Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
προσεξε...επιμενω χωρις κοκκινα γυαλια...να εισαι σιγουρος οτι και αλλες φωνες σιγα σιγα το λενε αλλα με την δεουσα προσοχη....ειναι δυσκολα τα πραγματα...δεν ειναι τοσο ευκολα οπως τοτε τα παλια καλα χρονια που μια ομαδα και ενας προεδρος εφταιγε για ολα ακομα και για τον καιρο και η μοδα επιτασσε οποιος τα εβαζε με αυτη την ομαδα και οποιος την λοιδωρουσε περισσοτερο ηταν και πιο ''μαγκας'' και πιο κοντρα στο κατεστημενο και πιο και πιο και πιο
τωρα τα κοζα ειναι αλλοιως...θελει απαλους χειρισμους ειναι ευαισθητο το θεμα...
τολμησε να πει (αν ειναι δυνατον) ο επικεφαλης διαιτησιας ενα πραγμα που το βλεπουν ολοι οσοι δεν φορανε ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ γυαλια και εχου απο τοτε γραφτει 100 αρθρα σαν ''απαντηση'' του καλου λετο στον κακο βασσαρα και αλλα 2οο που τον καλουνε να παραιτηθει λογω αυτης του της αποψης...
δεν ξερω αν καταλαβαινεις την διαφορα με τα χρονια της χολερας οπου αν ο τοτε υπευθυνος διαιτησιας εκανε το αντιστοιχο με καποιον στελιο η καποιο αλεκο θα τυχαινε αποθεωτικης υποδοχης και θα αναδεικνυοταν σε μετεριζι κατα της κοκκινης τυραννιας...
και σαφως αυτη του η αποψη θα επαιζε μερονυχτα και σε πρωτοσελιδα σε ολα τα ''μεσαιου χωρου'' εντυπα γραπτου και ηλεκτρονικου σαν η απολυτη αποδειξη της υπαρξης ΄΄παραγκας'' και παρασκηνιακων μεθοδων του κοκκινου τερατος...
σημερα;;σημερα απλα αν τολμησει να πει ο υπευθυνος διαιτησιας οτι ο ηγετης ,ο ''one man show'' ο γκο-(λε)-α-(το)-ρ  ,ο , ο , ο ...πεφτει  απλα γινεται περσονα νον γκρατα και ξεκινανε οι λιβελλοι ενος ολοκληρου συστηματος κατα του εντολοδοχου που τολμαει να αμφισβητησει τις κρυσταλλινες και πεντακαθαρες νικες της Ο Μ Α Δ Α Σ ....

για δώσε το λινκ που δείχνει ότι ο κύρος ανέφερε το όνομα του λέτο στο σεμινάριο

george...ειναι απλα τα πραγματα...δεν φοραω κανενα κοκκινο γυαλι...να εισαι σιγουρος ...μαλλον δες εσυ καθρεφτη και παρατηρησε μηπως τυχαια εχεις εσυ χρωματιστους φακους επαφης...
πιο απλα δεν γινεται...
δεν εγινε κανενα πεναλτι στην κερκυρα...
δεν εγινε κανενα πεναλτι στην ξανθη...
δεν περασε ποτε η μπαλλα στην ξανθη...
δεν εγινε κανενα πεναλτι στον μαυρια με τον οφη ...
ο λετο επιδιωκει την επαφη (αρα δεν ανατρεπεται απο τον αντιπαλο ) αρα δεν υπαρχει κανενα πεναλτιμε τον πανιωνιο...
το δευτερο γκολ του οφη με μενα ειναι οφσαιντ...
η φαση του φετφα με την αεκ ειναι πεναλτι...
το γκολ της αεκ ειναι γκολαρα αλλα επρεπε να εχει σταματησει για σκληρο φαουλ - καρτα υπερ μου ακριβως πριν το γκολ....
ο γκουντγιονσεν επρεπε να εχει αποβληθει το λιγοτερο με δευτερη κιτρινη (αν οχι με απ'ευθειας κοκκινη) στην φαση της προβολης στον κονσταντσο...
ειναι πεναλτι η ανατροπη του αβρααμ στην τριπολη...
αυτα...
γι'αυτο που εσυ με κατηγορεις κανονικα θα επρεπε να κατηγορηθεις εσυ (μη γνωση κανονισμωνα και δυσκολια στην αντιληψη των φασεων)
ρωτα οποιο θελεις...αν βρει μπαλλα ο τερματζης(και φυσικα δεν ανατρεψει μετα με καποια εμφανη κινηση τον αντιπαλο ) γεια χαρα...το παιχνιδι συνεχιζεται...πιο απλα δεν γινεται  ;) ;)βασικος κανονισμος...νουμερο ενα...
πρεπει να φορας οχι πρασινα αλλα μαυρα καταμαυρα γυαλια για να μην το βλεπεις  ;)
ε, είσαι τελείως παπάρας. τέτοιο πρόβλημα συνεννόησης ούτε με τον αιγέα δεν είχα. έγραψα πουθενά ότι έχεις άδικο σε όλα όσα λες; κάποια είναι προφανέστατα και συμφωνώ κι εγώ και όλοι. βαριέμαι να απαντήσω σε μία μία όλες τις φάσεις που λες, αλλά και στο παρελθόν έχω συμφωνήσει σε κάποιες. και την άλλη φορά αν είδες τα έχωσα σε συνοπαδό μου για φάση υπέρ του ΠΑΟ.
για τις φάσεις του λετο και του λιλα, αυτά που γράφεις είναι για μένα τρανή απόδειξη της θέσης μου περί ασχετοσύνης σου. μου λες να ρωτήσω όποιον θέλω. ρωτάω λοιπό ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ και μου λένε και οι 2 ότι και τα 2 πέναλτι. αλλά εσύ σίγουρα έχεις καλύτερη αντίληψη των φάσεων από αυτούς.
δεν γαμιέσαι, λέω εγώ. πολύ ασχολήθηκα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
george...με κουραζεις...γιατι αραγε;;σιγουρα διαβαζεις καλα οτι γραφω;
φυσικα και ειπα οτι βασει ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ  το γκολ ειναι ακυρο...
αλλα συνεχισα και ειπα οτι βασει μιας οδηγιας αν το σουτ ειναι απο μακρια και ο παιχτης οχι πολυ κοντα στον τερματοφυλακα να αφηνεται η φαση...
προσπαθησε λιγο καλυτερα...το'χεις ;)
δεν ειπα οτι ειπε για την συγκεκριμενη φαση...ειπε γενικα οτι αν ειναι σουτ απο αποσταση (που σημαινει οτι συμφωνα με την κριση του διαιτητη ο τερμας εχει περιθωριο να δει το σουτ) και σηκωσει το ποδι ο παιχτης που ειναι οφσαιντ για να περασει η μπαλλα (και εδω εγω λεω οχι ο τσικινης οτι ειναι ιδια φαση με του ντιογο ) το γκολ μετραει κανονικα και δεν ακυρωνεται..
λινκ δεν εχω...το ακουσα στο ραδιοφωνο της γκαζετα χτες το βραδυ...

η ίδια παπαριά συνέχεια. βάλε τη δήλωση ακριβώς του τσίκινη να δω αν αυτό που λέει ερμηνεύει και τη φάση του ντιόγο. το να μου λες άκουσα  εκείνο που σημαίνει το άλλο και άρα εφαρμόζεται και στη δείνα φάση, είναι παπάρια μάντολες

zefuros

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ο σύνδεσμος φίλων Π.Α.Ο.Κ. "Θύρα 4" μας κούφανε! Η πιο καυστική ανακοίνωση κατά του πρωθυπουργού που έχει βγει ποτέ από επίσημο φορέα, κίνημα, οργάνωση, σύνδεσμο κτλ.
Λίγες ώρες μετά τον αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, η "Θύρα 4" έβγαλε την καθιερωμένη ανακοίνωση - κριτική του αγώνα. Το σημείο της ανακοίνωσης όμως που προκαλεί τεράστια εντύπωση και σοκάρει είναι το εξής:

"Αηδία μας προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι από τα μεγάφωνα αντί να γίνουν εκκλήσεις να σταματήσει η αστυνομική αυθαιρεσία, γινόταν παρατηρήσεις στους οπαδούς μας για τα υβριστικά συνθήματα που ακολούθησαν. Με τα οποία βέβαια δεν συμφωνούμε. Δεν θέλουμε η μάνα του πρωθυπουργού να εξομοιώνεται με τις ιερόδουλες, αφού οι τελευταίες βγάζουν τίμια το ψωμί τους και δεν μας φορτώθηκε στο σβέρκο κάποιο καθυστερημένο μούλικο τους"!

αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Θεοι!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
για δώσε το λινκ που δείχνει ότι ο κύρος ανέφερε το όνομα του λέτο στο σεμινάριο
δεν το εχω ...απλα δεν βγηκε να το διαψευσει...αλλα σημασια σε αυτα που λεω δεν εχει αν τα ειπε η οχι...σημασια εχει (και αυτο τονιζω παλι δεν με πιανεις) πως ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ''ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΤΑΙ''  ;)

για τις φάσεις του λετο και του λιλα, αυτά που γράφεις είναι για μένα τρανή απόδειξη της θέσης μου περί ασχετοσύνης σου. μου λες να ρωτήσω όποιον θέλω. ρωτάω λοιπό ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ και μου λένε και οι 2 ότι και τα 2 πέναλτι. αλλά εσύ σίγουρα έχεις καλύτερη αντίληψη των φάσεων από αυτούς.
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ παλι δεν με πιανεις...αυτα ειπα ...οτι οι καθηγητες λενε οτι δεν ειναι (κατι για συστημα και για ψιθυρους που λεγαμε;; :2funny: )
δεν ειπα να τους ρωτησεις αν ειναι αυτη η φαση πεναλτι...[size=20pt]ειπα να τους ρωτησεις γιατι δεν ειναι απο την στιγμη που διωχνει μπαλλα ο μεγερι [/size] ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
η ίδια παπαριά συνέχεια. βάλε τη δήλωση ακριβώς του τσίκινη να δω αν αυτό που λέει ερμηνεύει και τη φάση του ντιόγο. το να μου λες άκουσα  εκείνο που σημαίνει το άλλο και άρα εφαρμόζεται και στη δείνα φάση, είναι παπάρια μάντολες
σου ξαναειπα οτι την ακουσα στο ραδιο και γνωριζω καλα τι ακουσα...λινκ δεν εχω...η δεχεσαι για οικονομια της συζητησης αυτα που ειπα και συνεχιζουμε η οχι και απλα σταματαμε...δεν μπορω να σε πεισω διαφορετικα...αν πιστευεις οτι τα γεννησε το μυαλο μου δεκτο και πασο....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν το εχω ...απλα δεν βγηκε να το διαψευσει...αλλα σημασια σε αυτα που λεω δεν εχει αν τα ειπε η οχι...σημασια εχει (και αυτο τονιζω παλι δεν με πιανεις) πως ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ''ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΤΑΙ''  ;)
κι άλλη μια φορά τα ίδια λοιπόν...
άκουσα, μου είπαν, ακούγεται, ψιθυρίζεται...
κάθε φορά που δεν βγαίνει κάποιος να διαψεύσει, σημαίνει αυτομάτως ότι αποδέχεται. πάρε λοιπόν μια διάψευση και πίστεψε ότι θες:

ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ παλι δεν με πιανεις...αυτα ειπα ...οτι οι καθηγητες λενε οτι δεν ειναι (κατι για συστημα και για ψιθυρους που λεγαμε;; :2funny: )
δεν ειπα να τους ρωτησεις αν ειναι αυτη η φαση πεναλτι...[size=20pt]ειπα να τους ρωτησεις γιατι δεν ειναι απο την στιγμη που διωχνει μπαλλα ο μεγερι [/size] ;)

σοβαρά; τη διώχνει την μπάλα; και πού πάει αυτή; κόρνερ; πλάγια; υπάρχει έστω ένα κλάσμα του δευτερολέπτου που ο λίλα να χάνει τον έλεγχο;  συνεχίζεις να με επιβεβαιώνεις περί του προβλήματος αντίληψης που έχεις

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σου ξαναειπα οτι την ακουσα στο ραδιο και γνωριζω καλα τι ακουσα...λινκ δεν εχω...η δεχεσαι για οικονομια της συζητησης αυτα που ειπα και συνεχιζουμε η οχι και απλα σταματαμε...δεν μπορω να σε πεισω διαφορετικα...αν πιστευεις οτι τα γεννησε το μυαλο μου δεκτο και πασο....

χαχαχαχαχαχα...
εδώ ρε δεν βλέπεις τα προφανή και περιμένεις να δεχτώ κάτι που λες ότι άκουσες; για πες τουλάχιστον σε ποιο σταθμό το άκουσες μπας και ψάξω και το βρω μόνος μου. να μάθω θέλω κι εγώ, δεν διεκδικώ το αλάθητο, όπως είπες πριν. πρόχειρα, το μόνο που βρήκα είναι το πατακάτω που σε καμιά περίπτωση δεν είναι αυτό που λες:
Για το γκολ του Σφακιανάκη που έκρινε την αναμέτρηση όμως οι δύο πρώην διαιτητές έχουν διαφορετική άποψη, αφού όπως θα δείτε στο βίντεο o Βασιλάκης θεωρεί ότι έπρεπε να δοθεί φάουλ στο χέρι του Μήτρογλου, ενώ ο Τσίκινης τόνισε: «Πριν το γκολ του Σφακιανάκη, η μπάλα βρίσκει το χέρι του επιθετικού του Ατρόμητου, όμως δεν υπάρχει τίποτα. Δεν είναι ούτε φάουλ ούτε οφσάιντ. Το χέρι του Μήτρογλου δεν είναι σε έκταση, ούτε κάνει εκούσια προσπάθεια να πάρει την μπάλα με το χέρι, και δεν επηρεάζει τη φάση. Σε ό,τι αφορά το οφσάιντ, προσπαθεί καθαρά να αποφύγει τη μπάλα και δεν έχει πρόθεση να μπερδέψει τον τερματοφύλακα. Δεν έχει συμμετοχή στη φάση».

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
χαχαχαχαχαχα...
εδώ ρε δεν βλέπεις τα προφανή και περιμένεις να δεχτώ κάτι που λες ότι άκουσες; για πες τουλάχιστον σε ποιο σταθμό το άκουσες μπας και ψάξω και το βρω μόνος μου. να μάθω θέλω κι εγώ, δεν διεκδικώ το αλάθητο, όπως είπες πριν. πρόχειρα, το μόνο που βρήκα είναι το πατακάτω που σε καμιά περίπτωση δεν είναι αυτό που λες:
Για το γκολ του Σφακιανάκη που έκρινε την αναμέτρηση όμως οι δύο πρώην διαιτητές έχουν διαφορετική άποψη, αφού όπως θα δείτε στο βίντεο o Βασιλάκης θεωρεί ότι έπρεπε να δοθεί φάουλ στο χέρι του Μήτρογλου, ενώ ο Τσίκινης τόνισε: «Πριν το γκολ του Σφακιανάκη, η μπάλα βρίσκει το χέρι του επιθετικού του Ατρόμητου, όμως δεν υπάρχει τίποτα. Δεν είναι ούτε φάουλ ούτε οφσάιντ. Το χέρι του Μήτρογλου δεν είναι σε έκταση, ούτε κάνει εκούσια προσπάθεια να πάρει την μπάλα με το χέρι, και δεν επηρεάζει τη φάση. Σε ό,τι αφορά το οφσάιντ, προσπαθεί καθαρά να αποφύγει τη μπάλα και δεν έχει πρόθεση να μπερδέψει τον τερματοφύλακα. Δεν έχει συμμετοχή στη φάση».
σου ειπα ...στο ραδιο του γκαζετα χτες το βραδυ...
κανεις καποιες εκπομπες ...χτες το βραδυ ειχε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
σεξ ελαχιστο εως καθολου  :grin:
αχαχαχαχ...ρε εισαι τρελλος;;
μεγαλυτερη ηδονη απο το να προσπαθω εγω να πεισω τον τζωρτζ και αυτος εμενα υπαρχει;;
τι σεξ και παρωχημενες μαλακιες...αυτη ειναι η απολυτη καβλα...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
..
δεν εγινε κανενα πεναλτι στην κερκυρα...
δεν εγινε κανενα πεναλτι στην ξανθη...
δεν περασε ποτε η μπαλλα στην ξανθη...
δεν εγινε κανενα πεναλτι στον μαυρια με τον οφη ...
ο λετο επιδιωκει την επαφη (αρα δεν ανατρεπεται απο τον αντιπαλο ) αρα δεν υπαρχει κανενα πεναλτιμε τον πανιωνιο...
το δευτερο γκολ του οφη με μενα ειναι οφσαιντ...
η φαση του φετφα με την αεκ ειναι πεναλτι...
το γκολ της αεκ ειναι γκολαρα αλλα επρεπε να εχει σταματησει για σκληρο φαουλ - καρτα υπερ μου ακριβως πριν το γκολ....
ο γκουντγιονσεν επρεπε να εχει αποβληθει το λιγοτερο με δευτερη κιτρινη (αν οχι με απ'ευθειας κοκκινη) στην φαση της προβολης στον κονσταντσο...
ειναι πεναλτι η ανατροπη του αβρααμ στην τριπολη...
αυτα...
Το πεναλτι που δεν εδωσε στην τριπολη εχασες 2-0 στο 80
εμενα με τον αρη δεν μου εδωσε πεναλτι στο 60στον Μπουμσονκ ενω εχανα 3-1 ειδες κανεναν να διαμαρτυρεται?ολοι ειπαν οτι δεν επαιξε η ομαδα καλα και δικια εχασε ενω σε αντιστοιχη εμφανιση δικια σου στην τριπολη φταιει η διαιτησια

Στην ξανθη παιζω με 10 παικτες απο το 30 απο μαλακια του διαιτητη
για το πεναλτι που λες σου παραθετω το παραπανω βιντεο
δες στο 1.10-1.12 και μετα πες μου αν ηταν πεναλτι η οχι
για το δευτερο γκολ απο την στιγμη που η μπαλα ειναι ψηλα και οχι κατω για να φανει απο την γραμμη αν ειναι μεσα η οχι ειναι φαση που απο την τβ χωρις να δεις ριπλει απο πλαινη καμερα δεν μπορεις να πεις αν μπηκε η οχι μεσα

εσυ με την Ξανθη επρεπε να παιζεις με 10 απο το 60 στο εκτος φασης χτυπhμα που εκανε ο Μελμπεργκ ενω εχανες 0-1 ναι η οχι?

Oσο για την μεγαλυτερη μαλακια που λες ειναι για το ματς με τον Πανιωνιο οτι ο Λετο επιδιωκει και πεφτει
αν ο αμυντικος ειναι κριαρι και του σκαει ο Λετο την τριπλα και βαζει σαν μαλακας το ποδι του δεν φταιει ο Λετο για αυτο
απλα ηταν ενα πεναλτι που ηταν αχρειαστο εκει που εγινε και λαθος του Αμυντικου 100%

ειναι πεναλτι του μεσι ( :2funny:) και δεν ειναι του Μαυρια?
για τα ματσακια με Παναιτωλικο και Γιαννενα που εσφαξε η διαιτησια τους αλλους τπτ ομως ε?
και μην πεις οτι και να εδινε το οφσαιντ στον τζιμπουρ θα κερδιζαμε 1-0 γιατι με την λογικη σου και να εδινε το πεναλτι στην Τριπολη παλι θα εχανες 2-1  ;)

ΕΙΠΑΜΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΓΟΝΤΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ  :2funny: :2funny:

ΥΓ.ακομα να ερθει η κοκκινη του μελμπεργκ ρε γαμωτο απο το καλαοκαιρι θυμηθητε τι ειχε γινει με τον σαλπι πριν 3 χρονια σε ιδια περιπτωση  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Το πεναλτι που δεν εδωσε στην τριπολη εχασες 2-0 στο 80
εμενα με τον αρη δεν μου εδωσε πεναλτι στο 60στον Μπουμσονκ ενω εχανα 3-1 ειδες κανεναν να διαμαρτυρεται?ολοι ειπαν οτι δεν επαιξε η ομαδα καλα και δικια εχασε ενω σε αντιστοιχη εμφανιση δικια σου στην τριπολη φταιει η διαιτησια

Στην ξανθη παιζω με 10 παικτες απο το 30 απο μαλακια του διαιτητη
για το πεναλτι που λες σου παραθετω το παραπανω βιντεο
δες στο 1.10-1.12 και μετα πες μου αν ηταν πεναλτι η οχι
για το δευτερο γκολ απο την στιγμη που η μπαλα ειναι ψηλα και οχι κατω για να φανει απο την γραμμη αν ειναι μεσα η οχι ειναι φαση που απο την τβ χωρις να δεις ριπλει απο πλαινη καμερα δεν μπορεις να πεις αν μπηκε η οχι μεσα

εσυ με την Ξανθη επρεπε να παιζεις με 10 απο το 60 στο εκτος φασης χτυπhμα που εκανε ο Μελμπεργκ ενω εχανες 0-1 ναι η οχι?

Oσο για την μεγαλυτερη μαλακια που λες ειναι για το ματς με τον Πανιωνιο οτι ο Λετο επιδιωκει και πεφτει
αν ο αμυντικος ειναι κριαρι και του σκαει ο Λετο την τριπλα και βαζει σαν μαλακας το ποδι του δεν φταιει ο Λετο για αυτο
απλα ηταν ενα πεναλτι που ηταν αχρειαστο εκει που εγινε και λαθος του Αμυντικου 100%

ειναι πεναλτι του μεσι ( :2funny:) και δεν ειναι του Μαυρια?
για τα ματσακια με Παναιτωλικο και Γιαννενα που εσφαξε η διαιτησια τους αλλους τπτ ομως ε?
και μην πεις οτι και να εδινε το οφσαιντ στον τζιμπουρ θα κερδιζαμε 1-0 γιατι με την λογικη σου και να εδινε το πεναλτι στην Τριπολη παλι θα εχανες 2-1  ;)

ΕΙΠΑΜΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΓΟΝΤΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ  :2funny: :2funny:

ΥΓ.ακομα να ερθει η κοκκινη του μελμπεργκ ρε γαμωτο απο το καλαοκαιρι θυμηθητε τι ειχε γινει με τον σαλπι πριν 3 χρονια σε ιδια περιπτωση  ;)
ρε μαλακα εισαι τρελλος ...κανονικα ομως...φυσικα και στο 1 12 παγωνω την εικονα και βλεπω τον τερματοφυλακα με μαζεμενα τα χερια σαν να κανει προσευχη...ακριβως αυτα ειπε και ο βασσαρας ...βγαινει ο τερματοφυλακας βλεπει οτι δεν μπορει να βρει μπαλλα τραβιεται και ο αλλος πεφτει πανω του...ρε πουστη αυτο σημαινει βουτια...σε καποιον που προσπαθει να αμυνθει...σε τερματοφυλακα που κανει εξοδο σε αμυντικο που απλωνει ποδι για να βρει μπαλλα..
που θα κανεις βουτια;στα καλα καθουμενα; ειναι δυνατον ;;σκεψου λιγο...καθαρη φαση...
εχω μια απορια...αν τυχον δεν σε εχει στοχο ο βασσαρας περναει απο το μυαλο σου οτι μπορει και να βουταει ο λετο;;

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
ρε μαλακα εισαι τρελλος ...κανονικα ομως...φυσικα και στο 1 12 παγωνω την εικονα και βλεπω τον τερματοφυλακα με μαζεμενα τα χερια σαν να κανει προσευχη...ακριβως αυτα ειπε και ο βασσαρας ...βγαινει ο τερματοφυλακας βλεπει οτι δεν μπορει να βρει μπαλλα τραβιεται και ο αλλος πεφτει πανω του...ρε πουστη αυτο σημαινει βουτια...σε καποιον που προσπαθει να αμυνθει...σε τερματοφυλακα που κανει εξοδο σε αμυντικο που απλωνει ποδι για να βρει μπαλλα..
που θα κανεις βουτια;στα καλα καθουμενα; ειναι δυνατον ;;σκεψου λιγο...καθαρη φαση...
εχω μια απορια...αν τυχον δεν σε εχει στοχο ο βασσαρας περναει απο το μυαλο σου οτι μπορει και να βουταει ο λετο;;
πως ειναι δυνατον να κανει πλοζον ο τερματοφυλακας να πιασει την μπαλα με μαζεμενα χερια μου λες?

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Κοιτάζει Τζιμπούρ η Φενέρ...

Για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσέ για τον Ράφικ Τζιμπούρ αναφέρει η Le Buteur σε δημοσίευμα της. Στο συγκεκριμένο άρθρο της ιστοσελίδας, γίνεται λόγος για τα... κατορθώματα του Αλγερινού άσου με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια γίνεται λόγος και για την τιμή του ποδοσφαιριστή, η οποία αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρουν, οι Τούρκοι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του Τζιμπούρ τον Ιανουάριο, αλλά φαντάζει δύσκολο αυτή την στιγμή ο εν λόγω παίκτης να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
"Και νταμπλ και Ευρώπη"

Στους στόχους του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν αναφέρθηκε ο Γιάννης Μώραλης σε δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο «ερυθρόλευκης» εκδήλωσης σε κεντρικό ξενοδοχείο, με αφορμή τον εορτασμό των Χριστουγέννων.

«Ο Ολυμπιακός μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις αποδεικνύει το πόσο οικογένεια είναι», τόνισε ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων με αφορμή την εκδήλωση και συνέχισε αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας. «Θέλουμε πρωτάθλημα, Κύπελλο και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη».

Οσον αφορά τα μεταγραφικά, είπε: «Θα πρέπει να προκύψει κάτι εξαιρετικό. Ότι είναι να γίνει θα συμβεί από την επαφή που θα έχει ο πρόεδρος με τον προπονητή».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μαζί με τις οικογενειές τους, μέλη του τμήματος αλλά και του ΔΣ της ΠΑΕ. Εκτός του Γιάννη Μώραλη παρευρέθηκε και ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο οποίος τόνισε: «Θα ήθελα να ρίξω τους τόνους για την Ευρώπη. Είναι ακόμα μακριά αυτά τα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να πούμε για ημιτελικά και τελικά. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Η Ρουμπίν είναι μία καλή ομάδα. Θα δούμε πως θα είναι τα πράγματα. Εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα δούμε και για την Ευρώπη».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Είδε Φαν Βολφσβίνκελ ο Ολυμπιακός (;)

Τον Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ παρακολούθησε άνθρωπος του Ολυμπιακού σύμφωνα με την ιστοσελίδα eatsleepsport , που όμως εμπλέκει και άλλες ομάδες της Ευρώπης με τον Ολλανδό επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας όπως η Άρσεναλ, η Έβερτον, η Μπορντό, η Μαρσέιγ και η Μονακό. Μένει να δούμε στο κοντινό μέλλον αν υπάρχει δόση αλήθειας στο συγκεκριμένο δημοσίευμα. 

novasports.gr

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πως ειναι δυνατον να κανει πλοζον ο τερματοφυλακας να πιασει την μπαλα με μαζεμενα χερια μου λες?

πίστευε ότι μπορούσε να διώξει την μπάλα με τα αυτιά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Μαλακες σοβαρα τωρα......γαματε καθολου?????    :2funny: :2funny: :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
πίστευε ότι μπορούσε να διώξει την μπάλα με τα αυτιά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γαμησετα θα μας τρελανουν τελειως με τους κανονισμους που εφαρμοζονται διαφορετικα στον ολυμπιακο και διαφορετικα για τις υπολοιπες ομαδες

χριστιδη πες μας μια αυτο ειναι καρτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom