Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Να σε ενημερωσουν και οι Πακιστανοι που σε ξεκωλιαζουν στα τσοντοσινεμα αν ειχαν τιποτα συμπτωματα μωρη χυσοκανατα!!!
Η θύρα 13 τον περιμένει για εγγραφή και μπινελίκια στον καράφλα, μπας και πάρουμε κι εμείς ευρωπαική κούπα...Έχει λυσσαξει ρε. Και τριμπαλο κιόλας... Δεν θα κοιμηθεί απόψε.
Αννουλα ειμαι απασχολημενος τωρα με τη Κλαουντια....κατσε να ριξεις ενα σφουγγαρισμα στο κωλομπαρο σου και θα σε γαμησω μετα εσενα.Μουνόπανα βαζελόγαυροι.
Ούστ από εδώ.
Παναθεμα σε εισαι που εισαι τερμα μαλακας και ναυαγιο εχεις και το πιο κρυοκωλο χιουμορ.....Η θύρα 13 τον περιμένει για εγγραφή και μπινελίκια στον καράφλα, μπας και πάρουμε κι εμείς ευρωπαική κούπα...
Γουρλής
Να σε ενημερωσουν και οι Πακιστανοι που σε ξεκωλιαζουν στα τσοντοσινεμα αν ειχαν τιποτα συμπτωματα μωρη χυσοκανατα!!!
Κι εγώ σε πάω ρε χελΑννουλα ειμαι απασχολημενος τωρα με τη Κλαουντια....κατσε να ριξεις ενα σφουγγαρισμα στο κωλομπαρο σου και θα σε γαμησω μετα εσενα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παναθεμα σε εισαι που εισαι τερμα μαλακας και ναυαγιο εχεις και το πιο κρυοκωλο χιουμορ.....
Σκασε μουνοπανο!!!
Μη λες μαλακίες ρε συ......Ξεροχυνω με Ρέντσο... Ένας να του ρίξει μια κλωτσιά στο κεφάλι να πάθει διάσειση για να κόψει τις μαλακίες δεν υπάρχει;
Ξεκίνησαν?3 παίκτες από την ακαδημία...καλή αρχή στην έδρα μας...
μόνο νίκη θέλουμε....ας έρθει και στα χασομέρια !
Πάμε Θρύλε !!
Τζολάκης, Ρέτσος, Μουζακίτης....κ μπήκε και ο Ντοη.....Ξεκίνησαν?
Αν συνεχίσει έτσι, κι εφόσον το υποστηρίζουν βέβαια, είναι το μεγαλύτερο κερδος σας...Τζολάκης, Ρέτσος, Μουζακίτης....κ μπήκε και ο Ντοη.....