Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μια χαρα ειναι ο φαλακρος
νωρις ειναι ακομη και οι παιχτες ειναι πιασμενοι απο την υπερπροσπαθεια να περασουν την Σεριφ
θα στρωσει η ομαδα

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
στο φιλο xristidis την τεταρτη παιξε σκορ 0-2 η 0-3 κοιτα λιγα και την τσεπη σου!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ετσι ακουσα τυπε
θελουν να φυγει οι παιχτες,εχει μαλωσει με ολους σχεδον ο καραφλας
Έχουν κ'άλλοι πρόβλημα, εκτός των Λάτιν; :huh:
Ούτε ο Μπάγεβιτς δε θα προλάβαινε να τσακωθεί με όλους.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ειλικρινά σήμερα βλαστήμησα την ώρα και τη στιγμή που πήγα στο γήπεδο.Δεν έχω δει νομίζω χειρότερο ολυμπιακό ποτέ.Η ομάδα φάνηκε για μένα τρομερά αδούλευτη,τρομερά νευρική.Σκεφτείτε ότι δεν είδαμε μία κατεβασιά σωστή σε όλο το μάτς..δε ξέρω που θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση,αλλά πολύ φοβάμαι ότι πολύ δύσκολα θα σταυρώσουμε πόντους. στα επόμενα μάτς(ΑΛΚΜΜΑΡ,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,ΑΡΣΕΝΑΛ...)Επίσης θέλω να πώ για αυτόν τον ζαιρί.Πιστεύω ότι το παιδί αυτό πραγματικά πρέπει να τον σταματήσουν από τον ολυμπιακό..δε ξέρω πώς και τί...καλύτερα να του διακόψουν το συμβόλαιο και να βάλουν έναν πιτσιρικά απο την ομάδα νέων στη θέση του.Ειναι τραγικός ο τύπος,αυτός δεν είναι ποδοσφαιριστής,αλλά κάτι άλλο,αδιευκρίνιστο..Όσο για τον ντιόγκο γελάγε ο κόσμος μαζί του πραγματικά...10 μύρρια για αυτόν τον επιθετικό,τί να πώ?μόνο στην ελλάδα φέρνουν τόσο χαμηλής ποιότητας βραζιλιάνους.Όσο για τον τιμούρ,όχι παρέλαση δε βλέπω να βγάζει,αλλά ούτε του τιμίου σταυρού μεθαύριο.. :S

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Επίσης θέλω να πώ για αυτόν τον ζαιρί.Πιστεύω ότι το παιδί αυτό πραγματικά πρέπει να τον σταματήσουν από τον ολυμπιακό..δε ξέρω πώς και τί...καλύτερα να του διακόψουν το συμβόλαιο και να βάλουν έναν πιτσιρικά απο την ομάδα νέων στη θέση του.
Τον Σοϊλέδη μήπως, γαμώ το κερατό μου;;;;;

Όσο για τον ντιόγκο γελάγε ο κόσμος μαζί του πραγματικά...10 μύρρια για αυτόν τον επιθετικό,τί να πώ?μόνο στην ελλάδα φέρνουν τόσο χαμηλής ποιότητας βραζιλιάνους.
Ο Ντιόγκο όταν ήρθε θύμιζε Αναστόπουλο, ο βαλβίδας τον έκανε Καραγκούνη και φέτος κατάντησε Ζιλμπέρτο της επίθεσης!! :headbang: :headbang: :headbang:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Όσο για τον ντιόγκο γελάγε ο κόσμος μαζί του πραγματικά...10 μύρρια για αυτόν τον επιθετικό,τί να πώ?μόνο στην ελλάδα φέρνουν τόσο χαμηλής ποιότητας βραζιλιάνους.
Θυμάμαι συγκεκριμένα πρόσωπα εδώ μέσα να προσπαθούν να μας πείσουν με 2-3 τσαλιμάκια στο youtube για την ποιότητα Ντιόγο.

Ονόματα δε χρειάζεται να αναφέρουμε. :rolleyes:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Θυμάμαι συγκεκριμένα πρόσωπα εδώ μέσα να προσπαθούν να μας πείσουν με 2-3 σταλιμάκια στο youtube για την ποιότητα Ντιόγο.

Ασε το Ντιόγκο και έλα στο άλλο θρεντ εσύ! :P

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
φιλαρακο δεν σε ξερω κι ουτε φυσικα θα σε ειρωνευτω....το οτι ειμαστε αντιπαλη ομαδα δεν εχει να λεει κατι....!!

αλλα αν βλεπεις το γκολ αυτο κανονικο τοτε ειλικρινα πρεπει να ξεσκονισεις τις γνωσεις σου για τους κανονες της μπαλας....ορισμος offside...απλα πεντακαθαρο.....και ενεργητικο και παθητικο offside...εμποδιζει τον γκολκιπερ 100%.....!!!

Υ.Γ οσοι ξερουν απο μπαλα(απο τους γαυρους) ξερουν πολυ καλα πως αυτο ηταν μονο η αρχη για φετος...εχετε να περασετε ακομη πολλα...
ενταξει εγω λεω οτι ειναι απο μακρια και πλαγια το σουτ ....δηλ ο τερματοφυλακας την εβλεπε την μπαλα απο το ξεκινημα...
εν πασει η περιπτωσει ετσι κιαλλοιως ακυρωθηκε οποτε....
οσο για τα υπολοιπα θα σου πω κατι και βαλτο καλα στο μυαλο σου....
ο θρυλος ειναι πολυ σκληρος για να πεθανει.....το εχετε νοιωσει στο πετσι σας πολυ καλα και πραγματικα ευχομαι και πιστευω να το ξανανιωσετε....
η μιση ελλαδα πανηγυριζει για μια ισοπαλια του θρυλου....
η ιδια ομως μιση ελλαδα 13 ολοκληρα χρονια φοραει πλερεζες που ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ...

μπορει να χασουμε το πρωταθλημα αλλα μπορει και να εχουμε στο τελος παλι κηδειες των αντιολυμπιακων,,,,θα δουμε....
μη χτιζετε ψηλα την φωλια σας γιατι αν πεσετε θα γκρεμοτσακιστειτε  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
φιλαρακο δεν σε ξερω κι ουτε φυσικα θα σε ειρωνευτω....το οτι ειμαστε αντιπαλη ομαδα δεν εχει να λεει κατι....!!

αλλα αν βλεπεις το γκολ αυτο κανονικο τοτε ειλικρινα πρεπει να ξεσκονισεις τις γνωσεις σου για τους κανονες της μπαλας....ορισμος offside...απλα πεντακαθαρο.....και ενεργητικο και παθητικο offside.εμποδιζει τον γκολκιπερ 100%.....!!!

Υ.Γ οσοι ξερουν απο μπαλα(απο τους γαυρους) ξερουν πολυ καλα πως αυτο ηταν μονο η αρχη για φετος...εχετε να περασετε ακομη πολλα...
αααααααααααααααα  και κατι αλλο....για να σε προστατεψω και να μην γινεις εντελως ρομπα μιας και συμβουλευεις εμενα να ξεσκονισω τις γνωσεις μου...δεν γινεται να ειναι και παθητικο και ενεργητικο....
απλα γιατι αμα ειναι ''παθητικο'' το γκολ μετραει... ;) ;)
αυτα τα λιγα για αρχη....στην πορεια βλεπουμε....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
για να τελειώσουμε με τους παραμύθες

είχα πει.....
ο καράφλας στο νησί ήταν περίγελως για το αντιποδόσφαιρο που έπαιζε.
τα κόζια άλλαξαν στη διαιτησία.... πώς είναι σκατόγαβροι να σας παίζουν 50-50 και σε κακή μέρα να πολεμάτε ως τα χασομέρια να βάλετε γκολ; κλάψτε τώρα....

Υ.Γ.
ο ντιόγκο είναι παικταράς. ΑΛΛΑ.
Σέντερ φορ χωρίς εξτρέμ ποιότητας τζόλε, κάθετη από 10άρι ποιότητας Ρίμπο είναι τελειωμένη υπόθεση.

Κλάψτε τώρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αααααααααααααααα   και κατι αλλο....για να σε προστατεψω και να μην γινεις εντελως ρομπα μιας και συμβουλευεις εμενα να ξεσκονισω τις γνωσεις μου...δεν γινεται να ειναι και παθητικο και ενεργητικο....
απλα γιατι αμα ειναι ''παθητικο'' το γκολ μετραει... ;) ;)
αυτα τα λιγα για αρχη....στην πορεια βλεπουμε....

διαβάστε καραγκιοζάκια τους κανονισμούς της ΦΙΦΑ. Οχι του Γκαγκάτση.
Παίκτης που είναι μπροστά στο οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα και τον εμποδίζει και είναι οφσάιντ επηρεάζει τη φάση. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ.
Επόμενη πούτσα στην Τούμπα.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Θυμάμαι συγκεκριμένα πρόσωπα εδώ μέσα να προσπαθούν να μας πείσουν με 2-3 σταλιμάκια στο youtube για την ποιότητα Ντιόγο.

Τον Ντιόγκο τον θαυμάσαμε μέχρι που τον έκαψε ο βαλβίδας.
Τώρα τι σκατά έπαθε φέτος, δε μπορώ να καταλάβω.
Τα χάλασε με τη γκόμενα και κάτι τρέχει στα γύφτικα.
1εκ το χρόνο βγάζει και οι πουτάνες θα κάνουν ουρά για να τις δείξει κανένα πλάνο
η τηλεόραση τύπου "αυτή πηδάει ο Ντιόγκο και ήρθε να τον δει στον αγώνα"

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
για να τελειώσουμε με τους παραμύθες

είχα πει.....
ο καράφλας στο νησί ήταν περίγελως για το αντιποδόσφαιρο που έπαιζε.
τα κόζια άλλαξαν στη διαιτησία.... πώς είναι σκατόγαβροι να σας παίζουν 50-50 και σε κακή μέρα να πολεμάτε ως τα χασομέρια να βάλετε γκολ; κλάψτε τώρα....

Υ.Γ.
Σέντερ φορ χωρίς εξτρέμ ποιότητας τζόλε, κάθετη από 10άρι ποιότητας Ρίμπο είναι τελειωμένη υπόθεση.

Κλάψτε τώρα.

οπως και ο σισε δηλαδη. τελειωμενη υποθεση. ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
διαβάστε καραγκιοζάκια τους κανονισμούς της ΦΙΦΑ. Οχι του Γκαγκάτση.
Παίκτης που είναι μπροστά στο οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα και τον εμποδίζει και είναι οφσάιντ επηρεάζει τη φάση. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ.
Επόμενη πούτσα στην Τούμπα.
γκαγκατσης ποιος ειναι;;;ο διευθυντης ποδοσφαιρου του παοκ;;;;
εγω ειπα για την μαλακια που ειπε ο αλλος οτι ειναι και παθητικο και ενεργητικο....
δεν εβλεπε την μπαλλα ο τερματο φυλακας;;;;
ο ντιογο δεν απειχε ''επιδεικτικα'' απο την φαση απο την στιγμη που προσπαθει (και καταφερνει) να ΜΗΝ ερθει σε επαφη με την μπαλλα;;;;
παλι πουτσα θα φατε φετος....με την διαφορα οτι αυτη θα ποναει πιο πολυ απο ολες τις αλλες..... ;) ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τον Ντιόγκο τον θαυμάσαμε μέχρι που τον έκαψε ο βαλβίδας.
Τώρα τι σκατά έπαθε φέτος, δε μπορώ να καταλάβω.
Τα χάλασε με τη γκόμενα και κάτι τρέχει στα γύφτικα.
1εκ το χρόνο βγάζει και οι πουτάνες θα κάνουν ουρά για να τις δείξει κανένα πλάνο
η τηλεόραση τύπου "αυτή πηδάει ο Ντιόγκο και ήρθε να τον δει στον αγώνα"

ο Ντιόγκο στο σύστημα του καράφλα απλά είναι άχρηστος....

Αλλά είπαμε...
Φέτος έχετε ομαδάρα....
Εχετε μηδέν παθητικό σε όλα τα επίσημα..... :helpplea: :headbang: :jerking:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Υ.Γ.

δηλ.ρε περσόνα όταν λές παικταράς τί εννοείς?ότι έχει καλό κεφάλι και είναι δυνατός στη περιοχή όταν είναι σε καλή κατάσταση?ή κάτι άλλο?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
γκαγκατσης ποιος ειναι;;;ο διευθυντης ποδοσφαιρου του παοκ;;;;
εγω ειπα για την μαλακια που ειπε ο αλλος οτι ειναι και παθητικο και ενεργητικο....
δεν εβλεπε την μπαλλα ο τερματο φυλακας;;;;
ο ντιογο δεν απειχε ''επιδεικτικα'' απο την φαση απο την στιγμη που προσπαθει (και καταφερνει) να ΜΗΝ ερθει σε επαφη με την μπαλλα;;;;
παλι πουτσα θα φατε φετος....με την διαφορα οτι αυτη θα ποναει πιο πολυ απο ολες τις αλλες..... ;) ;) ;)

άλλαξαν τα κόζια....
και δυστυχώς δεν έχει φτάσει η διαιτησία στο επίπεδο που θέλω....
Δεν θέλω να σας παίζουν 50-50. Να σας παίζουν όπως το βάζελο στην Πάτρα.

Κλάψε τώρα και βλέπε πλάτη......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
άλλαξαν τα κόζια....
και δυστυχώς δεν έχει φτάσει η διαιτησία στο επίπεδο που θέλω....
Δεν θέλω να σας παίζουν 50-50. Να σας παίζουν όπως το βάζελο στην Πάτρα.

Κλάψε τώρα και βλέπε πλάτη......
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...δεν γινεται να εισαι τοσο λακαμας ρε....κανεις πλακα ...
αφου ξερεις τι παει να πει θρυλος ρε τι μαγγιζεις;;;;
σεβασμος ρε...σεβασμος...την ξερεις την λεξη;;;;

μπαγλαμα...ε μπαγλαμα...... :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
δηλ.ρε περσόνα όταν λές παικταράς τί εννοείς?ότι έχει καλό κεφάλι και είναι δυνατός στη περιοχή όταν είναι σε καλή κατάσταση?ή κάτι άλλο?

οπως και ο σισε ,καλος δυνατος αλλα ατεχνος και δεν μπορει να παρει καμμια μπαλια απο το κεντρο.

επισης ντριπλα δεν μπορει να κανει,επομενως αχρηστος παει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom