Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
226646p4120506.jpg

37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ 36 ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ........
ξανα και ξανα!!!!να τα βλεπουν οι κλαψιαρηδες κι οι αλογοτροφες!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Ρε κοροιδα μην χρησιμοποιειτε αθληματα που δεν εχετε ακομα καταγραψει ουτε νικη απεναντι μας στην ανυπαρκτη ιστορια σας..
Κι αν θες με το ποστ να πουλησεις οπαδιλικι θα ξερεις οτι ο Χατζηθεοδωρου σας εχει στρωσει μονος του στο κυνηγι κανα 2 φορες.. Για να μην πω για τα μπρατσακια.

[move]
ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΑΝΔΡΩΝ , ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ
      ΥΠΟΤΑΓΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΦΤΗΣΑΝ
ΛΑΓΟΥΣ[/move]

Αντε στο λαγουμι σου τωρα...

ΘΥΡΑ 7 ΠΑ...ΝΤΟΥ
τελικα μπρατσακια αγορασανε με τις προσφορες του τζαμπο η ακομα????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλημερα σε ολους τους γαυρους και παρακαλω να μην τσακωνομαστε μεταξυ μας(gatto),αυτο θελουν οι δευτεροτριτοι  :grin:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
καλημερα σε ολους τους γαυρους και παρακαλω να μην τσακωνομαστε μεταξυ μας(gatto),αυτο θελουν οι δευτεροτριτοι  :grin:
Τριτο-τέταρτοι πέρυσι. Ο Μπαογκ βγήκε 2ος στην κανονική περίοδο.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Γεια σας αδερφια,
πριν λιγο ειδα οσα ειπε ο Θειος το μεσημερι. Αναμεικτα τα συναισθηματα που μου αφησε η συνεντευξη. Μπορουσε να ηταν πιο ειληκρινης  απεναντι σε καποια θεματα. Ας ελεγε δεν υπηρχαν φραγκα και δεν ηθελα νταβατζηδες πανω απ' το κεφαλι μου γιατι μπορω μεσα στη σεζον να βγω απο την κριση και να βρω ρευστο.. Μαζι σου τοτε, εδω ημασταν διπλα σε αλλους για τον Ολυμπιακο (οχι οτι τους προλαβα εγω ..), αλλα βγες και πες τα. Μου αρεσε αυτα που ειπε για τον Τυπο, επρεπε ομως να κατονομασει (οχι οτι δεν τους ξερουμε) για να ξυπνησουν ολοι. Ας ελεγε φορα παρτιδα ποιοι τους εβαλαν να γινουν μεσο πιεσης στην Α.Μ.Κ. μην τους προστατευει... Εν ολιγοις τον ηθελα πιο σκληροπυρηνικο, κερδισμενος θα εβγαινε, εχουμε πολεμο φετος...

Αυτα τα ολιγα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Γεια σας αδερφια,
πριν λιγο ειδα οσα ειπε ο Θειος το μεσημερι. Αναμεικτα τα συναισθηματα που μου αφησε η συνεντευξη. Μπορουσε να ηταν πιο ειληκρινης  απεναντι σε καποια θεματα. Ας ελεγε δεν υπηρχαν φραγκα και δεν ηθελα νταβατζηδες πανω απ' το κεφαλι μου γιατι μπορω μεσα στη σεζον να βγω απο την κριση και να βρω ρευστο.. Μαζι σου τοτε, εδω ημασταν διπλα σε αλλους για τον Ολυμπιακο (οχι οτι τους προλαβα εγω ..), αλλα βγες και πες τα. Μου αρεσε αυτα που ειπε για τον Τυπο, επρεπε ομως να κατονομασει (οχι οτι δεν τους ξερουμε) για να ξυπνησουν ολοι. Ας ελεγε φορα παρτιδα ποιοι τους εβαλαν να γινουν μεσο πιεσης στην Α.Μ.Κ. μην τους προστατευει... Εν ολιγοις τον ηθελα πιο σκληροπυρηνικο, κερδισμενος θα εβγαινε, εχουμε πολεμο φετος...

Αυτα τα ολιγα.

ρε γαμωτο με αυτα τα κλαψομουνικα τα νεα γαυρακια.

τους εχει κακομαθει ο προεδρος τοσα χρονια,να περνουν το πρωταθλημα αραχτοι στον καναπε

και τωρα που πρεπει να αγωνιστουνε τους επεσε βαρυς ο κωλος.

να χαρω εγω αλανια απο τον πειραια.

ερε κλασιμο που θελουν ολοι αυτοι οι χορτασμενοι και κακομαθημενοι οπαδοι.

καλα κανει ο κοκκαλης.

και καλα θα κανει να διωξει και αυτους τους οργανωμενους που του πρηζουν τα αρχιδια συνεχεια.

οσο για τους κλαψομουνηδες κακομαθημενους 'φιλαθλους" να τους γραψει στα αρχιδια του.

αυτος ποναει και βαζει χρηματα στο μαγαζι,οχι αυτοι οι καναπεδατοι ;)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
και καλα θα κανει να διωξει και αυτους τους οργανωμενους που του πρηζουν τα αρχιδια συνεχεια.
Αυτό πρέπει να το κάνουν όλοι οι πρόεδροι.
Από Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό-ΑΕΚ μέχρι Ολυμπιακό Βόλου.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Αυτό πρέπει να το κάνουν όλοι οι πρόεδροι.
Από Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό-ΑΕΚ μέχρι Ολυμπιακό Βόλου.

ναι αλλα εγω ειπα να γραψει στα αρχιδια του και ολους αυτους τους

κακομαθημενους φιλαθλους του ολυμπιακου που εχουν χορτασει πρωταθληματα καναπεδατοι,

και κανουν τωρα σαν μαμοθρεφτα που θελουν το παιχνιδι τους.

και δεν τους το παιρνει ο μπαμπας κροκους.

ρε ουστ.

για να δουμε τι ψαρια πιανετε με μικροτερο μπατζετ. ερε τζιγγερ που σας χρειαζετε..

εμεις καθε χρονο ετσι ειμασταν .

εσεις στον πρωτο μηνα κωλωσατε κοτες...

παρακμη.. ;)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
ρε γαμωτο με αυτα τα κλαψομουνικα τα νεα γαυρακια.

τους εχει κακομαθει ο προεδρος τοσα χρονια,να περνουν το πρωταθλημα αραχτοι στον καναπε

και τωρα που πρεπει να αγωνιστουνε τους επεσε βαρυς ο κωλος.

να χαρω εγω αλανια απο τον πειραια.

ερε κλασιμο που θελουν ολοι αυτοι οι χορτασμενοι και κακομαθημενοι οπαδοι.

καλα κανει ο κοκκαλης.

οσο για τους κλαψομουνηδες κακομαθημενους 'φιλαθλους" να τους γραψει στα αρχιδια του.

αυτος ποναει και βαζει χρηματα στο μαγαζι,οχι αυτοι οι καναπεδατοι ;)

Δηλαδη εσυ καταλαβες οτι κραζω τον Κοκκαλη? Δεν ξερεις να διαβαζεις ή καταλαβαινεις οτι θες να καταλαβεις? Προβλημα σου..
Α ,και τυποι σαν το Τζιγκερ σε μας δεν ευδοκιμουν, ειμαστε αλλη παστα εμεις δεν μπορεις να καταλαβεις...

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Θα ξεκινήσει βασικούς Μήτρογλου-Ντιόγκο και Τοροσίδη ο καραφλός σήμερα;

Ειναι αρκετα πιθανο το 4-4-2 σημερα. Αρα οι επιθετικοι ναι, ο Τοροσιδης ομως εξαρταται απο το ποσο ετοιμος ειναι..

Η 7 ομως θα ξεκινησει σιγουρα βασικη στο 1ο ματς για το πρωταθλημα φετος στο Ναο. Απο νωρις οπως παντα για ζεσταμα.

[move]ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΦΩΤΙΑ....[/move]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι ώρα παίζουμε ρε και πού το δείχνει;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
την γκαντεμιά μου μέσα...έχει πάθει θλάση και ο Σολείδης γμτ..
τώρα δεν μπορώ να τον κράξω το γλυστροκέφαλο που θα τον άφηνε έξω ούως ή άλλως

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δηλαδη εσυ καταλαβες οτι κραζω τον Κοκκαλη? Δεν ξερεις να διαβαζεις ή καταλαβαινεις οτι θες να καταλαβεις? Προβλημα σου..
Α ,και τυποι σαν το Τζιγκερ σε μας δεν ευδοκιμουν, ειμαστε αλλη παστα εμεις δεν μπορεις να καταλαβεις...
ομορφη εξηγηση του εκανες  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πεστε ώρα ρεεεεεεεεεεεεε