Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.763
Πόντοι
2.606
Ρε μαλακα δεν ήξερα καν ότι ο ανδρουτσοσ είναι ακόμα στον ολυμπιακό :tooth:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.799
Πόντοι
5.006
Ο παίκτης Ντοι τη ακριβώς προσφέρει στον Ολυμπιακό;; οπότε παίζει όλο αρνητικά αποτέλεσμα φέρνουμε, μου φαίνεται παλι παιχνίδια μάνατζερ παίζουμε.
Ο παίχτης αυτός είναι για γιδι για κανένα χωράφι

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.462
Πόντοι
46.423
Υποπτεύομαι ότι θα πέσει πολύ κράξιμο φέτος ...

:confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.738
Πόντοι
28.246
Παιχτης Ντοη δεν κανει, παιχτης Ρετσος δεν κανει, Ανδρουτσος τον επανεφερε επειδη ξεμεινε ο παιχτης δεν κανει. Ειδαμε και τους αλλους τοσα χρονια που φερνανε στις θεσεις τους ποσο κανανε.

Καλος, χρυσος ο Βασκος, αλλα οπως με την Λιον ετσι και χτες εκανε χοντρες μαλακιες. Αλλα δεν ακουμπαμε τον Βασκο επειδη μας πηρε Ευρωπαϊκό. Ναι το πηραμε με αυτον αλλα να βλεπουμε και τις μαλακίες του. Ανδρουτσος δεξι εξτρεμ, Κωστούλας αριστερο εξτρεμ γιατι μου έβγαλε Μαρτινς και Γουιλιαν εξω. Τον είδαμε και τον Γουιλιαν. Τον Γιαζιτισι, αντε να το δικαιολογησουμε δεν είναι ακομα ετοιμος. Ποσο ανετοιμος ειναι δηλαδή για να παιξει ενα μισαωρο που τον ειχε και αυτον εκτός αποστολης.

Αλλα φταινε μονο οι παιχτες. Τον Βασκο δεν τον ακουμπάμε δηλαδη;

Τελευταία τροποποίηση:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.799
Πόντοι
5.006
Παιχτης Νοτη δεν κανει, παιχτης Ρετσος δεν κανει, Ανδρουτσος τον επανεφερε επειδη ξεμεινε ο παιχτης δεν κανει. Ειδαμε και τους αλλους τοσα χρονια που φερνανε στις θεσεις τους ποσο κανανε.

Καλος, χρυσος ο Βασκος, αλλα οπως με την Λιον ετσι και χτες εκανε χοντρες μαλακιες. Αλλα δεν ακουμπαμε τον Βασκο επειδη μας πηρε Ευρωπαϊκό. Ναι το πηραμε με αυτον αλλα να βλεπουμε και τις μαλακίες του. Ανδρουτσος δεξι εξτρεμ, Κωστούλας αριστερο εξτρεμ γιατι μου έβγαλε Μαρτινς και Γουιλιαν εξω. Τον είδαμε και τον Γουιλιαν. Τον Γιαζιτισι, αντε να το δικαιολογησουμε δεν είναι ακομα ετοιμος. Ποσο ανετοιμος ειναι δηλαδή για να παιξει ενα μισαωρο που τον ειχε και αυτον εκτός αποστολης.

Όλοι μέσα είναι ρε συ

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.434
Πόντοι
456
κραταει τους παιχτες εξω για να ειναι ετοιμοι για τα ευρωπαικα παιχνιδια. το θεμα ειναι οτι ετσι μενουμε πισω στο πρωταθλημα εχοντας κανει δυο χοντρες γκελες και εχοντας παιξει τα λιγοτερα ντερμπι απο τους αλλους 4 . ασε που και πριν τη λιον ειχε κανει το ιδιο και πηραμε τον πουλο. το μικρο ροστερ που "υποτιθεται" οτι ζητησε αυτα εχει. συν οτι το μικρο ροστερ εχει γινει ακομη μικροτερο με τον βελντε να ειναι ανεξηγητα κακος , τον ζελσον ξανα τραυματια , τον ολιβειρα και τον γουιλιαν να μην τραβανε , τον γκαρθια να μην εχει καταλαβει κανεις γιατι τον ηθελε τοσο , τον σταμενιτς ερωτηματικο και τον ουκρανο να τον βαζει για 5-10 λεπτα . ολες οι ομαδες εχουν ενα κορμο βασικο για ολα τα παιχνιδια και κανουν 2,3 αντε 4 αλλαγες για ξεκουραση. εμεις καθε φορα διαφορετικη ομαδα . αν δε φταιει ο βασκος γι αυτο , ποιος φταιει ? δεν ισχυριζομαι οτι πρεπει να φυγει . πρεπει , καποια στιγμη , να σταθεροποιηθει η ενδεκαδα μπας και καταλαβουμε τι παιζει κι αποκτησει χαρακτηρα. εχει λογικη αυτο που βλεπουμε μεχρι σημερα ?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006

GaV78DnXMAAO0zk

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.763
Πόντοι
6.256
Ο παίκτης Ντοι τη ακριβώς προσφέρει στον Ολυμπιακό;; οπότε παίζει όλο αρνητικά αποτέλεσμα φέρνουμε, μου φαίνεται παλι παιχνίδια μάνατζερ παίζουμε.
Η σωστη ερωτηση ειναι....ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΡΟΛΑ για να προτιμαται να παιζει ο Ντοη στοπερ;

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.854
Πόντοι
3.446
Η σωστη ερωτηση ειναι....ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΡΟΛΑ για να προτιμαται να παιζει ο Ντοη στοπερ;
Υπαρχει και ο Μπιανκονε στο ροστερ.Μπορουμε να συμπεριλαβουμε και τον Κουτσιδη.

Ξάδερφος

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
0
Και αυτός ο πιρολα χάλια μαύρα, δεν το περίμενα, πάντα έλεγα να πάρουμε Ιταλό αμυντικό την ξέρουν τη θέση, έιναι στόπερ καλά και τελικα μας βγήκε Ντοι 2.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.462
Πόντοι
46.423
2 - 3 τέτοια αποτελέσματα ακόμα και μας χαιρετάει ο Μεντιλίμπαρ.

Τον κάνουν ότι θέλουν ... παίκτες και διοίκηση.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.193
Πόντοι
2.846
Τύποι δεν έχω καταλάβει τελικά, να γίνω γαύρος ή δεν αξίζει και μείνω στο τσαρδί του καράφλα? :think:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.462
Πόντοι
46.423
Ο Ντόη μας πείραξε ???

Η ομάδα μας δεν βλέπεται.

Χωρίς αρχή και χωρίς τέλος.

Κανένα σύστημα.

Κανένας αυτοματισμός.

Μόνο γιόμες και σέντρες.

Εξτρέμ του πούτσου.

Χάφ του πούτσου.

Σκατά όλα.

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
860
Πόντοι
81
Το καλοκαίρι είχε γραφτεί( αλήθεια ψέματα δεν ξέρω, έχω σταματήσει να έχω εμπιστοσύνη στα ρεπορτάζ) οτι τον ζήταγε η Σεβίλλη με κάνα τάληρο αλλά εμείς ζητάγαμε δέκα χαρτιά ακατέβατα, του κάνανε και ανανέωση μην χάσουμε τον βράχο.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.193
Πόντοι
2.846
Ο Ντόη μας πείραξε ???

Κανένα σύστημα.

Κανένας αυτοματισμός.

Μόνο γιόμες και σέντρες.

Εξτρέμ του πούτσου.

Χάφ του πούτσου.

Σκατά όλα.
Γίνετε ρε ΠΑΝΑΘΑ να δείτε καραφλή άσπρη μέρα...

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
860
Πόντοι
81
Ο Ντόη μας πείραξε ???

Κανένα σύστημα.

Κανένας αυτοματισμός.

Μόνο γιόμες και σέντρες.

Εξτρέμ του πούτσου.

Χάφ του πούτσου.

Σκατά όλα.
Η ομάδα δεν βλέπεται εδώ και μια τριετία τουλάχιστον. Μετά από εκείνο το τρίμηνο που κοιμήθηκε ο θεός, ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες, βγήκε ο ήλιος από τη δύση κλπ., επιστρέψαμε στην κανονικότητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom