Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.647
- Πόντοι
- 3.656
ο μορον θα το καρφωσει παλι σημερα...μπορει και 2Οι τοκογλύφοι έχουν παίξει Σπόρτινγκ σήμερα.
Εγώ πήρα άνετα σήμερα το διπλό του Παναργειακού,200€ με άφηναν να παίξω....
ο μορον θα το καρφωσει παλι σημερα...μπορει και 2Οι τοκογλύφοι έχουν παίξει Σπόρτινγκ σήμερα.
Εγώ πήρα άνετα σήμερα το διπλό του Παναργειακού,200€ με άφηναν να παίξω....
Αεκτζής είμαι .. αλλά λόγω ότι ο πατέρας μου ήταν άρρωστος Ολυμπιακός , τον συμπαθώ ... και ο Φορτούνης η μεγάλη μου αδυναμία ..μακράν ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής ..Μην τα λες αυτά δυνατά θα σε πουν βαζελογαυρο
Πιο πιθανό ήταν αυτό,από τι να κερδίσουμεΑφού δεν τον ήπιαμε.....
Ενω απο το κεντρο και μπρος γαμαμε. Ειδικα στην δημιουργία... Γιομα και παλι γιόμα.ρε παιδια φτιαξτε λιγο την αμυνα σας λεφτα παιζουμε
Ο παίχτης αυτός είναι για γιδι για κανένα χωράφιΟ παίκτης Ντοι τη ακριβώς προσφέρει στον Ολυμπιακό;; οπότε παίζει όλο αρνητικά αποτέλεσμα φέρνουμε, μου φαίνεται παλι παιχνίδια μάνατζερ παίζουμε.
Μιλάμε για τραγωδιεςΡε μαλακα δεν ήξερα καν ότι ο ανδρουτσοσ είναι ακόμα στον ολυμπιακό
Όλοι μέσα είναι ρε συΠαιχτης Νοτη δεν κανει, παιχτης Ρετσος δεν κανει, Ανδρουτσος τον επανεφερε επειδη ξεμεινε ο παιχτης δεν κανει. Ειδαμε και τους αλλους τοσα χρονια που φερνανε στις θεσεις τους ποσο κανανε.
Καλος, χρυσος ο Βασκος, αλλα οπως με την Λιον ετσι και χτες εκανε χοντρες μαλακιες. Αλλα δεν ακουμπαμε τον Βασκο επειδη μας πηρε Ευρωπαϊκό. Ναι το πηραμε με αυτον αλλα να βλεπουμε και τις μαλακίες του. Ανδρουτσος δεξι εξτρεμ, Κωστούλας αριστερο εξτρεμ γιατι μου έβγαλε Μαρτινς και Γουιλιαν εξω. Τον είδαμε και τον Γουιλιαν. Τον Γιαζιτισι, αντε να το δικαιολογησουμε δεν είναι ακομα ετοιμος. Ποσο ανετοιμος ειναι δηλαδή για να παιξει ενα μισαωρο που τον ειχε και αυτον εκτός αποστολης.
Αλλα φταινε μονο οι παιχτες. Τον Βασκο δεν τον ακουμπάμε δηλαδη;
Καλος, χρυσος ο Βασκος, αλλα οπως με την Λιον ετσι και χτες εκανε χοντρες μαλακιες. Αλλα δεν ακουμπαμε τον Βασκο επειδη μας πηρε Ευρωπαϊκό. Ναι το πηραμε με αυτον αλλα να βλεπουμε και τις μαλακίες του. Ανδρουτσος δεξι εξτρεμ, Κωστούλας αριστερο εξτρεμ γιατι μου έβγαλε Μαρτινς και Γουιλιαν εξω. Τον είδαμε και τον Γουιλιαν. Τον Γιαζιτισι, αντε να το δικαιολογησουμε δεν είναι ακομα ετοιμος. Ποσο ανετοιμος ειναι δηλαδή για να παιξει ενα μισαωρο που τον ειχε και αυτον εκτός αποστολης.
Αλλα φταινε μονο οι παιχτες. Τον Βασκο δεν τον ακουμπάμε δηλαδη;