τυπε μην εισαι απολυτος με τον μπαρμπα-χρηστιδη....
οταν εκανε το μαρκαρισμα ο περιεργος του θρασυβουλου το ρεπορταζ εδινε τζιμπουρ εξω και με λειβαδια και με ξανθη...
εγω δεν λεω ...οντως μπορει να παιξει την κυριακη...αλλα δεν ειναι 100% ετοιμος...
θα ηθελες να ρωτξσεις τον κυριο ερνεστο που ειναι και ο κθ'υλην αρμοδιος αν ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ;;;
ρωτα τον...ειμαι περιεργος τι θα σου απαντουσε
αλλα δυστυχως για τον κυριο βαλβερδε δεν θα τον εχει...και ξερεις γιατι;;;
γιατι ενας περιεργος με το ονομα βασιλειου που παιζε στον θρασυβουλα ΕΠΕΛΕΞΕ να κανει χωρις κανενα ουσιαστικο λογο εγκληματικο χτυπημα στον μαρκο..
χωρις κανενα λογο...σε τελειωμενο παιχνιδι κυπελλου (ηδη 3-0 σκορ) χωρις καμμια συντριβη που να δημιουργει νευρικοτητα (δηλαδη 6 η 7 -0) με μια καλη εμφανιση του θρασυβουλου ο κυριος βασιλειου επελεξε σε μια απλη φαση οπου τον περασε ο αντιπαλος του να του κανει τακλιν με το ποδι σηκωμενο και να τον τραυματισει με τις ΣΚΑΡΕΣ στο γονατο...
μπορει ο βασιλειου να ειναι ενας ψυχοπαθης που απλα δεν εχει διαγνωστει απο καποιον ειδικο...αν δεν ειναι ομως,και αν ειναι καλα στα μυαλα του τοτε μαλλον εχει δολο...
ετσι το βλεπω εγω...
και ευχομαι ειλικρινα αυριο να διαβασω οτι τον κοπανησανε ακομα περισσοτερο...
εγω σαν χρηστιδης ειμαι σιγουρος οτι ουτε κατα λαθος εγινε ουτε τυχαια...ειχε σκοπο και μαλιστα τον συγκεκριμενο παικτη στην συγκεκριμενη θεση την συγκεκριμενη στιγμη που ειχε προβλημα απο χτυπημα στο γονατο και ο τζιμπουρ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΥ ;) ;)
θα σε παρακαλουσα επειδη με γνωριζεις (διαδικτυακα) αρκετα καλα να μην με αμφισβητεις ευκολα και με την μια...να σκεφτεσαι λιγακι παραπανω αυτα που λεω...
υπαρχει προβλημα στην επιθεση του ολυμπιακου...επαιξε και ζοριστηκε αρκετα με λειβαδια και παει τωρα να δοκιμαστει σε ενα παρα πολυ δυσκολο εκτος εδρας ματς χωρις τους δυο σεντερ φορ του που και οι δυο μαζι εχουν πετυχε3ι 20 γκολ...
ειδες χτες το ζορι που τραβηξε ο βαζελος για να καμψει την δοξα...
αν καποιος βασιλειου ειχε στειλει για χορτα κανεναν κατσουρανη η κανεναν λετο θα του ελεγες επισης οτι για να κερδισεις την δοξα δεν εχεις αναγκη κανεναν κατσουρ η κανεναν λετο;;;
τυπε σου ξαναλεω...ειναι δυσκολο το πρωταθλημα...καμμια ομαδα δεν μπορει να κερδισει καμμια αλλη χωρις κοπο...
καλη συνεχεια...
Υ.Γ.πουσταρα περιεργε του θρασυβουλου σου ευχομαι ρε καριολη να μην σου ξανασηκωθει