baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.642
- Πόντοι
- 5.097
καλησπερα φιλε-ζελα.Γεμάτο το ΣΕΦ πάλι σήμερα....
καλησπερα φιλε-ζελα.Γεμάτο το ΣΕΦ πάλι σήμερα....
Ικανο τον εχω τον μαλακα τον αυτιστικο να κοψει στην Ελλαδα τον Εβανς για να παιζει ο Γκος....
Κραταμε δυναμεις για τις πρασινες πουτανες τυπε....Γεμάτο το ΣΕΦ πάλι σήμερα....
Εγω δεν του εχω καμμια εμπιστοσυνη....να παει να γαμηθει ο αυτιστικος.Ναι ρε συ,του έχουμε εμπιστοσύνη αλλά ξεφεύγει και μας εκνευρίζει
Τον αγαπάμε όμως
Εγω δεν του εχω καμμια εμπιστοσυνη....να παει να γαμηθει ο αυτιστικος.
Γεμάτο το ΣΕΦ πάλι σήμερα....
Ε,ναι,μόνο με μας το γεμίζετε.....Κραταμε δυναμεις για τις πρασινες πουτανες τυπε...
Θα πάμε και με την ΠαριΕ,ναι,μόνο με μας το γεμίζετε.....
Γαμάτε και εσείς στα ριμπάουντ από ότι είδαΕ,ναι,μόνο με μας το γεμίζετε.....
Δεν είστε για παραπάνω....Θα πάμε και με την Παρι
Ήταν διδακτική ήττα....Γαμάτε και εσείς στα ριμπάουντ από ότι είδα
Η πρόσφατη σύγκριση του κλουβιού με το ΣΕΦ με τους αντίστοιχους αγώνες των ομάδων,είναι εντελώς άκυρη.Δεν είστε για παραπάνω....
Με τον Άρη προχθές 2200 μετρημένοι με τις ακαδημίες μαζί...
Η πρόσφατη σύγκριση του κλουβιού με το ΣΕΦ με τους αντίστοιχους αγώνες των ομάδων,είναι εντελώς άκυρη.
Τα ούγκανά μας έχουν δίκιο στην ανακοίνωση.Από τις λίγες φορές
Εντάξει,μάλλον έχουν δίκιο οι μπανάθες
παντα δεν το ξερες.Εντάξει,μάλλον έχουν δίκιο οι μπανάθες
Ήταν Κυριακή μεσημέρι προς απόγευμα, είχε καλό καιρό και είχαμε βγει με γκομενες.Δεν είστε για παραπάνω....
Με τον Άρη προχθές 2200 μετρημένοι με τις ακαδημίες μαζί...
Να σας δώσουνε τον Τάφο να τον γεμίζετε.Εντάξει,μάλλον έχουν δίκιο οι μπανάθες
Μόνο σε αγώνες με αντιπάλους 1ης γραμμής θα έχει κόσμο,euroleague,αγώνες με παο πρωτάθλημα,και όταν αρχίσουν τα play off.Κάτι πρεπει να γίνει πάντως με τις κερκίδες. Να βρουν ένα τρόπο να γεμίζουν το γήπεδο, η έστω ρε μαλακες αρμόδιοι πουλήστε τα πρώτα τα εισητηρια που είναι απέναντι από τις κάμερες να μην φαίνινται άδειες..