Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.688
- Πόντοι
- 3.556
είσαι μπινες ρε……γκελα η ευθρολευκη αρμαδα του Τεννε
είσαι μπινες ρε……γκελα η ευθρολευκη αρμαδα του Τεννε
Η σωστη ερωτηση ειναι....ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΡΟΛΑ για να προτιμαται να παιζει ο Ντοη στοπερ;Ο παίκτης Ντοι τη ακριβώς προσφέρει στον Ολυμπιακό;; οπότε παίζει όλο αρνητικά αποτέλεσμα φέρνουμε, μου φαίνεται παλι παιχνίδια μάνατζερ παίζουμε.
Υπαρχει και ο Μπιανκονε στο ροστερ.Μπορουμε να συμπεριλαβουμε και τον Κουτσιδη.Η σωστη ερωτηση ειναι....ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΡΟΛΑ για να προτιμαται να παιζει ο Ντοη στοπερ;
Το καλοκαίρι είχε γραφτεί( αλήθεια ψέματα δεν ξέρω, έχω σταματήσει να έχω εμπιστοσύνη στα ρεπορτάζ) οτι τον ζήταγε η Σεβίλλη με κάνα τάληρο αλλά εμείς ζητάγαμε δέκα χαρτιά ακατέβατα, του κάνανε και ανανέωση μην χάσουμε τον βράχο.Ο παίκτης Ντοι τη ακριβώς προσφέρει στον Ολυμπιακό;; οπότε παίζει όλο αρνητικά αποτέλεσμα φέρνουμε, μου φαίνεται παλι παιχνίδια μάνατζερ παίζουμε.
Γίνετε ρε ΠΑΝΑΘΑ να δείτεΟ Ντόη μας πείραξε ???
Η ομάδα μας δεν βλέπεται.
Χωρίς αρχή και χωρίς τέλος.
Κανένα σύστημα.
Κανένας αυτοματισμός.
Μόνο γιόμες και σέντρες.
Εξτρέμ του πούτσου.
Χάφ του πούτσου.
Σκατά όλα.
Η ομάδα δεν βλέπεται εδώ και μια τριετία τουλάχιστον. Μετά από εκείνο το τρίμηνο που κοιμήθηκε ο θεός, ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες, βγήκε ο ήλιος από τη δύση κλπ., επιστρέψαμε στην κανονικότητα.Ο Ντόη μας πείραξε ???
Η ομάδα μας δεν βλέπεται.
Χωρίς αρχή και χωρίς τέλος.
Κανένα σύστημα.
Κανένας αυτοματισμός.
Μόνο γιόμες και σέντρες.
Εξτρέμ του πούτσου.
Χάφ του πούτσου.
Σκατά όλα.
μπασκετακι αδερφε.....μπηκε και ο μιλου......Τι γιορτάζουμε αδελφε
Να τσιμπήσουμε τιποτα αδελφε η να κρατήσουμε για αύριο τσουλου κτλ?μπασκετακι αδερφε.....μπηκε και ο μιλου......
τρομοκρατια η ομαδα με μιση φορμα
δεν νοιωθεις καλα αδερφε μου????????Να τσιμπήσουμε τιποτα αδελφε η να κρατήσουμε για αύριο τσουλου κτλ?
Μια ψιλοζαλαδα,να πάρω κανένα καλάμι?δεν νοιωθεις καλα αδερφε μου????????
τι με ρωτας? τι εχεις?
ναι αδερφε.....και καναδυοτριατεσσερα προφιτερολ γιατι ειναι απογευμα ακομα,,,,να σε κρατησουν μεχρι το βραδινοΜια ψιλοζαλαδα,να πάρω κανένα καλάμι?
Μπα θα με χαλάσουν αδελφέναι αδερφε.....και καναδυοτριατεσσερα προφιτερολ γιατι ειναι απογευμα ακομα,,,,να σε κρατησουν μεχρι το βραδινο
Να τσιμπήσουμε τιποτα αδελφε η να κρατήσουμε για αύριο τσουλου κτλ?
Καντε κρατει γιατι απο μεθαυριο Τεταρτη ξεκιναει τριημερο Θρυλου. Η αρχη γινεγσι με την πρωταθλητρια ευρωπης ομαδα Κ19 του Θρυλου με αντιπαλο την Καλινα Καλεβ σε διπλους αγωνες. Ο πρωτος ειναι στο Ρεντη μεθαυριο Τεταρτη στις 17:00ναι αδερφε.....και καναδυοτριατεσσερα προφιτερολ γιατι ειναι απογευμα ακομα,,,,να σε κρατησουν μεχρι το βραδινο