Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.046
Πόντοι
10.446
Ω ρε τι πήγε να γίνει στο τέλος. Πάλι καλά που δεν του έδωσε καλά τη μπάλα και του έφυγε το κοντρόλ.
Τα πηρε στο κρανιο ο Μεντι στο τελος....στα αποδυτηρια πρεπει να τους εριξε ενα μπερτακι...

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.970
Πόντοι
3.446
Τα πηρε στο κρανιο ο Μεντι στο τελος....στα αποδυτηρια πρεπει να τους εριξε ενα μπερτακι...

️ Μεντιλίμπαρ: «Μακάρι να μπορούσα να σας εξηγήσω τι λείπει από τον Ολυμπιακό»

️ «Όταν διαβάζεις τα νούμερα και έχεις τετραπλάσια κατοχή, πολλές ευκαιρίες, έχεις πολλά σουτ, δημιουργείς και από την άλλη κάνεις τόσα πολλά λάθη και χαρίζεις την μπάλα στον αντίπαλο, χωρίς να θέλω να μειώσω τον αντίπαλο, και δεν κερδίζεις το παιχνίδι με όλα αυτά τα στατιστικά υπέρ σου, είναι ακατανόητο»

️ «Η ευθύνη είναι δική μου και δικό μου είναι το πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να πείσω τους παίκτες ότι πρέπει να έχουν την ίδια ευθύνη και συμπεριφορά σε όλα τα παιχνίδια. Δεν μπορείς να θεωρείς κάποιους αγώνες εύκολους, είναι δική μου ευθύνη γιατί δεν έχω καταφέρει να τους πείσω για αυτό»

Δείτε τις δηλώσεις του στο πρώτο σχόλιο

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.250
Πόντοι
5.006

Σαρωτικός Ολυμπιακός, έβαψε «ερυθρόλευκο» το πρώτο ντέρμπι της σεζόν μέσα στο Μετς!​

Όντας ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος του ντέρμπι των «αιωνίων» για τη 2η αγωνιστική της Volley League, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Μετς!:smiling-face-with-heart-eyes::alivedick:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423

Τρομερό σκηνικό.

Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.

:2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Haris

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.046
Πόντοι
10.446

Τρομερό σκηνικό.

Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.

:2funny:
Θα βρωμαγαν τα χνωτα του :tooth:

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.649
Πόντοι
2.536
️ Μεντιλίμπαρ: «Μακάρι να μπορούσα να σας εξηγήσω τι λείπει από τον Ολυμπιακό»

️ «Όταν διαβάζεις τα νούμερα και έχεις τετραπλάσια κατοχή, πολλές ευκαιρίες, έχεις πολλά σουτ, δημιουργείς και από την άλλη κάνεις τόσα πολλά λάθη και χαρίζεις την μπάλα στον αντίπαλο, χωρίς να θέλω να μειώσω τον αντίπαλο, και δεν κερδίζεις το παιχνίδι με όλα αυτά τα στατιστικά υπέρ σου, είναι ακατανόητο»

️ «Η ευθύνη είναι δική μου και δικό μου είναι το πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να πείσω τους παίκτες ότι πρέπει να έχουν την ίδια ευθύνη και συμπεριφορά σε όλα τα παιχνίδια. Δεν μπορείς να θεωρείς κάποιους αγώνες εύκολους, είναι δική μου ευθύνη γιατί δεν έχω καταφέρει να τους πείσω για αυτό»

Δείτε τις δηλώσεις του στο πρώτο σχόλιο
Ο Παπακανελος έδειξε τίποτα;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Στο 83 μπήκε δεν πρόλαβε και πολλα
Ο Παπακανελλος μια συμμετοχη ακομα και τελος απο την Κ19. Μονο να τον υπολογιζει οπως Κωστουλα και Μουζακιτη. Καλα, ο τελευταιος, εχει παρει την φανελα σπιτι και οσο περισσοτερο παιζει τοσο γεμιζει αυτοπεποίθηση. Δεν μπορω να προβλεψω τι περισσοτερο θα κανει μολις σταξει και το πρωτο του γκολ.
Μεχρι τωρα παντως ενα παραπονο εχω απο τον Μουζα. Δεν παταει περιοχη. Μπες μεσα πουλακι μου, φιδια εχει;

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.649
Πόντοι
2.536
Ο Παπακανελλος μια συμμετοχη ακομα και τελος απο την Κ19. Μονο να τον υπολογιζει οπως Κωστουλα και Μουζακιτη. Καλα, ο τελευταιος, εχει παρει την φανελα σπιτι και οσο περισσοτερο παιζει τοσο γεμιζει αυτοπεποίθηση. Δεν μπορω να προβλεψω τι περισσοτερο θα κανει μολις σταξει και το πρωτο του γκολ.
Μεχρι τωρα παντως ενα παραπονο εχω απο τον Μουζα. Δεν παταει περιοχη. Μπες μεσα πουλακι μου, φιδια εχει;
Εγώ έχω κόλλημα με τον Πνευμονιδη και τον άλλον αμυντικό χαφ τον Λιατσικουρα αν θυμάμαι καλά. 18 και παίζουν σαν να έχουν εμπειρία από επαγγελματίες κατηγορίες

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Εγώ έχω κόλλημα με τον Πνευμονιδη και τον άλλον αμυντικό χαφ τον Λιατσικουρα αν θυμάμαι καλά. 18 και παίζουν σαν να έχουν εμπειρία από επαγγελματίες κατηγορίες
Ναι ρε φιλε. Μολις τον σκεφτομουνα τον Πνευμονιδη. Αυτον δεν ξερω γιατι δεν τον πηρε μαζι ο Βασκος το καλοκαιρι. Και να πεις οτι δεν κανε θορυβο;

Εχεις προσεξει το σουλουπι του;

Αυτος και Πρεκατες και Λιατσικουρας μεινανε απο τους παλιους στην ομάδα νέων.

Ολοκληρη εντεξαδα βγαλαμε απο το πουθενα λεμε σε μια χρονια απο ομαδα νεων. Που να το πεις και ποιος να σε πιστέψει;

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.970
Πόντοι
3.446
Σημερα εκει που του στρωθηκε ενα σουτ,του εκλεψε τη μπαλα ο Τσικινιο

BruceDickWayne

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2020
Like
96
Πόντοι
1
Περιμεντε ρε μαλακες να ερθει η ΑΕΚαρα πρωτα στο ερειπιο και μετα τον διωχνετε τον ταβερνιαρη.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.628
Πόντοι
456
κραταει τη θεση του κι αφηνει τον εσε να παταει περιοχη .καποιος πρεπει να φιλαει τα νωτα.ο πιτσιρικος μπηκε στα βαθια αμεσως και κολυμπαει .ας μην τον φορτωνουμε με παραπανω απαιτησεις . επιπλεον ειναι πολυ μικρος για συνεχομενα παιχνιδια τετοιας εντασης, ειναι και πολυ συμπαθητικη φατσα και πολυ υπακουος στον προπονητη . αν ειχε λιγο μπόι παραπανω ο βαγγελας θα εβγαζε για πλακα ενα δεκαρικο το καλοκαιρι .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
κραταει τη θεση του κι αφηνει τον εσε να παταει περιοχη .καποιος πρεπει να φιλαει τα νωτα.ο πιτσιρικος μπηκε στα βαθια αμεσως και κολυμπαει .ας μην τον φορτωνουμε με παραπανω απαιτησεις . επιπλεον ειναι πολυ μικρος για συνεχομενα παιχνιδια τετοιας εντασης, ειναι και πολυ συμπαθητικη φατσα και πολυ υπακουος στον προπονητη . αν ειχε λιγο μπόι παραπανω ο βαγγελας θα εβγαζε για πλακα ενα δεκαρικο το καλοκαιρι .
Το οτι δεν ξανοίγεται και αρχικα, γιατι ακομα αρχη ειναι γι αυτον και βαδιζει στα σιγουρα ειναι αληθεια. Αλλα ισως δεν εχεις καταλαβει τι "τσογλανι" με την ποδοσφαιρικη έννοια μπορει να γινει. Και το ξερει και ο ίδιος. Ο Κωστουλας δες τον πως εχει λυσσαξει που δεν του εχει κατσει ακομα το γκολ. (Οι χριστοπαναγιες που εριχνε με την Λυων στο ψαλιδσκι που δεν του εκατσε, ακομα στα ματια μου είναι) Σιγουρα τον εχει πιασει ο Συλαιδοπουλος οπως και ολα τα παιδια του που πηραν μερος στην προετοιμασια το καλοκαιρι.

Αμα ειναι για ενα δεκαρικο, δεν τον χαριζουμε καλυτερα; Πριν βγει ο χρονος, ο Μουζακιτης γινεται και 18 και θα μπορει να υπογραψει νεο συμβολαιο μεγαλύτερης διάρκειας.

Ο Μεντιλιμπαρ απαιτησε απο τους παιχτες του να σουτάρουν. Αν του κοψει και βάλει περισσοτερο τον Παπακανελλο και του πει να κανει την χαρακτηριστικη του κινηση, ακριβως στο κεντρο του υψους της μεγαλης περιοχης... Εχει βαλει καμποσα ετσι.

Τον Πνευμονιδη πρεπει να βαλει καποια στιγμη, εκει να δεις τι μπορει να κανει αυτο το παιδι περιφερειακά.

Τελευταία τροποποίηση:

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.046
Πόντοι
10.446
Κωλομπαρά Αντζελο με γλωσσόφαγες....κόλλησα covid παλιογρουσούζη...
Απ το πρωί τρώω συνέχεια, και παρόλα αυτά, δεν μπορώ να ορθοποδήσω..
ξύπνησα στις 8 και τηγάνησα 2 αυγά μάτια, με τυράκι φέτα μέσα, 3 φέτες ψωμί....
μετά κτύπησα μια μπανάνα, ένα μήλο και ένα πορτοκάλι για βιταμίνες....κατά τις 12.00.....
τώρα σε λίγο θα φάω μια μερίδα μπιφτέκια στο φούρνο με πατάτες, σαλάτα του σεφ, λιγο ψωμ΄άκι κ
μετά θα την πέσω για ένα σύντομο 4ωρο μεσημεριανό υπνάκο...

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.308
Πόντοι
2.846
Κωλομπαρά Αντζελο με γλωσσόφαγες....κόλλησα covid παλιογρουσούζη...
Απ το πρωί τρώω συνέχεια, και παρόλα αυτά, δεν μπορώ να ορθοποδήσω..
ξύπνησα στις 8 και τηγάνησα 2 αυγά μάτια, με τυράκι φέτα μέσα, 3 φέτες ψωμί....
μετά κτύπησα μια μπανάνα, ένα μήλο και ένα πορτοκάλι για βιταμίνες....κατά τις 12.00.....
τώρα σε λίγο θα φάω μια μερίδα μπιφτέκια στο φούρνο με πατάτες, σαλάτα του σεφ, λιγο ψωμ΄άκι κ
μετά θα την πέσω για ένα σύντομο 4ωρο μεσημεριανό υπνάκο...
Φάντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom