Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
με την οπισθεν πάλι του είπες???
για αυτό ο Χριστίδαρος γυαλίζει απο τωρα το καβλί του ?
εσύ πολύ γαμάς με την τσέπη του μαρινάκη και όταν σε γαμήσω με την πούτσα τη δικιά μου θα ψάχνεις το πορτοφόλι να με πληρώσεις κιόλας.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.492
Πόντοι
42.697
εσύ πολύ γαμάς με την τσέπη του μαρινάκη και όταν σε γαμήσω με την πούτσα τη δικιά μου θα ψάχνεις το πορτοφόλι να με πληρώσεις κιόλας.

αντε κλάψε παρακάτω ρε!
"οταν" και "αμα" και "θα"
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Το βλεπουν να ερχεται οι βαζελες..Θελω ξανα και ξανα και ξανα  :2on1:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αντε κλάψε παρακάτω ρε!
"οταν" και "αμα" και "θα"
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

γέλα γέλα...
όπως με την κρίση....
η ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει θα μας κλάσουν τ αρχιδια οι κουτόφραγκοι, δεν τους φοβάμαστε και τώρα ψάχνετε απεγνωσμένα λίγη βαζελίνη να χαλαρώσει η ροδέλα σας.....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πάμε για να μαθαίνετε λίγη μπαλλίτσα....
στα σοβαρά χωρίς φανέλες
ο κανονισμός έχει αλλάξει. πριν ο παίκτης που πήγαινε στη μπάλλα μόλις την έπαιρνε σηκωνόταν σημαία.
τώρα εάν την πάρει καποιος που δεν είναι οφσάιντ σημαία δεν σηκώνεται.
το πέναλτυ είναι ορισμός του πέναλτυ γιατι η μπάλλα είναι διεκδικήσιμη. κόκκινη δεν είναι γιατί όντως η προφανής θέση για γκολ είναι φάτσα με το τέρμα ή χωρίς τερματοφύλακα.
αυτά και κόφτε την οπαδική μαλακία.
γίγαντα, μάλλον μόνο ο αχρηστίδης θα σε αμφισβητήσει (τι μάλλον, αφού έχει εκφραστεί ήδη). για το οφσάιντ ισχύει πάντως ακόμη ότι αν μόνο ένας επιτιθέμενος διεκδικήσει την μπάλα από θέση οφσάιντ, πρέπει να υποδειχτεί, ασχέτως αν θα αποκτήσει κατοχή μπάλας. και για την προφανή θέση για γκολ έχεις δίκιο, αν και εδώ νομίζω ότι είναι 50-50 το θέμα. βλέπεις εσύ να είναι τόσο πλάγια που να μην μπορεί να πετύχει γκολ στην επόμενη ακριβώς κίνησή του; εγώ βλέπω άδειο το τέρμα και η γωνία του παίχτη ως προς αυτό αρκετά μεγάλη. βέβαια θα μου πεις, για να ξαναπάρει το κοντρόλ ίσως έφτανε και μέχρι τη γραμμή. η κρίση του διαιτητή πιστεύω ότι παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτήν την περίπτωση

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γίγαντα, μάλλον μόνο ο αχρηστίδης θα σε αμφισβητήσει (τι μάλλον, αφού έχει εκφραστεί ήδη). για το οφσάιντ ισχύει πάντως ακόμη ότι αν μόνο ένας επιτιθέμενος διεκδικήσει την μπάλα από θέση οφσάιντ, πρέπει να υποδειχτεί, ασχέτως αν θα αποκτήσει κατοχή μπάλας. και για την προφανή θέση για γκολ έχεις δίκιο, αν και εδώ νομίζω ότι είναι 50-50 το θέμα. βλέπεις εσύ να είναι τόσο πλάγια που να μην μπορεί να πετύχει γκολ στην επόμενη ακριβώς κίνησή του; εγώ βλέπω άδειο το τέρμα και η γωνία του παίχτη ως προς αυτό αρκετά μεγάλη. βέβαια θα μου πεις, για να ξαναπάρει το κοντρόλ ίσως έφτανε και μέχρι τη γραμμή. η κρίση του διαιτητή πιστεύω ότι παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτήν την περίπτωση

για το α΄
ο κανονισμός άλλαξε καιο γι αυτό οι επόπτες αργούν βασανιστικά να σηκώσουν τη σημαία. πριν ο λάινσμαν μόλις έβλεπε οτι ο παίκτης οφφσαιντ πάει στη μπάλλα (κάνει κίνηση πουλέμε) σήκωναν αμέσως σημαία.
τώρα πρέπει να περιμένει μέχρι να δει ποιός θα πάρει κατοχή.
τη μπάλλα την καούμπησε παίκτης που δεν ήταν οφσάιντ πρώτος (άρα ο δεύτερος παρόλο που ήταν πιο κοντά εγκατέλειψε την προπάθεια γνωρίζοντας ότι είναι σε θέση οφσάιντ).
άρα ο επόπτης ΚΑΛΩΣ δε σήκωσε σημαία.
για το βου και για να μαθαίνουν οι μπαλλαδόροι της κακιάς ώρας στην ελλάδα τι ισχύει.
Οσες φορές πάω γήπεδο ακούω αυτή τη μέγιστη ΠΑΠΑΡΙΑ πήγε πρώτος στη μπάλλα.
Ας πάμε με ένα παράδειγμα....Στο τάκλιν δεν τιμωρείται μόνος εάν ακουμπήσεις πρώτος τη μπάλλα αλλά και εάν έχεις πρόθεση να χτυπήσεις τον αντίπαλο ή να τον ανακόψεις αντικανονικά.
για παράδειγμα οι φάσεις που οι παίκτες με ΣΗΚΩΜΕΝΕΣ ΣΧΑΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΜΠΑΛΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΦΑΟΥΛ. Μέγιστη παπαριά αυτό το "πάει πρώτος στη μπάλλα" αφού έχουν αφαιρέσει την προυπόθεση, δλδ το τάκλιν να γίνεται με σωστό τρόπο και χωρίς πρόθεση για ανατροπή.
Εάν παρακολουθήσει κανείς τα πέναλτυ που δίδονται πλέον στο τσου λου το χθεσινό θα το βάλει στα χάιλάιτς όλων των αστοιχείωτων διαιτητών για την ΟΥΕΦΑ.
Η προφανής θέση για γκολ (βάσει σεμιναρίων ΦΙΦΑ ορίζεται ως:
α.
η κοντινή αποσταση ΦΑΤΣΑ με το τέρμα με ή ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ (μικρή περιοχή - βλ πέναλτυ που ΣΩΣΤΑ δοθηκε Κοκκινη στον Ολυμπιακό στο παίγνιο την προηγούμενη κυριακή)
β.
κοντινή ή μακρινή αποσταση απο το τέρμα όταν ΔΕΝ υπάρχει άλλος παίκτης να προλάβει να μαρκάρει στα ίσα τον επιτιθέμενο. ΔΛΔ τάκλιν απο πίσω όταν πηγαίνεις μόνος στο τέρμα ή ο τερματοφύλακας ως ΤΕΛΥΤΑΙΟΣ σε ανατρέψει πριν σκοράρεις.

αυτά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωραία όλα αυτά.Ισχύουν και για τόν γαύρο;  :2funny:
μόνο στην ευρώπη.
ας πούμε το οφσάιντ που δόθηκε εις βάρος του ΠΑΣ ήταν για γέλια.
είναι αυτό που είχα πει ότι για το γάβρο έχουν καθιερωθεί και τα τηγανοφσάιντ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οι κανονισμοι στο πέναλτυ το έχωβ ξαναπεί έχουν αλλάξει.
υπάρχει οδηγία της ουέφα να δίνονται πλέον εύκολα πέναλτυ με απλές επαφές για να γίνει πιο εμπορικό το ποδόσφαιρο.
δεν είναι δυνατόν να δίδεται το πέναλτυ στο λέτο και να μη δίνεται αυτό.
μιλάμε για αστεία πράγματα ανεξαρτήτως οπαδικής προέλευσης.
μια και τα ξες τόσο καλά
κάνε ένα λινκ εδώ να μορφωθούν, -με όλοι οι αμόρφωτοι Έλληνες, να δούμε τους νέους κανονισμούς για τα οφσάιντ και τα πέναλτι

κάνε επιτέλους πράξη το κοινωνικό έργο για το οποίο προορίστηκες :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μια και τα ξες τόσο καλά
κάνε ένα λινκ εδώ να μορφωθούν, -με όλοι οι αμόρφωτοι Έλληνες, να δούμε τους νέους κανονισμούς για τα οφσάιντ και τα πέναλτι

κάνε επιτέλους πράξη το κοινωνικό έργο για το οποίο προορίστηκες :)
όπως τα βρήκα εγώ να τα βρείτε και σεις.
στα επισημα τις φιφα υπάρχουν πολλά.
επίσης:
οι κανονισμοί ειναι συγκεκριομένοι και κατά καιρούς εκδίδονται ερμηνείες απο τη φιφα,
κατα σαν εγκύκλιος για τους νόμους.
η ερμηνεία έχει πολλές φορές οδηγήσει σε άλλες εγκυκλίους τις οποίες ο μέσος μαλάκας αγνοεί πλήρως.
για παράδειγμα με βάση τις νέες ερμηνείες και οδηγίες το χθεσινό τάκλιν του μανωλά δλδ με πρόθεση να χτυπήσει τον αντίπαλο είναι ΜΑΡΣ ΚΟΚΚΙΝΗ.
απο κει και πέρα... η φιφα και η ουέφα έχουν εξακολουθήσει να διατηρούν την απόλυτη κρίση της ρμηνείας στον διαιτητή.
δλδ λχ ο 4ος δε μπορεί να έχει αποψη ούτε να αναιρέσει την αποφαση του διαιτητή. επισης οι υποδείξεις των λάινσμεν είναι απλά επικουρικές δλδ δεν επιβάλλουν στον διαιτητή την υποδειξη. ο διαιτητής μπορεί καλλιστα να αγνοήσει την αποψη του επόπτη.

όλο αυτό οδηγεί στο χάλι που βλέπουμε και στην ελλάδα και στην ευρώπη κυρίως για τον εξής απλό ΛΟΓΟ:
το ποδόσφαιρο εχει γίνει πλέον 2-3 ταχύτητες πιο γρήγορο απο τις προηγούμενες δεκαετίες.
Αυτό σημαίνει ότι όπως οι ποδοσφαιριστές γίνονται μηχανάκια με την χρήση της τεχνολογίας έτσι πρέπει και οι αποφάσεις να υπόκεινται σε έλεγχο ριπλέι απ τον 4ο διαιτητή.
με απλά λόγια η φάση του οφσάιντ θα συνεχίζεται και εάν καταλήξει σε γκολ θα γίνεται επί τόπου ανάλυση πριν την κατακύρωση.
το αυτό και με τα πέναλτυ.
αφήνουν τους παίκτες να πανηγυειζουν κανα 2 λεπτά όταν μπορούν σε χρόνο ντε τε να είναι απολυτη με τη χρήση της κάμερας.
είναι αδιανόητο σε άθλημα που εχει εξελιχθεί τόσο σε μισό αιώνα οι μαλάκες να διατηρούν τον απολυτο αρχοντα με τον ίδιο απηρχειωμένο και ελλιπη τρόπο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στο πρώτο...εγώ δεν ξέρω από κομπιούτερ...να βάλεις λινκ αφού εσύ τα έχεις βρει. Γράφεις ολόκληρα σεντόνια και βαριέσαι να βάλεις 2 λινκ δηλαδή; Εκτός αν...δεν υπάρχουνε

στο δεύτερο. Επόμένως αφού είναι τόσο γρήγορο το ποδόσφαιρο και οι διαιτητές δεν μπορούν να παρακολουθήσουνε το παιχνίδι....δεν υπάρχει δόλος για τα λάθη. Απλά έχουνε μπερδευτεί στις διάφορες ερμηνείες και μαλακίες οδηγίες που αλλάζουνε κάθε τρει και λίγο και τα έχουνε κάνει αχταρμά.
Οπότε ζωγραφίστε κανά τοίχο καλύτερα

στο τρίτο. χαίρω πολύ. με ευχές για ένα καλύτερο και πιο εξελιγμένο τεχνολογικά 2012.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στο πρώτο...εγώ δεν ξέρω από κομπιούτερ...να βάλεις λινκ αφού εσύ τα έχεις βρει. Γράφεις ολόκληρα σεντόνια και βαριέσαι να βάλεις 2 λινκ δηλαδή; Εκτός αν...δεν υπάρχουνε

στο δεύτερο. Επόμένως αφού είναι τόσο γρήγορο το ποδόσφαιρο και οι διαιτητές δεν μπορούν να παρακολουθήσουνε το παιχνίδι....δεν υπάρχει δόλος για τα λάθη. Απλά έχουνε μπερδευτεί στις διάφορες ερμηνείες και μαλακίες οδηγίες που αλλάζουνε κάθε τρει και λίγο και τα έχουνε κάνει αχταρμά.
Οπότε ζωγραφίστε κανά τοίχο καλύτερα

στο τρίτο. χαίρω πολύ. με ευχές για ένα καλύτερο και πιο εξελιγμένο τεχνολογικά 2012.
ρε παπάρα δεν ασχολούμαι αλλο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε παπάρα δεν ασχολούμαι αλλο.
χααχααχ
γι αλλα κι αλλα ασχολείσαι
σου είπα δεν ξέρω από κομπιούτερ

αφού τα έχεις βρει και διαβάσει, βάλε λινκ με τους κανονισμούς όπως τους λες
δεν σε αμφισβητώ, απλά είμαι αμόρφωτος παιδίμ'

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χααχααχ
γι αλλα κι αλλα ασχολείσαι
σου είπα δεν ξέρω από κομπιούτερ

αφού τα έχεις βρει και διαβάσει, βάλε λινκ με τους κανονισμούς όπως τους λες
δεν σε αμφισβητώ, απλά είμαι αμόρφωτος παιδίμ'

οπως τους κατέβασα εγώ έτσι να τους κατεβάσεις και συ.
ούτως ή αλλως είχα ασχοληθει και είχα ποστάρει μεχρι και εικόνα απ τη φιφα και πάλι οι γνωστοί γάβροι ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ όπως ελεγε ο κανονισμός.

στ αρχίδια μου εάν είσαι αμόρφωτος.
οι γάβροι είναι γνωστοί μαλακες.
τους λες ΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ και η απάντηση είναι ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ.
τελος σου είπα

Υ.Γ.
με τι ασχολούμαι είναι δικός μου λογαριασμός.
ξεκίνα απο εδώ....
για το χθεσινό και γιατί ΔΕΝ ήταν οφσάιντ...

Involvement in active play

What fans and team officials must realise that it is not an offence, in itself, to be in an offside position. In addition, nothing is wrong with receiving the ball in an offside position, once you were onside at the moment your teammate played the ball. Involvement in active play has three criteria:

a) Interfering with play: This involves touching the ball, whether the touch is deliberate or accidental

δεν ακούμπησες μπάλλα δεν συμμετείχες..

γι αυτό και περιμένουν οι λάινσμεν να δουν ποιός θα ακουμπήσει τη μπαλλα

μετά πήγαινε εδώ

στη σελίδα 107 και δες ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΕ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ.
συνεννοηθήκαμε ΣΤΟΚΕ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πάρε λοιποn στοκε κατευθείαν απ το laws of the game 2011/2012 σελίδα 107 γιατί ΔΕΝ ειναι πλέον ΟΦΣΑΙΝΤ το χθεσινό του ΠΑΣ...

An attacker in an offside position (A) runs towards the ball and a team-mate
in an onside position (B) also runs towards the ball and plays it.
[size=18pt](A) cannot be penalised because he did not touch the ball.[/size]

συνεννοηθήκαμε τώρα ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ ;

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
περσόνα..

για πάρτη σου θέλω να κερδίζω στο 93' με 2' καθυστερήσεις...με ανύπαρκτο πέναλτυ εκτός περιοχής...

και να μην έχω κάνει ούτε φάση σε όλο τον αγώνα...

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

υγ - εννοείται στην ευρώπη θέλω να βγαίνω...αλλά να μην παίρνω ούτε 1 βαθμό..κ να γυρίζω ελλάδα να τα κάνω όλα πουτάνα...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αφού λοιπόν ζήτησες κοινωνική προσφορά ΣΤΟΚΕ ορίστε τι σημαίνει προφανής θέση για γκολ και κόκκινη κάρτα...
δεσ και γιατι η παπαρια που λέτε οι αμόρφωτοι στο γήπεδο περί τελευταίου που πρέπει να πάρει κόκκινη είναι ΠΙΠΕΣ ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ

Answers
We may have the answer to your query already stored in our database. Please enter a phrase, subject or keywords relating to your query in the field below to begin your search.

Denial of a goal scoring opportunity
Published 22/05/2008 01.25 PM   |    Updated 12/03/2010 01.48 PM
What happens if a player is fouled and denied a goal scoring opportunity?

If a player is deemed to have denied the opposition an obvious goal scoring opportunity, the referee may dismiss the player. This offence used to be known as a 'professional foul'.

To identify the criteria for deciding when to correctly penalise for denying an obvious goal scoring opportunity the referee must take into account Law 12 which states:

Sending Off Offences:

• Denies the opposing team a goal or an obvious goal-scoring opportunity by deliberately handling the ball (except in the case of the goalkeeper)

• Denies an obvious goal-scoring opportunity to an opponent moving towards the player's goal by an offence punishable by a free kick or penalty kick

The referee has to ensure that the following criteria have been taken into account before dismissing a player:

The direction of the play
   The location of the foul / handball
   The proximity of the player to the ball
   The probability of the player controlling the ball
   The location / action of and number of opponents
   The opportunity for a clear attempt on goal

The direction of the play/player is crucial to the Law: [size=18pt]it must be heading towards the opponents goal.[/size]
   The location of the foul/handball needs to be considered. Was it a long way from goal? If so it wasn't necessarily an obvious goal scoring opportunity
   The player must have control of the ball/have it within playing distance to have an obvious opportunity to score, or have a clear probability of controlling the ball that has been prevented. If he can't kick it he can't score therefore there isn't an obvious goal scoring opportunity.
   In addition, the location and number of opponents as well as their actions are crucial factors. [size=18pt]Just because a player is the last defender doesn't mean it must be a red card. [/size]It may do but all criteria need to be considered.
   Finally a clear opportunity for an attempt on goal must have been denied.

All of the criteria need to be considered as a whole for a decision to be made on whether a goal scoring opportunity has been denied.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οπως τους κατέβασα εγώ έτσι να τους κατεβάσεις και συ.
ούτως ή αλλως είχα ασχοληθει και είχα ποστάρει μεχρι και εικόνα απ τη φιφα και πάλι οι γνωστοί γάβροι ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ όπως ελεγε ο κανονισμός.

στ αρχίδια μου εάν είσαι αμόρφωτος.
οι γάβροι είναι γνωστοί μαλακες.
τους λες ΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ και η απάντηση είναι ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ.
τελος σου είπα

Υ.Γ.
με τι ασχολούμαι είναι δικός μου λογαριασμός.
ξεκίνα απο εδώ....
για το χθεσινό και γιατί ΔΕΝ ήταν οφσάιντ...

Involvement in active play

What fans and team officials must realise that it is not an offence, in itself, to be in an offside position. In addition, nothing is wrong with receiving the ball in an offside position, once you were onside at the moment your teammate played the ball. Involvement in active play has three criteria:

a) Interfering with play: This involves touching the ball, whether the touch is deliberate or accidental

δεν ακούμπησες μπάλλα δεν συμμετείχες..

γι αυτό και περιμένουν οι λάινσμεν να δουν ποιός θα ακουμπήσει τη μπαλλα

μετά πήγαινε εδώ

στη σελίδα 107 και δες ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΕ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ.
συνεννοηθήκαμε ΣΤΟΚΕ;
καταρχάς το ΣΤΟΚΕ να το πεις στον καθρέφτη σου

κατά δεύτερον, δεν έχω δει καν τις φάσεις κι ούτε με ενδιαφέρει να τις δω, οπότε (αν διάβασες- που δεν διάβασες) δεν έχω κάνει πουθενά σχόλιο για το χθεσινό παιχνίδι

Ζήτησα λινκς μόνο για τους κανονισμούς
εγώ μπορεί να είμαι μαλάκας, χαζός, αμόρφωτος, άσχημος κλπ...αλλά εσύ απλά είσαι απαίδευτος
το να βρίζεις κάποιον που δεν σε έβρισε ούτε σου μίλησε άσχημα δείχνει απλά το ποιόν σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom