Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εισαι μεγαλη κωλοτουμπα τελικα, τρεις απαντησεις πιο πανω λες για μαλακια του Μαρινακη αν το εκανε τελικα και το προσπερνας

ετσι απλα σαν να μην εχει συνεχεια το θεμα, σαν να μην ειναι η μπουκα αυτη ενα μηνυμα για τους επομενους διαιτητες

" μαγκες παιξτε καλα τον γαυρο μην σας γαμησω ΄" .

Και τωρα εδω ερχεσε και μου λες για μαγισσες και φαντασματα τα οποια ψαχνουμε.

Ε οχι ρε πουστη δεν θα μας τρελανετε απλα λοιτουργητε γκεμπελικα και τελικα κρυβετε με τα μεσα που εχετε πολυ καλα

τις μαγισσες λαο τα φαντασματα !!!!
αν εγω ειμαι μαλακας εσυ τραβα να αυτοκτονησεις...
και σε ρωταω ...αν τελικα το ειχε κανει θα ηταν ο πρωτος η ο τελευταιος;;αρα οποιανωνε οι προεδροι το εχουνε κανει δεν ειναι τιμιοι;αρα ολονωνε δεν ειναι τιμιοι...αρα σαλτα και γαμησου με τα οπλα που παιζεις θα παιξω με την διαφορα οτι εγω γαμαω ενω εσυ με τα ιδια οπλα παλευεις με τους αλλους μαλακες να βγεις γιουροπα μια στο τοσο  ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εννοειτε πως δεν ειναι οφφσαιτ και ειναι πεντακαθαρο πεναλτι και αποβολη δεν το συζηταμε
δηλαδη ο παιχτης που ειναι οφσαιτ δεν κανει κινηση να συμματασχει στην φαση;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν εχω δει τι φαση οτι διαβαζω απο τα σαιτς θα την δω και θα σου πω
ποια σαιτς;την γκαζετα; :2funny: :2funny: :2funny:

Οι φιλοξενούμενοι «φώναξαν» για πέναλτι σε μια μπερδεμένη φάση... Ηταν το 40' με τον Λίλα να φεύγει μπροστά, τον βοηθό να αφήνει λανθασμένα το ματς καθώς ο Γεωργίου που ξεκίνησε μαζί του και κυνήγησε την φάση ήταν οφσάιντ, ο Μέγερι βγήκε και πήρε παίκτη και μπάλα μαζί, όμως ο Στυλιάρας έδειξε «παίζεται».

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
βρε μαλακα [size=30pt]ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΣΙΛΗ [/size] σου λεω σε ξερουμε...βαζε το ονοματακι σου...ασε τα ανωνυμα χτυπηματα...απο ποιον κρυβεσαι;; τι φοβασαι;;

Το ονομα το βγαζεις στην φορα για να κανει τα κακα του ???   :2funny: :2funny:

Ποσο τραμπουλομυαλο κουβαλατε μερικοι τελικα ρε πουστη μου??

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.036
Πόντοι
46.232
δηλαδη ο παιχτης που ειναι οφσαιτ δεν κανει κινηση να συμματασχει στην φαση;
τι καθεσαι και ασχολεισαι??? ο παιχτης κανει κινηση να παει στην μπαλα ,ασχετα αν τον προλαβε ο αλλος...αρα σωστα σηκωσε την σημαια ο βοηθος ,αν δεν εκανε κινηση ο παιχτης φυσικα και θα ηταν πεναλντι και αποβολη......απλα ο τυπος το βλεπει με τα οπαδικα ματια του....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Το ονομα το βγαζεις στην φορα για να κανει τα κακα του ???   :2funny: :2funny:

Ποσο τραμπουλομυαλο κουβαλατε μερικοι τελικα ρε πουστη μου??
το ονομα δεν το βαζει γιατι ειναι πουστης;; ;) ;)

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
αν εγω ειμαι μαλακας εσυ τραβα να αυτοκτονησεις...
και σε ρωταω ...αν τελικα το ειχε κανει θα ηταν ο πρωτος η ο τελευταιος;;αρα οποιανωνε οι προεδροι το εχουνε κανει δεν ειναι τιμιοι;αρα ολονωνε δεν ειναι τιμιοι...αρα σαλτα και γαμησου με τα οπλα που παιζεις θα παιξω με την διαφορα οτι εγω γαμαω ενω εσυ με τα ιδια οπλα παλευεις με τους αλλους μαλακες να βγεις γιουροπα μια στο τοσο  ;) ;)

Φυσικα θα το διαψευσει ρε τρισμεγιστε ιντερνετοδημοσιογραφε, ο ανθρωπος θελει να ζησει ασε που εχει και οικογενεια !!!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
ποια σαιτς;την γκαζετα; :2funny: :2funny: :2funny:

Οι φιλοξενούμενοι «φώναξαν» για πέναλτι σε μια μπερδεμένη φάση... Ηταν το 40' με τον Λίλα να φεύγει μπροστά, τον βοηθό να αφήνει λανθασμένα το ματς καθώς ο Γεωργίου που ξεκίνησε μαζί του και κυνήγησε την φάση ήταν οφσάιντ, ο Μέγερι βγήκε και πήρε παίκτη και μπάλα μαζί, όμως ο Στυλιάρας έδειξε «παίζεται».
κατι τετοιο περιπου εγινε δηλαδη?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι καθεσαι και ασχολεισαι??? ο παιχτης κανει κινηση να παει στην μπαλα ,ασχετα αν τον προλαβε ο αλλος...αρα σωστα σηκωσε την σημαια ο βοηθος ,αν δεν εκανε κινηση ο παιχτης φυσικα και θα ηταν πεναλντι και αποβολη......απλα ο τυπος το βλεπει με τα οπαδικα ματια του....
δεν σηκωσε σημαια ρε τυπε...και πεναλτι δεν ειναι ποτε...
ο κανονισμος ειναι σαφης ...αν βρει ο τερματοφυλακας μπαλλα μετα οτιδηποτε και να γινει στην συνεχεια της φασης αν ΔΕΝ ΑΠΛΩΣΕΙ ΧΕΡΙ Η ΠΟΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ αλλα συνεχισει κανονικα την πορεια που εχει το κορμι του δεν υπαρχει τιποτα...βλεπεις ο μεγερι να ανατρεπει τον λιλα;πεφτει αποκρουει και στην συνεχεια τρακαρουν...τελος...δεν αντρεπει κανεναν..
απλα γινεται τωρα θεμα για επικοινωνιακη πολιτικη μιας και τους εκανε ρομπες ο βασσαρες...δεν καταλαβαινεις; σε μια καθαρη φαση θα στηριχτει η προπαγανδα απο τα πρασινα παπαγαλακια...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κατι τετοιο περιπου εγινε δηλαδη?
τι σχεση εχει αυτο ρε;;αλλη τελειως φαση...
αυτο ειναι παθητικο...ο ντιογο σηκωνει το ποδι για να μην εχει συμμετοχη...
αλλα ο διαιτητης εκρινε οτι ειναι στο οπτικο πεδιο του τερματοφυλακα και το ακυρωσε...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.036
Πόντοι
46.232
δεν σηκωσε σημαια ρε τυπε...και πεναλτι δεν ειναι ποτε...
ο κανονισμος ειναι σαφης ...αν βρει ο τερματοφυλακας μπαλλα μετα οτιδηποτε και να γινει στην συνεχεια της φασης αν ΔΕΝ ΑΠΛΩΣΕΙ ΧΕΡΙ Η ΠΟΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ αλλα συνεχισει κανονικα την πορεια που εχει το κορμι του δεν υπαρχει τιποτα...βλεπεις ο μεγερι να ανατρεπει τον λιλα;πεφτει αποκρουει και στην συνεχεια τρακαρουν...τελος...δεν αντρεπει κανεναν..
απλα γινεται τωρα θεμα για επικοινωνιακη πολιτικη μιας και τους εκανε ρομπες ο βασσαρες...δεν καταλαβαινεις; σε μια καθαρη φαση θα στηριχτει η προπαγανδα απο τα πρασινα παπαγαλακια...
ναι λαθος μου,δεν σηκωσε την σημαια απο γρηγοραδα το εγραψα ,παντως εγω εχω την αιθηση οτι φετος υπαρχει οργανωμενο σχεδιο(και ας γινομαο γραφικος)για να μας εκθετουν....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο σκαι ξεκινησε την προπαγανδα...ο βασιλακης χωρις να αιτιολογησει λεει δεν ηταν οφσαιντ και ηταν πεναλτι...ετσι νταηλικι...
α ρε πουστη ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom