Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν έχω σκοπό να σας ανοίξω τα μάτια!Πίστεψε με!Το ξέρω ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο τουλάχιστον για την πλειοψηφία!
Ούτε είπα να βρίσετε ή να διώξετε τον Κρόκους!Στα @@ μου τι θα κάνετε...
Απλά η ιστορία θυμίζει το περσινό πείραμα ντεμη-γιδώνη και σε χειρότερο βαθμό μάλιστα!Όπως δεν μου έφταιγε ο άσχετος και λίγος Δώνης (και αν δεν είχε κάνει διάφορες ηλίθιες δηλώσεις θα είχα ασχοληθεί ελάχιστα μαζί του) αλλά μου έφταιγε ο μαλάκας που τον κουβάλησε...το ίδιο λέω και τώρα!Δεν έπεσε με αλεξίπτωτο ο Τιμούρ στο τηγάνι!
Και είναι ολοφάνερο που την πάνε την δουλειά οι φυλλάδες!Δεν είναι κακό να χρεώνετε τις μαλακίες εκεί που πρέπει...Στο καλό και να μας γράφεις... :uglystupid:
Bεβαια αδελφε Γατο ο δωνης δεν ειχε στην ομαδα του Γκαλετι Ντουντου Ντιογο Λεντεσμα Μαρεσκα Μελμπεργκ.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Bεβαια αδελφε Γατο ο δωνης δεν ειχε στην ομαδα του Γκαλετι Ντουντου Ντιογο Λεντεσμα Μαρεσκα Μελμπεργκ.....
Μιλάμε για την επιλογή του προπονητή...όχι για τα υπόλοιπα!Εσύ δηλαδή ενθουσιάστηκες το καλοκαιρι στο άκουσμα ότι θα έχεις προπονητή τον Τιμούρ?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μιλάμε για την επιλογή του προπονητή...όχι για τα υπόλοιπα!Εσύ δηλαδή ενθουσιάστηκες το καλοκαιρι στο άκουσμα ότι θα έχεις προπονητή τον Τιμούρ?
Δεν ενθουσιαστηκα ΚΑΘΟΛΟΥ!!
Σ αυτο εχεις δικιο.....
ουτε με τον Λεμονη ειχα ενθουσιαστει αλλα πηγα στους 16 με 11 βαθμους στον Ομιλο....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν ενθουσιαστηκα ΚΑΘΟΛΟΥ!!
Σ αυτο εχεις δικιο.....
ουτε με τον Λεμονη ειχα ενθουσιαστει αλλα πηγα στους 16 με 11 βαθμους στον Ομιλο....
Δεν είπα ότι δεν μπορεί να πετύχει ο Τιμούρ αλλά όπως και να 'χει είναι ένα πείραμα που το χρεώνεται ο πρόεδρος σου!Δεν μπορείς να λες "Τα έκανε μπουρδέλο ο Κετσπάγια" ...δεν προπονούσε την Μάντσεστερ πριν!Το ήξερες...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε μαλακα τραβα ασχολησου με το μπουρδελο σου στη φυλης 100 που ειχατε το δωματιακι κι αστο θρυλο ησυχο...κακομοιρη...
Κοίταξε κλωνάκο αν θέλω να σε βρίσω μου είναι πολύ εύκολο!
Και ασχολούμαι με ότι γουστάρω ηλίθιε πελατάκο!  :uglystupid:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ρε μαλακα τραβα ασχολησου με το μπουρδελο σου στη φυλης 100 που ειχατε το δωματιακι κι αστο θρυλο ησυχο...κακομοιρη...

Αντε ρε νεούδι με 100 ποστ που ήρθες να μας πουλήσεις κ μαγκιά ρε.όταν γράφμαε εδώ εσύ ηόυν ιδέα στο πουλί του πατέρα σου.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Αντε ρε νεούδι με 100 ποστ που ήρθες να μας πουλήσεις κ μαγκιά ρε.όταν γράφμαε εδώ εσύ ηόυν ιδέα στο πουλί του πατέρα σου.
φιλε μου μπορει να χω 100 ποστ αλλα ουτε μαγκια πουλαω κι ουτε το παιζω καπως..ο συγκεκριμενος ομως τουρκος απο οτι καταλαβα,ξεκινησε τις μαλακιες...και σιγουρα νεουδι δεν ειμαι ουτε στο γηπεδο,ουτε πουθενα... :dancing:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
φιλε μου μπορει να χω 100 ποστ αλλα ουτε μαγκια πουλαω κι ουτε το παιζω καπως..ο συγκεκριμενος ομως τουρκος απο οτι καταλαβα,ξεκινησε τις μαλακιες...

Και κομμένο το Τούρκος ΟΚ;;;;;
ΚΑΙ κανείς δεν προκάλεσε.Συζήτηση γίνεται.Τώρα αν μπήκες να την κάνεις μουνί από το πουθενά,εσύ το γαμάς το θεμα.

ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΟΜΜΕΝΟ.
ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΊ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

Επισκέπτης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ
ΗΜΕΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ
12-09-2009 ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 19.00
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Λαμπρόπουλος Μ. ΕΠΣ Ηλείας
ΒΟΗΘΟΣ Ευθυμιάδης Δ. ΕΠΣ Πιερίας
ΒΟΗΘΟΣ Καρατζίκας Α. ΕΠΣ Αθηνών
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Γιαννόπουλος Γ. ΕΠΣ Αθηνών
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Τσίκινης Η. ΕΠΣ Μεσσηνίας

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
φιλε μου μπορει να χω 100 ποστ αλλα ουτε μαγκια πουλαω κι ουτε το παιζω καπως..ο συγκεκριμενος ομως τουρκος απο οτι καταλαβα,ξεκινησε τις μαλακιες...
Πρέπει να είσαι και καθυστερημένο! :uglystupid:
Σε ενόχλησε τόσο πολύ που είπα την γνώμη μου για τον Κετσπάγια?Επιχειρήματα δεν έχεις να απαντήσεις ρε μπάζο?
Γουστάρεις και Οθωμανικό βλέπω αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη! :2funny:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
βλακακο μαλλον εσενα ενοχλησε που απο καποιους ο ασχετος γεωργιανος δεν εγινε κι ουτε θα γινει ποτε αποδεκτος..τωρα ολα τα υπολοιπα ...για εντυπωσιασμους καλα ειναι...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
βλακακο μαλλον εσενα ενοχλησε που απο καποιους ο ασχετος γεωργιανος δεν εγινε κι ουτε θα γινει ποτε αποδεκτος..τωρα ολα τα υπολοιπα ...για εντυπωσιασμους καλα ειναι...
Στα @@ μου τι θα κάνετε!Φιλιά στον πρόεδρο νούμερο! :zfuck:

Επισκέπτης
Στήριξη αλλά και έλεγχος...
9 | 9 | 2009 - Ποδόσφαιρο

Επί της ουσίας ο Σωκράτης Κόκκαλης στο τετ α τετ που είχε με τον προπονητή της ομάδας, ζήτησε εξηγήσεις από τον Τιμούρ Κετσπάγια για την εικόνα του Ολυμπιακού στην Κρήτη και τον διασυρμό από τον Εργοτέλη. Μάλιστα ο πρόεδρος αύριο ή μεθαύριο θα μεταβεί στου Ρέντη για να μιλήσει ο ίδιος με τους παίκτες και να έχει προσωπική άποψη για το πρόβλημα. Από την πλευρά του, ο Κετσπάγια είπε στον πρόεδρο ότι δεν θεωρεί πως υπάρχει οποιοδήποτε ζήτημα στις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές και πιστεύει ότι όλα αποτελούν υπερβολές του Τύπου. Ο Σωκράτης Κόκκαλης τόνισε στον Κετσπάγια ότι τον στηρίζει απολύτως στο έργο του και επεσήμανε πως μόνο με διαδοχικές νίκες και καλή μπάλα θα ξεπεραστεί η κάκιστη εντύπωση που προκάλεσε η πεντάρα από τον Εργοτέλη.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Στα @@ μου τι θα κάνετε!Φιλιά στον πρόεδρο νούμερο! :zfuck:
συνεχιζεις να προκαλεις..ετσι εχεις μαθει...προβλημα σου..οσο για τον προεδρο αλλοι σερνονται πισω απο προεδρους και τσουτσεκια....και σ αλλους πεφτουν επιδοματα..σουργελο...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
φιλε μου μπορει να χω 100 ποστ αλλα ουτε μαγκια πουλαω κι ουτε το παιζω καπως..ο συγκεκριμενος ομως τουρκος απο οτι καταλαβα,ξεκινησε τις μαλακιες...και σιγουρα νεουδι δεν ειμαι ουτε στο γηπεδο,ουτε πουθενα... :dancing:

ποιος ειναι αυτος ρε παιδια?

απο τη θυρα 7 το σκασε?

τι απιθανα ατομα υπαρχουν εκει μεσα.. ;)

Να του πει την αλήθεια

Αυτές τις ημέρες παρατηρείται μία κινητικότητα στον Ολυμπιακό. Ο Κόκκαλης τα λέει με Χρυσικόπουλο και Κετσπάγια, ο Γεωργιανός με τους παίκτες, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας θα μιλήσει στον Τύπο – και συνεπώς στον κόσμο- την Παρασκευή. Κάτι είναι κι αυτό.  ;) ήταν πιο ανησυχητική και από το ίδιο το σκορ. Σήμερα λοιπόν ο πρόεδρος φώναξε τον προπονητή για να του ζητήσει εξηγήσεις για το χάλι της ομάδας. Σωστά κάνει.. Είναι απαραίτητο να ζητηθούν εξηγήσεις για το χάλι της Κρήτης.

Ο Κετσπάγια από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να πάει με κατεβασμένο το κεφάλι, αλλά αν θέλει να τα έχει καλά τουλάχιστον με την συνείδηση του , οφείλει, να του πει την πραγματική του άποψη για το ρόστερ. Εάν ο Κόκκαλης του είχε τάξει μεταγραφές και δεν τις έκανε, να έχει το θάρρος να του το πει. Να του πει όλη την αλήθεια χωρίς να φοβάται. Γιατί, έτσι κι αλλιώς το ψέμα δεν πρόκειται να τον σώσει.

Τα αποτελέσματα μόνο μπορούν. Ας είναι τουλάχιστον ξεκάθαρος στο τι θέλει και τι πιστεύει. Να μπορέσει να αποχωρήσει – αν μη τι άλλο- κάποια στιγμή με ψηλά το κεφάλι. Ισως, ακόμα κι ο πρόεδρος να χρειάζεται να ακούσει καμιά φορά την αλήθεια. Δυνατά και ξεκάθαρα. Για την συνέντευξη τύπου του Κόκκαλη θα τα πούμε αύριο.

παλιοτερα ειχαμε τις 5ρες απο την ρεαλ...τωρα οι 5ρες ειναι απο ,...τον εργοτελη :2funny:
ειναι θεμα χρονου να γκελαρει.. ;)

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
χαχαχχαχαχαχαα!!!οποτε στηριζει καποιον ο γερο ξεκουτης τον διωχνει στην πρωτη ευκαιρεια!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλεξανδρη ετοιμασου..θα σε κανουμε κι εσενα μαγκα..δε βλεπω να βγαζει εκλογες στον κοκκινο παγκο ο καραφλας!!!! :dancing:

Επισκέπτης
γατε τραβα να κουρεψεις το τζαμι & ασε τα γαυρακια ησυχα μην σου  :fuck1: το ταμ τιριριμ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom