rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.502
- Πόντοι
- 3.446
Eγω ακομα περιμενω εκεινη την ημερα που μου ελεγες οτι θα ξυπνησω και θα πεσω ξερος για την ΑΕΚ !!!!
Αφού άντεξες αυτό όλα καλά
Eγω ακομα περιμενω εκεινη την ημερα που μου ελεγες οτι θα ξυπνησω και θα πεσω ξερος για την ΑΕΚ !!!!
Δνε φταιω εγω που δεν τα βλέπεις ο ιδιος μπροστα σου...Eγω ακομα περιμενω εκεινη την ημερα που μου ελεγες οτι θα ξυπνησω και θα πεσω ξερος για την ΑΕΚ !!!!
Δεν με απασχολησε καν αδιαφορο μου ηταν....!!![]()
Αφού άντεξες αυτό όλα καλά
Τι να δω δλδ την διαιτησια?Δνε φταιω εγω που δεν τα βλέπεις ο ιδιος μπροστα σου...
Η καρδούλα σας το ξερει το ποσό αδιάφοροι ησαστανΔεν με απασχολησε καν αδιαφορο μου ηταν....!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι να δω δλδ την διαιτησια?
Η καρδουλα σου το ξερει...Δεν με απασχολησε καν αδιαφορο μου ηταν....!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι να δω δλδ την διαιτησια?
Για μενα προσωπικα σου λεω πραγματικα αδιαφορο...!!!!Η καρδούλα σας το ξερει το ποσό αδιάφοροι ησασταν
Για πες...!!!!Η καρδουλα σου το ξερει...
Ειναι αρχη ακόμα, Τασο. Θα εχει κι αλλο.
Σοβαρά.Να σου πω ενα μυστικο; Ειτε χασετε ειτε κανετε Χ, ειτε κερδίσετε, το ιδιο ειναι. Παλι μουτρα θα κανετε.
Και μπαλαρα να παιξεις, οποιοδηποτε αποτέλεσμα και να φερεις, παλι μουτρα θα κανετε.Σοβαρά.
Προσωπικά θα γκρινιάξω αν δεν παίξουμε αξιοπρεπώς, ακόμα κι αν κερδίσουμε.
Εννοείται το αποτέλεσμα μετράει, αλλά όχι μόνο επειδή κοιμήθηκε, πχ, ο θεός να είμαι κι ευχαριστημένος...
ο τυπος τασος ειναι εκει που κατουρησαμε τον
Αυτο τα λεει ολα για το επιπεδο σας...!!!!ο τυπος τασος ειναι εκει που κατουρησαμε τον μαη?
Καλά, αφού επιμένεις...Και μπαλαρα να παιξεις, οποιοδηποτε αποτέλεσμα και να φερεις, παλι μουτρα θα κανετε.
ΝΑΙ.ο τυπος τασος ειναι εκει που κατουρησαμε τον μαη?
νταξ μην ταραζεσε και βαλεις τα κλαματα παλιΑυτο τα λεει ολα για το επιπεδο σας...!!!!
Δεν ταραζομαι καθολου μα καθολου...!!!νταξ μην ταραζεσε και βαλεις τα κλαματα παλι
Ας βάλουμε ένα τραγουδάκι να χαλαρώσουμε γιατί οξυνθηκαν τα πνεύματα.Δεν ταραζομαι καθολου μα καθολου...!!!
ενταξει....κλαψε ελευθεραΔεν ταραζομαι καθολου μα καθολου...!!!
Σιγουρα...!ενταξει....κλαψε ελευθερα
Α καλα....!!!!Ας βάλουμε ένα τραγουδάκι να χαλαρώσουμε γιατί οξυνθηκαν τα πνεύματα.