Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.390
- Πόντοι
- 28.246
Συγκρατησου, αδερφε. Μην βριζεις.
Συγκρατησου, αδερφε. Μην βριζεις.
Τι τσιμπησες??Συγκρατησου, αδερφε. Μην βριζεις.
Μολις ενα λαγανακι με γυρο κοτοπουλο ισα να με κρατήσει για κανα δυο ωρες.Τι τσιμπησες??
Τι λαγανακι ρε μλκ καθαρή Δευτέρα έχουμε,πω ρε πουστηΜολις ενα λαγανακι με γυρο κοτοπουλο ισα να με κρατήσει για κανα δυο ωρες.
Ετσι τα βαφτισανε τα ψωμακια τους στο best taste στα κατω Πετραλωνα.Τι λαγανακι ρε μλκ καθαρή Δευτέρα έχουμε,πω ρε πουστη
Μάλιστα θα το έχω υπόψιν μουΕτσι τα βαφτισανε τα ψωμακια τους στο baste taste στα κατω Πετραλωνα.
Γαμαει.
Εκανα διοσθωση τι μπαστε σε μπεστ. Μην το ψαξεις λαθος.Μάλιστα θα το έχω υπόψιν μου
Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης - Κοστίνια, Ρέτσος, Μπιανκόν, Αποστολόπουλος - Γκαρθία, Ολιβέιρα - Μασούρας, Τσικίνιο, Βέλντε - Κωστούλας
Μάλλον έχει προηγούμενα με την Καλλιθέα. Μόνο με αυτήν τα στάζει.Επιτέλους το έχωσε ο Βέλντε.
Τον φορτουνη τα τελευταία δύο χρόνια δεν τον έβριζε κανείςΜην αγχωνεστε τυποι μου δεν το κουναει ρουπι ο Φορτουναρος απο Αραπια....5 εκ καθαριζει για να καθεται.Που να μπλεξει με το μπουρδελο που εφτιαξε ο Χοντρος και τους Ολυμπιακαρες του κωλου που τον βριζανε νυχθημερον.
Ναι στανταρ....εδω υπαρχουν κατεστραμενοι που τον βριζουν ακομα και τωρα που εφυγε.Τον φορτουνη τα τελευταία δύο χρόνια δεν τον έβριζε κανείς
Πιο το νόημα να τον βρίζουν τώρα;Ναι στανταρ....εδω υπαρχουν κατεστραμενοι που τον βριζουν ακομα και τωρα που εφυγε.
Δεν ξερω τυπε μαλλον θα τους ειχε πηδηξει καποια γκομενα που ζαχαρωνανε με τη παλαμη τους....Πιο το νόημα να τον βρίζουν τώρα;
Τον Φορτουνη ακόμα και αυτογκόλ επίτηδες να έβαζε, επρεπε να τον αφήνουμε στην ησυχία του. Τον Φορτουνη δεν τον ακουμπάμε. ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ.Τον φορτουνη τα τελευταία δύο χρόνια δεν τον έβριζε κανείς
Η ουσία είναι ότι μαζί με τον ποντενσε είναι παρελθόν και η ομάδα πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέραΔεν ξερω τυπε μαλλον θα τους ειχε πηδηξει καποια γκομενα που ζαχαρωνανε με τη παλαμη τους....
Κοντη γιορτη γι αυτους θα μιλαμε τον Γεναρη. Αν δνε κατσει, θα βγαλουμε καλοκαιρι με αυτους παλι.Η ουσία είναι ότι μαζί με τον ποντενσε είναι παρελθόν και η ομάδα πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα
τι να τον κανουμε τον φορτουνη το καλοκαιρι? παει εκλεισε ο κυκλος του....παλι θα φερνουμε πρωην ποδοσφαιριστες????Κοντη γιορτη γι αυτους θα μιλαμε τον Γεναρη. Αν δνε κατσει, θα βγαλουμε καλοκαιρι με αυτους παλι.
Κανεις εναν κοπο να βρεις το ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ double double του Φορτουνη; Ετσι μας λενε καποιοι για τον Κωστακη και οτι θελαμε καμια δεκαρια εκατομμυρια για να βρουμε αλλον σαν αυτον.