123BigGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.359
- Πόντοι
- 736
Δυστυχώς και οι παιχταράδες έχουν τις ατυχίες τους. Τζόλε αλάνι!!!και με τον καλυτερο πεναλντιστα να το χανει πριν τη νικη. πρεντραγκ θεε !!!!
Δυστυχώς και οι παιχταράδες έχουν τις ατυχίες τους. Τζόλε αλάνι!!!και με τον καλυτερο πεναλντιστα να το χανει πριν τη νικη. πρεντραγκ θεε !!!!
κραταει τη θεση του κι αφηνει τον εσε να παταει περιοχη .καποιος πρεπει να φιλαει τα νωτα.ο πιτσιρικος μπηκε στα βαθια αμεσως και κολυμπαει .ας μην τον φορτωνουμε με παραπανω απαιτησεις . επιπλεον ειναι πολυ μικρος για συνεχομενα παιχνιδια τετοιας εντασης, ειναι και πολυ συμπαθητικη φατσα και πολυ υπακουος στον προπονητη . αν ειχε λιγο μπόι παραπανω ο βαγγελας θα εβγαζε για πλακα ενα δεκαρικο το καλοκαιρι .Ο Παπακανελλος μια συμμετοχη ακομα και τελος απο την Κ19. Μονο να τον υπολογιζει οπως Κωστουλα και Μουζακιτη. Καλα, ο τελευταιος, εχει παρει την φανελα σπιτι και οσο περισσοτερο παιζει τοσο γεμιζει αυτοπεποίθηση. Δεν μπορω να προβλεψω τι περισσοτερο θα κανει μολις σταξει και το πρωτο του γκολ.
Μεχρι τωρα παντως ενα παραπονο εχω απο τον Μουζα. Δεν παταει περιοχη. Μπες μεσα πουλακι μου, φιδια εχει;
Το οτι δεν ξανοίγεται και αρχικα, γιατι ακομα αρχη ειναι γι αυτον και βαδιζει στα σιγουρα ειναι αληθεια. Αλλα ισως δεν εχεις καταλαβει τι "τσογλανι" με την ποδοσφαιρικη έννοια μπορει να γινει. Και το ξερει και ο ίδιος. Ο Κωστουλας δες τον πως εχει λυσσαξει που δεν του εχει κατσει ακομα το γκολ. (Οι χριστοπαναγιες που εριχνε με την Λυων στο ψαλιδσκι που δεν του εκατσε, ακομα στα ματια μου είναι) Σιγουρα τον εχει πιασει ο Συλαιδοπουλος οπως και ολα τα παιδια του που πηραν μερος στην προετοιμασια το καλοκαιρι.κραταει τη θεση του κι αφηνει τον εσε να παταει περιοχη .καποιος πρεπει να φιλαει τα νωτα.ο πιτσιρικος μπηκε στα βαθια αμεσως και κολυμπαει .ας μην τον φορτωνουμε με παραπανω απαιτησεις . επιπλεον ειναι πολυ μικρος για συνεχομενα παιχνιδια τετοιας εντασης, ειναι και πολυ συμπαθητικη φατσα και πολυ υπακουος στον προπονητη . αν ειχε λιγο μπόι παραπανω ο βαγγελας θα εβγαζε για πλακα ενα δεκαρικο το καλοκαιρι .
ΦάνταΚωλομπαρά Αντζελο με γλωσσόφαγες....κόλλησα covid παλιογρουσούζη...
Απ το πρωί τρώω συνέχεια, και παρόλα αυτά, δεν μπορώ να ορθοποδήσω..
ξύπνησα στις 8 και τηγάνησα 2 αυγά μάτια, με τυράκι φέτα μέσα, 3 φέτες ψωμί....
μετά κτύπησα μια μπανάνα, ένα μήλο και ένα πορτοκάλι για βιταμίνες....κατά τις 12.00.....
τώρα σε λίγο θα φάω μια μερίδα μπιφτέκια στο φούρνο με πατάτες, σαλάτα του σεφ, λιγο ψωμ΄άκι κ
μετά θα την πέσω για ένα σύντομο 4ωρο μεσημεριανό υπνάκο...
Περαστικά ρε μουνι,φαε μπολικο πραμα να στανιαρειςΚωλομπαρά Αντζελο με γλωσσόφαγες....κόλλησα covid παλιογρουσούζη...
Απ το πρωί τρώω συνέχεια, και παρόλα αυτά, δεν μπορώ να ορθοποδήσω..
ξύπνησα στις 8 και τηγάνησα 2 αυγά μάτια, με τυράκι φέτα μέσα, 3 φέτες ψωμί....
μετά κτύπησα μια μπανάνα, ένα μήλο και ένα πορτοκάλι για βιταμίνες....κατά τις 12.00.....
τώρα σε λίγο θα φάω μια μερίδα μπιφτέκια στο φούρνο με πατάτες, σαλάτα του σεφ, λιγο ψωμ΄άκι κ
μετά θα την πέσω για ένα σύντομο 4ωρο μεσημεριανό υπνάκο...
τωρα ξυπνησα ..κοντευω να ξερασω απ το φαι ρε πούστη μου....Περαστικά ρε μουνι,φαε μπολικο πραμα να στανιαρεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
με ανθρακικό ή χωρίς ? μήπως στην περίπτωσή μου θα βοηθούσε λίγο bourbon ?
Πάντα με....με ανθρακικό ή χωρίς ? μήπως στην περίπτωσή μου θα βοηθούσε λίγο bourbon ?
ότι πιω και το υπόλοιπο εντριβή...
Δε θα μπορείς να τα φας ρε τωρα αυτά με covidτωρα ξυπνησα ..κοντευω να ξερασω απ το φαι ρε πούστη μου....
με έχει σιχαθεί η ψυχή μου...
πάω να φάω 2 κομμάτια προτοκαλόπιττα γιατί εχει γίνει το στόμα μου σαν παπούτσι από τον πυρετό....
Μια χαρα μπορω...... Απλα μετα με πιανουν ενοχες.....Δε θα μπορείς να τα φας ρε τωρα αυτά με covid