Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.605
Πόντοι
22.785
ποιοι δημιουργουν προβλημα και μετα δηθεν αναρωτιουνται πως δημιουργηθηκε το προβλημα και γιατι;;;
δεν διαβαζεις εφημεριδες και δεν ακους ραδια;;;;

Για πες μου αγαπητε .,, ποια εφημεριδα να διαβασω;;;;;;;

Συνημμένα

• 2_05_1.jpg
    2_05_1.jpg
    11 KB · Εμφανίσεις: 14

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Είχε δίκιο ο "Κατσούρ";
ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΣΗ, ΕΝΑΣ (ΤΟΤΕ) ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ, Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, Ο (ΤΟΤΕ) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ .- Μία εβδομάδα μετά τις δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός είχε κόντρα τη διαιτησία στο κρίσιμο ματς του 2000 με την Παναχαϊκή (η οποία κέρδισε 1-0 με δικό του τέρμα), το θέμα παραμένει στην επικαιρότητα και εξακολουθεί να συζητείται και να προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις.

Ο sportdog μίλησε με πέντε ανθρώπους που είχαν συμμετοχή σε εκείνο το παιχνίδι και κατέγραψε τις απόψεις τους αναφορικά με την ορθότητα ή μη όσων είπε ο Κατσουράνης.

Ο διαιτητής της συνάντησης, Παναγιώτης Νίκου, ο τότε προπονητής της Παναχαϊκής, Χρήστος Αρχοντίδης, οι παίκτες της πελοποννησιακής ομάδας Γιάννης Μπαλτιμάς και Παναγιώτης Κορδονούρης αλλά και ο «πράσινος», Κώστας Κιάσσος κατέθεσαν τις γνώμες τους και θυμήθηκαν στιγμές του αγώνα…

Παναγιώτης Νίκου (διαιτητής του αγώνα): «Δεν αξίζει να σχολιάσω»

«Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό το θέμα και να το σχολιάσω. Πραγματικά, δεν αξίζει. Τη δήλωση για την οποία μου λέτε, δεν τη διάβασα καν, άλλοι μου την είπαν. Δεν θέλω να πω κάτι. Δεν με απασχολεί το τι ειπώθηκε».

Χρήστος Αρχοντίδης (προπονητής της Παναχαϊκής): «Όταν το πληροφορήθηκα, θύμωσα»

«Τον Κατσουράνη εγώ τον πήγα στην Παναχαϊκή και στον Λουκόπουλο για να υπογράψει συμβόλαιο. Μετά έφυγα από την ομάδα και δεν έπαιζε, ώσπου ξαναγύρισα και τον έβαζα στα ματς, αν και πολλοί δεν τον συμπαθούσαν και με πίεζαν ώστε να μην τον χρησιμοποιώ. Ο Ζαγοράκης, πριν από λίγο καιρό όταν βρεθήκαμε στη Δράμα για μία βράβευση, μου είπε ότι ο Κατσουράνης λέει για μένα ότι με θεωρεί σαν πατέρα του.
Τώρα, γιατί το είπε αυτό, δεν ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι όταν το πληροφορήθηκα, θύμωσα. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Εμείς βάλαμε γκολ και κερδίσαμε. Ο Παναθηναϊκός δεν έβαλε. Ούτε υπήρξε κάποιο γκολ δικό του που να ακυρώθηκε. Ήταν καθαρό παιχνίδι και παλικαρίσια η νίκη μας. Το θυμάμαι πολύ καλά το ματς γιατί ήταν σημαντικό αφού αν ο Παναθηναϊκός κέρδιζε, θα έπαιρνε και το Πρωτάθλημα. Δηλαδή, τι θα μπορούσε να είχε κάνει η Παναχαϊκή απέναντι στον Παναθηναϊκό; Να δωροδοκήσει τον διαιτητή ή τον Παναθηναϊκό; Εκτός αν ο Κατσουράνης γνωρίζει κάποια πράγματα που δεν γνωρίζω εγώ. Πάντως, από όσο θυμάμαι οι παίκτες της Παναχαϊκής ούτε πριμ δεν πήραν για τη νίκη αυτή».

Γιάννης Μπαλτιμάς (ποδοσφαιρστής της Παναχαϊκής): «Ακούστηκαν διάφορα που δεν ισχύουν, όπως ότι μας έδωσε πριμ ο Κόκκαλης»!

«Δεν τους έφταιγε κανείς που δεν κέρδισαν εκείνο το παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Εμείς παλέψαμε και νικήσαμε τον Παναθηναϊκό. Θέλαμε τους βαθμούς για να κρατηθούμε στην κατηγορία και καταφέραμε να τους πάρουμε. Δεν ευνοήθηκε από τη διαιτησία η Παναχαϊκή στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν έγινε κάποια φάση στην οποία αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός αν και οφείλω να ομολογήσω πως ήταν καλύτερός μας σε εκείνο το ματς. Θυμάμαι πως είχε δοκάρι με τον Γκούμα και ακόμη και μία πολύ καλή κεφαλιά του… Νικοπολίδη στο τέλος. Εμείς, όμως, κερδίσαμε.
Γενικά, για το συγκεκριμένο ματς ακούστηκαν διάφορα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όπως για ένα πριμ 100 εκ. δραχμών από τον Κόκκαλη. Αυτά δεν ισχύουν. Πράγματι, μοιραστήκαμε 100 εκ. αλλά όχι για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Τα πήραμε επειδή η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία. Ο εσωτερικός κανονισμός προέβλεπε πως θα εισπράτταμε αυτά τα λεφτά αν κρατάγαμε την Παναχαϊκή στην Α’ Εθνική. Ο Λουκόπουλος είχε έρθει πριν από το ματς και είχε δώσει την επιταγή στον Λυγνό. Μας είπε: ‘αν κερδίσουμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, θα έχουμε σωθεί κατά 99%’ και μας έδωσε την επιταγή προφανώς για ψυχολογικούς λόγους. Ήταν, μάλιστα, λεφτά από το FILMΝΕΤ για τα τηλεοπτικά. Αυτή είναι η αλήθεια».

Παναγιώτης Κορδονούρης (ποδοσφαιτιστής της Παναχαϊκής): «Πρωτόγνωρο για εμάς το 50-50»!

«Η αλήθεια είναι ότι η διαιτησία στο ματς αυτό ήταν πρωτόγνωρη για εμάς. Ο Κατσουράνης έχει δίκιο σε ό,τι έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν ευνοήθηκε από τον διαιτητή Νίκου. Δεν πήρε τα σφυρίγματα που συνήθως δίνονται στους ‘μεγάλους’ και μάλιστα σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Από αυτήν την άποψη, ναι ήταν πρωτόγνωρο για εμάς, να έχουμε μοιρασμένη διαιτησία, στο 50-50 κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Πάντως, ήμασταν πιο ουσιαστικοί σε εκείνον τον αγώνα και για αυτό κερδίσαμε».

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Στα @@ μου ποιοι υπάρχουν για εσένα!Σε άλλον απάντησα...
Θα ενημερωθεί πλήρως ο θείος! :sunglasses:
ρε τραβα να δεις αν ερχομαι που θα με πεις εσυ εμενα προβατο λες και  ξερεις την ιστορια μου...αντε παλικαρακι μου..και διαβαζε καλυτερα...οταν γραφω...
τη μαλακια την εκανε διωχνοντας ερνεστο και φερνοντας τον ασχετο προπονητικα....
ποιον εννοω ρε παρωπιδα??τον ασχετο απο την γεωργια??ποιος τον εφερε??ο γερο ξεκουτης φυσικα..ο αλλος λαχειο του κατσε μαλακας ειναι (οχι οτι δεν ειναι) να μην ερθει?
τα λεγαμε στην φιεστα...αλλα την χαρη σε καποιους να πλακωνομαστε μεταξυ μας δεν θα σας την κανουμε...εχουμε τροπο κι εχουμε ξανα ισιωσει τα πραγματα εμεις..και με γεωργιαδη και με σαλια και με κατι αλλους τυχαιους.... :jerking:

victor777

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε τραβα να δεις αν ερχομαι που θα με πεις εσυ εμενα προβατο λες και  ξερεις την ιστορια μου...αντε παλικαρακι μου

Λαθη εχουν γινει απο την διοικηση,  αλλα οχι και να τσακωνομαστε μεταξυ μας 

ηρεμια και στηριξη στην ομαδα χρειαζεται και να μην πολυακουμε τις φυλλαδες
που προσευχονται να χασει η ομαδα μηπως και κονομησουν .....

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Η απόλυτη ξεφτίλα…
6 | 9 | 2009 - O ... Χάρος της 7

Δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή άτυχος, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχω αρρωστήσει. Δεν μπόρεσα να δω το παιχνίδι με τον Εργοτέλη λόγω δουλειάς, αλλά μου έφυγε το τηλέφωνο από το χέρι όταν έμαθα το αποτέλεσμα. Μάγκες αυτή η πεντάρα ήταν η απόλυτη ξεφτίλα. Διασύρατε την δοξασμένη φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν τιμήσατε την ιστορία του Θρύλου.

Δεν έχω όρεξη για πολλά λόγια και ξέρετε ότι είμαι ο πρώτος που έχω γράψει ότι άπαντες πρέπει να στηριχθούν. Έσπασε το τηλέφωνο μου από άρρωστους γαύρους μετά την ξεφτίλα από τον Εργοτέλη. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έγινε. Όσοι μου τηλεφώνησαν είχαν άγριες διαθέσεις. Προσπάθησα να κρατήσω πολύ κόσμο για να μην έχουμε ακρότητες. Έδωσα μεγάλη μάχη και να τους πείσω ότι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι.

Ο καθένας, πάντως, λειτουργεί αυθόρμητα, αλλά να ξέρετε ένα πράγματα. Είναι η τελευταία φορά που κρατάω τον κόσμο του Ολυμπιακού. Και εγώ και άλλα αδέρφια. Την επόμενη θα μας βρείτε όλους μπροστά σας. Αυτό να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Δεν μας νοιάζει ρε μάγκες ποιος φοράει την φανέλα. Δεν μας νοιάζει πόσοι λείπουν. Μας νοιάζει να τιμάτε τα ερυθρόλευκα και να μην ξεφτιλίζετε τον Ολυμπιακό. Την επόμενη φορά θα μας βρείτε όλους μπροστά σας. Είμαι έξαλλος και εγώ όπως και πολλοί Ολυμπιακοί. Συνέλθετε και δουλέψτε σκληρά. Θέλουμε τον Θρύλο πρώτο ξανά, θέλουμε νίκες στην Ευρώπη.

Και για να μην το ξεχάσω θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς μάγκες και στον Αλεξανδρή για την δουλειά που κάνουν και την σοβαρότητα που έχουν. Συνεχίστε έτσι μάγκες.

ΧΑΡΟΣ 7
xaros.korydallos@yahoo.gr

μα γιατι να τους κρατησει αλλη φορα.. ;)

να τους αφησει..

να δουμε τον υπεροχο λαο του θρυλου να 'μεγαλουργει'..

υγ. το παιχνιδι με την παναχαικη το 2000 ηταν στημενο,και τα πακετα ειχαν πεσει καθαρα απο κοκκαλη.

ο παναθηναικος του κυραστα επρεπε να ειναι εκεινη την χρονια πρωταθλητης ελλαδας.

ομως η παραγκα μιλησε...και μιλησε αποφασιστικα..

τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε..ειναι ιστορια πια..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αντε μαλακα γεωργιανε τον θρυλο εκανες μπουρδε.... :jerking: :jerking:
ρε τραβα να δεις αν ερχομαι που θα με πεις εσυ εμενα προβατο λες και  ξερεις την ιστορια μου...αντε παλικαρακι μου..και διαβαζε καλυτερα...οταν γραφω...
τη μαλακια την εκανε διωχνοντας ερνεστο και φερνοντας τον ασχετο προπονητικα....
ποιον εννοω ρε παρωπιδα??τον ασχετο απο την γεωργια??ποιος τον εφερε??ο γερο ξεκουτης φυσικα..ο αλλος λαχειο του κατσε μαλακας ειναι (οχι οτι δεν ειναι) να μην ερθει?
τα λεγαμε στην φιεστα...αλλα την χαρη σε καποιους να πλακωνομαστε μεταξυ μας δεν θα σας την κανουμε...εχουμε τροπο κι εχουμε ξανα ισιωσει τα πραγματα εμεις..και με γεωργιαδη και με σαλια και με κατι αλλους τυχαιους.... :jerking:
Σιγά ρε ψευτόμαγκα που θα δω αν έρχεσαι!Για να έρθεις πρέπει να πας πρώτα!
Αμφιβάλεις ότι η γραμμή είναι να φορτωθούν όλα στον Τιμούρ όταν έρθουν οι πρώτες στραβές?Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?Το πρόβατο ήταν γενικό σχόλιο και όχι για εσένα...είναι για όσους μασήσουν την καραμέλα...δηλαδή για την πλειοψηφία!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Γαυροι!! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΙ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλημερα και σε εσας Πελατες του ΒΟΛΟΥ......

Καλημέρα Χριστοφοράκο...
Χωρίς παραξήγηση ε;
να θυμηθούμε τα παλιά........

αλλάχτε το ρε μαλάκες να δείτε άσπρη μέρα.....
κάντε το Ο.Σ.Φ.Β.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σιγά ρε ψευτόμαγκα που θα δω αν έρχεσαι!Για να έρθεις πρέπει να πας πρώτα!
Αμφιβάλεις ότι η γραμμή είναι να φορτωθούν όλα στον Τιμούρ όταν έρθουν οι πρώτες στραβές?Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?Το πρόβατο ήταν γενικό σχόλιο και όχι για εσένα...είναι για όσους μασήσουν την καραμέλα...δηλαδή για την πλειοψηφία!
σιγα ρε γατονι που θα μας ανοιξεις και τα ματια....εμεις ειμαστε καθαρα και 100% με τον προεδρο οτι και να γινει....ΟΛΟΙ.....μην ψηνεσαι οτι δεν ειναι ετσι και μην ΕΛΠΙΖΕΙΣ ;) ;)
αλλο τωρα οτι πανω στην καβλα τους μερικοι πιτσιρηδες η ακομα και λιγο μεγαλυτεροι μπορει  να πουν και κατι παραπανω....αλλα γαυρος που να βρισει στα ισα τον κοκκαλη δεν υπηρχε και δεν θα υπαρξει ΠΟΤΕ εις τους αιωνας των αιωνων οσο και να σας χαλαει την μανεστρα εσας των ΑΝΤΙ-ολυμπιακων  ;) το'πιασες;;;;τσακω το καλα μην σου ξεφυγει....
η ιστορια εχει γραψει εδω και πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο οτι ο πιο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ

[size=60pt]ΣΩΚΡΑΤΗΣ  ΚΟΚΚΑΛΗΣ[/size]

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
καλημερα πρακτορες χουλιγκανοπρεζακηδες..
μην ασχολειστε με τους δευτεροτριτους ρε..
οσα βουντου & αν κανουν,παλι θα τους παμε πιπα-κωλο..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλημερα πρακτορες χουλιγκανοπρεζακηδες..
μην ασχολειστε με τους δευτεροτριτους ρε..
οσα βουντου & αν κανουν,παλι θα τους παμε πιπα-κωλο..
καλημερα μεγαλεμπορα.....δεν μασαμε τον κωλο μας.....χαβαλε κανουμε με τα λιμα....ανγκαστικα τους χρειαζομαστε για να ''συμπληρωνει το καρε''.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
«Άξιες αναφοράς οι μεταγραφές του Ολυμπιακού», σχολιάζει γαλλικό δημοσίευμα!

Μπορεί η τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού να πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουλίου -με τον Έντσο Μαρέσκα να πιάνει Λιμάνι- και όλοι να περίμεναν την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, παρόλα αυτά το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» δεν διαφοροποιήθηκε έκτοτε. Από ό,τι φαίνεται, όμως, δεν χρειαζόταν, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας «soccer365», που αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις ομάδες που ενισχύθηκε το καλοκαίρι, χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ σχολιάζει ότι ο Ολυμπιακός μαζί με τις Μπενφίκα, Τβέντε, Παλέρμο, Γιουβέντους και Σάντερλαντ είναι οι έξι ομάδες που ανήκουν στην κατηγορία της «πιο τιμητικής αναφοράς», λόγω του γεγονότος ότι στο καλοκαιρινό παζάρι δεν ξόδεψαν πολλά χρήματα για την ενίσχυσή τους! Παρότι οι μεταγραφές που πραγματοποίησαν, όμως, δεν τις κάνουν να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες ομάδες.

articleimage1106639.jpg

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
σιγα ρε γατονι που θα μας ανοιξεις και τα ματια....εμεις ειμαστε καθαρα και 100% με τον προεδρο οτι και να γινει....ΟΛΟΙ.....μην ψηνεσαι οτι δεν ειναι ετσι και μην ΕΛΠΙΖΕΙΣ ;) ;)
αλλο τωρα οτι πανω στην καβλα τους μερικοι πιτσιρηδες η ακομα και λιγο μεγαλυτεροι μπορει  να πουν και κατι παραπανω....αλλα γαυρος που να βρισει στα ισα τον κοκκαλη δεν υπηρχε και δεν θα υπαρξει ΠΟΤΕ εις τους αιωνας των αιωνων οσο και να σας χαλαει την μανεστρα εσας των ΑΝΤΙ-ολυμπιακων  ;) το'πιασες;;;;τσακω το καλα μην σου ξεφυγει....
η ιστορια εχει γραψει εδω και πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο οτι ο πιο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ

[size=60pt]ΚΡΟΚΟΥΣ[/size]

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Δεν έχω σκοπό να σας ανοίξω τα μάτια!Πίστεψε με!Το ξέρω ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο τουλάχιστον για την πλειοψηφία!
Ούτε είπα να βρίσετε ή να διώξετε τον Κρόκους!Στα @@ μου τι θα κάνετε...
Απλά η ιστορία θυμίζει το περσινό πείραμα ντεμη-γιδώνη και σε χειρότερο βαθμό μάλιστα!Όπως δεν μου έφταιγε ο άσχετος και λίγος Δώνης (και αν δεν είχε κάνει διάφορες ηλίθιες δηλώσεις θα είχα ασχοληθεί ελάχιστα μαζί του) αλλά μου έφταιγε ο μαλάκας που τον κουβάλησε...το ίδιο λέω και τώρα!Δεν έπεσε με αλεξίπτωτο ο Τιμούρ στο τηγάνι!
Και είναι ολοφάνερο που την πάνε την δουλειά οι φυλλάδες!Δεν είναι κακό να χρεώνετε τις μαλακίες εκεί που πρέπει...
σιγα μην κατσω ν ασχοληθω με τον καθε σημερινο...αντε γεια.... :idiot:
Στο καλό και να μας γράφεις... :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom