Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ακυρο και το δευτερο γκολ.Ηταν οφσαιντ ο παντος που οπως ξερουμε θα ειναι για παντα παιχτης του θρυλου!!!
κλαψτεεεεεεεεεε

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
αμα δε κοπει ποδι-χερι πεναλτυ στο Καραισκακη δε παιρνεις :idiot:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
χαχαχαχαχαχα κλαψτεεεεεεεεε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν εχουμε αντιπαλο ρε πουστη...χαλια ειμαστε και ο πας δεν υπαρχει ...100-0 κατοχη ευκαιριες δυο γκολ...στην χειροτερη φετικη μας εμφανιση απεναντι σε μια σοβαρη ομαδα με προπονητη...
δεν εχουμε αντιπαλο...μονο αν κοιμηθει ο θεος το χανουμε...
οι αλλοι χτες οργια με τα δευτεροτριτα του αστερα...γλιτωσανε απο του χαρου τα δοντια...ευτυχως ειχαν απεναντι τους εναν 37 χρονο βετερανο αλλοιως δεν γλυτωνανε το εμφραγμα...
και αυτος ο μαλακας ο προπονητης του ''παραρτηματος'' ενω ειχε τραυματια ποτζεριο επελεξε να εκτισει την ποινη ΚΑΙ ο περονε με βαζελο...
αλλα η πουτανα η γκαζετα δεν στηνει κανενα αρθρο για διαλεγμα παιχνιδιων απο αστερα να γραφουν απο κατω τα προβατα (λεμε τωρα γιατι σιγα να μην κατσουν οι γαυροι να ασχοληθουν με τις μαλακιες της γκαζετας και να γραφουν τα σωθικα τους )
καλα ο εποπτης τι εκανε ρε πουστη;;ποσο οφσαιντ αφησε; :jerking: :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και στον αθλητισμο πετρα του σκανδαλου ειναι ενας λιλας :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
χριστιδη πες μας παλι για τον ψηλο που κηνηγαει τον ολυμπιακο ρε μαλακα  :2funny: :2funny:
για την αδικια φετος που βιωνει ο γαυρος με τους διαιτητες πες στα ολα  :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κόμπε φαντάσου να χάσουν αυτό το πρωτάθλημα και αρχίσουν να μιλάνε για παράγκες .....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χριστιδη πες μας παλι για τον ψηλο που κηνηγαει τον ολυμπιακο ρε μαλακα  :2funny: :2funny:
για την αδικια φετος που βιωνει ο γαυρος με τους διαιτητες πες στα ολα  :2funny: :2funny:
μην βαζεις τα εμοτικον και καλα γιατι δε μασαω...δεν ειναι αναγκη να τα πω εγω,,,τα λενε στα σεμιναρια διαιτησιας οι αρμοδιοι...δεν εχεις παρει χαμπαρι; ;)
μουφα το πεναλτακι στην κερκυρα μουφα στην ξανθη ,μαρς πεναλτι δεν μου εδωσε με αεξαρα μαρς με αστερα ,οφσαιντ το δευτερο γκολ του οφη κλπ...
ασε τα γελακια δηθεν και καλα...αυτα ειναι αδερφιστικα..φυσικα και με λαθη διαιτητικα εισαι πισω μονο ενα ποντο και με ματς λιγοτερο ...τι να κανω εγω τωρα;;ο βασσαρας το λεει...
οσο για την φαση με τον λιλα η φαση ειναι πεντακαθαρη...βρισκει την μπαλλα ο μεγερι κοντραρει στον λιλα και στην συνεχεια πεφτει πανω στον μεγερι που εχει ηδη αποκρουσει την μπαλλα..
ετσι και αλλοιως απο καθαρο οφσαιντ ξεκιναει ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε η παραγκα του γοντικα :2funny:
ποσο γελοιο ακουγεται :2funny:
ακου η παραγκα του γοντικα :2funny:
τυπε εισαι μια ομαδα που μια ζωη αναδυει μποχα βρωμα ...χαρακτηριστικο σου οι ανα καιρον καραμελλες που πιπιλιουνται...μια απο αυτη ειναι και καλα οη ανυπαρκτη διοικηση και η παραγκα του γοντυκα και νχαμε να λεγαμε...στα αρχιδια μου αν δεν εχεις λεφτα ....μια χαρα προπαγανδιζεις την θεση σου και μια χαρα σε σπρωχνει η διαιτησια...δεν μιλησε κανενας για χρηματισμο...βρωμαει το χνωτο σου απο την πεινα και σε λιγο καιρο δεν θα εχεις δικαιωμ,α να παιξεις στην ευρωπη...αυτο τι σημαινει;;οτι απαγορευεται να σε σπρωξουν για να παρεις τα πακετα του τσαμπιονς;;τι θα πει οτι εχεις προεδρευοντα αντιπροεδρο τον γοντυκα;;τα σφυριγματακια μια χαρα τα παιρνεις...
και θα τα παιρνεις και θα μασαμε την καραμεκιτσα με την παραγκα του γοντυκα;;;
τι θα πει παραγκα;;εγω δεν γνωριζω ...εγω γνωριζω οτι σε πανε καραμπινα...απο εκει και περα τα υπολοιπα τα λετε εσεις...εγω δεν ακουσα κανενα μαρινακη η σαββα να μιλανε για παραγκες...ακουσα να λενε για λαθος διαιτητικες αποφασεις εναντιον μου και αντιστοιχα υπερ σου...δηλαδη για να ευνοηθει μια ομαδα πρεπει να εχει παραγκα οπως την εννοειται εσεις οι αρχηγοι της προπαγανδας;
που εκει στηριξατε δεκαπεντε χρονια την ανυπαρξια σας;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και για να μην ξεχνιομαστε κωλοτρυπιδιτσες δευτεροτριτοι....

επαγγελμα...

[size=80pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ[/size] :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ ...ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ -ΝΕ...
μαγκας εισαι  ;) ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
μην βαζεις τα εμοτικον και καλα γιατι δε μασαω...δεν ειναι αναγκη να τα πω εγω,,,τα λενε στα σεμιναρια διαιτησιας οι αρμοδιοι...δεν εχεις παρει χαμπαρι; ;)
μουφα το πεναλτακι στην κερκυρα μουφα στην ξανθη ,μαρς πεναλτι δεν μου εδωσε με αεξαρα μαρς με αστερα ,οφσαιντ το δευτερο γκολ του οφη κλπ...
ασε τα γελακια δηθεν και καλα...αυτα ειναι αδερφιστικα..φυσικα και με λαθη διαιτητικα εισαι πισω μονο ενα ποντο και με ματς λιγοτερο ...τι να κανω εγω τωρα;;ο βασσαρας το λεει...
οσο για την φαση με τον λιλα η φαση ειναι πεντακαθαρη...βρισκει την μπαλλα ο μεγερι κοντραρει στον λιλα και στην συνεχεια πεφτει πανω στον μεγερι που εχει ηδη αποκρουσει την μπαλλα..
ετσι και αλλοιως απο καθαρο οφσαιντ ξεκιναει ...
μιλα μωρη λουλου ηταν πεναλντι και αποβολη σημερα??

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μιλα μωρη λουλου ηταν πεναλντι και αποβολη σημερα??
μα εισαι μαλακας ρε; εκανα ολοκληρη αναλυση φασης και με ρωτας;;φυσικα και ΟΧΙ εσυ δεν το ειδες;βρισκει μπαλλα καθαρα ο μεγερι...τελος...απο εκει και περα τι να κανει ;να εξιλεωθει; ειναι σαφης ο κανονισμος...
λεγε μωρη πουτανα...κανει ναι η οχι κινηση για την φαση ο παιχτης του πας;ειναι ναι η οχι οφσαιντ; ;)

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
καθολου την αληθεια ειπε ...σε σενα και στους λαγους θα αποδειξω οτι τα παιρνω γιατι ειμαι καλυτερος;;;ειναι δυνατον;εχετε τα αρχιδια να το παραδεχτειτε...οποτε εμεις θα σας γαμαμε και σεις θα σκουζετε...και θα ψαχνετε να βρισκετε φαντασματα και μαγισσες...παντως να παραδεχτειτε οτι σας γαμαμε γιατι ειμαστε καλυτεροι αποκλειετε...οποτε;χαμενος κοπος,,,σωστα μιλαει ο συγαυρος!!!

Εισαι μεγαλη κωλοτουμπα τελικα, τρεις απαντησεις πιο πανω λες για μαλακια του Μαρινακη αν το εκανε τελικα και το προσπερνας

ετσι απλα σαν να μην εχει συνεχεια το θεμα, σαν να μην ειναι η μπουκα αυτη ενα μηνυμα για τους επομενους διαιτητες

" μαγκες παιξτε καλα τον γαυρο μην σας γαμησω ΄" .

Και τωρα εδω ερχεσε και μου λες για μαγισσες και φαντασματα τα οποια ψαχνουμε.

Ε οχι ρε πουστη δεν θα μας τρελανετε απλα λοιτουργητε γκεμπελικα και τελικα κρυβετε με τα μεσα που εχετε πολυ καλα

τις μαγισσες και τα φαντασματα !!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
μα εισαι μαλακας ρε; εκανα ολοκληρη αναλυση φασης και με ρωτας;;φυσικα και ΟΧΙ εσυ δεν το ειδες;βρισκει μπαλλα καθαρα ο μεγερι...τελος...απο εκει και περα τι να κανει ;να εξιλεωθει; ειναι σαφης ο κανονισμος...
λεγε μωρη πουτανα...κανει ναι η οχι κινηση για την φαση ο παιχτης του πας;ειναι ναι η οχι οφσαιντ; ;)
εννοειτε πως δεν ειναι οφφσαιτ και ειναι πεντακαθαρο πεναλτι και αποβολη δεν το συζηταμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom