Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσόνα..

για πάρτη σου θέλω να κερδίζω στο 93' με 2' καθυστερήσεις...με ανύπαρκτο πέναλτυ εκτός περιοχής...

και να μην έχω κάνει ούτε φάση σε όλο τον αγώνα...

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

υγ - εννοείται στην ευρώπη θέλω να βγαίνω...αλλά να μην παίρνω ούτε 1 βαθμό..κ να γυρίζω ελλάδα να τα κάνω όλα πουτάνα...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
σαφώς.
δεν είναι τυχαία η επιλογή του νικ......
εγώ μαζί σου αρκεί να μην μου κλαψομουνιάζεις όταν σε γαμάνε ασάλιωτα στην ευρώπη για παραγκες και σστημένα παίγνια σαν καλή αδερφή και φελός που είσαι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καταρχάς το ΣΤΟΚΕ να το πεις στον καθρέφτη σου

κατά δεύτερον, δεν έχω δει καν τις φάσεις κι ούτε με ενδιαφέρει να τις δω, οπότε (αν διάβασες- που δεν διάβασες) δεν έχω κάνει πουθενά σχόλιο για το χθεσινό παιχνίδι

Ζήτησα λινκς μόνο για τους κανονισμούς
εγώ μπορεί να είμαι μαλάκας, χαζός, αμόρφωτος, άσχημος κλπ...αλλά εσύ απλά είσαι απαίδευτος
το να βρίζεις κάποιον που δεν σε έβρισε ούτε σου μίλησε άσχημα δείχνει απλά το ποιόν σου
ειναι προφανές ότι ειρωνεύεσαι...
επίσης είναι προφανές ότι εάν δεν ειρωνεύεσαι είσια προφανώς ΣΤΟΚΟΣ όταν δεν έχεις περάσει ούτε μια φορά τα LAS OF THE GAME αλλά όπως δηλώνεις υπήρξες μάνατζερ παικτών......

αμα έχουμε τέτοιους μάνατζερ στη μπάλλα στην ελλάδα μετά διαμαρτυρόμαστε για τους διαιτητές.
δε γαμιέστε.

πάμε παρακάτω.

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
σαφώς.
δεν είναι τυχαία η επιλογή του νικ......
εγώ μαζί σου αρκεί να μην μου κλαψομουνιάζεις όταν σε γαμάνε ασάλιωτα στην ευρώπη για παραγκες και σστημένα παίγνια σαν καλή αδερφή και φελός που είσαι

ο μακλέιν είμαι βαζελάκο μου...μην τσατίζεσαι... :grin: :grin:

εγώ δεν κλαψομουνιάζω...στα παπάρια μου...κόκκινα γυαλιά φοράω κ σας γαμάω... :boobies:

υγ - το φέλον = κατάδικος...πως γίνεται να το μετατρέπετε όλοι οι φωστήρες σε φελός ;  :2funny: :2funny: :2funny:
υγ2 - για το αδερφή δε σχολιάζω...είμαι κουκλίτσα... :2funny:

(μην απαντήσεις στο υγ...ξέρω, έτσι σε/σας βολεύει)!  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

εγώ δεν κλαψομουνιάζω...στα παπάρια μου...κόκκινα γυαλιά φοράω κ σας γαμάω... :boobies:

υγ - το φέλον = κατάδικος...πως γίνεται να το μετατρέπετε όλοι οι φωστήρες σε φελός ;  :2funny: :2funny: :2funny:

(μην απαντήσεις στο υγ...ξέρω, έτσι σε/σας βολεύει)!  ;)

μα δε θα μπορούσε να μην είσαι γάβρος. με μια ποστιά σε κάνω ρόμπα...
φελον είναι ο εγκληματίας όχι ο κατάδικος.
κατάδικος είναι αυτός που πέρασε απο δικαστήριο και πήγε φυλάκα.
ο φελον μπορεί να ειναι και εκτος φυλακής.
φελονι είναι το έγκλημα ανεξαρτήτως με το εάν τιμωρήθηκε η όχι.
τι διάλο.
ούτε το νικ σας δεν ξέρετε τι σημαίνει;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειναι προφανές ότι ειρωνεύεσαι...
επίσης είναι προφανές ότι εάν δεν ειρωνεύεσαι είσια προφανώς ΣΤΟΚΟΣ όταν δεν έχεις περάσει ούτε μια φορά τα LAS OF THE GAME αλλά όπως δηλώνεις υπήρξες μάνατζερ παικτών......

αμα έχουμε τέτοιους μάνατζερ στη μπάλλα στην ελλάδα μετά διαμαρτυρόμαστε για τους διαιτητές.
δε γαμιέστε.

πάμε παρακάτω.
εχω πει πως το άθλημα το έχω παρατήσει εδώ και χρόνια
αν όποτε βαριέστε να πείτε κάτι σοβαρό θέλετε να πετάτε μια μαλακία, δικαίωμά σας
το με τι ασχολούμαι τώρα και τι κάνω στη ζωή μου το ξέρω καλά

προσωπικά δεν έχω θίξει κανέναν
συνεχίζεις να γελοιοποιείσαι
καλύτερα να ζητούσες ένα συγγνώμη
γίνεσαι απλά ρεζίλι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
α ξέχασα
φέλον είναι και η παρανυχίδα.
αυτή που τρώγατε σε όλα τα δάχτυλα μέχρι να τελειώσει το ματς της μαρσέιγ.  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχω πει πως το άθλημα το έχω παρατήσει εδώ και χρόνια
αν όποτε βαριέστε να πείτε κάτι σοβαρό θέλετε να πετάτε μια μαλακία, δικαίωμά σας
το με τι ασχολούμαι τώρα και τι κάνω στη ζωή μου το ξέρω καλά

προσωπικά δεν έχω θίξει κανέναν
συνεχίζεις να γελοιοποιείσαι
καλύτερα να ζητούσες ένα συγγνώμη
γίνεσαι απλά ρεζίλι
οκ, εάν δεν ειρωνευόσουν ζητώ συγγνώμη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

υγ - το φέλον = κατάδικος...πως γίνεται να το μετατρέπετε όλοι οι φωστήρες σε φελός ;  :2funny: :2funny: :2funny:
υγ2 - για το αδερφή δε σχολιάζω...είμαι κουκλίτσα... :2funny:

(μην απαντήσεις στο υγ...ξέρω, έτσι σε/σας βολεύει)!  ;)
αααα, σε παρακαλώ...
τις χειροπέδες στη φωτό τις έβαλες για άλλο λόγο προφανώς κατά τους φελλούς

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
μα δε θα μπορούσε να μην είσαι γάβρος. με μια ποστιά σε κάνω ρόμπα...
φελον είναι ο εγκληματίας όχι ο κατάδικος.
κατάδικος είναι αυτός που πέρασε απο δικαστήριο και πήγε φυλάκα.
ο φελον μπορεί να ειναι και εκτος φυλακής.
φελονι είναι το έγκλημα ανεξαρτήτως με το εάν τιμωρήθηκε η όχι.
τι διάλο.
ούτε το νικ σας δεν ξέρετε τι σημαίνει;

μάθε με πολλά κ ωραία πράγματα... ;) ;)

α ξέχασα
φέλον είναι και η παρανυχίδα.
αυτή που τρώγατε σε όλα τα δάχτυλα μέχρι να τελειώσει το ματς της μαρσέιγ.  :2funny:

το πέτυχες...

να ξερε και τη διαφορά......

θα μου τη μάθεις εσυ... ;)

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ο επίσημος μαλάκας του φόρουμ (τότε που είχες αποχωρήσει λέω)...ο άνθρωπος που όλοι τον φτύνουν...κι αυτός νομίζει οτι βρέχει...

θα κάνει υποδείξεις στον πιτσιρικά...που πέρασε 3 χρόνια σε αμερικάνικο σχολείο...

μάθε μας τι σημαίνει felon....κάνε μας υποδείξεις...παντογνώστη...

καλά που μπαίνει που κ που ο δικός μου και σου γαμάει τα ράμματα κ ψάχνεις να δεις ποιό κλωνάρι σε κυνηγάει...

μαλάκα, ε, μαλάκα...ούτε ποιοί σου κάνουν πλάκα & σε συμπαθούν δεν καταλαβαίνεις από το κάψιμο...

αυτά κ καλημέρα...απ'τον φελό με αρχίδια... ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να ξερε και τη διαφορά......
άσχετο
πάντως ουδεμία σχέση με το φελλό
για κάποιους προχωρημένους στο σάιτ που βρισκόμαστε ...πιο πιθανά θα το αντιστοιχούσανε σε φαλλό, παρά σε φελλό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα κάνει υποδείξεις στον πιτσιρικά...που πέρασε 3 χρόνια σε αμερικάνικο σχολείο...

ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τίποτα άλλο δνε έχω να πω...

καλά που μπαίνει που κ που ο δικός μου και σου γαμάει τα ράμματα κ ψάχνεις να δεις ποιό κλωνάρι σε κυνηγάει...
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μιλάμε για άντρας ε όχι αστεία....

δεν καταλαβαίνεις από το κάψιμο...
αααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
δεν ανοίγω το μπουρδέλο μου τώρα γιατί δεν πρέπει....
αυοτί που διαβάζουν και ξέρουν καταλαβαίνουν για το κάψιμο.

αυτά κ καλημέρα...απ'τον φελό με αρχίδια... ;)

πες μας ποιός κλώνος σε απολυτους αριθμούς είναι αυτός και τότε θα σε παραδεχθώ ότι είσαι αρχιδάτος.

κατά τα λοιπά τα αισθήματα αμοιβαία.

Υ.Γ.
πες του Αντρα με τα κλωνάρια που με κυνηγάει να παρει τηλέφωνο να μου τα πει απο κοντά και να μην κρύβεται σαν τις αδερφές.

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τίποτα άλλο δνε έχω να πω...

ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μιλάμε για άντρας ε όχι αστεία....

αααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
δεν ανοίγω το μπουρδέλο μου τώρα γιατί δεν πρέπει....
αυοτί που διαβάζουν και ξέρουν καταλαβαίνουν για το κάψιμο.

πες μας ποιός κλώνος σε απολυτους αριθμούς είναι αυτός και τότε θα σε παραδεχθώ ότι είσαι αρχιδάτος.

κατά τα λοιπά τα αισθήματα αμοιβαία.

Υ.Γ.
πες του Αντρα με τα κλωνάρια που με κυνηγάει να παρει τηλέφωνο να μου τα πει απο κοντά και να μην κρύβεται σαν τις αδερφές.

καλά κάνεις κ δεν έχεις να πεις κάτι...γιατί κάνεις λάθος ως προς την ελληνική ερμηνεία του "felon".

άντρας πρέπει να είναι...δεν τον ξέρω..άμα ήμουν εγώ ή κάποιος γνωστός μου...θα στο έλεγα...ξέρεις οτι στ'αρχίδια μου...

πες μας για το κάψιμο ρε συ...αυτοί που διαβάζουν & ξέρουν...τι είναι ;

βασικά κλώνος με την έννοια που το θέτεις δεν έχει υπάρξει..έχω χάσει το μέτρημα στα accounts (20 με 30 υπολογίζω)...αλλά κάθε φορά που έπεφτε χριστοπαναγία ή μπινελίκια για τις μανάδες κ τους πατεράδες των μουνοσπερμάτων που μου την έπεφταν...έτρωγα ban & delete...[με κάθε account έχω πει κατευθείαν οτι είμαι o mclein...ακόμη κ με τον elvis7..που δεν ήταν δικό μου account...αλλά έγινε εκ των υστέρων]

όπως προείπα...δεν ξέρω ποιός είναι ο κλώνος...απλά έγραψα δικός μου..γιατί μόνο κάτι τέτοιοι σε κάνουν κ το βουλώνεις για λίγο...
γιατί κατά τ'άλλα απλώς γράφεις...χωρίς να σκέφτεσαι μερικές φορές...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
λοιπον...επειδη πανω απο ολα σεβομαι τον εαυτο μου και ποτε δεν προκειτε να υποστηριξω κατι απλα και μονο επειδη μπορει να με συμφερει ομολογω πως εψαξα την φαση με το οφσαιντ και οντως ο κανονισμος ειναι σαφης...εχει μαλιστα και εικονα ακριβως ιδια με την χτεσινη φαση...αν κινουνται 2 παιχτες στην μπαλλα ο ενας οφσαιντ και ο αλλος οχι ,αν παει πρωτος και την ακουμπησει ο παιχτης που δεν ειναι οφσαιντ τοτε η φαση συνεχιζεται κανονικα...
εκανα λαθος οντως δεν ηξερα τον κανονισμο...
Υ.Γ. george....πιστευω οτι αστειευεσαι...θελω να πιστευω οτι καταλαβαινεις οτι μπορει να επιμενω σε κατι μπορει να κανω λαθος σε κατι αλλα σιγουρα αυτο που λεω ειναι αυτο που πιστευω...δεν θα διαφωνουσα ποτε για την διαφωνια..αν κατι δεν το πιστευα δεν θα το ελεγα απλα και μονο επειδη με βολευει ;)
Υ.Γ.1 φελλε...γαμαααααα  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά κάνεις κ δεν έχεις να πεις κάτι...γιατί κάνεις λάθος ως προς την ελληνική ερμηνεία του "felon".

άντρας πρέπει να είναι...δεν τον ξέρω..άμα ήμουν εγώ ή κάποιος γνωστός μου...θα στο έλεγα...ξέρεις οτι στ'αρχίδια μου...

πες μας για το κάψιμο ρε συ...αυτοί που διαβάζουν & ξέρουν...τι είναι ;

βασικά κλώνος με την έννοια που το θέτεις δεν έχει υπάρξει..έχω χάσει το μέτρημα στα accounts (20 με 30 υπολογίζω)...αλλά κάθε φορά που έπεφτε χριστοπαναγία ή μπινελίκια για τις μανάδες κ τους πατεράδες των μουνοσπερμάτων που μου την έπεφταν...έτρωγα ban & delete...[με κάθε account έχω πει κατευθείαν οτι είμαι o mclein...ακόμη κ με τον elvis7..που δεν ήταν δικό μου account...αλλά έγινε εκ των υστέρων]

όπως προείπα...δεν ξέρω ποιός είναι ο κλώνος...απλά έγραψα δικός μου..γιατί μόνο κάτι τέτοιοι σε κάνουν κ το βουλώνεις για λίγο...
γιατί κατά τ'άλλα απλώς γράφεις...χωρίς να σκέφτεσαι μερικές φορές...

δεν ξέρω εάν σκέφτομαι ή όχι πάντως σκέφτομαι δε σκέφτομαι με το ίδιο γράφω.....
δεν απευθύνεται σε σένα αυτό που ξέρω γιατί έκανες άλλους κλώνους.
αλλά να μιλάςε για τον δικό σου που κάνει κλώνους για να με κυνηγήσει.
αααααααχαχχααχαχαχαχαχαχχααχαχχα

πες του να με κυνηγάει εδώ...
όχι θα τρέχει σα λαγός όπως την άλλη φορά.......
ξέρει αυτός.......

μιλάμε για τέζα άντρες....

Υ.Γ.
χρηστίδη δεν ειχα πέσει έξω ότι είχα πει ότι είχα καταλάβει κάποτε ότι φοράς παντελόνια.
πολλά μπορείς να μου καταλογίσεις αλλα τουλάχιστον στα ποδοσφαρικά ξέρω κάτι παραπάνω και το ξέρεις.
όπως επίσης ξέριες ότι εάν κάτι το ξέρω δεν το κάνω αβαβά επειδή είναι υπέρ του βάζελου....

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
δεν ξέρω εάν σκέφτομαι ή όχι πάντως σκέφτομαι δε σκέφτομαι με το ίδιο γράφω.....
δεν απευθύνεται σε σένα αυτό που ξέρω γιατί έκανες άλλους κλώνους.
αλλά να μιλάςε για τον δικό σου που κάνει κλώνους για να με κυνηγήσει.
αααααααχαχχααχαχαχαχαχαχχααχαχχα

πες του να με κυνηγάει εδώ...
όχι θα τρέχει σα λαγός όπως την άλλη φορά.......
ξέρει αυτός.......

μιλάμε για τέζα άντρες....

αυτά με τους κλώνους και το ποιός σε κυνηγάει κ θα σε κυνηγήσει δεν με αφορούν... ;)
απλώς τσατίστηκα πριν..κ είπα -σαν μαλάκας- οτι καλά σου κάνει κ στα χώνει κ εξαφανίζεσαι για κάποια ώρα... :helpplea:

εγώ ξέρω οτι αν θέλω να σε συναντήσω..όπως κι εσύ...έχουμε ο ένας το τηλ. του άλλου...
δεν χρειάζονται μεσάζοντες...ούτε κλώνοι...ούτε τίποτα... ;)

τώρα λαγοί...άντρες κλπ...εγώ δεν ξέρω απ'αυτά...μικρό παιδάκι είμαι... :tooth:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε γαμάω...γι'αυτό είμαι εδώ... ;)

δεν ξέρω γιατί είσαι δω και δε μ ενδιαφέρει...
ο χρηστίδης εχει παντελόνια και κατάλαβε το νέο ορισμό του οφσάιντ....
εσύ έχει να παραδεχθείς τον παλαιό του φελον?

felon
Middle English feloun, from Old French felon, wicked, a wicked person, from Medieval Latin fell

felony
1. One of several grave crimes, such as murder, rape, or burglary, punishable by a more stringent sentence than that given for a misdemeanor.
2. Any of several crimes in early English law that were punishable by forfeiture of land or goods and by possible loss of life or a bodily part.

κατάδικος

Κατάδικος , ορισμός των κατάδικος , έννοια του κατάδικος - 1 (noun) κατάδικος [ka'taðikos] που έχει τιμωρηθεί με φυλάκιση

κατά συνέπεια

υγ - το φέλον = κατάδικος...

ή ελληνικά δεν ξέρεις, ή αγγλικά ή νομίζεις ότι όλοι οι εγκηλαμτίες είναι κατάδικοι δλδ έχουν πάει φυλακή.

πρόχειρα

ο felon μπορεί να είναι κατάδικος, φυγόδικος ή υπόδικος.
πάντως ο felon δεν είναι υποχρεωτικό να είναι φυλακή.

ο κατάδικος αγγλιστί είναι convict

περιμένω απάντηση με αρχίδια γιατί εγώ δεν πήγα 3 χρόνια σε αμερικάνικο σχολείο.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom