Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μερα ... θα κατεβει ο θειος, σημερα αυριο λεει κατω, για να δουμε...
καλημερα στρατηγε μου....
αντε να τακτοποιησει ομορφα τα πραγματα γιατι δεν προλαβαινουμε να κανουμε μια μαλακια και βαζουμε βουτυρο στο ψωμι των απανταχου ρουφιανων....και αρχιζουν τα πριονισματα και τα ονειρα για εμφυλιο.... ;) ;)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Γαμησε τα, τετοιες χαρουλες που καναν οι κουφαλες ολες... ραδια,τηλεορασεις, σκατοφυλαδεςγια ενα και μονο φιλικο!! :2funny: :2funny: :2funny:

Τωρα που θα αρχισουν τα επισημα και μαζι και οι φαπες παλι... Ξανα θα λουφαξουνε, και θα προσπαθησουν τα καραγκιοζακια να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα :2funny: :2funny:

Λες και δεν τους μαθαμε τοσα χρονια!

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Μερα ... θα κατεβει ο θειος, σημερα αυριο λεει κατω, για να δουμε...
τι να δουμε ρε φιλε...τωρα τη μαλακια την εκανε διωχνοντας ερνεστο και φερνοντας τον ασχετο προπονητικα και κουραδομαγκα των αποδυτηριων..πουτανα τα κανε σε 2 μηνες..οσο πιο συντομα τελειωσει το παραμυθι τιμουρ τοσο καλυτερα....
αντε μαλακα γεωργιανε τον θρυλο εκανες μπουρδε.... :jerking: :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι ο Κετσπάγια φταίει για όλα!Είναι δεδομένο!  :grin:

Επισκέπτης
Μην πεις για τον θείο τίποτα πρόβατο!Ο Τιμούρ φταίει!  :birdman:
βρε δεν παει να γαμηθει ο θειος-ο τμουρ & ολοι οι υπολοιποι μαζι???
τα εχω γραψει χιλιες φορες..
μονο ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ,η ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ & τα αδελφια που εφυγαν,υπαρχουν για εμενα..
αει γαμησου τωρα λοιπον & τραβα να με καταδωσεις στον θειο..

Επισκέπτης
Η απόλυτη ξεφτίλα…
6 | 9 | 2009 - O ... Χάρος της 7

Δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή άτυχος, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχω αρρωστήσει. Δεν μπόρεσα να δω το παιχνίδι με τον Εργοτέλη λόγω δουλειάς, αλλά μου έφυγε το τηλέφωνο από το χέρι όταν έμαθα το αποτέλεσμα. Μάγκες αυτή η πεντάρα ήταν η απόλυτη ξεφτίλα. Διασύρατε την δοξασμένη φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν τιμήσατε την ιστορία του Θρύλου.

Δεν έχω όρεξη για πολλά λόγια και ξέρετε ότι είμαι ο πρώτος που έχω γράψει ότι άπαντες πρέπει να στηριχθούν. Έσπασε το τηλέφωνο μου από άρρωστους γαύρους μετά την ξεφτίλα από τον Εργοτέλη. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έγινε. Όσοι μου τηλεφώνησαν είχαν άγριες διαθέσεις. Προσπάθησα να κρατήσω πολύ κόσμο για να μην έχουμε ακρότητες. Έδωσα μεγάλη μάχη και να τους πείσω ότι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι.

Ο καθένας, πάντως, λειτουργεί αυθόρμητα, αλλά να ξέρετε ένα πράγματα. Είναι η τελευταία φορά που κρατάω τον κόσμο του Ολυμπιακού. Και εγώ και άλλα αδέρφια. Την επόμενη θα μας βρείτε όλους μπροστά σας. Αυτό να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Δεν μας νοιάζει ρε μάγκες ποιος φοράει την φανέλα. Δεν μας νοιάζει πόσοι λείπουν. Μας νοιάζει να τιμάτε τα ερυθρόλευκα και να μην ξεφτιλίζετε τον Ολυμπιακό. Την επόμενη φορά θα μας βρείτε όλους μπροστά σας. Είμαι έξαλλος και εγώ όπως και πολλοί Ολυμπιακοί. Συνέλθετε και δουλέψτε σκληρά. Θέλουμε τον Θρύλο πρώτο ξανά, θέλουμε νίκες στην Ευρώπη.

Και για να μην το ξεχάσω θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς μάγκες και στον Αλεξανδρή για την δουλειά που κάνουν και την σοβαρότητα που έχουν. Συνεχίστε έτσι μάγκες.

ΧΑΡΟΣ 7
xaros.korydallos@yahoo.gr

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
βρε δεν παει να γαμηθει ο θειος-ο τμουρ & ολοι οι υπολοιποι μαζι???
τα εχω γραψει χιλιες φορες..
μονο ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ,η ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ & τα αδελφια που εφυγαν,υπαρχουν για εμενα..
αει γαμησου τωρα λοιπον & τραβα να με καταδωσεις στον θειο..
Στα @@ μου ποιοι υπάρχουν για εσένα!Σε άλλον απάντησα...
Θα ενημερωθεί πλήρως ο θείος! :sunglasses:

Επισκέπτης
Μάλλον δεν έχουν καταλάβει τα μανάρια μας ότι την ερυθρόλευκη φανέλα που φοράνε πρέπει να την τιμούν !
Γιατί πολύ απλά εμείς ! και θα μιλήσω για τον εαυτό μου για να καταλαβενωμαστε όταν την φοράω πάνω μου << ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΜΕ >> σωβαρευωμε ! και βαραίνω ! από την στιγμή που την φοράω αδέρφια εκπροσωπώ μια ιστορία ένα λαό ολόκληρο ! είμαι υπεύθυνος για της πράξεις μου όχι ότι χωρίς αυτήν δεν είμαι αλλά ένας λόγος παραπάνω <<ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΩ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΤΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ >>
Ότι και να πω για αυτό το έμβλημα είναι λίγο ! εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ πάνω από όλους και από όλα βάζουμε την ερυθρόλευκη με τον δαφνοστεφανομενο !
Αυτά και πολλα αλλα δεν εχουν καταλαβει αυτοι που παιζουν στην ομάδα μας !
Γι αυτό πήγαν και χαβαλεδιασαν εχτές στην Κρήτη << ΟΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ >> και αν αυτούς δεν τους πειράζει η ξεφτίλα και η ταπείνωση ! εμείς δεν θα ξανά ανεχθούμε να το ξαναπεράσουμε αυτό !!!
Οι εκδρομουλες, η χαλαρότητα , η ανευθηνοτιτα , το σορολόπ , οι απαράδεκτες εμφανίσεις, οι ξεφτίλες, τελειώσανε χτες !!!<<ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ >> Αυτά τα λέω από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο που ασχολείτε με την ομάδα μας << ΣΑΣ ΧΡΕΩΝΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ >>
Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε χτες !!! σας έχω χτυπήσει καμπανάκι εδώ και μήνες ! και εσείς το βιολί σας ! << ΖΗΤΑΜΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ >> ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΜΠΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
Το χτεσινό ήταν κατάντια, όχι βαρεμάρα και εκδρομουλες που λένε ορισμένοι, γιατί μετά το 2-0 άντε το 3-0 σοβαρεύεστε, σκίζεστε, προσπαθείτε αντρίκια ! και παλικαρίσια ! να τα φέρετε στα ίσια το ματς !!!
Ανεβάζεις τον ρυθμό, τρέχεις και δημιουργείς φάσεις, αλλά δείξαμε ότι δεν μπορούσαμε !! η δεν θέλαμε ??? για άλλους λόγους …?????
Και η απαράδεκτη τραγωδία, και η ξεφτίλα συνεχιστικέ, αγανακτισμένος και τρελαμένος τελειώνω με τα χτεσινά, και σας ενημερώνω με την καβάλα θα γεμίσουμε όπως πάντα το ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ !! δεν θα σας κράξουμε, θα είμαστε όπως πάντα δίπλα σας, και με τις φωνές μας θα παίξουμε μπάλα μαζί σας !!
Αλλά ξεκαθαρίζουμε την θέση μας !! μην μας φέρετε ξανά στην δύσκολη θέση να ασχωλιθουμε με την πάρτη σας !! και σωρευτείτε γιατί θα περάσετε δύσκολα μάγκες μου !!
Οπότε έχουμε και λέμε για Ελλάδα! καβάλα εντός ! μπαοκ εκτός ! Αεκ εκτός ! και Ευρώπη με Αλκμαρ εντός !
Η ταπείνωση η αναστάτωση και η ψυχική οδύνη που μας έχετε προσφέρει μέχρι τώρα ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ με τέσσερις ΝΙΚΕΣ σε ισάριθμα παιχνίδια !!!!!!
Και μας τουμπεκιαζετε εμάς ! γιατί το τι λένε όλοι οι άλλοι αλλόθρησκοι εμένα πρωσικά και το ίδιο πρέπει να ισχύει και σε εσάς να μην σας νοιάζει καθόλου !!!
ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ !! ΣΑΣ ΠΟΝΑΜΕ !! ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ! ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΕ
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ << ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ – ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ >>ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙ

Υ.Γ Ακούω ότι διάφορα γίνονται μεταξύ σας στο ρέντη !! Μεγάλο πρόβλημα στα αποδυτήρια φέτος κλπ. Κλπ. !!!
Δεν είναι σωστό και δεν θα ψαχτώ << ποιος – που – και γιατί >>!!!
Ψαχτείτε να τα βρείτε γιατί από εμάς θα την βρείτε !!!.Δεν πρέπει η ΘΥΡΑ 7 να φτάνει στο σημείο να ασχολείστε με τέτοια θέματα !! ούτε να σας παρακολουθούμε όπως κάνουν άλλοι στα μπουζούκια !!!. Γιατί αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο η συμπεριφορά μας δεν θα είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ !!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΜΕΙΣ << ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΗ Ο ΚΟΛΟΣ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟ >>!!!
Βρείτε τα μεταξύ σας και λύστε ότι προβλήματα παίζουνε !! αγωνιστικά η έξω αγωνιστικά ! Μπορείτε και πρέπει να το κάνετε !! << ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ >> !!!
Υπομονή !! υπομονή !! τα καταπίνουμε όλα αλλά άνθρωποι άρρωστοι είμαστε, και κάποια στιγμή θα κάνουμε ΜΠΑΜ !!!!!!!!!
Και δεν θα μιλήσω για τους άλλους, αλλά εγώ προσωπικά το ΜΠΑΜ το δικό μου θα το κάνω όχι απρόσωπα !! αλλά αυτοπροσώπως !! επώνυμα !! και θα κονομήσω ένα δικαστήριο για ξυλοδαρμό στην τελική !! αλλά θέλω να δω και ποιος θα έχει την ψυχή να μου κάνει και μήνυση ?????
Με έχετε κάνει και έχω ξεφύγει τέλειος !!!

Υ.Γ 2 Αδέρφια άσχετος το τι λέμε μεταξύ μας ! Το έχει το DNA μας είμαστε απαιτητικοί και σκληροί ! Είμαστε γεννημένοι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ! και ότι άλλο το θεωρούμε αποτυχία ! Τώρα με την Καβάλα όλοι εμείς που αγαπάμε την ομάδα μας πάνω και από την ίδια μας την ζωή πρέπει και είναι σωστό να μπούμε στο γήπεδο να μην δημιουργήσουμε το παραμικρό !! να στηρίξουμε την ομάδα και να φωνάξουμε ακόμα περισσότερο ! Γιατί ότι άλλο κάνουμε αδέρφια δεν μας τιμά καθόλου και θα δώσουμε χαρά σε αυτούς που θέλουν το κακό μας !!!
Γιατί αυτό περιμένουν και αυτό καλλιεργούν ! Μπορεί να βράζουμε μέσα μας να θέλουμε να ξεσπάσουμε για την κοροϊδία που έχουμε φάει τόσο καιρό !! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΣ !!!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ
Εγώ προσωπικά θα βγάλω το λαριγκι μου με το να ΦΩΝΑΖΩ !! ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 6 ΑΠΟ ΝΟΡΙΣ !!Και θέλω ειδικά όλοι εσείς οι αγανακτισμένοι σαν και εμένα, που μιλάμε τηλεφωνικός, ,και με μηνύματα από το ιντερνετ, να έρθετε πιο νωρίς να τα πούμε και από κοντά ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ !!!!

Υ.Γ 3 Και κάτι για τον σύνδεσμο του κορυδαλλού ΑΔΕΡΦΙΑ !! ακόμα υπολειτουργεί! μετά την Καβάλα από εδώ θα βγάλω ένα δεκάλογο, που πρέπει να τηρήσουμε όλοι μας εκεί στον κορυδαλλό !! θα σας πω και πότε θα γίνει η πρώτη ολομέλεια !! να τα πούμε και από κοντά ! γι αυτό που ετοιμάζουμε να κάνουμε φέτος εκεί !!!!!!
ΖΗΤΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ! ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΟΜΑ !
ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ << ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ >>
Αυτά τα λίγα για να μπείτε στο πνεύμα του συνδέσμου, τα υπόλοιπα μετά την Καβάλα από εδώ, και στην ολομέλεια που θα κάνουμε σας θέλω όλους εκεί !! να αναλάβετε και πολλά πόστα που θα δοθούν, σε αυτούς που θα μου πουν υπεύθυνα ότι μπορούν και θέλουν να τρέξουν !!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΕΙ ΤΟΥ
ΘΕΛΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ
Αναρτήθηκε από Ο ΧΑΡΟΣ ΤΗΣ 7 στις 12:13 πμ 3 σχόλια

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μην πειτε οτι δεν σας το ειπα για τον κροκους 'το πεπρωμενον φυγειν αδυνατον'

Επισκέπτης
μην πειτε οτι δεν σας το ειπα για τον κροκους 'το πεπρωμενον φυγειν αδυνατον'
τον πουλο μην σου στειλω τον χαρο & πεσουν τα χαστουκια συννεφο..
ξερεις εσυ.. ;)
xaros_1024x768.jpg

Επισκέπτης
URL]]

Συνημμένα

• red_boreia.jpg
    red_boreia.jpg
    89,2 KB · Εμφανίσεις: 15
  • MOYNIA.jpg
    MOYNIA.jpg
    52,2 KB · Εμφανίσεις: 15
  • thyra_7.jpg
    thyra_7.jpg
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 16
  • LAGOI.jpg
    LAGOI.jpg
    120,7 KB · Εμφανίσεις: 33

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.605
Πόντοι
22.785
:fuck2: :fuck2:

Συνημμένα

• GOALNEWS_b.jpg
    GOALNEWS_b.jpg
    194,6 KB · Εμφανίσεις: 18

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Γαμησε τα, τετοιες χαρουλες που καναν οι κουφαλες ολες... ραδια,τηλεορασεις, σκατοφυλαδεςγια ενα και μονο φιλικο!! :2funny: :2funny: :2funny:

Τωρα που θα αρχισουν τα επισημα και μαζι και οι φαπες παλι... Ξανα θα λουφαξουνε, και θα προσπαθησουν τα καραγκιοζακια να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα :2funny: :2funny:

Λες και δεν τους μαθαμε τοσα χρονια!
κοζαρισε εδω στρατηγε γυρισματα που κανουν....μας χρεωνουν κιολας...στον ολυμπιακο λεει τους φταιει  το ενα και μετα το αλλο και μπλα μπλα μπλα......
δεν λεει οτι μονοι τους τα λενε μονοι τους δημιουργουν προβλημα ,αλλα τους προξενει και απορια πως μετα απο μια ''φιλικη'' ηττα κουνιεται το καραβι....
ρε πισσα και πουπουλα λεμε παλιολαμογιαααααααααααααααααααα........................ :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Τρελοκομείο «Η Ελλάς»...
/ Κωσταβάρας Σωτήρης

08/09/2009, 19:15

Είναι πραγματικά «αξιοπερίεργο» πως στην Ελλάδα του… προγραμματισμού, της οργάνωσης, της συνέπειας, των διαδοχικών εκλογικών αναμετρήσεων, ανάλογα με το συμφέρον του καθενός, και και και..., τίθεται από τις πρώτες κιόλας μέρες του Σεπτέμβρη θέμα προπονητή σε διάφορες ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Στον Ολυμπιακό, για παράδειγμα, θυμήθηκαν μετά το φιλικό «στραπάτσο» από τον Εργοτέλη, πως ο Τιμούρ Κετσπάγια «δεν έχει μεγάλο όνομα», πως «είναι λίγος», πως «είναι Αεκτζής», πως «δεν κάνει καλή προπόνηση, το δείχνουν και τα εργομετρικά» κι ένα σωρό άλλα….τουλάχιστον περίεργα.

Συγγνώμη, αλλά αν δεν κάνω λάθος, οι ερυθρόλευκοι είχαν μπροστά τους ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να κάνουν την επιλογή τους, όσον αφορά στον άνθρωπο που θα εμπιστεύονταν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Και, καλώς ή κακώς, κατέληξαν στον Γεωργιανό. Τώρα αντί να στηρίξουν την επιλογή τους, τον ρίχνουν στον λάκκο με τα λιοντάρια με την πρώτη «στραβή»; Και σιγά την «στραβή». Ένα φιλικό της πλάκας ήταν στην Κρήτη μέσα σε εορταστικό κλίμα και τίποτα παραπάνω. Οκ, είναι απαράδεκτη για το πρεστίζ του συλλόγου μια «πεντάρα», αλλά μέχρι εκεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι μία τρέλα.

Ο Κετσπάγια μπορεί να μην βρήκε μπροστά του στον δρόμο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κανένα μεγαθήριο, αλλά τα παιχνίδια τα διαχειρίστηκε μια χαρά κάνοντας τέσσερις νίκες. Όσο για την απόδοση; Ποια ελληνική ομάδα έχει κάνει ματσάρες Αύγουστο και δεν το θυμάμαι; Είναι δυνατόν να ακυρώνει κανείς μία επιλογή του κατ’ αυτό τον τρόπο; Πως θα βγάλει άραγε ο προπονητής τη χρονιά, όταν αισθάνεται πως η δαμόκλειος σπάθη κρέμεται πάνω από το κεφάλι του στην παραμικρή αναποδιά; Είναι δυνατόν να δουλέψει με καθαρό μυαλό όταν αισθάνεται πως δεν τον εκτιμούν αρκετά;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σε ποιον απευθυνεσται ρε ληγμενα πρεζονια του θειου...............
ποιοι δημιουργουν προβλημα και μετα δηθεν αναρωτιουνται πως δημιουργηθηκε το προβλημα και γιατι;;;
δεν διαβαζεις εφημεριδες και δεν ακους ραδια;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom