baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
εχετε μαζευτει τρελα μυαλα εκει μεσα.
εχετε μαζευτει τρελα μυαλα εκει μεσα.
Καθόλου δεν λείπουν κατά εμέ. Άμα ήθελαν να ήταν εδώ αυτοί οι δύο πολύ απλά θα ήταν. Φύγανε μετά την κατάκτηση του Conference και τους έχουμε με την τελευταία ανάμνηση. Εγώ επειδή βλέπω την συνολική εικόνα βλέπω έναν Φορτουνη που από ΤΑ 10 ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΕΠΕΞΕ ΤΑ 5. Έναν Ποντενσε που έτσι όπως εξελιχθηκε η καριέρα του βλέπει τον Ολυμπιακό ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΝ ΣΚΑΛΟΠΆΤΙ. Τον πήραμε το 18 από σποντα από την Σπόρτινγκ που ήταν αλλαγή και μάλιστα του Gelson Martins. Και τον πήραμε πέρυσι που ήταν στην εξέδρα στην Αγγλία. Όταν τοτε και τώρα βρήκε κάτι καλύτερο έφυγε. Εμένα δεν μου λείπουν καθόλου τέτοιοι παίχτες του σορού.Αμα υπηρχαν Φορτουνης και Ποντενσε δεν θα υπηρχαν Βελντε και Μπαρμπα Γουιλιαν....αμα υπηρχε Ορτα δεν θα υπηρχε Ολιβειρα.
Ειναι τουλαχιστον αστειο να ισχυριζεσαι οτι στη φετεινη ομαδα με τις αποτυχημενες μεταγραφες δεν λειπουν αυτοι οι τρεις.....
λειπει η δικη σου μενταλιτεεχετε μαζευτει τρελα μυαλα εκει μεσα.
Τι να σχολιασω ρε μαλακα απο ολες αυτες τις ασυναρτησιες που εγραψες....αμα δεν τρολαρεις εχεις σοβαρο θεμα.Καθόλου δεν λείπουν κατά εμέ. Άμα ήθελαν να ήταν εδώ αυτοί οι δύο πολύ απλά θα ήταν. Φύγανε μετά την κατάκτηση του Conference και τους έχουμε με την τελευταία ανάμνηση. Εγώ επειδή βλέπω την συνολική εικόνα βλέπω έναν Φορτουνη που από ΤΑ 10 ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΕΠΕΞΕ ΤΑ 5. Έναν Ποντενσε που έτσι όπως εξελιχθηκε η καριέρα του βλέπει τον Ολυμπιακό ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΝ ΣΚΑΛΟΠΆΤΙ. Τον πήραμε το 18 από σποντα από την Σπόρτινγκ που ήταν αλλαγή και μάλιστα του Gelson Martins. Και τον πήραμε πέρυσι που ήταν στην εξέδρα στην Αγγλία. Όταν τοτε και τώρα βρήκε κάτι καλύτερο έφυγε. Εμένα δεν μου λείπουν καθόλου τέτοιοι παίχτες του σορού.
Επίσης ,αν θυμάσαι το καλοκαίρι έγραφα ότι προτιμώ να πάω με παπακανελο παρά με κάποια "Βόμβα" του προέδρου. Κάτσε κλάψε μαλακα επειδή δεν έμεινε ο Ορτα ο ανύπαρκτος στην Πορτογαλία για να μην πάρει την ευκαιρία του ο Μουζακίτης και ο κάθε Μουζακίτης.
τρακηδες και κωλοτουμπατοι.τελικα εσταζε το οακα?λειπει η δικη σου μενταλιτε
εμ δεν σου ειπα λειπει η μενταλιτε σου;τρακηδες και κωλοτουμπατοι.τελικα εσταζε το οακα?
Δείξε ανωτερότητα αθηναίο.εμ δεν σου ειπα λειπει η μενταλιτε σου;
Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να σχολιάσεις ούτε ένα από αυτά. Πήγαινε τώρα να δεις που παίζει ο Φορτουνης στην Ελ ΚλανιάΤι να σχολιασω ρε μαλακα απο ολες αυτες τις ασυναρτησιες που εγραψες....αμα δεν τρολαρεις εχεις σοβαρο θεμα.
δεν μας ειπες εσταζε το οακα?γιατι δεν το φτιαχνατε τοσα χρονια?εμ δεν σου ειπα λειπει η μενταλιτε σου;
Είχε κριθεί διατηρητέο ρε άμπαλοιδεν μας ειπες εσταζε το οακα?γιατι δεν το φτιαχνατε τοσα χρονια?
Σοβαρα δεν μπορω να σχολιασω;Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να σχολιάσεις ούτε ένα από αυτά. Πήγαινε τώρα να δεις που παίζει ο Φορτουνης στην Ελ Κλανιά
Να παιξουν οταν ειναι ετοιμοι....ο Μουζακιτης φαινοταν απο τη προετοιμασια πιο ετοιμος.Οι αλλοι θελουν δουλεια....ειδικα ο Κωστουλας.Θα παίξουν κι άλλοι μικροί μήπως θέλατε να τους βάλει όλους μαζί ?
Εγινεμην γραφετε στο νημα σας παιδια ελατε στο δικο μας να μας πρηζετε ΣΥΝΕΧΩΣ τα αρχιδια χωρις διαλειμματα
Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουν παιξει τρεις πάνω από 20 παιχνίδια ο καθένας έστω και σαν αλλαγή πιστεύω και ένας θα καθιερωθεί βασικός αυτό λέει η λογικήΝα παιξουν οταν ειναι ετοιμοι....ο Μουζακιτης φαινοταν απο τη προετοιμασια πιο ετοιμος.Οι αλλοι θελουν δουλεια....ειδικα ο Κωστουλας.
Μακαρι αφου τα εκανε μουνι καπελο το παχυδερμο τουλαχιστον να εχουμε ωφελος απο εκει....Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουν παιξει τρεις πάνω από 20 παιχνίδια ο καθένας έστω και σαν αλλαγή πιστεύω και ένας θα καθιερωθεί βασικός αυτό λέει η λογική
Αυτός από την τσιγκουνιά του δεν πήρε παίχτες αλλά αυτό λειτουργεί σε όφελος των παιδιώνΜακαρι αφου τα εκανε μουνι καπελο το παχυδερμο τουλαχιστον να εχουμε ωφελος απο εκει....