Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δηλ.ρε περσόνα όταν λές παικταράς τί εννοείς?ότι έχει καλό κεφάλι και είναι δυνατός στη περιοχή όταν είναι σε καλή κατάσταση?ή κάτι άλλο?
Ο Ντιόγκο για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι στολίδι....
Από κει και πέρα ο κάθε ταραμάς άμπαλλος κομπλεξικός επειδή είναι αλλόθρησκος δεν ξέρει ποδόσφαιρο και απαξιώνει τέτοιον παίκτη αποτελεί επιβεβαίωση της κλασσικής ελληνικής παράδοσης....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
οπως και ο σισε δηλαδη. τελειωμενη υποθεση. ;)

ναι.ναι...άλλος παικτάράς απο δώ...σισέ...άμα δεν του πετάξεις τη μπάλλα στο κενό χώρο δε γίνεται σεφτές παρα μόνο απο μιά κεφαλιά σε στημένο κλπ.....ρε παίκτες είναι αυτοί?δηλ.αμα ο ντιογκο ,ο σισε,ο μπλάνκο και δε ξέρω γω ποιός άλλος ειναι παικταραδες,τότε ο βαζέχα τί είναι?ο προτάσοφ τί είναι?ο ντέμης τί είναι?ημίθεοι?για κουλάρετε ρε παιδιά

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...δεν γινεται να εισαι τοσο λακαμας ρε....κανεις πλακα ...
αφου ξερεις τι παει να πει θρυλος ρε τι μαγγιζεις;;;;
σεβασμος ρε...σεβασμος...την ξερεις την λεξη;;;;

τσίμπα ένα καβαλιώτικο αρχίδι για την ώρα......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι.ναι...άλλος παικτάράς απο δώ...σισέ...άμα δεν του πετάξεις τη μπάλλα στο κενό χώρο δε γίνεται σεφτές παρα μόνο απο μιά κεφαλιά σε στημένο κλπ.....ρε παίκτες είναι αυτοί?δηλ.αμα ο ντιογκο ,ο σισε,ο μπλάνκο και δε ξέρω γω ποιός άλλος ειναι παικταραδες,τότε ο βαζέχα τί είναι?ο προτάσοφ τί είναι?ο ντέμης τί είναι?ημίθεοι?για κουλάρετε ρε παιδιά
εάν ο βαζέχα έπαιζε στο σημερινό βάζελο, πιο πολύ απ τον καραγκούνη θα τον κορόιδευαν....
οι ποδοσφαιριστές δεν παίζουν τένις... το ποδόσφαιρο δεν είναι ατομικό άθλημα....
Η επιτυχία ενός αθλητή στηρίζεται σε πολλούς παράγοντες.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τσίμπα ένα καβαλιώτικο αρχίδι για την ώρα......
δεν μας ειπες ρε λαμογιο τι εκανε η υπερομαδα η αθλετικο που και καλα ενας ''πρεσβης'' δεν μπορουσε να την παλεψει;;;
μηπως θυμασαι τι ελεγα εγω;;;ε;θυμασαι;;ειχα δικιο....απο τσαπου σε τσαπου.... :2funny: :2funny:
κυριε πρεσβηηηηηη......ο λελος...... :2funny: :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τον ντεμη που τον θυμηθηκες ρε μεγαλε και που τον θυμηθηκες τι ηθελες και τον εβαζες διπλα στα παιχτρονια που προανεφερες?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν μας ειπες ρε λαμογιο τι εκανε η υπερομαδα η αθλετικο που και καλα ενας ''πρεσβης'' δεν μπορουσε να την παλεψει;;;
μηπως θυμασαι τι ελεγα εγω;;;ε;θυμασαι;;ειχα δικιο....απο τσαπου σε τσαπου.... :2funny: :2funny:

όταν σου λένε καληνύχτα λες πεινάω κι όταν σου λένε άει γαμήσου λες καλή όρεξη......

τσίμπα και το δεύτερο καβαλιώτικο αρχίδι τώρα.........
έρχεται και το τσου λου.....
κουραμπιέ.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

την ατλεντικο την περνουσαμε ανετα αμα ο βυντρα εμενε εκτος και ειχαμε εμπειρο αμυντικο.

επισης αν ο σισε ηταν σοβαρος επιθετικος.

αυτες οι 2 προυποθεσεις δεν υπαρχαν και αποκλειστηκαμε.τα χαλια της ειχε η ατλετικο οταν παιξαμε

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ο Ντιόγκο για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι στολίδι....
Από κει και πέρα ο κάθε ταραμάς άμπαλλος κομπλεξικός επειδή είναι αλλόθρησκος δεν ξέρει ποδόσφαιρο και απαξιώνει τέτοιον παίκτη αποτελεί επιβεβαίωση της κλασσικής ελληνικής παράδοσης....

ποιό στολίδι ρε περσόνα?σιγά μην αποτελεί και τουρμπιγιόν  ο ντιόγκο για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.Ο ντιόγκο δεν κάνει ούτε στη β'εθνική της γερμανίας.Παίκτες που δε ξέρουν "ατομικά" ποδόσφαιρο και βρίσκονται ειδικά σε θέσεις κέντρου και επίθεσης για ομάδες που θέλουν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο,να προσφέρουν ένα αρκετά καλό θέαμα και να είναι ανταγωνιστικές στο γιουρόπα λήγκ έστω δεν μπορεί να έχουν στις τάξεις τους παίκτες επιπέδου ντιόγκο,ζαιρί,ντομί,λεντέσμα,μήτρογλου,λεονάρντο κλπ...αυτοί οι παίκτες είναι για ολυμπιακό βόλου,λιοσίων,λευκωσίας κλπ....όχι για τον ολυμπιακό μας πάντως.Εγώ αυτό που βλέπω στο γήπεδο το λέω.Αυτή είναι η αλήθεια.Αλλά είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο των ελληνικών ομάδων που ούτε αυτόν τον τραγικό ολυμπιακό δεν μπορούν να κερδίσουν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μια κλασική ευκαιρία απέναντι στην Καβάλα και έμεινε στο 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο δονήθηκε από τις αποδοκιμασίες του κόσμου του Ολυμπιακού για την κάκιστη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα.

«Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό» και «ομάδα μοντέλο την κάνατε μπου...έλο» ήταν τα συνθήματα που ακούστηκαν, μαζί με το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

χρηστίδη.... στο καραισκάκη είχαν άλλη άποψη από εσένα......  :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
την ατλεντικο την περνουσαμε ανετα αμα ο βυντρα εμενε εκτος και ειχαμε εμπειρο αμυντικο.

επισης αν ο σισε ηταν σοβαρος επιθετικος.

αυτες οι 2 προυποθεσεις δεν υπαρχαν και αποκλειστηκαμε.τα χαλια της ειχε η ατλετικο οταν παιξαμε

και αν ειχε η γιαγια μου φώτα στο κεφάλι θα ήταν λάμπα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εάν ο βαζέχα έπαιζε στο σημερινό βάζελο, πιο πολύ απ τον καραγκούνη θα τον κορόιδευαν....
οι ποδοσφαιριστές δεν παίζουν τένις... το ποδόσφαιρο δεν είναι ατομικό άθλημα....
Η επιτυχία ενός αθλητή στηρίζεται σε πολλούς παράγοντες.
αφου φαινετε να το κατεχεις το αθλημα μπορεις να μου πεις γιατι εισαι τοσο εμπαθης με τον ολυμπιακο?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποιό στολίδι ρε περσόνα?σιγά μην αποτελεί και τουρμπιγιόν  ο ντιόγκο για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.Ο ντιόγκο δεν κάνει ούτε στη β'εθνική της γερμανίας.Παίκτες που δε ξέρουν "ατομικά" ποδόσφαιρο και βρίσκονται ειδικά σε θέσεις κέντρου και επίθεσης για ομάδες που θέλουν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο,να προσφέρουν ένα αρκετά καλό θέαμα και να είναι ανταγωνιστικές στο γιουρόπα λήγκ έστω δεν μπορεί να έχουν στις τάξεις τους παίκτες επιπέδου ντιόγκο,ζαιρί,ντομί,λεντέσμα,μήτρογλου,λεονάρντο κλπ...αυτοί οι παίκτες είναι για ολυμπιακό βόλου,λιοσίων,λευκωσίας κλπ....όχι για τον ολυμπιακό μας πάντως.Εγώ αυτό που βλέπω στο γήπεδο το λέω.Αυτή είναι η αλήθεια.Αλλά είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο των ελληνικών ομάδων που ούτε αυτόν τον τραγικό ολυμπιακό δεν μπορούν να κερδίσουν.

ο καθείς με τις απόψεις του......

έτσι λέγανε κάποιοι κάπου κάποτε και για τον Τουρέ.....

τεσπα........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αφου φαινετε να το κατεχεις το αθλημα μπορεις να μου πεις γιατι εισαι τοσο εμπαθης με τον ολυμπιακο?

δεν είμαι εμπαθείς με τον Ολυμπιακό. Με τους ηλίθιους είμαι εμπαθής

Υ.Γ.
από την κοροιδία καιρό τώρα, το γύρισες στο σοβαρό;
ρε τι πουτάνα που είναι η μπάλλα.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν ξερεις τιποτα...δεν ξερεις σε ποιον μιλας...δεν ξερεις τι κρυβει μεσα στην ψυχη του....μην εισαι σιγουρος οτι μισει τον ολυμπιακο....
,μαλλον τον εαυτο του μισει που δεν μπορει ευθεως να υποστηριξει αυτην την ομαδα...
ειναι μεγαλη ιστορια...δραμα θα το ελεγα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ξερεις τιποτα...δεν ξερεις σε ποιον μιλας...δεν ξερεις τι κρυβει μεσα στην ψυχη του....μην εισαι σιγουρος οτι μισει τον ολυμπιακο....
,μαλλον τον εαυτο του μισει που δεν μπορει ευθεως να υποστηριξει αυτην την ομαδα...
ειναι μεγαλη ιστορια...δραμα θα το ελεγα....

άλλο γάβρος άλλο Γαύρος.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ο καθείς με τις απόψεις του......

έτσι λέγανε κάποιοι κάπου κάποτε και για τον Τουρέ.....

τεσπα........

τί μου συγκρίνεις ρε περσόνα τώρα?τη πούτσα με τη βούρτσα?όποιος έιδε τον τουρέ στο πρώτο του μάτς στο καραισκάκη(ήμουν μέσα με διαρκείας εκείνη την κωλοχρονιά κατα τα άλλα...πήραμε διαρκείας και με τις τιμωριες πήγαμε στον πρώτο εντός έδρας αγώνα μετά τις 15/10) έπαθε πλάκα..αυτό δε δικαιολογεί αυτά που λές.Ο Τουρέ απλά δεν κάνει για αμυντικός χάφ μονος του χωρίς δεύτερο δίπλα του αμυντικό χάφ γιατί (είναι αργός λογω σωματοδομής στην κάθετη κίνηση αμυντικά όπως τον έβαζε ο αρχιμαλακας ο σολιντ που τον έδιωξαν αφτανδρο και απο την ζερενφεν προχθες.)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Υ.Γ.
ρε μαλακα σοβαρα τωρα...αισθανεσαι αυτη την στιγμη οτι με μια ισοπαλια που παραχωρησε ο ολυμπιακος εχεις κανει κατι σπουδαιο και μεγαλο εσυ και κανεις τον κοκορα;;;και σε πιανει και γλυψιμο νομιζεις ο αλλος για να μην το κραξεις;;;
αντε σαλτα ....και φερε μας και κανα χαρτζιλικι.....
δεν θα γινεις ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε γαυρος ρε μαλακοπερσονα.....
Π Ο Τ Ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Μην κουραζεστε αν ειναι κακος ο ενας η ο αλλος. Το θεμα δεν ειναι η ατομικη αποδοση αλλα το συνολο. Ο Ολυμπιακος σημερα οπως και με τη Σεριφ (και στα 2 ημουνα μεσα και φαινοτανε καθαρα) επαιζε συστημα 5-1-4 οταν ειχε τη μπαλα. Οι 4 αμυντικοι και ο Λεντεσμα σε μια ευθεια, στο κεντρο ο Ντουντου και μπροστα ακροβολισμενα τα 2 πλαγια χαφ και οι επιθετικοι σε αλλη μια ευθεια.
Δεν εβγαλε πανω απο 3 επιθεσεις.
Τα συμπερασματα τα δικα μου :
- Δε φταιει ο Ζαιρι ο Ντιογκο κλπ κλπ. Εγω δε βλεπω να μην σκιζονται αλλα ετσι οπως ειναι στημενος ο Ολυμπιακος οποιος παιρνει τη μπαλα ειναι απελπιστικα μονος.
- Ο Ντουντου με ΤΙΠΟΤΑ δε μπορει να ειναι ο οργανωτης ή εστω ο συνδετικος κρικος αμυνας-επιθεσης.
- Απο το 25 σε καθε διακοπη του αγωνα ετρεχαν στον παγκο για νερο. Προφανως δεν ειναι σε καλη κατασταση και ειναι και λογικο να κρατανε δυναμεις ακομα κι αν ειναι αρχη.
- Μπορει και να ισχυει αυτο που γραφουν καποιοι οτι ο Τιμουρ δουλεψε πολυ το αμυντικο-ανασταλτικο κομματι λογω Τσαμπιονς Λιγκ. Παντως και ετσι να ειναι ειναι απιστευτο το ποσο αδουλευτη ειναι η ομαδα επιθετικα.
- Η ομαδα οταν δεν εχει τη μπαλα μαζευεται παρα πολυ πισω και δεν πιεζει καθολου ακομα και στο γηπεδο της.

Αν αυτα γινονται λογω ΤσουΛου θα φανει σε 1-2 μηνες. Το θεμα ειναι οτι με την ελαχιστη ανοχη απο τους οπαδους δεν προκειται να γινει τιποτα.    

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

Υ.Γ.
οκ εγω νομιζω οτι εισαι εμπαθης/
κοροιδια γιατι το λες?το μονο που παρεκτρεπομαι καμια φορα που με κουρδιζουν οι βαζελες οπως και εγω κουρδιζω αυτους.
προσπαθω οσο μπορω να μην ξεφευγω απο τα ορια.Μακαρι να μπορουσαμε να μιλησουμε ποιο σοβαρα για μπαλα εδω μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom