Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
μας δουλευεις γατε...Δεν έχω σκοπό να σας ανοίξω τα μάτια!Πίστεψε με!Το ξέρω ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο τουλάχιστον για την πλειοψηφία!
Ούτε είπα να βρίσετε ή να διώξετε τον Κρόκους!Στα @@ μου τι θα κάνετε...
Απλά η ιστορία θυμίζει το περσινό πείραμα ντεμη-γιδώνη και σε χειρότερο βαθμό μάλιστα!Όπως δεν μου έφταιγε ο άσχετος και λίγος Δώνης (και αν δεν είχε κάνει διάφορες ηλίθιες δηλώσεις θα είχα ασχοληθεί ελάχιστα μαζί του) αλλά μου έφταιγε ο μαλάκας που τον κουβάλησε...το ίδιο λέω και τώρα!Δεν έπεσε με αλεξίπτωτο ο Τιμούρ στο τηγάνι!
Και είναι ολοφάνερο που την πάνε την δουλειά οι φυλλάδες!Δεν είναι κακό να χρεώνετε τις μαλακίες εκεί που πρέπει...Στο καλό και να μας γράφεις...
αυτο ακριβως λεω...πολυ καλα εκανες και τα εχωνες στην κοντορουφιανη ....και εγω αμα τον ειχα προεδρο το ιδιο θα εκανα στο λαμογιο....αλλα αυτο τι σχεση εχει;;;;
εμεις γιατι να τα χωσουμε στον κοκκαλη;;;και να του χρεωσουμε λες τον κετσπαγια;;;;πως να χρεωσεις καποιον που εχει 5-0 στα επισημα και 9-0 γκολ;;;;μηπως θελεις να πεις να ΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ;;;;
γιατι εγω εχω μαθει να χρεωνω αλλα και να πιστωνω οταν τελειωνει κατι και βλεπω το αποτελεσμα....και μεχρι στιγμης τα αποτελεσματα λενε οτι στον τιμουρ αλλα και στον προεδρο πρεπει μα ΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ 100%ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟ 5-0 στα επισημα....
αυτο ακριβως προσπαθω να πω ...οτι εντελως αναιτια και με δηθεν αφορμη ενα οντως ατυχο αποτελεσμα σε ενα γαμημενο φιλικο ματς ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ το αντιολυμπιακο λομπυ συνεπικουρουμενο απο ΟΛΕΣ τις φυλλαδες προσπαθειτε σνα τραβηξετε το τελευταιο σας χαρτι μηπως τυχον και δειτε ασπρη μερα....ποιο ειναι αυτο;;;;μα ποιο αλλο;;; να φυγει ο γαμιας σας απο το ποστο του...
και πως θα γινει αυτο;;; μα φυσικα εκ των εσω....ειναι ο πιο σιγουρος τροπος....
προσπαθειτε με την καταλληλη προπαγανδα να δημιουργησετε προβλημα στον κοσμο και να τον οδηγησετε να ''διωξει'' ο κοσμος τον κοκκαλη....
οφειλω να ομολογησω οτι ενα βηματακι προς τα εκει το κανατε....ηταν οι αποδοκιμασιες στο ματς με τους μολδαβους....
οταν στα αντιστοιχα ματς τα δικα σας με κατι ρουμανους β' διαλογης και των αλλονων με καποιους περιεργους τσεχους ειχαμε ολο-ολε,σε μας ειχαμε αποδοκιμασιες ;) ;) ;)
επισης μετα την φιλικη ηττα της κυριακης η επιθεση που δεχτηκε απο παντου η ομαδα και ειδικα ο προεδρος ειναι ανευ προηγουμενου....και για να δειξω την ορμη με την οποια οπμηξατε ολοι να φατε σαρκες θα πω το εξης:αν τυχον και ηταν αναποδα τα αποτελεσματα δηλ. χαναμε στον καμπο στο επισημο με 5-0 και κερδιζαμε στο ηρακλειο με 2-0 τι παραπανω θα ειχατε να πειτε ;;;;ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.....που σημαινει οτι εξαντλησατε ολους τους χαρακτηρισμους και ολα τα ''κοσμητικα επιθετα'' εξομειωνοντας επισημα με φιλικα ματς....ακουμπησατε δηλ. τα ορια ....πιστευω να καταλαβαινεις τι θελω να πω....οτι η κριτικη ΔΕΝ ηταν αναλογη των περιστασεων και των ''εγκληματων'' η μηπωε διαφωνεις εσυ που μας προτρεπεις να
χρεωσουμε'' τον κοκκαλη οπως ''χρεωσες'' εσυ τον ντεμινιο;;;; ;) ;)