paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
α ρε πουτανα μπαοκαρα με τους τοσους τιτλους....
ΠΑΟΚ δεν εισαι για τους τιτλους του ................... αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για σενα !!!
α ρε πουτανα μπαοκαρα με τους τοσους τιτλους....
το ξερω καρνταση εσεις προσεχτε που γινατε οι πουτανες των αλλωνΠΑΟΚ δεν εισαι για τους τιτλους του ................... αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για σενα !!!
το ξερω καρνταση εσεις προσεχτε που γινατε οι πουτανες των αλλων
ρε γαμηστε τωρα την κληρωση...εχουμε ωρα μεχρι τοτε...διαβαστε κανεναν μπασκετικο να βαλετε τα κλαματα απο τα γελια...εχουν τρελλαθει που μπορει να βγουμε ακομα και πρωτοι και βαρανε οτι μαλακια τους κατεβει...μιλαμε το δακρυ κορομηλο...ουτε αυτοι δεν ξερουν τι λενε...
αλλοιως τα υπολογιζανε και αλλοιως τους ηρθαν...τρωει και πουτσες μεχρι τις πατουσες ο ''ασυμβιβαστος με την ηττα'' μητσος τα φτυνω ολα το χταποδι και εχουνε σαλταρει...
στα αρχιδια μου για την κουπα αλλα την θελω μονο και μονο για να τρελλαθουνε αυτοι οι ρουφιανοι...λογικα παλι πλεονετημα θα εχουμε...λετε να γινει καμμια αναποδη ;
εισαι στα καλα σου ρε μαλακαααααα???ποιες πουτσες???ποτε χαρηκα που εχεσες εσυ?μου ειναι παντελος αδιαφορο. ΤρομπαΓια να δεις ποσο παρασιτηκη σκεψη εχεις ( αν καταλαβαινεις τι ειναι αυτο) δεν σε ζοριζουν οι πουτσες που τρως απο μενα
αλλα το οτι χανω απο αλλους, ρε πουστη μου δεν υπαρχει αυτο !!!!!!
ρε φιλε δεν ειναι οτι χανεις απο αλλους, και απο τον γαυρο τα τελευταια χρονια στην τουμπα ποσες φορες νικησες;; το θεμα ειναι οτι σε εχει κανει ο βαζελος το μπακαλικο της γειτονιας, οτι ωρα θελει σου παιρνει οποιους παιχτες θελει. οτι θελει σου δινει, σκεψου λιγοΓια να δεις ποσο παρασιτηκη σκεψη εχεις ( αν καταλαβαινεις τι ειναι αυτο) δεν σε ζοριζουν οι πουτσες που τρως απο μενα
ρε παιχτη γαμω τις μορφωσεις εχεις?εσυ το καταλαβες τι εγραψες?Για να δεις ποσο παρασιτηκη σκεψη εχεις ( αν καταλαβαινεις τι ειναι αυτο)
και ρε μουνακια μπαοκια γιατι τοση χολη?Ευρωπη ειναι εδω.Καναμε τα παιχνιδια μας κανατε τα δικα σας.Σε οποιον αρεσε φετος ο γαυρος της ευρωπης. οποιος δεν γουσταρε αλλου.Με το καλο να παιξουμε μετα.Θα ειμαι τρελλα με τον παοκ για να σας ξεκολιασουμε μετα (μακαρι παναγια μου).
οχι αυτος ειναι ο 14οςΜια παροιμια λεει να προσεχεις τι ευχεσαι !!!
υ.γ υπ'οψην σου θα παιζεις χωρις τον 12ο παιχτη σου, και δεν εννοω τους φιλαθλους σας.
αρσεναλ, ντορτμουντ, μαρσειγ, ηταν και εκει παραγκα;;; μην γινεσαι γραφικοςΜια παροιμια λεει να προσεχεις τι ευχεσαι !!!
υ.γ υπ'οψην σου θα παιζεις χωρις τον 12ο παιχτη σου, και δεν εννοω τους φιλαθλους σας.
απ τις φαπες γινεσε μπαοκ?ΠΑΟΚ δεν εισαι για τους τιτλους του ...............
Για να δεις ποσο παρασιτηκη σκεψη εχεις ( αν καταλαβαινεις τι ειναι αυτο) δεν σε ζοριζουν οι πουτσες που τρως απο μενα
αστους τους καημενους μωρε που να ξερουν?για αλλη μια φορα θυμα της παραγκας στην ευρωπη ο θρυλος και αυτοι δεν εχω καταλαβει γιατι χαιροντε και με τι?αρσεναλ, ντορτμουντ, μαρσειγ, ηταν και εκει παραγκα;;; μην γινεσαι γραφικος
ρε φιλε δεν ειναι οτι χανεις απο αλλους, και απο τον γαυρο τα τελευταια χρονια στην τουμπα ποσες φορες νικησες;; το θεμα ειναι οτι σε εχει κανει ο βαζελος το μπακαλικο της γειτονιας, οτι ωρα θελει σου παιρνει οποιους παιχτες θελει. οτι θελει σου δινει, σκεψου λιγο
αρσεναλ, ντορτμουντ, μαρσειγ, ηταν και εκει παραγκα;;; μην γινεσαι γραφικος
Οταν τα οικονομικα μεγεθη μεταξι δυο ομαδων ειναι δισαναλογες ειναι λογικο να περνουν οποιον παιχτη θελουν. ΑΕ ειναι σιγα μην το βλεπουν οπαδικα.
Οσο για το δευτερο που λες μπορει να μην σε κερδιζω στην Τουμπα καθε χρονο αλλα εχεις τις ηττες σου απο μας μεσα στο Καραισκακη !
ρε χαιβανι ο χριστοδουλοπουλος αξιζε τα λεφτα που σας εδωσε ο πατερας η νομιζεις οτι τον πιασατε μαλακα;; αιντε πια..Οταν τα οικονομικα μεγεθη μεταξι δυο ομαδων ειναι δισαναλογες ειναι λογικο να περνουν οποιον παιχτη θελουν. ΑΕ ειναι σιγα μην το βλεπουν οπαδικα.
Οσο για το δευτερο που λες μπορει να μην σε κερδιζω στην Τουμπα καθε χρονο αλλα εχεις τις ηττες σου απο μας μεσα στο Καραισκακη !
Aυτοι μπορει να μην το βλεπουν οπαδικα αλλα κι εσεις τουμπεκι ψιλοκομμενο.. Αν ειναι να παρει παικτη ο γαυρος απο εσας τοτε τα κανετε ολα ρημαδιο.. Και οσο αφορα τον δωδεκατο παικτη πες μου οτι γι αυτο δεν μπορεις να σταυρωσεις Πρωταθλημα στην Ελλαδα να πηδηχτω απο το παραθυρο.. Ασε μας ρε παρανομε που θυμαστε την μπαοκαρα μονο με τον γαυρο..
ΟΚ ακρη δεν βγαζουμε εδω με τιποτα
Καλη επιτυχια στς ευρωπας και καλη ανταμωση !!!!