οσο περι μιλαν και αηδιες τετοιες αστες!! καποτε ριχναμε 5αρες και 3αρες στα φιλικα σε βερντερ και μπλακμπερν κτλ κτλ και μετα στα επισημα τα ρουφαγαμε σα σουροτηρι !!! ασε λοιπον τους οπαδους της μιλαν ..που φανταζομαι οτι και αυτοι τωρα λενε για τα φιλικα μετα την 4 αρα την ιντερ !!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
καλα ρε δεν σε καταλαβαινω...σου αρεσει να γινεσαι ρομπα;;;;δεν καταλαβαινεις τι σου λεω τοση ωρα;;;;φοβασαι οτι σε αναγκαζω να πεις την αληθεια και δεν θες να το κανεις;;;;Τι να έχω το κουράγιο και μαλακίες ρε Χρηστίδη?
Η ΜΙΛΑΝ που μπροστά της είσαι μια κλανιά ξέρεις τι άκουσε για τα αποτελέσματα των φιλικών της?Οι οπαδοί της όμως που δεν είναι πρόβατα τα χώσανε κι αυτοί στον πρόεδρο παρά τα όσα έχει πετύχει τόσα χρόνια!
Τι κάθεσαι και λες?5 έφαγες από τον Εργοτέλη!Αν τα έτρωγε η ΑΕΚ ή ο Παναθηναικός δεν θα γράφονταν τα ίδια?Και στην τελική αφού όλα είναι ωραία και καλά γιατί κάλεσε ο πρόεδρος σου τον Κετσπάγια και μιλούσαν 3 ώρες???
Πολλά φαντάσματα βλέπετε!Άλλους κατηγορείτε για κλάψα αλλά τελικά εσείς παρά τα 12 στα 13 μάλλον είστε χειρότεροι!
τι σου ειπα πριν;;;;ασε τις συγκρισεις με μιλαν και τα ρεστα.....ευθεως απαντα....και η μιλαν ΦΥΣΙΚΑ και δεν ειναι για την ιταλια οτι ο θρυλος για την ελλαδα....αποτυχημενη ειναι σε συναρτηση με το γεγονος οτι η αιωνια αντιπαλος (ιντερ) παιρνει συνεχεια την κουπα...αυτο ποναει τους οπαδους της....συμαβαινει το ιδιο και εδω;;;;
αλλα εν πασει η περιπτωσει φοβασαι κατι και δεν απαντας ευθεως στην ερωτηση;;;;
θεωρεις δικαιη την κριτικη για μια ηττα σε ενα φιλικο ματς;;;;;
αν δεν απαντησεις και τωρα σε παρακαλω μην κανεις παραθεση αυτο το ποστ...να'σαι καλα και no hard feelings ;)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
μεγάλε μου με αυτό το νικ νέιμ δεν σε βλέπω να φτάνεις μακριά.Πάντως αν είναι αυτό το τατούαζ δικό σου στο αβάταρ σου είναι κ πολύ πρώτο.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Σου έχω απαντήσει αρκετές φορές και δεν θες να καταλάβεις και άστα τα περί Ιταλίας γιατί είσαι μυρωδιάς!Ασχολήσου με τον άδικο πόλεμο που δέχεται η ομάδα σου...καλα ρε δεν σε καταλαβαινω...σου αρεσει να γινεσαι ρομπα;;;;δεν καταλαβαινεις τι σου λεω τοση ωρα;;;;φοβασαι οτι σε αναγκαζω να πεις την αληθεια και δεν θες να το κανεις;;;;
τι σου ειπα πριν;;;;ασε τις συγκρισεις με μιλαν και τα ρεστα.....ευθεως απαντα....και η μιλαν ΦΥΣΙΚΑ και δεν ειναι για την ιταλια οτι ο θρυλος για την ελλαδα....αποτυχημενη ειναι σε συναρτηση με το γεγονος οτι η αιωνια αντιπαλος (ιντερ) παιρνει συνεχεια την κουπα...αυτο ποναει τους οπαδους της....συμαβαινει το ιδιο και εδω;;;;
αλλα εν πασει η περιπτωσει φοβασαι κατι και δεν απαντας ευθεως στην ερωτηση;;;;
θεωρεις δικαιη την κριτικη για μια ηττα σε ενα φιλικο ματς;;;;;
αν δεν απαντησεις και τωρα σε παρακαλω μην κανεις παραθεση αυτο το ποστ...να'σαι καλα και no hard feelings ;)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
πολυ σωστα τα ειπες....μπορω να σου απαντησω εγω που ειμαι και γαυρος!
δεν ηταν ! αλλα γιαυτο φταινε καποιοι τυποι εκ των εσω!
εδω και μερικα χρονια υπαρχει ενα σχεδιο το οποιο δε μπορω να το καταλαβω αλλα τιποτα δε παει νορμαλ !
περισυ τα μμε προσπαθησαν να μας πεισουν οτι ο ερνεστο βαλβερδε(φτου-φτου) εκανε καλη δουλεια και ηταν ο τεραστιος προπονητης που αξιζε στον Ολυμπιακο! ο οποιος να θυμησω εχασε απο του ιδιου βεληνεκους ομαδα σα τις φετινες (γιατι δε νομιζω η ανορθωση να ειναι μεγαλυετρο ονομα απο την σλοβαν η τη σεριφ) και σα δικαιολογια οτι δεν ειχε ντου ντου -ντιογκο !!! χαχαχαχα !!! επισημενω ομως (επειδη ολοι το ξεχνανε) οτι εχασε απο τον αρη πανω μετα απο 17 χρονια και επισης απο το μεγαθηριο σεντ ετιεν !!! παρολαυτα ομως ο κοσμος του θρυλου φωναζε και ξαναφωναζε και εστησε λαικα δικαστηρια για την φυγη του !!! αν ειναι δυνατον !!! ο χειροτερος ολων (μαζι με σολιντ) και ολοι σα τα προβατα να φωναζουνε !!! επισης αυτο συνεχιζεται και εφετος που θελουν να μας πεισουν οτι η απωλεια του μπελουτσι ειναι τεραστια και λαθος μας που αφησαμε τον λετο οπως και το οτι ο ντιγκο ειναι τεραστιος μπαλδορος!!ΡΕ...ματια δεν εχετε να ξεστραβωθειτε??? να μας πεισουν για ποιο θεμα??? αφου τα βλεπουμε και μονοι μας!!! ο μπελο εβγαλε μια μπαλια ολη τη χρονια και ο λετο τιποτα ..μηδεν εις το πηλικον!!! ο ντιογκο τα εχει παρατησει και την εχει ψωνισει και πεφτει με το παραμικρο αερακι !!! ουστ ρε !!! κι ομως...τα μμε και οι εκ τω εσω εχουν πησει τον κοσμο μας οτι εστι ειναι !! βριζουν τους παντεσ και τα παντα και ας εχουμε 5 στα 5 εως τωρα και 0 παθητικο !!
τα συμπερασματα δικα σας !!!
απο οτι βλεπω λοιπον εστω και την τελευταια στιγμη παλι ολοι οι γαυροι βλεπουμε την πραγματικοτητα και τις παγιδες που στηνουν στην ομαδα και ΦΥΣΙΚΑ δεν θα την πατησουμε ....
ολοι διπλα στην ομαδα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
δεν ειναι δικο μου βεβαια ! εχω και γω παρα πολλα καθως ειναι η δουλεια μου βεβαια αλλα οχι αυτο!!! τι εχει το νικ μου?
Α δεν ξέρω....θα το καταλάβεις εν καιρώ.Πάντως καλορίζικος εδώ μέσα.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
τωρα αμα δεν σε γουσταριζα θα στο ειχα ριξει ηδη το μπινελικι,αλλα δε γαμιεται σε παω και το αφηνω για αλλη φορα....Σου έχω απαντήσει αρκετές φορές και δεν θες να καταλάβεις και άστα τα περί Ιταλίας γιατί είσαι μυρωδιάς!Ασχολήσου με τον άδικο πόλεμο που δέχεται η ομάδα σου...
με κουρασες.....φαντασου για να κουρασες εμενα τι μπετον αρμε εισαι ....
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
επρεπε να λεει:and aek....δεν ειναι δικο μου βεβαια ! εχω και γω παρα πολλα καθως ειναι η δουλεια μου βεβαια αλλα οχι αυτο!!! τι εχει το νικ μου?
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Έπρεπε να το γράψεις με κεφαλαίατι εχει το νικ μου?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αμοιβαία τα αισθήματα...εγώ φταίω που σου είχα δώσει το σάιτ καργιόλη πριν 1-2 μήνες!τωρα αμα δεν σε γουσταριζα θα στο ειχα ριξει ηδη το μπινελικι,αλλα δε γαμιεται σε παω και το αφηνω για αλλη φορα....
με κουρασες.....φαντασου για να κουρασες εμενα τι μπετον αρμε εισαι ....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
επρεπε να λεει:and aek....
Γιατί δεν έκανες εσύ έτσι το δικό σου όταν ξαναέκανες εγγραφή;;;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
κρυβε λογια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΑμοιβαία τα αισθήματα...εγώ φταίω που σου είχα δώσει το σάιτ καργιόλη πριν 1-2 μήνες!
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
γιατι δεν το σκεφτηκα....απλα.... ;)Γιατί δεν έκανες εσύ έτσι το δικό σου όταν ξαναέκανες εγγραφή;;;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
και εσυ τι εισαι κουκουλοφορος;;;;Γιατί δεν έκανες εσύ έτσι το δικό σου όταν ξαναέκανες εγγραφή;;;
αμα ηθελες να πεις κατι στο παλληκαρι γιατι δεν του εστελνες πι μι αλλα του ξηγηθηκες στην φορα;;;;μηπως και περασει ντουκου;;;;
ουστ ρε δοσιλογε
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Καλά λέει, να το έκανες "Hristidis 7 and AEK"Γιατί δεν έκανες εσύ έτσι το δικό σου όταν ξαναέκανες εγγραφή;;;
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
καντε κλικ........
Ρε κοροιδα μην χρησιμοποιειτε αθληματα που δεν εχετε ακομα καταγραψει ουτε νικη απεναντι μας στην ανυπαρκτη ιστορια σας..
Κι αν θες με το ποστ να πουλησεις οπαδιλικι θα ξερεις οτι ο Χατζηθεοδωρου σας εχει στρωσει μονος του στο κυνηγι κανα 2 φορες.. Για να μην πω για τα μπρατσακια.
[move]
ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΑΝΔΡΩΝ , ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ
ΥΠΟΤΑΓΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΦΤΗΣΑΝ ΛΑΓΟΥΣ[/move]
Αντε στο λαγουμι σου τωρα...
ΘΥΡΑ 7 ΠΑ...ΝΤΟΥ
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Αυτοι θεωρουντε σε αυτο το γαμω σαιτ Ολυμπιακοι?
Ολο το καλοκαιρι μας πρηξαν τα αρχιδια με το να βαλουν κατα του Κοκκαλη και κατα παντων!!. Ανυπογραφα κειμενα (πλην του χαρου) Τινος ιδιοκτησιας ειναι ξερει κανεις?
Αδερφε τα εχουμε ξαναπει αυτα. Απο το καλοκαιρι εχει δημοσιευσει πολλα περιεργα αρθρα (με την Α.Μ.Κ.) και στο τελος πετανε ενα δηθεν ενωτικο και το παιζουν παλι ...Ολυμπιακαρες. Βρωμαει η δουλεια, αν και ειδησεογραφικα καμια φορα στεκει. (για τις μεταγραφες παντως γραφαν οτι γουσταρανε και μετα εκραζαν που δεν τους πηραμε..)
Tο συγκεκριμενο site ελεγχεται απο την Αξια που εβγαζε και το ενθετο γαυρος κι εκανε κριτικη κατα κοκκαλη!!!δεν εχει καμια σχεση ομως με ολυμπιακαρες τυπου χελακη κι αλλους γραφικους μια και στην ηλεκτρονικη μορφη του γαυρου γραφουν και μελη της 7....ρε μακρια απο αυτες τις ολυμπιακαρες....μακριααααααααααααααααααααα
εδω δηλωνει ολυμπιακος ο χελακης και ο ξεκουτης ο γερος του φιλαθλου ο μπαζινας που αν μια μερα δεν γραψει κατι που να μπερδευει την ομαδα δεν γινεται.....
αμα ειναι αυτοι ολυμπιακοι προτιμω 100% γκοντζους νικολλογιανηδες και σακελλαροπουλους....
κι επιτελους καποιοι δειτε οτι το λαθος του κοκκαλη ειναι οτι θελει να λενε ολοι ο ολυμπιακος του κοκκαλη κι οχι ο ολυμπιακος του ντουσαν η του λεμονη,η του βαλβερδε..και για αυτο τους εφαγε κατακαιρους κι εφερε μικροτερης εμβελειας τυχαιους ως αντικαταστατες τους....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις