SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 11.142
- Πόντοι
- 2.536
Δεν κατάλαβες ότι ειρωνεύονται;Ρε μαλακα Καραπαπα εσυ εισαι;
Δεν κατάλαβες ότι ειρωνεύονται;Ρε μαλακα Καραπαπα εσυ εισαι;
Α ειρωνευεστε τοση ωρα....αντε γαμηθειτε πηρα μια τρομαρα.Δεν κατάλαβες ότι ειρωνεύονται;
Τι τσιμπησες σημερα;Το φορ
Μλκ
το οτι γραφεται δεν σημαινει κι οτι υφισταταιΠάντως κάτι δεν πάει καλά.
Τόσο καιρό κάνουμε υπομονή για τον Όρτα και μόλις τα βρίσκουμε στο οικονομικό αποφασίζουμε ότι τελικά δεν τον θέλουμε και τα ρίχνουμε και στον προπονητή.
Παράλογα πράγματα.
Ρύζι κοτόπουλο γαλοπούλα σαλάτα ταλαγανι καρπούζιΑ ειρωνευεστε τοση ωρα....αντε γαμηθειτε πηρα μια τρομαρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι τσιμπησες σημερα;
ΝαιΘα το δείξει mega?
Κοιταξε. Οντως Ορτα ξανα βρισκεις. Ισως αφου δεν τελειωσε η μεταγραφη μεχρι πριν δεκα μερες του Ορτα και ισως να σου εκαστσε καποια καλη περίπτωση (ακουγεται για Ντιμπαλα αλλα πρεπει να πληρωθει η Ρομα εκτος απο το συμβολαιο το υψηλό του παιχτη) Ισως να εκατσε κάποια περίπτωση ελευθερου. Και σου λεει ο χοντρος, Βασκε μου και Ποντενσε και Ορτα και στοπερ που ισως χρεισστει να πληρωσω, και 10,500 που εχω δωσει μεχρι τώρα, έχοντας πάρει μονο τρια πισω από πωλήσεις, δεν βγαίνω. Γιατι και εγω θελω να κάνω και το κομματι μου. Διάλεξε να βρουμε μεση λυση και αν επιμενεις να καλυφθει και η θεση του κεντροου θα βρουμε καποιον ελευθερο να σου κανει. Και διαλέγει ο Βασκος Ποντενσε.Διαφορετικά, τι να κάνω το ευρωπαϊκά στους μικρούς, τις β ομάδες και όλα αυτά;
Τώρα βγήκε ότι ο Ναμπι Κεϊτά της Βέρντερ (πρώην Λίβερπουλ) μένει ελεύθερος. Το βλέπω να ακούγεται προς τα μέρη μας
Ο Κεϊτά αν είναι υγιής (δύσκολο) και καλά στα μυαλά του (ακόμα πιο δύσκολο) είναι 3 επίπεδα πάνω από τον Μαντυ ΚαμαράΚοιταξε. Οντως Ορτα ξανα βρισκεις. Ισως αφου δεν τελειωσε η μεταγραφη μεχρι πριν δεκα μερες του Ορτα και ισως να σου εκαστσε καποια καλη περίπτωση (ακουγεται για Ντιμπαλα αλλα πρεπει να πληρωθει η Ρομα εκτος απο το συμβολαιο το υψηλό του παιχτη) Ισως να εκατσε κάποια περίπτωση ελευθερου. Και σου λεει ο χοντρος, Βασκε μου και Ποντενσε και Ορτα και στοπερ που ισως χρεισστει να πληρωσω, και 10,500 που εχω δωσει μεχρι τώρα, έχοντας πάρει μονο τρια πισω από πωλήσεις, δεν βγαίνω. Γιατι και εγω θελω να κάνω και το κομματι μου. Διάλεξε να βρουμε μεση λυση και αν επιμενεις να καλυφθει και η θεση του κεντροου θα βρουμε καποιον ελευθερο να σου κανει. Και διαλέγει ο Βασκος Ποντενσε.
Και μενει, ετσι διάβασα εγω τωρα αυτος που γράφεις ο Κειτα ελευθερος. Εκ πρωτης οψεως μοιαζει να εινσι η καλη λυση και χωρις χρημσ. Αλλα υπάρχει ένα ζητημα. θεμα... Δηλαδη ενσς παιχτης που εκανε μανουρα γιατι δεν θα ξενικαγε βασικος στην Βερντερ. Τα καλα του Χαμες. Και θα ακκουστει για εμάς και θα τον παρει ο χοντρος: Ειναι ναγεκαει κανεις, που ελεγε κσι ο συγχωρεμενος ο Συρίγος.
Αν κανει και ασχοληθει μαζι του ο μονος λογος εινσι οτι εινσι καλυτερη μετεγγραφή από του Ορτα.Ο Κεϊτά αν είναι υγιής (δύσκολο) και καλά στα μυαλά του (ακόμα πιο δύσκολο) είναι 3 επίπεδα πάνω από τον Μαντυ Καμαρά
Aν δεν την πέταγες πάλι την μαλάκια σου θα έσκαγες!!!!!!Το τι προτιμας εσυ ή εγω εχει ελαχιστη σημασια.....σημασια εχει οτι ο προπονητης σου ηθελε να ανεωθουν τα συμβολαια των Ελ Καυλι,Ποντενσε,Φορτουνη,Αναπληρωματικου της 4ης της Πορτογαλιας και Καρμο.
Και ο Χοντρος εχει ανανεωσει μεχρι τωρα μονο του Ελ Καυλι....και γαμω τις στηριξεις σε εναν προπονητη που σου εφερε το Κονφερενς με μια διαλυμενη ομαδα.
Ετσι μαν σωστά λεςΔεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουμε να κάνουμε ηχηρή μεταγραφή. Δηλαδή Χαμες, Μαρσέλο, Αφελαι δεν μας δίδαξαν τίποτα; Ηχηρή μεταγραφή δικαιολογείται μόνο στα στόπερ. Ο Ράμος θα ήταν ιδανικός παρά τα 38. Ο Πέπε που σταμάτησε στα 41 του ήταν βασικός στην Πορτογαλία και είχε πάγκο τον Καρμο. Να πάρω τον λιγοψυχο Ντιμπαλα , τον Μουνιαιν ή Ρόις που άμα κάνουν μισό σπριντ θα πάθουν τράβηγμα;
Ποιον Ντιμπαλα θα παρεις μωρε;Διαβαζεις τον σουρα παλι που πρεπει να εχει αδειασει οτι καβα υπαρχει στη γειτονια του!!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουμε να κάνουμε ηχηρή μεταγραφή. Δηλαδή Χαμες, Μαρσέλο, Αφελαι δεν μας δίδαξαν τίποτα; Ηχηρή μεταγραφή δικαιολογείται μόνο στα στόπερ. Ο Ράμος θα ήταν ιδανικός παρά τα 38. Ο Πέπε που σταμάτησε στα 41 του ήταν βασικός στην Πορτογαλία και είχε πάγκο τον Καρμο. Να πάρω τον λιγοψυχο Ντιμπαλα , τον Μουνιαιν ή Ρόις που άμα κάνουν μισό σπριντ θα πάθουν τράβηγμα;