Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
εσύ έχει να παραδεχθείς τον παλαιό του φελον?

felon
Middle English feloun, from Old French felon, wicked, a wicked person, from Medieval Latin fell

felony
1. One of several grave crimes, such as murder, rape, or burglary, punishable by a more stringent sentence than that given for a misdemeanor.
2. Any of several crimes in early English law that were punishable by forfeiture of land or goods and by possible loss of life or a bodily part.

κατάδικος

Κατάδικος , ορισμός των κατάδικος , έννοια του κατάδικος - 1 (noun) κατάδικος [ka'taðikos] που έχει τιμωρηθεί με φυλάκιση

κατά συνέπεια

ή ελληνικά δεν ξέρεις, ή αγγλικά ή νομίζεις ότι όλοι οι εγκηλαμτίες είναι κατάδικοι δλδ έχουν πάει φυλακή.

πρόχειρα

ο felon μπορεί να είναι κατάδικος, φυγόδικος ή υπόδικος.
πάντως ο felon δεν είναι υποχρεωτικό να είναι φυλακή.

ο κατάδικος αγγλιστί είναι convict

περιμένω απάντηση με αρχίδια γιατί εγώ δεν πήγα 3 χρόνια σε αμερικάνικο σχολείο.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

σε όλα αυτά που έγραψες, διαφωνείς οτι felon = κατάδικος ????

επειδή έχω κοιμηθεί 3 ώρες...δεν σε πιάνω...

εγώ είπα οτι σημαίνει κατάδικος...εσύ είπες εγκληματίας...

υγ - (κατάδικος μπορείς να είσαι έχοντάς σου απαγγελθεί κατηγορία κ ποινή φυλάκισης..αλλά αυτό δε σημαίνει οτι θα μπεις μέσα)!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
περσονα νομιζω οτι ο μακ αν σε βαλει κοντρα στα αμαξια
σε εχει...
τι λες;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

υγ - (κατάδικος μπορείς να είσαι έχοντάς σου απαγγελθεί κατηγορία κ ποινή φυλάκισης..αλλά αυτό δε σημαίνει οτι θα μπεις μέσα)!
μεταξύ μας...αυτό λέγεται στρίβειν δια του αρραβώνος
η ερμηνεία είναι σωστή - μπορεί να εννοούσες το ίδιο και να χρησιμοποίησες λάθος λέξη, αλλά αν μιλάμε για ερμηνείες έχει δίκιο

τεσπα, το δικηγόρο κανενός δεν κάνω κι εδώ είμαστε στο θρεντ του ολυμπιακού και όχι στο αγγλοελληνικό λεξικό

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

μαλλοον δεν τα πας καλά νομικά
εάν σου έχει απαγγελθεί κατηγορία δε σημαίνει ότι θα παρεις και ποινή φυλάκισης.
κατάδικος είναι αυτός που πέρασε δικαστήριο και έφαγε ποινή φυλάκισης.
υπόδικος αυτός που θα περάσει δικαστήριο για κάποιο έγκλημα δλδ του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και
φυγόδικος αυτός που έγινε δικαστήριο ερήμην του και καταδικάστηκε σε φυλάκιση αλλα διαφεύγει της σύλληψης.

felon είναι κατάδικος, ή υπόδικος ή φυγόδικος κακουργηματικών πράξεων που τις πλείστες φορές συνδέονται με δολοφονία

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
μεταξύ μας...αυτό λέγεται στρίβειν δια του αρραβώνος
η ερμηνεία είναι σωστή - μπορεί να εννοούσες το ίδιο και να χρησιμοποίησες λάθος λέξη, αλλά αν μιλάμε για ερμηνείες έχει δίκιο

τεσπα, το δικηγόρο κανενός δεν κάνω κι εδώ είμαστε στο θρεντ του ολυμπιακού και όχι στο αγγλοελληνικό λεξικό

ρε φίλε...θες να με τρελάνεις πρωί-πρωί κι εσύ ;

είπα οτι το felon ως nickname μου...σημαίνει κατάδικος...κ μ'αυτή την ερμηνεία το πήρα κ το χρησιμοποιώ...

ποιόν αρραβώνα μου λες...που είδες να χρησιμοποιώ άλλη/λάθος λέξη ;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε φίλε...θες να με τρελάνεις πρωί-πρωί κι εσύ ;

είπα οτι το felon ως nickname μου...σημαίνει κατάδικος...κ μ'αυτή την ερμηνεία το πήρα κ το χρησιμοποιώ...

ποιόν αρραβώνα μου λες...που είδες να χρησιμοποιώ άλλη/λάθος λέξη ;
ε, τότε απλά κάνεις λάθος ως προς την ερμηνεία
αυτό σου λέει και δεν το καταλαβαίνεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και για να κλείσουμε felon έιναι ο εγκληματίας...
μπορεί να είναι και κατάδικος αλλά δεν καλύπτει το σύνολο της έννοιάς του.

Υ.Γ.
γαμάι χαλαρά με έχει... τελευταία λόγω γερμαμάτων έχω κιοτέψει....
εάν ήμουν στην ηλικία του θα του είχα πάρει μέχρι και τα κασκώλ του γάβρου......

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
εάν σου έχει απαγγελθεί κατηγορία δε σημαίνει ότι θα παρεις και ποινή φυλάκισης.
υπόδικος αυτός που θα περάσει δικαστήριο για κάποιο έγκλημα δλδ του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και
φυγόδικος αυτός που έγινε δικαστήριο ερήμην του και καταδικάστηκε σε φυλάκιση αλλα διαφεύγει της σύλληψης.

felon είναι κατάδικος, ή υπόδικος ή φυγόδικος κακουργηματικών πράξεων που τις πλείστες φορές συνδέονται με δολοφονία

με τα νομικά δλδ τα πούστικα δεν τα πάω καλά...όλο το σινάφι είναι ρουφιάνοι..κι εγώ δεν είμαι... ;)

μαζί μιλάμε...χώρια καταλαβαίνεις....

felon έγραψα εξ'αρχής οτι είναι κατάδικος...κι εσύ έγραψες εγκληματίας...

μήπως δεν ξύπνησες καλά ρε παίχτη ;

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1

μαθε μας πολα και ορεα πραμματα

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
και για να κλείσουμε felon έιναι ο εγκληματίας...
μπορεί να είναι και κατάδικος αλλά δεν καλύπτει το σύνολο της έννοιάς του.

έγινεεεεεεεεεεεε.........

έχεις δίκιο...γιατί σε βλέπω ότι έχεις σκάσει μέχρι να το αποδείξεις...

κι επειδή έχω μεγαλώσει λίγο...κουράζομαι πλέον με τις αντιπαραθέσεις...

:grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε, τότε απλά κάνεις λάθος ως προς την ερμηνεία
αυτό σου λέει και δεν το καταλαβαίνεις
ας του το πούμε ξανά......

είπε  felon = κατάδικος
είπα felon >= κατάδικος
είπε δεν ξέρεις τι λες.
του έδωσα τους ορισμούς felon και κατάδικος.
απέδειξα ότι felon >= κατάδικος.
όποιος διαβάζει καταλαβαίνει.
ειναι σα να γράφει κάποιος αρσενικός = πούστης
του λες αρσενικός >= πούστης γιατί αρσενικός μπορεί να είναι πούστης ή στρειτ ή μπάι.
και επιμένει ότι αρσενικός και πούστης είναι το ίδιο πράμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ας του το πούμε ξανά......

είπε  felon = κατάδικος
είπα felon >= κατάδικος
είπε δεν ξέρεις τι λες.
του έδωσα τους ορισμούς felon και κατάδικος.
απέδειξα ότι felon >= κατάδικος.
όποιος διαβάζει καταλαβαίνει.
ειναι σα να γράφει κάποιος αρσενικός = πούστης
του λες αρσενικός >= πούστης γιατί αρσενικός μπορεί να είναι πούστης ή στρειτ ή μπάι.
και επιμένει ότι αρσενικός και πούστης είναι το ίδιο πράμα.

ΕΙΠΑ...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ.......

:2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσυ εχεις μαλακωσεις παντως τωρα τελευταια
μαλλον θα σου κατσε κανας ξανθος αγγελος...
εχει γινει χειρότερος πουρές απο μένα το στράκι.
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
για το α΄
ο κανονισμός άλλαξε καιο γι αυτό οι επόπτες αργούν βασανιστικά να σηκώσουν τη σημαία. πριν ο λάινσμαν μόλις έβλεπε οτι ο παίκτης οφφσαιντ πάει στη μπάλλα (κάνει κίνηση πουλέμε) σήκωναν αμέσως σημαία.
τώρα πρέπει να περιμένει μέχρι να δει ποιός θα πάρει κατοχή.
τη μπάλλα την καούμπησε παίκτης που δεν ήταν οφσάιντ πρώτος (άρα ο δεύτερος παρόλο που ήταν πιο κοντά εγκατέλειψε την προπάθεια γνωρίζοντας ότι είναι σε θέση οφσάιντ).
άρα ο επόπτης ΚΑΛΩΣ δε σήκωσε σημαία.
φαντάζομαι ότι έκανες παράθεση σε μένα όχι για να με διορθώσεις, αλλά για να προσθέσεις διευκρινήσεις που θα δώσουν την ευκαιρία στους άμπαλους να καταλάβουν. γιατί εγώ δεν έγραψα τίποτα αντίθετο από αυτά που λες. έγραψα απλώς ότι η κατοχή μπάλας δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να υποδειχθεί οφσάιντ. και μόνο που θα αναγκάσει τον αμυνόμενο να διώξει την μπάλα κόρνερ, αράουτ ή να την ξαναδώσει στον αντίπαλο, πρέπει να υποδειχθεί. οι φωτος που παρέθεσες σε άλλο ποστ περιέχουν αυτό που λέω

Η προφανής θέση για γκολ (βάσει σεμιναρίων ΦΙΦΑ ορίζεται ως:
α.
η κοντινή αποσταση ΦΑΤΣΑ με το τέρμα με ή ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ (μικρή περιοχή - βλ πέναλτυ που ΣΩΣΤΑ δοθηκε Κοκκινη στον Ολυμπιακό στο παίγνιο την προηγούμενη κυριακή)
β.
κοντινή ή μακρινή αποσταση απο το τέρμα όταν ΔΕΝ υπάρχει άλλος παίκτης να προλάβει να μαρκάρει στα ίσα τον επιτιθέμενο. ΔΛΔ τάκλιν απο πίσω όταν πηγαίνεις μόνος στο τέρμα ή ο τερματοφύλακας ως ΤΕΛΥΤΑΙΟΣ σε ανατρέψει πριν σκοράρεις.

αυτά.

όταν λοιπόν ο επιτιθέμενος είναι στη γωνία της μικρής περιοχής, είναι ή όχι φάτσα με το τέρμα;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Υ.Γ. george....πιστευω οτι αστειευεσαι...θελω να πιστευω οτι καταλαβαινεις οτι μπορει να επιμενω σε κατι μπορει να κανω λαθος σε κατι αλλα σιγουρα αυτο που λεω ειναι αυτο που πιστευω...δεν θα διαφωνουσα ποτε για την διαφωνια..αν κατι δεν το πιστευα δεν θα το ελεγα απλα και μονο επειδη με βολευει ;)

και τι είναι αυτό που είπα και το εκλαμβάνεις ως αστείο; σε αποκαλώ άσχετο ακριβώς γιατί σε πολλές περιπτώσεις αυτά που πιστεύεις είναι αντίθετα με αυτά που πράγματι ισχύουν

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φαντάζομαι ότι έκανες παράθεση σε μένα όχι για να με διορθώσεις, αλλά για να προσθέσεις διευκρινήσεις που θα δώσουν την ευκαιρία στους άμπαλους να καταλάβουν. γιατί εγώ δεν έγραψα τίποτα αντίθετο από αυτά που λες. έγραψα απλώς ότι η κατοχή μπάλας δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να υποδειχθεί οφσάιντ. και μόνο που θα αναγκάσει τον αμυνόμενο να διώξει την μπάλα κόρνερ, αράουτ ή να την ξαναδώσει στον αντίπαλο, πρέπει να υποδειχθεί. οι φωτος που παρέθεσες σε άλλο ποστ περιέχουν αυτό που λέω

όταν λοιπόν ο επιτιθέμενος είναι στη γωνία της μικρής περιοχής, είναι ή όχι φάτσα με το τέρμα;
άρα δεν λέτε το ίδιο
ο περσόνας λέει πως οφσάιντ είναι μόνο αν αγγίξει μπάλα
αν απλώς "αναγκάζεις" κάποιον αμυντικό σε λάθος..δεν είσαι

και με αυτή τη λογική...το γκολ του Λεονάρντο που παρέθεσε σε προηγούμενο ποστ ο Κόμπε ήταν κανονικό και όχι οφσάιντ όπως μας είχανε πρήξει όλοι τότε

εγώ θα συνεχίσω να το λέω
η ουσία είναι πως οι διαιτητές δεν έχουνε ούτε κοινή πολιτική σφυρίχτρας ούτε καλές γνώσεις ούτε βλέπουνε καλά
οι ίδιες ομάδες που διαμαρτύρονται για κάτι προσπαθούν σε αντίστοιχες φάσεις να αιτιολογήσουν το ίδιο πράγμα αντίθετα επειδή τους συμφέρει.

και αυτό δεν το κάνουν τόσο οι ομάδες όσο οι οπαδοί.

ξεκινείστε λιγάκι να βλέπετε την μπάλα που παίζεται (δεν μιλάω προσωπικά για σένα) και αφήστε κατά μέρος τη διαιτησία που είναι χάλια γενικά και όχι στοχευμένα για μία ομάδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom