Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
το ξερω καρνταση εσεις προσεχτε που γινατε οι πουτανες των αλλων

Για να δεις ποσο παρασιτηκη σκεψη εχεις ( αν καταλαβαινεις τι ειναι αυτο) δεν σε ζοριζουν οι πουτσες που τρως απο μενα

αλλα το οτι χανω απο αλλους, ρε πουστη μου δεν υπαρχει αυτο !!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
και ρε μουνακια μπαοκια γιατι τοση χολη?Ευρωπη ειναι εδω.Καναμε τα παιχνιδια μας κανατε τα δικα σας.Σε οποιον αρεσε φετος ο γαυρος της ευρωπης. οποιος δεν γουσταρε αλλου.Με το καλο να παιξουμε μετα.Θα ειμαι τρελλα με τον παοκ για να σας ξεκολιασουμε μετα (μακαρι παναγια μου).

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε γαμηστε τωρα την κληρωση...εχουμε ωρα μεχρι τοτε...διαβαστε κανεναν μπασκετικο να βαλετε τα κλαματα απο τα γελια...εχουν τρελλαθει που μπορει να βγουμε ακομα και πρωτοι και βαρανε οτι μαλακια τους κατεβει...μιλαμε το δακρυ κορομηλο...ουτε αυτοι δεν ξερουν τι λενε... :2funny:
αλλοιως τα υπολογιζανε και αλλοιως τους ηρθαν...τρωει και πουτσες μεχρι τις πατουσες ο ''ασυμβιβαστος με την ηττα'' μητσος τα φτυνω ολα το χταποδι και εχουνε σαλταρει...
στα αρχιδια μου για την κουπα αλλα την θελω μονο και μονο για να τρελλαθουνε αυτοι οι ρουφιανοι...λογικα παλι πλεονετημα θα εχουμε...λετε να γινει καμμια αναποδη ; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι ελεγε ο φίλιππας χθες? Δε θα μιλιόταν υποθέτω!! :2funny: :2funny:
Η πλάκα είναι τωρα ότι πανε και κανουν σύγκριση των ομάδων του ομίλου μας με του δικού τους για να δειξουν ότι οι δικοί μας είναι σαπάκια , ενώ μέχρι πριν 1-1.5 μηνα λέγανε ότι δεν έχετε τύχη στον όμιλο που είστε!! :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Για να δεις ποσο παρασιτηκη σκεψη εχεις ( αν καταλαβαινεις τι ειναι αυτο) δεν σε ζοριζουν οι πουτσες που τρως απο μενα

αλλα το οτι χανω απο αλλους, ρε πουστη μου δεν υπαρχει αυτο !!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
εισαι στα καλα σου ρε μαλακαααααα???ποιες πουτσες???ποτε χαρηκα που εχεσες εσυ?μου ειναι παντελος αδιαφορο. Τρομπα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

ρε φιλε δεν ειναι οτι χανεις απο αλλους, και απο τον γαυρο τα τελευταια χρονια στην τουμπα ποσες φορες νικησες;; το θεμα ειναι οτι σε εχει κανει ο βαζελος το μπακαλικο της γειτονιας, οτι ωρα θελει σου παιρνει οποιους παιχτες θελει. οτι θελει σου δινει, σκεψου λιγο

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
και ρε μουνακια μπαοκια γιατι τοση χολη?Ευρωπη ειναι εδω.Καναμε τα παιχνιδια μας κανατε τα δικα σας.Σε οποιον αρεσε φετος ο γαυρος της ευρωπης. οποιος δεν γουσταρε αλλου.Με το καλο να παιξουμε μετα.Θα ειμαι τρελλα με τον παοκ για να σας ξεκολιασουμε μετα (μακαρι παναγια μου).

Μια παροιμια λεει να προσεχεις τι ευχεσαι !!!

υ.γ  υπ'οψην σου θα παιζεις χωρις τον 12ο παιχτη σου, και δεν εννοω τους φιλαθλους σας.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μια παροιμια λεει να προσεχεις τι ευχεσαι !!!

υ.γ  υπ'οψην σου θα παιζεις χωρις τον 12ο παιχτη σου, και δεν εννοω τους φιλαθλους σας.
αρσεναλ, ντορτμουντ, μαρσειγ, ηταν και εκει παραγκα;;; μην γινεσαι γραφικος

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Εγω ζοριζομαι φιλε μου οταν χανω απο μια ομαδα σαν και την δικη σου.. Αλλα οχι και πουτσες.. Μην τρελλαινεσε.. Χαλλαρα..

Οσο αφορα για το ποιος τρωει κουτοχορτο μην το αναλυσουμε γιατι κανει τζιζ..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αστους τους καημενους μωρε που να ξερουν?για αλλη μια φορα θυμα της παραγκας στην ευρωπη ο θρυλος και αυτοι δεν εχω καταλαβει γιατι χαιροντε και με τι?

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
ρε φιλε δεν ειναι οτι χανεις απο αλλους, και απο τον γαυρο τα τελευταια χρονια στην τουμπα ποσες φορες νικησες;; το θεμα ειναι οτι σε εχει κανει ο βαζελος το μπακαλικο της γειτονιας, οτι ωρα θελει σου παιρνει οποιους παιχτες θελει. οτι θελει σου δινει, σκεψου λιγο

Οταν τα οικονομικα μεγεθη μεταξι δυο ομαδων ειναι δισαναλογες ειναι λογικο να περνουν οποιον παιχτη θελουν. ΑΕ ειναι σιγα μην το βλεπουν οπαδικα.

Οσο για το δευτερο που λες μπορει να μην σε κερδιζω στην Τουμπα καθε χρονο αλλα εχεις τις ηττες σου απο μας μεσα στο Καραισκακη !

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6

Ειδες που δεν θες να καταλαβεις  :headbang: :headbang: :headbang: ( η δεν σε συμφερει)

Δεν μιλαω για Ευρωπη για ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΛΑΩ  :headbang: :headbang: :headbang:

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Οταν τα οικονομικα μεγεθη μεταξι δυο ομαδων ειναι δισαναλογες ειναι λογικο να περνουν οποιον παιχτη θελουν. ΑΕ ειναι σιγα μην το βλεπουν οπαδικα.

Οσο για το δευτερο που λες μπορει να μην σε κερδιζω στην Τουμπα καθε χρονο αλλα εχεις τις ηττες σου απο μας μεσα στο Καραισκακη !

Aυτοι μπορει να μην το βλεπουν οπαδικα αλλα κι εσεις τουμπεκι ψιλοκομμενο.. Αν ειναι να παρει παικτη ο γαυρος απο εσας τοτε τα κανετε ολα ρημαδιο.. Και οσο αφορα τον δωδεκατο παικτη πες μου οτι γι αυτο δεν μπορεις να σταυρωσεις Πρωταθλημα στην Ελλαδα να πηδηχτω απο το παραθυρο.. Ασε μας ρε παρανομε που θυμαστε την μπαοκαρα μονο με τον γαυρο..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

ρε χαιβανι ο χριστοδουλοπουλος αξιζε τα λεφτα που σας εδωσε ο πατερας η νομιζεις οτι τον πιασατε μαλακα;; αιντε πια..

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Aυτοι μπορει να μην το βλεπουν οπαδικα αλλα κι εσεις τουμπεκι ψιλοκομμενο.. Αν ειναι να παρει παικτη ο γαυρος απο εσας τοτε τα κανετε ολα ρημαδιο.. Και οσο αφορα τον δωδεκατο παικτη πες μου οτι γι αυτο δεν μπορεις να σταυρωσεις Πρωταθλημα στην Ελλαδα να πηδηχτω απο το παραθυρο.. Ασε μας ρε παρανομε που θυμαστε την μπαοκαρα μονο με τον γαυρο..

ΟΚ ακρη δεν βγαζουμε εδω με τιποτα  :headbang:

Καλη επιτυχια στς ευρωπας και καλη ανταμωση !!!!   :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom