Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
ακόμα δεν έχει απαντήσει κανείς πώς είναι δυνατόν να παίζετε σούπερλίγκα με ΑΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΤΑ χρέη στο δημόσιο.
κανονικά δεν θα έπρεπε να δικαιούσαι καν να έχεις παίκτες, όχι να παίζεις και ευρώπη

και πρόσεξε...δεν με ενδιαφέρει να πε΄σεις...δεν το θέλω
αλλά έχω βαρεθεί να βλέπω να έχουμε ποδόσφαιρο με αέρα κοπανιστό
δεν καταλαβαίνω γιατί ο Χ φίλαθλος να δίνει από το υστέρημά του τη στιγμή που είναι ΠΑΕ οι ομάδες.

To να μιλατε εσεις για ρυθμησεις χρεων προς το δημοσιο ειναι σαν να κλεβει κανεις εκκλησια ελεος πια...... :headbang: :headbang:

η οπως λεει και μια παροιμια στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι!!!!

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
κ αν κάποιοι αναρωτιέστε γιατί τα γράφω εδώ κ όχι στο φόρουμ της βαζέλας την απάντηση την δίνει ο ίδιος ο βλάσης:

Ε.: Το ξέρεις ότι έχεις τρελάνει τον κόσμο...

Α.: "Το ξέρω, αλλά έχω τρελαθεί κι εγώ. Ο Αλ Σαούντ μου την έσπασε μ αυτά που έκανε! Αλλά πρέπει κάθε Παναθηναϊκός να με πιστέψει. Δεν γίνεται να με πιστεύουν οι Ολυμπιακοί και όχι οι Παναθηναϊκοί"

εμείς ξέρουμε από μπεσαλήδες ανθρώπους βλάση μου, τι να σου κάνουν οι ξενέρωτοι, οι άπιστοι θωμάδες.

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
μαλακια του μαρινακη αν ξηγηθηκε ετσι...και ας υποστει τις συνεπειες...ας κανει καταγγελια ο κυρκος να τον καλεσουν...
παντως το πεναλτι που δεν εδωσε στον αβραμη το εχεις δει;

Ηταν πεναλτι εχεις δικαιο αλλα θα μου πεις που ειναι ο Κυρκος τωρα? 

Ρε συ Χριστιδη δεν σας παει το υφος του τιμιου παρτω χαμπαρι  :2funny: :2funny:

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
ποιος σου'πε ρε καρντάση ότι το παίζουμε τίμιοι? άλλωστε στην ελλάδα (κ όχι μόνο) το να αποδείξεις ότι είσαι τίμιος, καλύτερος, αθώος, δίκαιος κ άλλα παρεμφερή είναι χαμένος κόπος. εμάς μας φτάνει να κερδίζουμε. τώρα, το πώς, το αφήνουμε σε σας, να το συζητάτε εδώ μέσα κ στα καφενεία σας.

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
εμάς μας φτάνει να κερδίζουμε. τώρα, το πώς, το αφήνουμε σε σας, να το συζητάτε εδώ μέσα κ στα καφενεία σας.

Με καλυψες απολυτα, μονο προσεχε μην σε χαρακτηρισουν οι δικοι σου προβοκατορα βαζελο η παοκτση !! :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
To να μιλατε εσεις για ρυθμησεις χρεων προς το δημοσιο ειναι σαν να κλεβει κανεις εκκλησια ελεος πια...... :headbang: :headbang:

η οπως λεει και μια παροιμια στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι!!!!
ρε φίλε....τσίχλα το έχετε κάνει.
όπως και να το κάνεις όμως ισχύουνε τα εξής:
1. ο Κοσκωτάς μπήκε φυλακή
2. Ο Σαλιαρέλης επίσης
3. Εμείς είχαμε διοίκηση που έπαιρνε όλα τα έσοδα το κράτος
4. Ο Κόκκαλης με ρύθμιση χρεών ξεπλήρωσε (και μην πεις τίποτα - ακόμα και ΑΕ κάνουνε τώρα ρυθμίσεις χρεών, όλοι οι μεγαλοοφειλέτες - παρότι προσωπικά θα ήθελα δέσμευση περιουσίας)
5. Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που πήρε ΔΩΡΟ από την πολιτεία ΔΙΚΟ ΤΟΥ γήπεδο (μπάσκετ)
6. Είναι η μοναδική ομάδα που αγωνίζεται έχοντας ΑΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΤΑ ΧΡΕΗ. Ρυθμίστε τα και δεν μπορω να σου πω τίποτα.

Μη μιλάς για κρεμασμένους και σχοινιά. Το να αναμασάς κάτι καταπώς σε βολεύει δεν σημαίνει πως έχεις δίκιο.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
γεια χαρα φίλοι
Αμα κατέβω στο ναο με τον ΠΑΣ θα βρω εισητήρια στα εκδοτήρια?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Με καλυψες απολυτα, μονο προσεχε μην σε χαρακτηρισουν οι δικοι σου προβοκατορα βαζελο η παοκτση !! :2funny:
καθολου την αληθεια ειπε ...σε σενα και στους λαγους θα αποδειξω οτι τα παιρνω γιατι ειμαι καλυτερος;;;ειναι δυνατον;εχετε τα αρχιδια να το παραδεχτειτε...οποτε εμεις θα σας γαμαμε και σεις θα σκουζετε...και θα ψαχνετε να βρισκετε φαντασματα και μαγισσες...παντως να παραδεχτειτε οτι σας γαμαμε γιατι ειμαστε καλυτεροι αποκλειετε...οποτε;χαμενος κοπος,,,σωστα μιλαει ο συγαυρος!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κ αν κάποιοι αναρωτιέστε γιατί τα γράφω εδώ κ όχι στο φόρουμ της βαζέλας την απάντηση την δίνει ο ίδιος ο βλάσης:

Ε.: Το ξέρεις ότι έχεις τρελάνει τον κόσμο...

Α.: "Το ξέρω, αλλά έχω τρελαθεί κι εγώ. Ο Αλ Σαούντ μου την έσπασε μ αυτά που έκανε! Αλλά πρέπει κάθε Παναθηναϊκός να με πιστέψει. Δεν γίνεται να με πιστεύουν οι Ολυμπιακοί και όχι οι Παναθηναϊκοί"

εμείς ξέρουμε από μπεσαλήδες ανθρώπους βλάση μου, τι να σου κάνουν οι ξενέρωτοι, οι άπιστοι θωμάδες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αψογος  :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ηταν πεναλτι εχεις δικαιο αλλα θα μου πεις που ειναι ο Κυρκος τωρα? 

Ρε συ Χριστιδη δεν σας παει το υφος του τιμιου παρτω χαμπαρι  :2funny: :2funny:
βαθμολογηθηκε χαμηλα απο τον παρατηρητη του και εχει τιμωρηθει...απλα...πιο απλα δεν γινεται...ξερεις κατι αλλο;
αυτο το πεναλτι που δεν εδωσε απλα δεν υπαρχει...δεν γινεται να μην το δει...να μην τον τιμωρουσαν δηλαδη;τι να του ελεγαν;μπραβο;αν ειναι δυνατον!!!τοτε ποιον θα τιμωρησουν και για ποιον λογο;
σε καλυψα με την απαντηση μου περι του που κυρκου;ξερεις κατι διαφορετικο η αφηνεις υπονοουμενα στα πλαισια της προπαγανδας;;

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Παρανομε κοιτα πως εχουν τα πραγματα αν και γνωριζω πως οι ξεκαθαρες καταστασεις δεν σας αφορουν γιατι δεν σας συμφερουν.. Πετατε ενα κρατικη ομαδα και τελειωσε.. Πιπιλατε την καραμελα με τα τα ΠΡΩΗΝ χρεη του Ολυμπιακου και σταματατε εκει.. Το τι χρηματα αξιωνει ο καθε πικραμενος μας ειναι αδιαφορο.. Ο Ολυμπιακος πληρωσε κανονικα και με τον νομο τα οσα χρωσταγε ωε συλλογος.. Ειναι μεμπτο να γινονται ρυθμισεις σε υπερογκα ποσα? Σε αντιθεση απο την δικη σου ομαδα οπου ο Ζαγορακης αρνειται κατηγορηματικα να πληρωσει το μεγαλυτερο τμημα των χρεων της ομαδας σου επειδη αυτα ηταν του Μπατατουδη.. Λογικο? Οχι γιατι αν ειναι λογικο τοτε θα επρεπε κι ο Κοκκαλης να πει οτι τα συγκεκριμενα χρεη ηταν απο Κοσκωτα και Σαλιαρελη.. Ενω ενα τμημα των χρεων που αυτος αναγνωριζει απαιτει να το ξοφλησει σε 20 χρονια και βαλε.. Με λιγα λογια ρυθμιση αλλα Κωτσοβολος.. Καλο ε? Η Πυλαια που ανηκει στον Παοκ οταν χτιστηκε για πες μου ποιος εβαλε χρηματα? Ποιος πληρωσε τα δις για να κανετε δικο σας γηπεδο? Ποιος επαιρνε επιχορηγησεις απο τον Βενιζελο? Ποιος πληρωσε την ανακαινηση της Τουμπας το 2004? Κατα τα αλλα σας φταιει το κατεστημενο της Αθηνας.. Ο Ολυμπιακος ειναι η μονη ομαδα στην Ελλαδα που δεν μπηκε σε κανενα αρθρο44 εκτος απο εσας και την Αεκ.. Που μεχρι και την συντηρηση της Πυλαιας  την κανει το ιδιο το Κρατος.. Που ετσι και δεν ειχατε τις επιχορηγησεις απο το Κρατος και τους υπουργους θα ειχατε εξαφανιστει τωρα στα ταρταρα της Δ Εθνικης..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ο Ολυμπιακος ειναι η μονη ομαδα στην Ελλαδα που δεν μπηκε σε κανενα αρθρο44 εκτος απο εσας και την Αεκ..

φίλε, αν κατάλαβα καλά, εδώ γράφεις ότι εκτός από τον παοκ και την αεκ, η μόνη ομάδα που δεν μπήκε στο άρθρο 44 ήταν ο οσφπ; δηλαδή παοκ, αεκ, οσφπ είναι οι μόνες ελληνικές ομάδες που δεν μπήκαν στο άρθρο 44;  :think: :think: :think:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε φίλε....τσίχλα το έχετε κάνει.
όπως και να το κάνεις όμως ισχύουνε τα εξής:
1. ο Κοσκωτάς μπήκε φυλακή
2. Ο Σαλιαρέλης επίσης
3. Εμείς είχαμε διοίκηση που έπαιρνε όλα τα έσοδα το κράτος
4. Ο Κόκκαλης με ρύθμιση χρεών ξεπλήρωσε (και μην πεις τίποτα - ακόμα και ΑΕ κάνουνε τώρα ρυθμίσεις χρεών, όλοι οι μεγαλοοφειλέτες - παρότι προσωπικά θα ήθελα δέσμευση περιουσίας)
5. Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που πήρε ΔΩΡΟ από την πολιτεία ΔΙΚΟ ΤΟΥ γήπεδο (μπάσκετ)
6. Είναι η μοναδική ομάδα που αγωνίζεται έχοντας ΑΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΤΑ ΧΡΕΗ. Ρυθμίστε τα και δεν μπορω να σου πω τίποτα.

Μη μιλάς για κρεμασμένους και σχοινιά. Το να αναμασάς κάτι καταπώς σε βολεύει δεν σημαίνει πως έχεις δίκιο.

4. Η ρύθμιση έγινε για τον ΟΣΦΠ, δεν υπήρχε τέτοια κατάσταση πριν... μετά άρχισαν οι ρυθμίσεις από τους άλλους...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
παλι με πουστια κερδιζει ο θρυλος.Το σουτ ηταν πολυ δυνατο και δεν επρεπε να μετρηση.Να παει ο μαρινακης στα αποδυτηρια και να δειρη τον διαιτητη   

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
φίλε, αν κατάλαβα καλά, εδώ γράφεις ότι εκτός από τον παοκ και την αεκ, η μόνη ομάδα που δεν μπήκε στο άρθρο 44 ήταν ο οσφπ; δηλαδή παοκ, αεκ, οσφπ είναι οι μόνες ελληνικές ομάδες που δεν μπήκαν στο άρθρο 44;  :think: :think: :think:

Απο ολο αυτο που εγραψα σ αυτο σταθηκες εσυ? Αντε να στο πω απλα.. Απο τον Ολυμπιακο την Αεκ και τον Παοκ η μονη ομαδα που δεν μπηκε στο αρθρο44 και πληρωσε κανονικα και με τον νομο ειναι μονο ο Ολυμπιακος..

Τωρα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ααααααααααααχααχαχαχχαχαχαχαχαχα το πνίξατε το πέναλτυ και τη μαρς κόκκινη πούστρες ε;
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom