You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.483
- Πόντοι
- 6.256
Κατάντια...
Ολυμπιακός - ΝΟ Χίου 8-8: Οι Χιώτες έκαναν την έκπληξη στον Πειραιά και ανάγκασαν σε νέα απώλεια τους ερυθρόλευκους
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σηκώσει κεφάλι, αφού μετά την ήττα από τη Σαβόνα στο Champions League, είδε τον ΝΟ Χίου να αποσπά την ισοπαλία 8-8 στο Παπαστράτειο για το πρωτάθλημα.
www.sport24.gr
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.524
- Πόντοι
- 5.006
Πλάκα κάνουν μη χάσεις εσύ να πεταχτείς σα λουλουΚατάντια...
Ολυμπιακός - ΝΟ Χίου 8-8: Οι Χιώτες έκαναν την έκπληξη στον Πειραιά και ανάγκασαν σε νέα απώλεια τους ερυθρόλευκους
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σηκώσει κεφάλι, αφού μετά την ήττα από τη Σαβόνα στο Champions League, είδε τον ΝΟ Χίου να αποσπά την ισοπαλία 8-8 στο Παπαστράτειο για το πρωτάθλημα.www.sport24.gr
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.483
- Πόντοι
- 6.256
Να δωσουμε συγχαρητηρια στην ομαδαρα μας στη μπαλα που καταφερε να παρει τους 3 βαθμους απεναντι στην υπερομαδα του Πανσερραικου.....2 επιθεσεις κανανε σε ολο το παιχνιδι και η ομαδαρα μας θα ειχε φαει 2 γκολ αν δεν ειχε κανει τσαφ στο τελος ο αμπαλιδης των φιλοξενουμενων.
Τραβατε να πανηγυρισετε για τη Νοτιγχαμ ψευτοΟλυμπιακαρες που παει τρενο!!!
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.483
- Πόντοι
- 6.256
Τουλαχιστον αυτος εχει αρχιδια να λεει τα πραγματα οπως ειναι....
Έξαλλος ο Μεντιλίμπαρ: 'Δεν κάναμε τίποτα καλά, ως αφεντικό φταίω εγώ'
Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Πανσερραϊκό, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να είναι έξαλλος βέβαια από την εικόνα της ομάδας του.
www.sport24.gr
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 32.516
- Πόντοι
- 28.246
Γάμησε η Φόρεστ απόψε, γάμησε. Σχεδόν μαζί μου τον θρύλο τα έβαζε τα παστέλια. Πάει για Ευρώοη φετος. Καλά, δεν το συζητάμε, την κατηγορία την τελείωσε.Να δωσουμε συγχαρητηρια στην ομαδαρα μας στη μπαλα που καταφερε να παρει τους 3 βαθμους απεναντι στην υπερομαδα του Πανσερραικου.....2 επιθεσεις κανανε σε ολο το παιχνιδι και η ομαδαρα μας θα ειχε φαει 2 γκολ αν δεν ειχε κανει τσαφ στο τελος ο αμπαλιδης των φιλοξενουμενων.
Κλααααααααψεε κλααααααααααψεεεε
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.290
- Πόντοι
- 10.446
Και το δυσκολο μη σου πω....αλλα στα αρχιδια μας. Η Ρεηντζερς θα προσκυνησει την Πεμπτη....Πάντως είναι εμφανές ότι δεν έχουμε το εύκολο γκολ.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.524
- Πόντοι
- 5.006
ΡειντζερςΚαι το δυσκολο μη σου πω....αλλα στα αρχιδια μας. Η Ρεηντζερς θα προσκυνησει την Πεμπτη....
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.290
- Πόντοι
- 10.446
Καλα πες τη κι ετσιΡειντζερς
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.290
- Πόντοι
- 10.446
Τα πηρε στο κρανιο ο Μεντι στο τελος....στα αποδυτηρια πρεπει να τους εριξε ενα μπερτακι...Ω ρε τι πήγε να γίνει στο τέλος. Πάλι καλά που δεν του έδωσε καλά τη μπάλα και του έφυγε το κοντρόλ.
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.360
- Πόντοι
- 3.446
Τα πηρε στο κρανιο ο Μεντι στο τελος....στα αποδυτηρια πρεπει να τους εριξε ενα μπερτακι...
️ Μεντιλίμπαρ: «Μακάρι να μπορούσα να σας εξηγήσω τι λείπει από τον Ολυμπιακό»
️ «Όταν διαβάζεις τα νούμερα και έχεις τετραπλάσια κατοχή, πολλές ευκαιρίες, έχεις πολλά σουτ, δημιουργείς και από την άλλη κάνεις τόσα πολλά λάθη και χαρίζεις την μπάλα στον αντίπαλο, χωρίς να θέλω να μειώσω τον αντίπαλο, και δεν κερδίζεις το παιχνίδι με όλα αυτά τα στατιστικά υπέρ σου, είναι ακατανόητο»
️ «Η ευθύνη είναι δική μου και δικό μου είναι το πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να πείσω τους παίκτες ότι πρέπει να έχουν την ίδια ευθύνη και συμπεριφορά σε όλα τα παιχνίδια. Δεν μπορείς να θεωρείς κάποιους αγώνες εύκολους, είναι δική μου ευθύνη γιατί δεν έχω καταφέρει να τους πείσω για αυτό»
Δείτε τις δηλώσεις του στο πρώτο σχόλιο
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.524
- Πόντοι
- 5.006
Σαρωτικός Ολυμπιακός, έβαψε «ερυθρόλευκο» το πρώτο ντέρμπι της σεζόν μέσα στο Μετς!
Όντας ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος του ντέρμπι των «αιωνίων» για τη 2η αγωνιστική της Volley League, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Μετς!
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.275
- Πόντοι
- 46.423
Ο Μαρσέλο εξαγρίωσε τον προπονητή του στη Φλουμινένσε και γύρισε στον πάγκο παρότι ήταν έτοιμος να μπει στο ματς
Ο προπονητής της Φλουμινένσε, Μάνο Μενέζες ήταν έτοιμος να περάσει τον Μαρσέλο ως αλλαγη στο παιχνίδι με την Γκρέμιο όμως ο Βραζιλιάνος μπακ κάτι του είπε εξοργίζοντάς τον με αποτέλεσμα να βάλει άλλον παίκτη στη θέση του.
www.sport24.gr
Τρομερό σκηνικό.
Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.290
- Πόντοι
- 10.446
Θα βρωμαγαν τα χνωτα τουΟ Μαρσέλο εξαγρίωσε τον προπονητή του στη Φλουμινένσε και γύρισε στον πάγκο παρότι ήταν έτοιμος να μπει στο ματς
Ο προπονητής της Φλουμινένσε, Μάνο Μενέζες ήταν έτοιμος να περάσει τον Μαρσέλο ως αλλαγη στο παιχνίδι με την Γκρέμιο όμως ο Βραζιλιάνος μπακ κάτι του είπε εξοργίζοντάς τον με αποτέλεσμα να βάλει άλλον παίκτη στη θέση του.www.sport24.gr
Τρομερό σκηνικό.
Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.925
- Πόντοι
- 2.536
Ο Παπακανελος έδειξε τίποτα;️ Μεντιλίμπαρ: «Μακάρι να μπορούσα να σας εξηγήσω τι λείπει από τον Ολυμπιακό»
️ «Όταν διαβάζεις τα νούμερα και έχεις τετραπλάσια κατοχή, πολλές ευκαιρίες, έχεις πολλά σουτ, δημιουργείς και από την άλλη κάνεις τόσα πολλά λάθη και χαρίζεις την μπάλα στον αντίπαλο, χωρίς να θέλω να μειώσω τον αντίπαλο, και δεν κερδίζεις το παιχνίδι με όλα αυτά τα στατιστικά υπέρ σου, είναι ακατανόητο»
️ «Η ευθύνη είναι δική μου και δικό μου είναι το πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να πείσω τους παίκτες ότι πρέπει να έχουν την ίδια ευθύνη και συμπεριφορά σε όλα τα παιχνίδια. Δεν μπορείς να θεωρείς κάποιους αγώνες εύκολους, είναι δική μου ευθύνη γιατί δεν έχω καταφέρει να τους πείσω για αυτό»
Δείτε τις δηλώσεις του στο πρώτο σχόλιο
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.360
- Πόντοι
- 3.446
Στο 83 μπήκε δεν πρόλαβε και πολλαΟ Παπακανελος έδειξε τίποτα;