισει...

ρε μαλακες δεν γινονται αυτα...το βλεπω και το ξαναβλεπω και δεν το χορταινω...δεν υπαρχει αυτο το μαρκαρισμα...
αν σφυριξεις φαουλ και δωσεις απλα κιτρινη θα εχεις κανει εγκλημα....και ο τυπος καν δεν σφυριξε φαουλ....
ειλικρινα θελω να σχολιασει την φαση ενα παιδι αεκτσης...θελω να ακουσω πως βλεπει την φαση...
ειναι η φαση που ακριβως στην συνεχεια της παει η μπαλλα στον λεοναρντο που ισοφαριζει..

Επισκέπτης

τυπε μην εισαι απολυτος με τον μπαρμπα-χρηστιδη....
οταν εκανε το μαρκαρισμα ο περιεργος του θρασυβουλου το ρεπορταζ εδινε τζιμπουρ εξω και με λειβαδια και με ξανθη...
εγω δεν λεω ...οντως μπορει να παιξει την κυριακη...αλλα δεν ειναι 100% ετοιμος...
θα ηθελες να ρωτξσεις τον κυριο ερνεστο που ειναι και ο κθ'υλην αρμοδιος αν ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ;;;
ρωτα τον...ειμαι περιεργος τι θα σου απαντουσε  :grin: :grin:
αλλα δυστυχως για τον κυριο βαλβερδε δεν θα τον εχει...και ξερεις γιατι;;;
γιατι ενας περιεργος με το ονομα βασιλειου που παιζε στον θρασυβουλα ΕΠΕΛΕΞΕ να κανει χωρις κανενα ουσιαστικο λογο εγκληματικο χτυπημα στον μαρκο..
χωρις κανενα λογο...σε τελειωμενο παιχνιδι κυπελλου (ηδη 3-0 σκορ) χωρις καμμια συντριβη που να δημιουργει νευρικοτητα (δηλαδη 6 η 7 -0) με μια καλη εμφανιση του θρασυβουλου ο κυριος βασιλειου επελεξε σε μια απλη φαση οπου τον περασε ο αντιπαλος του να του κανει τακλιν με το ποδι σηκωμενο και να τον τραυματισει με τις ΣΚΑΡΕΣ στο γονατο...
μπορει ο βασιλειου να ειναι ενας ψυχοπαθης που απλα δεν εχει διαγνωστει απο καποιον ειδικο...αν δεν ειναι ομως,και αν ειναι καλα στα μυαλα του τοτε μαλλον εχει δολο...
ετσι το βλεπω εγω...
και ευχομαι ειλικρινα αυριο να διαβασω οτι τον κοπανησανε ακομα περισσοτερο...
εγω σαν χρηστιδης ειμαι σιγουρος οτι ουτε κατα λαθος εγινε ουτε τυχαια...ειχε σκοπο και μαλιστα τον συγκεκριμενο παικτη στην συγκεκριμενη θεση την συγκεκριμενη στιγμη που ειχε προβλημα απο χτυπημα στο γονατο και ο τζιμπουρ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΥ ;) ;)
θα σε παρακαλουσα επειδη με γνωριζεις (διαδικτυακα) αρκετα καλα να μην με αμφισβητεις ευκολα και με την μια...να σκεφτεσαι λιγακι παραπανω αυτα που λεω...
υπαρχει προβλημα στην επιθεση του ολυμπιακου...επαιξε και ζοριστηκε αρκετα με λειβαδια και παει τωρα να δοκιμαστει σε ενα παρα πολυ δυσκολο εκτος εδρας ματς χωρις τους δυο σεντερ φορ του που και οι δυο μαζι εχουν πετυχε3ι 20 γκολ...
ειδες χτες το ζορι που τραβηξε ο βαζελος για να καμψει την δοξα...
αν καποιος βασιλειου ειχε στειλει για χορτα κανεναν κατσουρανη η κανεναν λετο θα του ελεγες επισης οτι για να κερδισεις την δοξα δεν εχεις αναγκη κανεναν κατσουρ η κανεναν λετο;;;
τυπε σου ξαναλεω...ειναι δυσκολο το πρωταθλημα...καμμια ομαδα δεν μπορει να κερδισει καμμια αλλη χωρις κοπο...
καλη συνεχεια...
Υ.Γ.πουσταρα περιεργε του θρασυβουλου σου ευχομαι ρε καριολη να μην σου ξανασηκωθει
καταρχήν δεν αμφισβητώ κανέναν.για τη λειβαδια ο Τζιμπουρ  δινόταν εκτός με την ξανθη ολα τα ρεπορτάζ λενε οτι θα παίξει 100% μέχρι χθες ...και ξαφνικά σήμερα λενε οτι επειδή δεν εχει προπονηθεί κανονικά την εβδομάδα είναι αμφίβολος.επειδή εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος σου λέω οτι θα παίξει.στα υπόλοιπα τα έχουμε ξαναπεί φέτος το πρωτάθλημα για κάποιο λόγο είναι πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα ακόμα και να παίζει πλήρης ;)και επειδη και εγω δεν τα λεω τυχαια δες τη εγραφε χθες το ρεπορταζ του ολυμπιακου''Κανονικά προπονήθηκε και ο Νταβίντ Φουστέρ ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Μόνχε. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Τζεμπούρ και Χολέμπας χωρίς να υπάρχει αμφιβολία για το αν θα αγωνιστούν στο κυριακάτικο ματς με αντίπαλο την Ξάνθη'' ;).

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
κωνσταντινεας στην ξανθη...ωχχχχχ..ποιος ειδε νικολακο και δεν τον φοβηθηκε  :2funny: :2funny: :2funny:
θα τον ξεσκισει...

ρε μαλακες δεν γινονται αυτα...το βλεπω και το ξαναβλεπω και δεν το χορταινω...δεν υπαρχει αυτο το μαρκαρισμα...
αν σφυριξεις φαουλ και δωσεις απλα κιτρινη θα εχεις κανει εγκλημα....και ο τυπος καν δεν σφυριξε φαουλ....
ειλικρινα θελω να σχολιασει την φαση ενα παιδι αεκτσης...θελω να ακουσω πως βλεπει την φαση...
ειναι η φαση που ακριβως στην συνεχεια της παει η μπαλλα στον λεοναρντο που ισοφαριζει..
σκετη αδικια ρε συ :headbang: :headbang: :headbang:!

δε γινονται αυτα  :helpplea: :helpplea: :helpplea:!

καταγγελια στην ουεφα κ αποβολη του παιχτη απο το πρωταθλημα :2funny: :2funny: :2funny:!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom