troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.809
- Πόντοι
- 5.506
300 χιλιαδες εκατομμυρια επρεπε να ειναι η διαφορα....αλλοιως να παω εγω21 πόντοι διαφορά τι άλλη έπρεπε να κάνει η ομάδα;
300 χιλιαδες εκατομμυρια επρεπε να ειναι η διαφορα....αλλοιως να παω εγω21 πόντοι διαφορά τι άλλη έπρεπε να κάνει η ομάδα;
Τι σταθερότητα να έχουμε Οκτώβρη μήνα άλλαξαν πολλοί παίκτες 21 πόντους την άρμανι δεν νομίζω να είναι άσχημο αποτέλεσμαΔεν έχουμε σταθερότητα ρε μαν,με του Λιθουανούς φτύσαμε αίμα και κάναμε λάθη,με την Φενερ και εκεί λάθος επιλογές ,χαμένα ριμπάουντ.
Πριν 2 χρόνια που είχαν τρομερό δέσιμο και ρυθμό,μπαίναμε μέσα και τους ισοπεδώναμε όλους από την αρχή
κατσε ρε μαν.....πηρες 4 κομβικους παιχτες....ειναι ακομα καλοκαιρι,,,,τι ζηταμε?Δεν έχουμε σταθερότητα ρε μαν,με του Λιθουανούς φτύσαμε αίμα και κάναμε λάθη,με την Φενερ και εκεί λάθος επιλογές ,χαμένα ριμπάουντ.
Πριν 2 χρόνια που είχαν τρομερό δέσιμο και ρυθμό,μπαίναμε μέσα και τους ισοπεδώναμε όλους από την αρχή
Τι σταθερότητα να έχουμε Οκτώβρη μήνα άλλαξαν πολλοί παίκτες 21 πόντους την άρμανι δεν νομίζω να είναι άσχημο αποτέλεσμα
Το ίδια λέμε παίδες.κατσε ρε μαν.....πηρες 4 κομβικους παιχτες....ειναι ακομα καλοκαιρι,,,,τι ζηταμε?
Το σαλιο σου χαλας....σημερα η Αρμανι ηταν το μαυρο της το χαλι με εναν σεντερ επαιξε σε ολο το παιχνιδι.Προς τιμην του ο ιδιος ο αυτιστικος το ειπε στο τελος οτι υπηρχαν διαστηματα που ειμασταν κακοι....Δεν έχουμε σταθερότητα ρε μαν,με του Λιθουανούς φτύσαμε αίμα και κάναμε λάθη,με την Φενερ και εκεί λάθος επιλογές ,χαμένα ριμπάουντ.
Τα τελευταία χρόνια ξεπήδησε,πήρε και το eurocup πέρυσιΗ Παρί έχει ομάδα μπάσκετ ρε μαλακα;
Όταν έρθει ο Έβανς,πρέπει ο σακάτης να μην ξαναπαίξειΤο σαλιο σου χαλας....σημερα η Αρμανι ηταν το μαυρο της το χαλι με εναν σεντερ επαιξε σε ολο το παιχνιδι.Προς τιμην του ο ιδιος ο αυτιστικος το ειπε στο τελος οτι υπηρχαν διαστηματα που ειμασταν κακοι....
Με τετοιο ροστερ οι απαιτησεις ειναι πολυ μεγαλυτερες απο το να κερδιζεις απλα μια μετρια ομαδα οπως ειναι η Αρμανι φετος...
Και για να πουμε και κατι μπασκετικο....υπαρχει σοβαρο θεμα αμυντικα με την second unit και ειδικα με τον ανεκδιηγητο Πιτερς που τον παιρνανε σαν σταματημενο οι παντες και δεν παιρνει ριμπαουντ ουτε μονος του.Και το αλλο μεγαλο θεμα ειναι στο 1 που εχουμε βαπτισει 2αρια τυπου Γουοκαπ και Βιλντοζα πλει μεικερ γιατι ο Γκος ειναι τερμα για το πουτσο και μονιμα τραυματιας...ας ελπισουμε οταν με το καλο γυρισει ο Εβανς να ειναι σε καλη κατασταση και να μας δωσει λυσεις.
Επισης καποια στιγμη ας παρει αποφαση σε ποιους θα βασιστει να φτιαξει ενα ΣΤΑΘΕΡΟ κορμο 8 παιχτων και να τελειωνουμε με τις μαλακιες με τις 500 διαφορετικες πενταδες...για να μην πω για το εγκλημα του αιωνα που εκοψε τον ΜακΚισικ για χαρην του σαπακια του Γκος.
στην ισοβαθμια θα αφησει εξω τους ζελες απο την 8αδα....Η Παρί έχει ομάδα μπάσκετ ρε μαλακα;
Ικανο τον εχω τον μαλακα τον αυτιστικο να κοψει στην Ελλαδα τον Εβανς για να παιζει ο Γκος....Όταν έθει ο Έβανς,πρέπει ο σακάτης να μην ξαναπαίξει
Αμφιβάλλω,αλλά αν γίνει,θα αρχίσω να τον βρίζω και εγώΙκανο τον εχω τον μαλακα τον αυτιστικο να κοψει στην Ελλαδα τον Εβανς για να παιζει ο Γκος....
o εβανς πιστευω θα κανει την διαφορα,θα δειξει βελτιωνομαστε παντως αν και συνεχιζουν ακαθεκτοι τις μαλακιες οι παιχτες μας.Αμφιβάλλω,αλλά αν γίνει,θα αρχίσω να τον βρίζω και εγώ
Ναι ειμαι σιγουρος οτι και περυσι αμφεβαλλες οτι θα κοψει τον Ραιτ....Αμφιβάλλω,αλλά αν γίνει,θα αρχίσω να τον βρίζω και εγώ
Τέτοια να μου λεςΝαι ειμαι σιγουρος οτι και περυσι αμφεβαλλες οτι θα κοψει τον Ραιτ....
Ναι ρε συ,του έχουμε εμπιστοσύνη αλλά ξεφεύγει και μας εκνευρίζειεγω να με συγχωρατε πιο πολυ εμπιστευομαι τον "αυτιστικο" (ακου μαλακια που βρηκε ο τυπος να λεει) παρα εσας....
με το συμπαθειο....