troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.865
- Πόντοι
- 5.506
το πιστευωθα ανακαμψω
το πιστευωθα ανακαμψω
αδυνατισε λιγο τυπε αμα γραψει και κανα καψουροτραγουδο να δεις θα βρηκε γκομεναΟ Βασκος ηταν και ειναι προπονηταρας.
Ο χοντρός παραμενει οπως ητανε, επισης. Χοντρος...
Καλησπερα ΚΥΡΙΕ Αθηναιε!θα ανακαμψω
ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΡΛΑ τα σεβη μουΚαλησπερα ΚΥΡΙΕ Αθηναιε!
Ναι. Καντα ομως σε κλειστες αμυνες. Αυτες δεν πανε να δημιουργησουν και εσυ κοιτας να κλεψεις. ΕΣΥ πας να το κανεις αυτο και αυτες σε παρακολουθουν.ρε συ αυτο λεω....ειναι συγχρονο μοντελο ποδοσφαιρου αυτο.
αλλο αν εμας μας αρεσει ο καραπιαλης,ο μαγος και ο φορτουνης
Οχι δεν ειναι.ρε συ αυτο λεω....ειναι συγχρονο μοντελο ποδοσφαιρου αυτο.
αλλο αν εμας μας αρεσει ο καραπιαλης,ο μαγος και ο φορτουνης
σωστο...αλλα αυτο θα ερθει με τον καιρο....σεπτεμβρης ειναι ακομαΟχι δεν ειναι.
Δεν μπορεις να πιεζεις 90 λεπτα.
Πρεπει να εχεις αυτοματισμους και δημιουργια και να ξερεις τι θα κανεις την μπαλα οταν την εχεις στα ποδια σου.
Ο Ολυμπιακος εχθες πιεζει ενα 10λεπτο και βαζει 2 γκολ απο κλεψιμο.Δεν μπορει να το κανει σε ολο τον αγωνα αυτο και ιδιαιτερα σε ομαδες με πολυ καλυτερη φυσικη κατασταση.
δεν με ενδιαφερει καθολου ο παναιτωλικος....ο ολυμπιακος ειναι ομαδα του πειραια και της ευρωπηςΝαι. Καντα ομως σε κλειστες αμυνες. Αυτες δεν πανε να δημιουργησουν και εσυ κοιτας να κλεψεις. ΕΣΥ πας να το κανεις αυτο και αυτες σε παρακολουθουν.
Δεν μου λες, ετσι εκλεβες μπαλες και απο τον Παναιτωλικο στο Φαληρο για να βγεις σε κενους χωρους με τρεις παιχτες; Απο ποιους τις εκλεβες; Γιατι δεν παιζανε να κάνουν παιχνιδι, εσενα περίμεναν.
Η μπραγκα εχει 4-5 ευκαιριες να σκοραρει.σωστο...αλλα αυτο θα ερθει με τον καιρο....σεπτεμβρης ειναι ακομα
η μπραγκα ετσι ειναι αηητητοι απο ελληνικες ομαδες....ετσι απο τον θρυλο τρωει 3Η μπραγκα εχει 4-5 ευκαιριες να σκοραρει.
Ολες ειναι απο δημιουργια.
Καμια απο κλεψιμο και αντεπιθεση.
Εχουν την μπαλα και ξερουν τι να κανουν.
Πες τα αδελφέ με τους κωλομπαραδεςη μπραγκα ετσι ειναι αηητητοι απο ελληνικες ομαδες....ετσι απο τον θρυλο τρωει 3
παμε παρακατω
Να πατε οπου θετε...η μπραγκα ετσι ειναι αηητητοι απο ελληνικες ομαδες....ετσι απο τον θρυλο τρωει 3
παμε παρακατω
Καλα, κατσε μην σου κανει καμια τετοια λαχταρα ο φευγατος και σου ταμπουρωθει την Κυριακη και βλεπουμε για την Ευρώπη.δεν με ενδιαφερει καθολου ο παναιτωλικος....ο ολυμπιακος ειναι ομαδα του πειραια και της ευρωπης
θα ερθω και εγωΝα πατε οπου θετε...
εχουμε χρεος να τον αναστησουμε....Καλα, κατσε μην σου κανει καμια τετοια λαχταρα ο φευγατος και σου ταμπουρωθει την Κυριακη και βλεπουμε για την Ευρώπη.
Εγω ειμαι αλλης σχολης και αποψης.εχουμε χρεος να τον αναστησουμε....
εμενα 29\5 αλλαξαν τα στανταρ μου....Εγω ειμαι αλλης σχολης και αποψης.
ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ!!!
Αλλα δεν το βλεπω.
Τα ιδια λενε και οι μπασκετικοι βαζελοι. Αντίπαλος τους πλεον η Ρεαλ και δεν τους νοιαζουν τα σουπερ καπ και τέτοιου ειδους ασημικα.εμενα 29\5 αλλαξαν τα στανταρ μου....
παιζω μπαλα φτυνω νανους
δεν ειμαστε το ιδιο μεγεθος ρε ζεμπου, μην μου κανεις πλακα τωρα....οι λαγοι το λενε απο κομπλεξΤα ιδια λενε και οι μπασκετικοι βαζελοι. Αντίπαλος τους πλεον η Ρεαλ και δεν τους νοιαζουν τα σουπερ καπ και τέτοιου ειδους ασημικα.
Ελα μολις φανε τη ψωλια, ομως, να παμε να τους γλεντηοσυμε μαζι που θα τους έχει μπει το καλαμι που ανεβηκαν στον κωλο.
Στον δικο μας ομως να μην μπει. Να ανέβουμε αλλα μην το παρουμε και μεσα μας, αδερφε.
Τεσπα.δεν ειμαστε το ιδιο μεγεθος ρε ζεμπου, μην μου κανεις πλακα τωρα....οι λαγοι το λενε απο κομπλεξ