37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ 36 ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ........
ξανα και ξανα!!!!να τα βλεπουν οι κλαψιαρηδες κι οι αλογοτροφες!!!!!
τελικα μπρατσακια αγορασανε με τις προσφορες του τζαμπο η ακομα?????Ρε κοροιδα μην χρησιμοποιειτε αθληματα που δεν εχετε ακομα καταγραψει ουτε νικη απεναντι μας στην ανυπαρκτη ιστορια σας..
Κι αν θες με το ποστ να πουλησεις οπαδιλικι θα ξερεις οτι ο Χατζηθεοδωρου σας εχει στρωσει μονος του στο κυνηγι κανα 2 φορες.. Για να μην πω για τα μπρατσακια.
[move]
ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΑΝΔΡΩΝ , ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ
ΥΠΟΤΑΓΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΦΤΗΣΑΝ ΛΑΓΟΥΣ[/move]
Αντε στο λαγουμι σου τωρα...
ΘΥΡΑ 7 ΠΑ...ΝΤΟΥ
Τριτο-τέταρτοι πέρυσι. Ο Μπαογκ βγήκε 2ος στην κανονική περίοδο.καλημερα σε ολους τους γαυρους και παρακαλω να μην τσακωνομαστε μεταξυ μας(gatto),αυτο θελουν οι δευτεροτριτοι
Άσε μας να τσακωθούμε ρε!Ζηλεύεις?καλημερα σε ολους τους γαυρους και παρακαλω να μην τσακωνομαστε μεταξυ μας(gatto),αυτο θελουν οι δευτεροτριτοι
Γεια σας αδερφια,
πριν λιγο ειδα οσα ειπε ο Θειος το μεσημερι. Αναμεικτα τα συναισθηματα που μου αφησε η συνεντευξη. Μπορουσε να ηταν πιο ειληκρινης απεναντι σε καποια θεματα. Ας ελεγε δεν υπηρχαν φραγκα και δεν ηθελα νταβατζηδες πανω απ' το κεφαλι μου γιατι μπορω μεσα στη σεζον να βγω απο την κριση και να βρω ρευστο.. Μαζι σου τοτε, εδω ημασταν διπλα σε αλλους για τον Ολυμπιακο (οχι οτι τους προλαβα εγω ..), αλλα βγες και πες τα. Μου αρεσε αυτα που ειπε για τον Τυπο, επρεπε ομως να κατονομασει (οχι οτι δεν τους ξερουμε) για να ξυπνησουν ολοι. Ας ελεγε φορα παρτιδα ποιοι τους εβαλαν να γινουν μεσο πιεσης στην Α.Μ.Κ. μην τους προστατευει... Εν ολιγοις τον ηθελα πιο σκληροπυρηνικο, κερδισμενος θα εβγαινε, εχουμε πολεμο φετος...
Αυτα τα ολιγα.
Αυτό πρέπει να το κάνουν όλοι οι πρόεδροι.και καλα θα κανει να διωξει και αυτους τους οργανωμενους που του πρηζουν τα αρχιδια συνεχεια.
Αυτό πρέπει να το κάνουν όλοι οι πρόεδροι.
Από Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό-ΑΕΚ μέχρι Ολυμπιακό Βόλου.
Τζίγγερ θεέ, πάρε την ΚΑΕ!!!για να δουμε τι ψαρια πιανετε με μικροτερο μπατζετ. ερε τζιγγερ που σας χρειαζετε..
ρε γαμωτο με αυτα τα κλαψομουνικα τα νεα γαυρακια.
τους εχει κακομαθει ο προεδρος τοσα χρονια,να περνουν το πρωταθλημα αραχτοι στον καναπε
και τωρα που πρεπει να αγωνιστουνε τους επεσε βαρυς ο κωλος.
να χαρω εγω αλανια απο τον πειραια.
ερε κλασιμο που θελουν ολοι αυτοι οι χορτασμενοι και κακομαθημενοι οπαδοι.
καλα κανει ο κοκκαλης.
και καλα θα κανει να διωξει και αυτους τους οργανωμενους που του πρηζουν τα αρχιδια συνεχεια.
οσο για τους κλαψομουνηδες κακομαθημενους 'φιλαθλους" να τους γραψει στα αρχιδια του.
αυτος ποναει και βαζει χρηματα στο μαγαζι,οχι αυτοι οι καναπεδατοι ;)
Θα ξεκινήσει βασικούς Μήτρογλου-Ντιόγκο και Τοροσίδη ο καραφλός σήμερα;
ομορφη εξηγηση του εκανες ;)Δηλαδη εσυ καταλαβες οτι κραζω τον Κοκκαλη? Δεν ξερεις να διαβαζεις ή καταλαβαινεις οτι θες να καταλαβεις? Προβλημα σου..
Α ,και τυποι σαν το Τζιγκερ σε μας δεν ευδοκιμουν, ειμαστε αλλη παστα εμεις δεν μπορεις να καταλαβεις...