Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.399
- Πόντοι
- 28.246
Παει για Luben αυτό.Ποιος Ελ αραμπι ρε μλκ![]()
Παει για Luben αυτό.Ποιος Ελ αραμπι ρε μλκ![]()
Δεν φταίω εγώ. Εγώ είπα ότι έχει αριστερό Μπακ εκτός του Ορτέγκα.Που στον ύπνο σου εκτος ειναι
Ρε μλκ με δουλεύεις ποιος αποστολοπουλοςΔεν φταίω εγώ. Εγώ είπα ότι έχει αριστερό Μπακ εκτός του Ορτέγκα.
Ας τον βάλει και ας μην βγει. Αλλά δεν τον βάζει.Ρε μλκ με δουλεύεις ποιος αποστολοπουλος
Ας τον βάλει και ας μην βγει. Αλλά δεν τον βάζει.
Αυτό συζητήσαμε με τον Άντζελο. Απλά είπα ότι εχει κι άλλο αριστερό μπακ ας το αξιολογήσει.Τον έχει αφήσει στην Αθήνα.
![]()
Βγαίνει η χρονια πρωτάθλημα κυπελο Ευρώπη με 1.5 μπακΑυτό συζητήσαμε με τον Άντζελο. Απλά είπα ότι εχει κι άλλο αριστερό μπακ ας το αξιολογήσει.
Δύο αριστερα Μπακ έχεις. Σταματήστε επιτέλους την απαξίωση.Βγαίνει η χρονια πρωτάθλημα κυπελο Ευρώπη με 1.5 μπακ
Δύο αριστερα Μπακ έχεις. Σταματήστε επιτέλους την απαξίωση.
Αν δεν κάνει ο ένας τον αλλάζεις τον Γενάρη. Αν δεν κάνουν και τους αλλάζεις και τους δύο.
Δεν βγαίνουν όλες οι επιλογές του καλοκαιριού. Και εμάς ακόμα μέχρι τώρα κανείς δεν έχει δώσει κάτι από τους καινούριους. Μόνο οι μικροί της κ19.
Πάμε να δούμε αγώνα τώρα. Καλά ξεκινήσαμε και καλά βγάζουμε ημίχρονο.
Τι λες μωρέ; Το ότι είναι αριστεροπόδαρος δεν σημαίνει ότι κάνει για την θέση. Άλλες απαιτήσεις η μία θέση με την άλλη.Εν τω μεταξύ μια χαρά είναι και ο Πιρόλα ως αριστερό μπάκ ανάγκης.
Ρε μλκ πιωμένος εισαι?Δύο αριστερα Μπακ έχεις. Σταματήστε επιτέλους την απαξίωση.
Αν δεν κάνει ο ένας τον αλλάζεις τον Γενάρη. Αν δεν κάνουν και τους αλλάζεις και τους δύο.
Δεν βγαίνουν όλες οι επιλογές του καλοκαιριού. Και εμάς ακόμα μέχρι τώρα κανείς δεν έχει δώσει κάτι από τους καινούριους. Μόνο οι μικροί της κ19.
Πάμε να δούμε αγώνα τώρα. Καλά ξεκινήσαμε και καλά βγάζουμε ημίχρονο.
Όχι ρε μια χαρά είμαιΡε μλκ πιωμένος εισαι?