You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.799
- Πόντοι
- 5.006
Ο παίχτης αυτός είναι για γιδι για κανένα χωράφιΟ παίκτης Ντοι τη ακριβώς προσφέρει στον Ολυμπιακό;; οπότε παίζει όλο αρνητικά αποτέλεσμα φέρνουμε, μου φαίνεται παλι παιχνίδια μάνατζερ παίζουμε.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.799
- Πόντοι
- 5.006
Μιλάμε για τραγωδιεςΡε μαλακα δεν ήξερα καν ότι ο ανδρουτσοσ είναι ακόμα στον ολυμπιακό
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.738
- Πόντοι
- 28.246
Παιχτης Ντοη δεν κανει, παιχτης Ρετσος δεν κανει, Ανδρουτσος τον επανεφερε επειδη ξεμεινε ο παιχτης δεν κανει. Ειδαμε και τους αλλους τοσα χρονια που φερνανε στις θεσεις τους ποσο κανανε.
Καλος, χρυσος ο Βασκος, αλλα οπως με την Λιον ετσι και χτες εκανε χοντρες μαλακιες. Αλλα δεν ακουμπαμε τον Βασκο επειδη μας πηρε Ευρωπαϊκό. Ναι το πηραμε με αυτον αλλα να βλεπουμε και τις μαλακίες του. Ανδρουτσος δεξι εξτρεμ, Κωστούλας αριστερο εξτρεμ γιατι μου έβγαλε Μαρτινς και Γουιλιαν εξω. Τον είδαμε και τον Γουιλιαν. Τον Γιαζιτισι, αντε να το δικαιολογησουμε δεν είναι ακομα ετοιμος. Ποσο ανετοιμος ειναι δηλαδή για να παιξει ενα μισαωρο που τον ειχε και αυτον εκτός αποστολης.
Αλλα φταινε μονο οι παιχτες. Τον Βασκο δεν τον ακουμπάμε δηλαδη;
Καλος, χρυσος ο Βασκος, αλλα οπως με την Λιον ετσι και χτες εκανε χοντρες μαλακιες. Αλλα δεν ακουμπαμε τον Βασκο επειδη μας πηρε Ευρωπαϊκό. Ναι το πηραμε με αυτον αλλα να βλεπουμε και τις μαλακίες του. Ανδρουτσος δεξι εξτρεμ, Κωστούλας αριστερο εξτρεμ γιατι μου έβγαλε Μαρτινς και Γουιλιαν εξω. Τον είδαμε και τον Γουιλιαν. Τον Γιαζιτισι, αντε να το δικαιολογησουμε δεν είναι ακομα ετοιμος. Ποσο ανετοιμος ειναι δηλαδή για να παιξει ενα μισαωρο που τον ειχε και αυτον εκτός αποστολης.
Τελευταία τροποποίηση:
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.799
- Πόντοι
- 5.006
Όλοι μέσα είναι ρε συΠαιχτης Νοτη δεν κανει, παιχτης Ρετσος δεν κανει, Ανδρουτσος τον επανεφερε επειδη ξεμεινε ο παιχτης δεν κανει. Ειδαμε και τους αλλους τοσα χρονια που φερνανε στις θεσεις τους ποσο κανανε.
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.434
- Πόντοι
- 456
κραταει τους παιχτες εξω για να ειναι ετοιμοι για τα ευρωπαικα παιχνιδια. το θεμα ειναι οτι ετσι μενουμε πισω στο πρωταθλημα εχοντας κανει δυο χοντρες γκελες και εχοντας παιξει τα λιγοτερα ντερμπι απο τους αλλους 4 . ασε που και πριν τη λιον ειχε κανει το ιδιο και πηραμε τον πουλο. το μικρο ροστερ που "υποτιθεται" οτι ζητησε αυτα εχει. συν οτι το μικρο ροστερ εχει γινει ακομη μικροτερο με τον βελντε να ειναι ανεξηγητα κακος , τον ζελσον ξανα τραυματια , τον ολιβειρα και τον γουιλιαν να μην τραβανε , τον γκαρθια να μην εχει καταλαβει κανεις γιατι τον ηθελε τοσο , τον σταμενιτς ερωτηματικο και τον ουκρανο να τον βαζει για 5-10 λεπτα . ολες οι ομαδες εχουν ενα κορμο βασικο για ολα τα παιχνιδια και κανουν 2,3 αντε 4 αλλαγες για ξεκουραση. εμεις καθε φορα διαφορετικη ομαδα . αν δε φταιει ο βασκος γι αυτο , ποιος φταιει ? δεν ισχυριζομαι οτι πρεπει να φυγει . πρεπει , καποια στιγμη , να σταθεροποιηθει η ενδεκαδα μπας και καταλαβουμε τι παιζει κι αποκτησει χαρακτηρα. εχει λογικη αυτο που βλεπουμε μεχρι σημερα ?
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.105
- Πόντοι
- 5.006
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.843
- Πόντοι
- 3.506
είσαι μπινες ρε……γκελα η ευθρολευκη αρμαδα του Τεννε
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.763
- Πόντοι
- 6.256
Η σωστη ερωτηση ειναι....ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΡΟΛΑ για να προτιμαται να παιζει ο Ντοη στοπερ;Ο παίκτης Ντοι τη ακριβώς προσφέρει στον Ολυμπιακό;; οπότε παίζει όλο αρνητικά αποτέλεσμα φέρνουμε, μου φαίνεται παλι παιχνίδια μάνατζερ παίζουμε.
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.854
- Πόντοι
- 3.446
Υπαρχει και ο Μπιανκονε στο ροστερ.Μπορουμε να συμπεριλαβουμε και τον Κουτσιδη.Η σωστη ερωτηση ειναι....ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΡΟΛΑ για να προτιμαται να παιζει ο Ντοη στοπερ;
captain922
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 860
- Πόντοι
- 81
Το καλοκαίρι είχε γραφτεί( αλήθεια ψέματα δεν ξέρω, έχω σταματήσει να έχω εμπιστοσύνη στα ρεπορτάζ) οτι τον ζήταγε η Σεβίλλη με κάνα τάληρο αλλά εμείς ζητάγαμε δέκα χαρτιά ακατέβατα, του κάνανε και ανανέωση μην χάσουμε τον βράχο.Ο παίκτης Ντοι τη ακριβώς προσφέρει στον Ολυμπιακό;; οπότε παίζει όλο αρνητικά αποτέλεσμα φέρνουμε, μου φαίνεται παλι παιχνίδια μάνατζερ παίζουμε.
John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 4.193
- Πόντοι
- 2.846
Γίνετε ρε ΠΑΝΑΘΑ να δείτεΟ Ντόη μας πείραξε ???
Η ομάδα μας δεν βλέπεται.
Χωρίς αρχή και χωρίς τέλος.
Κανένα σύστημα.
Κανένας αυτοματισμός.
Μόνο γιόμες και σέντρες.
Εξτρέμ του πούτσου.
Χάφ του πούτσου.
Σκατά όλα.
captain922
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 860
- Πόντοι
- 81
Η ομάδα δεν βλέπεται εδώ και μια τριετία τουλάχιστον. Μετά από εκείνο το τρίμηνο που κοιμήθηκε ο θεός, ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες, βγήκε ο ήλιος από τη δύση κλπ., επιστρέψαμε στην κανονικότητα.Ο Ντόη μας πείραξε ???
Η ομάδα μας δεν βλέπεται.
Χωρίς αρχή και χωρίς τέλος.
Κανένα σύστημα.
Κανένας αυτοματισμός.
Μόνο γιόμες και σέντρες.
Εξτρέμ του πούτσου.
Χάφ του πούτσου.
Σκατά όλα.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019