Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.271
- Πόντοι
- 6.536
Ήταν Κυριακή μεσημέρι προς απόγευμα, είχε καλό καιρό και είχαμε βγει με γκομενες.
Ήταν Κυριακή μεσημέρι προς απόγευμα, είχε καλό καιρό και είχαμε βγει με γκομενες.
Για κλάματα....Μόνο σε αγώνες με αντιπάλους 1ης γραμμής θα έχει κόσμο euroleague,αγώνες με παο πρωτάθλημα,και όταν αρχίσουν τα play off.
Στα υπόλοιπα δεν υπάρχει περίπτωση
Μα και εσείς μόνο με εμάς τον γεμίζετεΝα σας δώσουνε τον Τάφο να τον γεμίζετε.
Αν μου βάζεις μπροστά τι είπαν οι οργανωμένοι γάμηστα....
Σχεδόν όλα sold out στην Ευρωλιγκα.Μα και εσείς μόνο με εμάς τον γεμίζετε
Γυναικών εννοώ.Για τον Ινδό δεν μιλάμε?Σχεδόν όλα sold out στην Ευρωλιγκα.
Στο πρωτάθλημα 10.000 μ.ο με τα λιμά.
Α,οκ,λάθος κατάλαβα.Γυναικών εννοώ.Για τον Ινδό δεν μιλάμε?
Νομιζω ότι πρέπει να γίνει πράξη αυτό με τα διάρκειας, να δηλώνουν αν δεν θα πάνε για να βγαίνουν εισητηρια προς πώληση.Μόνο σε αγώνες με αντιπάλους 1ης γραμμής θα έχει κόσμο,euroleague,αγώνες με παο πρωτάθλημα,και όταν αρχίσουν τα play off.
Στα υπόλοιπα δεν υπάρχει περίπτωση
Δεν νομίζω να κάνει τέτοια μαλακία,πότε τον υπολογίζετε?Αμφιβάλλω,αλλά αν γίνει,θα αρχίσω να τον βρίζω και εγώ
Ρίχνω βλέφαρο σε αγώνα περσινό παο - αθηναϊκου 106-42Γυναικών ρε μλκ πάντα γεμάτο είναι.
Έχουν κάνει κακή διαχείριση νομίζω.Νομιζω ότι πρέπει να γίνει πράξη αυτό με τα διάρκειας, να δηλώνουν αν δεν θα πάνε για να βγαίνουν εισητηρια προς πώληση.
Δες όλα τα παιχνίδια από Γενάρη και μετά που δυνάμωσε η ομάδα με τις μεταγραφές.Ρίχνω βλέφαρο σε αγώνα περυσινό παο - αθηναϊκου 106-42
Ένα κεφάλι βλέπω (νομίζω)πίσω από την αριστερή μπασκέτα προς τα πάνω και στην δεξιά καμιά 30ριά άτομα,κέντρο δεν μπορώ να ξέρω.
Η σωστή σύγκριση που θα μπορούσατε να κάνετε,είναι σε αγώνες πρωταθλήματος ανδρών.
Αν και οι αγώνες της Λίγκας μας είναι ουσιαστικά προπονήσεις των 2 μεγάλων,πάτε περισσότεροι πάντα
Έχετε υπέρ σας το ότι είναι το πιο πετυχημένο τμήμα απ'όλα,πρέζας πορώνει τον κόσμο εναντίον μας κάνοντας τα δικά του κλπΔες όλα τα παιχνίδια από Γενάρη και μετά που δυνάμωσε η ομάδα με τις μεταγραφές.
Φέτος θα είναι γεμάτο σε όλα.
Στο ανδρών η μέτρηση εχει αλλά συστατικά δεδομένα λόγω της διαφορετικής χωρητικότητας.
Δεν βοηθάει καθόλου ο περίγυρος στο ΣΕΦ,σου λέει ο αλλος που να πάω,να φάω 2 ώρες στην επιστροφή κτλ...
Με την πλατφόρμα που θα είναι έτοιμη σε μας σε λίγες μέρες δεν θα υπάρχει κενή θέση στην Ευρωλίγκα.
Πέρσι είχαμε μ.ο 15000 περίπου.
Χωράει 18.400.
Το γεμίσαμε στους τελικούς και στον δεύτερο γύρο σε πολλά,όπως και με την Μακάμπι ήταν πίτα.
Σπουδαιο εργαλειο η Ignore List ρε συ....Ρε δεν πάτε να γαμηθειτε με την γκρίνια σας μπήκα σπορ εφ εν να δω τι γίνεται νόμιζα χάνουμε 20 πόντους
Ο κλασσικος πουστρακος που μπαινει και βριζει καποιον που εχει βαλει σε ignore list για να μην διαβαζει τις απαντησεις του...θα μας λειψεις ναυαγιο της ζωης.Σπουδαιο εργαλειο η Ignore List ρε συ....
Δεν γλυτωνεις μονο τη γκρινια, και την αμπαλοσυνη πολλων, αλλα και τα ακατασχετα υβρεολογια του καθε κοινωνιοπαθους.....
Καποια στιγμη νομιζα οτι ειδικα η ομαδα ποδοσφαιρου υποβιβαστηκε, την πουλησε ο χοντρος κ ανελαβε παλι ο Σαλιαρελης.....
σιγα ρε μαν..μας έβγαλες τα μάτια.....Ο Ολυμπιακός έκανε το 2/2 στο Champions League του πόλο των ανδρών, επικρατώντας με 15-8 της Σαμπαντέλ στην Ισπανία. Τρομερό ματς από τον Γενηδουνιά που πέτυχε πέντε γκολ και ήταν πρώτος σκόρερ στο παιχνίδι.
Φορά κυαλιασιγα ρε μαν..μας έβγαλες τα μάτια.....
Καλα λες ρε συ.....πως και δεν το σκεφτηκα?Φορά κυαλια