Η μοναδικη ελληνικη ομαδα που μπορει να σταθει με αξιοπρεπεια και να παει μακρια στην Ευρωπη εδωσε ρεσιταλ πως πρεπει να παιζεις στην εδρα σου χθες.
Δεν υπαρχει λογος να βγει απο την 11αδα οι Κοστινια, Μουζακιτης θεωρω στο ματς με την ζελα. Ο Ροντινει θα αργησει να παιξει στο πικ του ως εξτρεμ αλλα αυτη την στιγμη δεν τον ακουμπαει κανεις απ το ροστερ μεσοεπιθετικα. Ταιριαζει και ο Μαρτινς στ αριστερα επισης.
Κατι τελευταιο αν ο Ορτεγκα συνεχισει οπως χθες δεν υπαρχει λογος για να κινηθουμε για αλλο αριστερο μπακ. Ηταν φοβερος χθες. Τσαμπουκας, εβγαινε πολυ ωραια μπροστα, περασε και πολυ καλες πασες. Πολυ καλος.
Γενικα ολοι ηταν ανω του μετριου με εξαιρεση τον Γουιλιαν και τον Ολιβειρα που δεν μπορουν να κανουν σπριντ ουτε 10 μετρα. Αν συνεχισουμε ετσι με αυτο το στυλ που ειναι ξεκαθαρα το οπως περσυ δεν νομιζω να μας κοντραρει κανεις στα ντερμπι. Με τα πουλμαν θα συνεχισουμε να εχουμε θεμα. Οταν μπει και ο παιχταρας ο Γιατζισι θα λυθει και αυτο.
Πρεπει να παραδεχτω οτι δεν βλεπω ελληνικες ομαδες να παιζουν παρα μονο τυχαια ισως δω τα στιγμιοτυπα την επομενη μερα.
Ετσι λοιπον ειδα και τα στιγμιοτυπα του χθεσινου αγωνα.Ολοκληρωμενη αποψη δεν μπορω να εχω απλα μου κανει τρομερη ετνυπωση οτι κανενας δεν σημειωνει το γεγονος οτι και τα 3 γκολ προηλθαν απο λαθη των παικτων της μπραγκα.
Κανενα απο τα 3 γκολ δεν ειναι αποτελεσμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Ειναι αποτελεσμα τσαφ αντπαλων και πιεσης στην αμυνα τους.
Επισης αν παρατηρησα σωστα η μπραγκα ηταν αυτη που ειχε πιο ξεκαθαρες φασεις για γκολ μεσα απο built up play,δημιουργια,συνδυασμους και αυτοματισμους.Ηξεραν πως να παιξουν,ηξεραν που ειναι οι συμπαικτες,ηξεραν τι κινηση θα κανουν,εκαναν καθετες μπαλιες για να ανοιξουν την αμυνα.
Και μαλλον το προβλημα του ολυμπιακου και ειδικα στις κλειστες αμυνες ειναι οτι πασχει σε δημιουργικα χαφ και αυτοματισμους.
Ακομα και το γκολ της Κυριακης απεναντι στον Ατρομητο,το πρωτο,η μπαλια του πιτσιρικα γινεται τυχαια.
Ξαναλεω οτι δεν εχω δει και δεν βλεπω ολοκληρα ματς και ισως να κανω λαθος αλλα θεωρω οτι τα στιγμιοτυπα αποτυπωνουν τις πιο σημαντικες ευκαιριες του ματς.