Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.590
- Πόντοι
- 10.411
Σκουπίδια πατατακηδες του Ίντερνετε μπαρτζωκα και Βάσκο δεν τους κουνάει κανένας εμείς είμαστε εδώ γι αυτό
Σκουπίδια πατατακηδες του Ίντερνετε μπαρτζωκα και Βάσκο δεν τους κουνάει κανένας εμείς είμαστε εδώ γι αυτό
Όχι φίλε δε μετράει αυτό. Μετράει αν έχεις κάνει κίνηση να σηκωθείς για σουτ. Το ξέρω γιατί έχω παίξει μπάσκετ. Εν τοιαύτη περιπτώσει ας μείνουμε στην άψογη εμφάνιση της ομάδας μας και ας κρατήσει ο καθένας μας τη γνώμη του για την εν λόγω φάσηΦίλε ήταν καλάθι φάουλ. Είχε πάρει τα βήματα για να ξεκινήσει τη προσπάθεια
ερωτας οταν επεζε στον ΘΡΥΛΟ μαζί με την ΓιώταΗ ομάδα μου ο Μίλωνας καλα πάει;
Ναι ζορικια μουνα,ειδικά όταν πρωτοηρθε πιπινιερωτας οταν επεζε στον ΘΡΥΛΟ μαζί με την Γιώτα
και τωρα οτι πρεπει να παιζει σε τσοντα mommy blows best και ολα στην μαπαΝαι ζορικια μουνα,ειδικά όταν πρωτοηρθε πιπινι
Με Λάμπρουση παρέα ηρθανκαι τωρα οτι πρεπει να παιζει σε τσοντα mommy blows best και ολα στην μαπα
Άλλο καυλακι και αυτή κάποτεΜε Λάμπρουση παρέα ηρθαν
Τι τρέλα μας χάρισες ρε νταρμπι σε αυτόν τον τελικό σέντρα Τοροσίδη και σπάσαμε ότι υπήρχε μπροστά μας και βάλαμε τα κωλοδαχτυλα του Κυργιάκου βαθιά στον πάτο τουΟ Ματ Ντάρμπισιρ σταμάτησε το ποδόσφαιρο: 'Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εμπειρία του να παίζω στον Ολυμπιακό'
Ο άλλοτε φορ του Ολυμπιακού, Ματ Ντάρμπισιρ, αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα και σε ένα συγκινητικό post μίλησε με τα καλύτερα λόγια για όλους τους σταθμούς της ποδοσφαιρικής του καριέρας, όπως οι ερυθρόλευκοι.www.sport24.gr
Ακόμα έπαιζε αυτός ?
Ήμουν και γω εκεί!Τι τρέλα μας χάρισες ρε νταρμπι σε αυτόν τον τελικό σέντρα Τοροσίδη και σπάσαμε ότι υπήρχε μπροστά μας και βάλαμε τα κωλοδαχτυλα του Κυργιάκου βαθιά στον πάτο του