Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.193
Πόντοι
6.256
Προσωπικά προτιμώ τους μικρούς από έναν Πορτογάλο της σειράς, χωρίς μετά πολιτική αξία
Α τωρα εγινε Πορτογαλος της σειρας ο Ορτα;Ο Μαρινακης εισαι τυπε και προτιμας να παιζουν αβγαλτα πιτσιρικια στην ομαδα σου;Θα παρεις ποσοστα απο τις πωλησεις;

jason155

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Κριτικές
37
Like
5.745
Πόντοι
5.631
Οπως ολα δειχνουν παμε για μονο μια αγορα παιχτη(κοντος).

Ειτε στο κεντρο θα μεινουμε με τους μικρους ειτε θα ψαχτουν για καποιον ελευθερο. Αν κινηθουν για παιχτη προβλεπω Reus η Muniain για να ειναι το και καλα μπαμ του καλοκαιριου, που ειναι και 10ρια που δεν εχουμε κανεναν στο ροστερ(Μπιελ θα παρει πουλο πιστευω δανεικος).

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.193
Πόντοι
6.256
Οπως ολα δειχνουν παμε για μονο μια αγορα παιχτη(κοντος).

Ειτε στο κεντρο θα μεινουμε με τους μικρους ειτε θα ψαχτουν για καποιον ελευθερο. Αν κινηθουν για παιχτη προβλεπω Reus η Muniain για να ειναι το και καλα μπαμ του καλοκαιριου, που ειναι και 10ρια που δεν εχουμε κανεναν στο ροστερ(Μπιελ θα παρει πουλο πιστευω δανεικος).
Καλα και τον Ποντενσε μην τον εχεις πολυ σιγουρο...ειναι και πολυ καλος ο Μαρτινς στη προετοιμασια κριμα δεν ειναι να μην παιξει;:tooth:

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
167
Like
32.753
Πόντοι
32.548
Ο Μαρινάκης αγοράζει κι άλλη ομάδα στην Ιταλία

εχει απλωθεί επικίνδυνα

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.142
Πόντοι
2.536
Α τωρα εγινε Πορτογαλος της σειρας ο Ορτα;Ο Μαρινακης εισαι τυπε και προτιμας να παιζουν αβγαλτα πιτσιρικια στην ομαδα σου;Θα παρεις ποσοστα απο τις πωλησεις;
Έχει πει κανείς ότι είναι παιχταρας; Δεν είμαι ο Μαρινάκης, αλλά προτιμώ να μπει ο Μουζακίτης και να χάσω 4-5 ματς φέτος παρά ο αναπληρωματικός της 4ης ομάδας της Πορτογαλίας.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.193
Πόντοι
6.256
Έχει πει κανείς ότι είναι παιχταρας; Δεν είμαι ο Μαρινάκης, αλλά προτιμώ να μπει ο Μουζακίτης και να χάσω 4-5 ματς φέτος παρά ο αναπληρωματικός της 4ης ομάδας της Πορτογαλίας.
Το τι προτιμας εσυ ή εγω εχει ελαχιστη σημασια.....σημασια εχει οτι ο προπονητης σου ηθελε να ανεωθουν τα συμβολαια των Ελ Καυλι,Ποντενσε,Φορτουνη,Αναπληρωματικου της 4ης της Πορτογαλιας και Καρμο.

Και ο Χοντρος εχει ανανεωσει μεχρι τωρα μονο του Ελ Καυλι....και γαμω τις στηριξεις σε εναν προπονητη που σου εφερε το Κονφερενς με μια διαλυμενη ομαδα.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.142
Πόντοι
2.536
Το τι προτιμας εσυ ή εγω εχει ελαχιστη σημασια.....σημασια εχει οτι ο προπονητης σου ηθελε να ανεωθουν τα συμβολαια των Ελ Καυλι,Ποντενσε,Φορτουνη,Αναπληρωματικου της 4ης της Πορτογαλιας και Καρμο.

Και ο Χοντρος εχει ανανεωσει μεχρι τωρα μονο του Ελ Καυλι....και γαμω τις στηριξεις σε εναν προπονητη που σου εφερε το Κονφερενς με μια διαλυμενη ομαδα.
Αυτά ήθελε ο προπονητής βάση ρεπορτάζ. Ο καρμο όμως δεν θέλει τι να κάνουμε;
Ο φορτουνης ήθελε τρελά λεφτά που δεν έχουν λογική. Για τους άλλους 3 συμφωνώ αν και για Ορτα δεν καίγομαι. Δεν είναι κάποιος βασικός μας

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.193
Πόντοι
6.256
Αυτά ήθελε ο προπονητής βάση ρεπορτάζ. Ο καρμο όμως δεν θέλει τι να κάνουμε;
Ο φορτουνης ήθελε τρελά λεφτά που δεν έχουν λογική. Για τους άλλους 3 συμφωνώ αν και για Ορτα δεν καίγομαι. Δεν είναι κάποιος βασικός μας
Ναι δεν ηθελε ο Καρμο οσο βεβαια δεν τα βρισκαμε με Πορτο ηθελε αλλα μολις τα βρηκαμε δεν ηθελε...ο Φορτουνης ζηταγε τρελα λεφτα.Ο Ορτα δεν θελει ξαφνικα ο Μεντιλιμπαρ ενω μεχρι τωρα ηθελε...

Για τον Ποντενσε κατι θα βρουμε να φταιει για να το πιστεψεις και αυτο...

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.443
Πόντοι
206
Εννοείται Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Κωστούλας πρέπει να έχουν ενεργότατο ρόλο φέτος.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.789
Πόντοι
46.423
Η αλήθεια είναι ότι ο Ποντένσε είναι πιο αναγκαίος από τον Όρτα.

Ίσως κάτι άλλο να έχει στο μυαλό του ο Μεντί.

Κάποιον ελεύθερο Ισπανό.

Ίσως να υπάρχει άλλη καλύτερη λύση στη θέση του Όρτα.

Υπάρχουν και τα 3 πιτσιρίκια στα χαφ που πρέπει να πάρουν χρόνο φέτος.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Ας έρθει ο κοντός και βλέπουμε. Οι άλλες θέσεις προφανώς θα καλυφθούν από δανεικούς της Φορεστ και καναν ελευθερο συνταξιουχο. Και Γενάρη κλασσικά τους αλλάζουμε όλους και ξεκινάμε αντεπίθεση με το νεο προπονητη.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.706
Πόντοι
2.606
θελω να μπω νημα γαυρου και τρομαζω μην μουρθει στη μουρη ψωλη σλιμ σαντι παφ νταντι πως τον ελενε αυτον

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.193
Πόντοι
6.256
Ας έρθει ο κοντός και βλέπουμε. Οι άλλες θέσεις προφανώς θα καλυφθούν από δανεικούς της Φορεστ και καναν ελευθερο συνταξιουχο. Και Γενάρη κλασσικά τους αλλάζουμε όλους και ξεκινάμε αντεπίθεση με το νεο προπονητη.
Η ερωτηση ειναι συγκεκριμενη...αμα εκλεινε το ροστερ με τον Ποντενσε η ομαδα ειναι χειροτερη απο περυσι οσον αφορα τα ονοματα τουλαχιστον ναι ή οχι;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Η ερωτηση ειναι συγκεκριμενη...αμα εκλεινε το ροστερ με τον Ποντενσε η ομαδα ειναι χειροτερη απο περυσι οσον αφορα τα ονοματα τουλαχιστον ναι ή οχι;
Σαφέστατα. Πολύ υποδεέστερη ποιοτικά.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.142
Πόντοι
2.536
Εννοείται Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Κωστούλας πρέπει να έχουν ενεργότατο ρόλο φέτος.
Διαφορετικά, τι να κάνω το ευρωπαϊκά στους μικρούς, τις β ομάδες και όλα αυτά;

Τώρα βγήκε ότι ο Ναμπι Κεϊτά της Βέρντερ (πρώην Λίβερπουλ) μένει ελεύθερος. Το βλέπω να ακούγεται προς τα μέρη μας

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.443
Πόντοι
206
Πάντως με Βέλντε, Τσικίνιο, Ποντένσε, Ζέλσον, Στάμενιτς, Μουζακίτη, Παπακανέλλο, Μπίελ νομίζω ότι έχουμε καλά χαφ.
Είναι και οι Ροντινέι - Κοστίνια που αν και δεξιά μπακ, μπορεί να μπουν μαζί. Ένας μπακ, ένας χαφ να καλύψουν την πλευρά.
Άμυντικό νομίζω θέλουμε

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.142
Πόντοι
2.536
Πάντως με Βέλντε, Τσικίνιο, Ποντένσε, Ζέλσον, Στάμενιτς, Μουζακίτη, Παπακανέλλο, Μπίελ νομίζω ότι έχουμε καλά χαφ.
Είναι και οι Ροντινέι - Κοστίνια που αν και δεξιά μπακ, μπορεί να μπουν μαζί. Ένας μπακ, ένας χαφ να καλύψουν την πλευρά.
Άμυντικό νομίζω θέλουμε
Έχουμε τον μπιανκον που είναι εσωτερική μεταγραφή... Ψηλός στόπερ που παίζει και εξαρι

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.193
Πόντοι
6.256
Άμυντικό νομίζω θέλουμε
Γιατι μας τα χαλας τωρα!!!Αμυντικο εχουμε τον Κουρτιδη!!!Ουτε αμυντικο θελουμε!!!

Βασικα ουτε τον Ποντενσε θελουμε!Μπορουμε να φερουμε τον Λεμονιδη απο τα πιτσιρικια....παιζει και ο Ροντινει εκει!!!

Γαματα ειμαστε!!!:rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.299
Πόντοι
5.006
Το φορ
Γιατι μας τα χαλας τωρα!!!Αμυντικο εχουμε τον Κουρτιδη!!!Ουτε αμυντικο θελουμε!!!

Βασικα ουτε τον Ποντενσε θελουμε!Μπορουμε να φερουμε τον Λεμονιδη απο τα πιτσιρικια....παιζει και ο Ροντινει εκει!!!

Γαματα ειμαστε!!!:rockon:
Μλκ :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom