Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.046
- Πόντοι
- 10.446
Καλα πες τη κι ετσιΡειντζερς
Καλα πες τη κι ετσιΡειντζερς
Τα πηρε στο κρανιο ο Μεντι στο τελος....στα αποδυτηρια πρεπει να τους εριξε ενα μπερτακι...Ω ρε τι πήγε να γίνει στο τέλος. Πάλι καλά που δεν του έδωσε καλά τη μπάλα και του έφυγε το κοντρόλ.
Τα πηρε στο κρανιο ο Μεντι στο τελος....στα αποδυτηρια πρεπει να τους εριξε ενα μπερτακι...
Θα βρωμαγαν τα χνωτα τουΟ Μαρσέλο εξαγρίωσε τον προπονητή του στη Φλουμινένσε και γύρισε στον πάγκο παρότι ήταν έτοιμος να μπει στο ματς
Ο προπονητής της Φλουμινένσε, Μάνο Μενέζες ήταν έτοιμος να περάσει τον Μαρσέλο ως αλλαγη στο παιχνίδι με την Γκρέμιο όμως ο Βραζιλιάνος μπακ κάτι του είπε εξοργίζοντάς τον με αποτέλεσμα να βάλει άλλον παίκτη στη θέση του.www.sport24.gr
Τρομερό σκηνικό.
Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Ο Παπακανελος έδειξε τίποτα;️ Μεντιλίμπαρ: «Μακάρι να μπορούσα να σας εξηγήσω τι λείπει από τον Ολυμπιακό»
️ «Όταν διαβάζεις τα νούμερα και έχεις τετραπλάσια κατοχή, πολλές ευκαιρίες, έχεις πολλά σουτ, δημιουργείς και από την άλλη κάνεις τόσα πολλά λάθη και χαρίζεις την μπάλα στον αντίπαλο, χωρίς να θέλω να μειώσω τον αντίπαλο, και δεν κερδίζεις το παιχνίδι με όλα αυτά τα στατιστικά υπέρ σου, είναι ακατανόητο»
️ «Η ευθύνη είναι δική μου και δικό μου είναι το πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να πείσω τους παίκτες ότι πρέπει να έχουν την ίδια ευθύνη και συμπεριφορά σε όλα τα παιχνίδια. Δεν μπορείς να θεωρείς κάποιους αγώνες εύκολους, είναι δική μου ευθύνη γιατί δεν έχω καταφέρει να τους πείσω για αυτό»
Δείτε τις δηλώσεις του στο πρώτο σχόλιο
Στο 83 μπήκε δεν πρόλαβε και πολλαΟ Παπακανελος έδειξε τίποτα;
Ο Παπακανελλος μια συμμετοχη ακομα και τελος απο την Κ19. Μονο να τον υπολογιζει οπως Κωστουλα και Μουζακιτη. Καλα, ο τελευταιος, εχει παρει την φανελα σπιτι και οσο περισσοτερο παιζει τοσο γεμιζει αυτοπεποίθηση. Δεν μπορω να προβλεψω τι περισσοτερο θα κανει μολις σταξει και το πρωτο του γκολ.Στο 83 μπήκε δεν πρόλαβε και πολλα
Εγώ έχω κόλλημα με τον Πνευμονιδη και τον άλλον αμυντικό χαφ τον Λιατσικουρα αν θυμάμαι καλά. 18 και παίζουν σαν να έχουν εμπειρία από επαγγελματίες κατηγορίεςΟ Παπακανελλος μια συμμετοχη ακομα και τελος απο την Κ19. Μονο να τον υπολογιζει οπως Κωστουλα και Μουζακιτη. Καλα, ο τελευταιος, εχει παρει την φανελα σπιτι και οσο περισσοτερο παιζει τοσο γεμιζει αυτοπεποίθηση. Δεν μπορω να προβλεψω τι περισσοτερο θα κανει μολις σταξει και το πρωτο του γκολ.
Μεχρι τωρα παντως ενα παραπονο εχω απο τον Μουζα. Δεν παταει περιοχη. Μπες μεσα πουλακι μου, φιδια εχει;
Ναι ρε φιλε. Μολις τον σκεφτομουνα τον Πνευμονιδη. Αυτον δεν ξερω γιατι δεν τον πηρε μαζι ο Βασκος το καλοκαιρι. Και να πεις οτι δεν κανε θορυβο;Εγώ έχω κόλλημα με τον Πνευμονιδη και τον άλλον αμυντικό χαφ τον Λιατσικουρα αν θυμάμαι καλά. 18 και παίζουν σαν να έχουν εμπειρία από επαγγελματίες κατηγορίες
Σημερα εκει που του στρωθηκε ενα σουτ,του εκλεψε τη μπαλα ο ΤσικινιοΟ Παπακανελλος μια συμμετοχη ακομα και τελος απο την Κ19. Μονο να τον υπολογιζει οπως Κωστουλα και Μουζακιτη. Καλα, ο τελευταιος, εχει παρει την φανελα σπιτι και οσο περισσοτερο παιζει τοσο γεμιζει αυτοπεποίθηση. Δεν μπορω να προβλεψω τι περισσοτερο θα κανει μολις σταξει και το πρωτο του γκολ.
Μεχρι τωρα παντως ενα παραπονο εχω απο τον Μουζα. Δεν παταει περιοχη. Μπες μεσα πουλακι μου, φιδια εχει;
Δυστυχώς και οι παιχταράδες έχουν τις ατυχίες τους. Τζόλε αλάνι!!!και με τον καλυτερο πεναλντιστα να το χανει πριν τη νικη. πρεντραγκ θεε !!!!
κραταει τη θεση του κι αφηνει τον εσε να παταει περιοχη .καποιος πρεπει να φιλαει τα νωτα.ο πιτσιρικος μπηκε στα βαθια αμεσως και κολυμπαει .ας μην τον φορτωνουμε με παραπανω απαιτησεις . επιπλεον ειναι πολυ μικρος για συνεχομενα παιχνιδια τετοιας εντασης, ειναι και πολυ συμπαθητικη φατσα και πολυ υπακουος στον προπονητη . αν ειχε λιγο μπόι παραπανω ο βαγγελας θα εβγαζε για πλακα ενα δεκαρικο το καλοκαιρι .Ο Παπακανελλος μια συμμετοχη ακομα και τελος απο την Κ19. Μονο να τον υπολογιζει οπως Κωστουλα και Μουζακιτη. Καλα, ο τελευταιος, εχει παρει την φανελα σπιτι και οσο περισσοτερο παιζει τοσο γεμιζει αυτοπεποίθηση. Δεν μπορω να προβλεψω τι περισσοτερο θα κανει μολις σταξει και το πρωτο του γκολ.
Το οτι δεν ξανοίγεται και αρχικα, γιατι ακομα αρχη ειναι γι αυτον και βαδιζει στα σιγουρα ειναι αληθεια. Αλλα ισως δεν εχεις καταλαβει τι "τσογλανι" με την ποδοσφαιρικη έννοια μπορει να γινει. Και το ξερει και ο ίδιος. Ο Κωστουλας δες τον πως εχει λυσσαξει που δεν του εχει κατσει ακομα το γκολ. (Οι χριστοπαναγιες που εριχνε με την Λυων στο ψαλιδσκι που δεν του εκατσε, ακομα στα ματια μου είναι) Σιγουρα τον εχει πιασει ο Συλαιδοπουλος οπως και ολα τα παιδια του που πηραν μερος στην προετοιμασια το καλοκαιρι.κραταει τη θεση του κι αφηνει τον εσε να παταει περιοχη .καποιος πρεπει να φιλαει τα νωτα.ο πιτσιρικος μπηκε στα βαθια αμεσως και κολυμπαει .ας μην τον φορτωνουμε με παραπανω απαιτησεις . επιπλεον ειναι πολυ μικρος για συνεχομενα παιχνιδια τετοιας εντασης, ειναι και πολυ συμπαθητικη φατσα και πολυ υπακουος στον προπονητη . αν ειχε λιγο μπόι παραπανω ο βαγγελας θα εβγαζε για πλακα ενα δεκαρικο το καλοκαιρι .
ΦάνταΚωλομπαρά Αντζελο με γλωσσόφαγες....κόλλησα covid παλιογρουσούζη...
Απ το πρωί τρώω συνέχεια, και παρόλα αυτά, δεν μπορώ να ορθοποδήσω..
ξύπνησα στις 8 και τηγάνησα 2 αυγά μάτια, με τυράκι φέτα μέσα, 3 φέτες ψωμί....
μετά κτύπησα μια μπανάνα, ένα μήλο και ένα πορτοκάλι για βιταμίνες....κατά τις 12.00.....
τώρα σε λίγο θα φάω μια μερίδα μπιφτέκια στο φούρνο με πατάτες, σαλάτα του σεφ, λιγο ψωμ΄άκι κ
μετά θα την πέσω για ένα σύντομο 4ωρο μεσημεριανό υπνάκο...