Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.927
- Πόντοι
- 10.411
Αμφιβάλλω,αλλά αν γίνει,θα αρχίσω να τον βρίζω και εγώΙκανο τον εχω τον μαλακα τον αυτιστικο να κοψει στην Ελλαδα τον Εβανς για να παιζει ο Γκος....
Αμφιβάλλω,αλλά αν γίνει,θα αρχίσω να τον βρίζω και εγώΙκανο τον εχω τον μαλακα τον αυτιστικο να κοψει στην Ελλαδα τον Εβανς για να παιζει ο Γκος....
o εβανς πιστευω θα κανει την διαφορα,θα δειξει βελτιωνομαστε παντως αν και συνεχιζουν ακαθεκτοι τις μαλακιες οι παιχτες μας.Αμφιβάλλω,αλλά αν γίνει,θα αρχίσω να τον βρίζω και εγώ
Ναι ειμαι σιγουρος οτι και περυσι αμφεβαλλες οτι θα κοψει τον Ραιτ....Αμφιβάλλω,αλλά αν γίνει,θα αρχίσω να τον βρίζω και εγώ
Τέτοια να μου λεςΝαι ειμαι σιγουρος οτι και περυσι αμφεβαλλες οτι θα κοψει τον Ραιτ....
Ναι ρε συ,του έχουμε εμπιστοσύνη αλλά ξεφεύγει και μας εκνευρίζειεγω να με συγχωρατε πιο πολυ εμπιστευομαι τον "αυτιστικο" (ακου μαλακια που βρηκε ο τυπος να λεει) παρα εσας....
με το συμπαθειο....
καλησπερα φιλε-ζελα.Γεμάτο το ΣΕΦ πάλι σήμερα....
Ικανο τον εχω τον μαλακα τον αυτιστικο να κοψει στην Ελλαδα τον Εβανς για να παιζει ο Γκος....
Κραταμε δυναμεις για τις πρασινες πουτανες τυπε....Γεμάτο το ΣΕΦ πάλι σήμερα....
Εγω δεν του εχω καμμια εμπιστοσυνη....να παει να γαμηθει ο αυτιστικος.Ναι ρε συ,του έχουμε εμπιστοσύνη αλλά ξεφεύγει και μας εκνευρίζει
Τον αγαπάμε όμως
Εγω δεν του εχω καμμια εμπιστοσυνη....να παει να γαμηθει ο αυτιστικος.
Γεμάτο το ΣΕΦ πάλι σήμερα....
Ε,ναι,μόνο με μας το γεμίζετε.....Κραταμε δυναμεις για τις πρασινες πουτανες τυπε...
Θα πάμε και με την ΠαριΕ,ναι,μόνο με μας το γεμίζετε.....
Γαμάτε και εσείς στα ριμπάουντ από ότι είδαΕ,ναι,μόνο με μας το γεμίζετε.....
Δεν είστε για παραπάνω....Θα πάμε και με την Παρι
Ήταν διδακτική ήττα....Γαμάτε και εσείς στα ριμπάουντ από ότι είδα