Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ας έρθει ο κοντός και βλέπουμε. Οι άλλες θέσεις προφανώς θα καλυφθούν από δανεικούς της Φορεστ και καναν ελευθερο συνταξιουχο. Και Γενάρη κλασσικά τους αλλάζουμε όλους και ξεκινάμε αντεπίθεση με το νεο προπονητη.
Η ερωτηση ειναι συγκεκριμενη...αμα εκλεινε το ροστερ με τον Ποντενσε η ομαδα ειναι χειροτερη απο περυσι οσον αφορα τα ονοματα τουλαχιστον ναι ή οχι;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.643
Πόντοι
2.306
Η ερωτηση ειναι συγκεκριμενη...αμα εκλεινε το ροστερ με τον Ποντενσε η ομαδα ειναι χειροτερη απο περυσι οσον αφορα τα ονοματα τουλαχιστον ναι ή οχι;
Σαφέστατα. Πολύ υποδεέστερη ποιοτικά.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.649
Πόντοι
2.536
Εννοείται Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Κωστούλας πρέπει να έχουν ενεργότατο ρόλο φέτος.
Διαφορετικά, τι να κάνω το ευρωπαϊκά στους μικρούς, τις β ομάδες και όλα αυτά;

Τώρα βγήκε ότι ο Ναμπι Κεϊτά της Βέρντερ (πρώην Λίβερπουλ) μένει ελεύθερος. Το βλέπω να ακούγεται προς τα μέρη μας

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.425
Πόντοι
206
Πάντως με Βέλντε, Τσικίνιο, Ποντένσε, Ζέλσον, Στάμενιτς, Μουζακίτη, Παπακανέλλο, Μπίελ νομίζω ότι έχουμε καλά χαφ.
Είναι και οι Ροντινέι - Κοστίνια που αν και δεξιά μπακ, μπορεί να μπουν μαζί. Ένας μπακ, ένας χαφ να καλύψουν την πλευρά.
Άμυντικό νομίζω θέλουμε

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.649
Πόντοι
2.536
Πάντως με Βέλντε, Τσικίνιο, Ποντένσε, Ζέλσον, Στάμενιτς, Μουζακίτη, Παπακανέλλο, Μπίελ νομίζω ότι έχουμε καλά χαφ.
Είναι και οι Ροντινέι - Κοστίνια που αν και δεξιά μπακ, μπορεί να μπουν μαζί. Ένας μπακ, ένας χαφ να καλύψουν την πλευρά.
Άμυντικό νομίζω θέλουμε
Έχουμε τον μπιανκον που είναι εσωτερική μεταγραφή... Ψηλός στόπερ που παίζει και εξαρι

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Άμυντικό νομίζω θέλουμε
Γιατι μας τα χαλας τωρα!!!Αμυντικο εχουμε τον Κουρτιδη!!!Ουτε αμυντικο θελουμε!!!

Βασικα ουτε τον Ποντενσε θελουμε!Μπορουμε να φερουμε τον Λεμονιδη απο τα πιτσιρικια....παιζει και ο Ροντινει εκει!!!

Γαματα ειμαστε!!!:rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.249
Πόντοι
5.006
Το φορ
Γιατι μας τα χαλας τωρα!!!Αμυντικο εχουμε τον Κουρτιδη!!!Ουτε αμυντικο θελουμε!!!

Βασικα ουτε τον Ποντενσε θελουμε!Μπορουμε να φερουμε τον Λεμονιδη απο τα πιτσιρικια....παιζει και ο Ροντινει εκει!!!

Γαματα ειμαστε!!!:rockon:
Μλκ :tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Πάντως κάτι δεν πάει καλά.

Τόσο καιρό κάνουμε υπομονή για τον Όρτα και μόλις τα βρίσκουμε στο οικονομικό αποφασίζουμε ότι τελικά δεν τον θέλουμε και τα ρίχνουμε και στον προπονητή.

Παράλογα πράγματα.

:dunno:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Ά ρε Μπακούλα.

Ξεμυάλισες ... τον προπονητή μας.

:tooth:

La1.jpg

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.000
Πόντοι
2.606
Πάντως κάτι δεν πάει καλά.

Τόσο καιρό κάνουμε υπομονή για τον Όρτα και μόλις τα βρίσκουμε στο οικονομικό αποφασίζουμε ότι τελικά δεν τον θέλουμε και τα ρίχνουμε και στον προπονητή.

Παράλογα πράγματα.

:dunno:
το οτι γραφεται δεν σημαινει κι οτι υφισταται

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.000
Πόντοι
2.606

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.249
Πόντοι
5.006
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Πιρόλα, Αποστολόπουλος, Στάμενιτς, Έσε, Τσικίνιο, Μαρτίνς, Μασούρας, Κωστούλας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Α ειρωνευεστε τοση ωρα....αντε γαμηθειτε πηρα μια τρομαρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι τσιμπησες σημερα;
Ρύζι κοτόπουλο γαλοπούλα σαλάτα ταλαγανι καρπούζι

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Θα το δείξει mega?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Διαφορετικά, τι να κάνω το ευρωπαϊκά στους μικρούς, τις β ομάδες και όλα αυτά;

Τώρα βγήκε ότι ο Ναμπι Κεϊτά της Βέρντερ (πρώην Λίβερπουλ) μένει ελεύθερος. Το βλέπω να ακούγεται προς τα μέρη μας
Κοιταξε. Οντως Ορτα ξανα βρισκεις. Ισως αφου δεν τελειωσε η μεταγραφη μεχρι πριν δεκα μερες του Ορτα και ισως να σου εκαστσε καποια καλη περίπτωση (ακουγεται για Ντιμπαλα αλλα πρεπει να πληρωθει η Ρομα εκτος απο το συμβολαιο το υψηλό του παιχτη) Ισως να εκατσε κάποια περίπτωση ελευθερου. Και σου λεει ο χοντρος, Βασκε μου και Ποντενσε και Ορτα και στοπερ που ισως χρεισστει να πληρωσω, και 10,500 που εχω δωσει μεχρι τώρα, έχοντας πάρει μονο τρια πισω από πωλήσεις, δεν βγαίνω. Γιατι και εγω θελω να κάνω και το κομματι μου. Διάλεξε να βρουμε μεση λυση και αν επιμενεις να καλυφθει και η θεση του κεντροου θα βρουμε καποιον ελευθερο να σου κανει. Και διαλέγει ο Βασκος Ποντενσε.

Και μενει, ετσι διάβασα εγω τωρα αυτος που γράφεις ο Κειτα ελευθερος. Εκ πρωτης οψεως μοιαζει να εινσι η καλη λυση και χωρις χρημσ. Αλλα υπάρχει ένα ζητημα. θεμα... Δηλαδη ενσς παιχτης που εκανε μανουρα γιατι δεν θα ξενικαγε βασικος στην Βερντερ. Τα καλα του Χαμες. Και θα ακκουστει για εμάς και θα τον παρει ο χοντρος: Ειναι να γελαει κανεις, που ελεγε κσι ο συγχωρεμενος ο Συρίγος.

Τελευταία τροποποίηση:

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.649
Πόντοι
2.536
Κοιταξε. Οντως Ορτα ξανα βρισκεις. Ισως αφου δεν τελειωσε η μεταγραφη μεχρι πριν δεκα μερες του Ορτα και ισως να σου εκαστσε καποια καλη περίπτωση (ακουγεται για Ντιμπαλα αλλα πρεπει να πληρωθει η Ρομα εκτος απο το συμβολαιο το υψηλό του παιχτη) Ισως να εκατσε κάποια περίπτωση ελευθερου. Και σου λεει ο χοντρος, Βασκε μου και Ποντενσε και Ορτα και στοπερ που ισως χρεισστει να πληρωσω, και 10,500 που εχω δωσει μεχρι τώρα, έχοντας πάρει μονο τρια πισω από πωλήσεις, δεν βγαίνω. Γιατι και εγω θελω να κάνω και το κομματι μου. Διάλεξε να βρουμε μεση λυση και αν επιμενεις να καλυφθει και η θεση του κεντροου θα βρουμε καποιον ελευθερο να σου κανει. Και διαλέγει ο Βασκος Ποντενσε.

Και μενει, ετσι διάβασα εγω τωρα αυτος που γράφεις ο Κειτα ελευθερος. Εκ πρωτης οψεως μοιαζει να εινσι η καλη λυση και χωρις χρημσ. Αλλα υπάρχει ένα ζητημα. θεμα... Δηλαδη ενσς παιχτης που εκανε μανουρα γιατι δεν θα ξενικαγε βασικος στην Βερντερ. Τα καλα του Χαμες. Και θα ακκουστει για εμάς και θα τον παρει ο χοντρος: Ειναι ναγεκαει κανεις, που ελεγε κσι ο συγχωρεμενος ο Συρίγος.
Ο Κεϊτά αν είναι υγιής (δύσκολο) και καλά στα μυαλά του (ακόμα πιο δύσκολο) είναι 3 επίπεδα πάνω από τον Μαντυ Καμαρά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom