Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
Λες να φέρει το Ράμος να απολαύσει τα μπουζουκια της παραλιακής ; Θέλω να ελπίζω οτι δεν θα δούμε καμία βόμβα κι οτι έχει βάλει μυαλό μετά το προπέρσινο κάζο που έπαθε με Βρσαλικο , Χαμες, Μαρσελο κλπ. Το μπατζετ μας ειναι πολυ σφιχτό και ακριβώς επειδή λείπουν βασικές θέσεις θα είναι αυτοκτονία να πετάμε λεφτά σε μαλακίες. Θα το συζηταγα (ισως) για τον Χουμελς αν δε βρεθει τιποτα καλυτερο και πρεπει να φαμε το Ντοη στη μαπα.
Ράμος, Χουμελς. Ειδικά ο πρώτος είναι αυτό που λέμε ακριβοί στο πίτουρο και φθηνοί στο αλεύρι.
Θα τα κάνει σκατα χοντρος για να έχει να λέει...

Στο τέλος μάντεψε ποιος θα την πληρώσει. Ο Βασικός.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Γελαω με τους κωλογαυρους που σοβαρα πιστευανε οτι ο Χονρος θα κρατουσε Φορτουνη,Ποντενσε,Ορτα,Ελ Καυλι και Καρμο....

Καλα για τη χαζοκοτα που θα τον χαλαγε να γυρναγε ο Φορτουνης τα εχουμε ξαναπει οτι απο τις πολλες μαλακιες στα νηματα των ψευτοσελεμπριτι και το λιγο που ειχε το εχει χασει εντελως.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Ράμος, Χουμελς. Ειδικά ο πρώτος είναι αυτό που λέμε ακριβοί στο πίτουρο και φθηνοί στο αλεύρι.
Θα τα κάνει σκατα χοντρος για να έχει να λέει...

Στο τέλος μάντεψε ποιος θα την πληρώσει. Ο Βασικός.
Δεν δυναται ο Χοντρος ρε μαλεα να παρει και Ποντενσε και Ορτα!!!Στα 100 χρονια της ομαδας δεν μπορει να δωσει γυρω στα 10 εκ για 2 παιχτες που ο προπονητης θεωρει απαραιτητους!!!

Κατα τα αλλα τα ειχαμε βρει με τη Πορτο για τον Καρμο στα 12εκ και ο παιχτης δεν ηθελε...φατε το σανο σας ελευθερα!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
Δεν δυναται ο Χοντρος ρε μαλεα να παρει και Ποντενσε και Ορτα!!!Στα 100 χρονια της ομαδας δεν μπορει να δωσει γυρω στα 10 εκ για 2 παιχτες που ο προπονητης θεωρει απαραιτητους!!!

Κατα τα αλλα τα ειχαμε βρει με τη Πορτο για τον Καρμο στα 12εκ και ο παιχτης δεν ηθελε...φατε το σανο σας ελευθερα!
Επειδη σιγουρα θα βσριεσσι να γυρισεις πισω, στο παραθέτω ο ίδιος τι εχω γραψει για την περίπτωση Καρμο.

Σου εχω ξανα πει δεν θα με βαζεις μεσα σε κουβεντες που δεν εχω υποστηριξει.

Τουρκος, δηλαδη μεγαλυτερος σανοπωλης δεν υπαρχει, λεει αυτο που μας λενε ηδη και οι δικοι μας. Αποδεχτηκε. Κατσε να πεσουν οι υπογραφες αναπροσαρμογης και μιλαμε. Μεχρι τοτε απλα εχουμε συμβολαιο με τον παιχτη για εναν ακομα χρονο.

Παμε μια δυνατα τωρα.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΣΙΠ ΤΣΙΠ ΤΣΑΠΡΡΡΡΡΡΡ

Τα βρηκαμε αραγε με την Πορτο; Και ο παιχτης ειπε δεν πατε να γαμηθειτε εγω θα μεινω εδω; Γιατι ο Πορτογαλος, τα λεει αλλιως. Ειχαμε, λεει προταση, αλλα οχι συμφωνια. ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

ΜΠΡΙ ΜΠΡΙ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.665
Πόντοι
2.536
Τώρα τι γίνεται; Παίρνουμε σίγουρα Ποντενσε βάση λογικής. Κάτι Dybala, Messi και σια τα ξεχνάμε. Αντί για 8αρι πάμε για στόπερ. Και στην θέση 8 θα παίζει ο τσικινιο και στο 10 βλέπω κανέναν μουνιαίν

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Επειδη σιγουρα θα βσριεσσι να γυρισεις πισω, στο παραθέτω ο ίδιος τι εχω γραψει για την περίπτωση Καρμο.

Σου εχω ξανα πει δεν θα με βαζεις μεσα σε κουβεντες που δεν εχω υποστηριξει.
Γιατι ρε μαλεα ειπα εγω για σενα για τον Καρμο;Γενικα μιλαω που πιστευανε τα προβατα οτι εμεις τα ειχαμε βρει με Πορτο για αγορα και μας πουλησε ο παιχτης.

Ειδικα με τον Ορτα ειναι να γελας!Μια μεταγραφη με ανωτερο κοστος 5εκ ευρω και ο Χοντρος το εχει κανει σηριαλ εδω και μηνες....πες ρε αρχιδι οτι δεν θελεις να δωσεις λεφτα και θα βαλεις τα πιτσιρικια μπας και μοσχοπουλησεις κανεναν και μην μας ζαλας τα αρκιντια!

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.665
Πόντοι
2.536
Γιατι ρε μαλεα ειπα εγω για σενα για τον Καρμο;Γενικα μιλαω που πιστευανε τα προβατα οτι εμεις τα ειχαμε βρει με Πορτο για αγορα και μας πουλησε ο παιχτης.

Ειδικα με τον Ορτα ειναι να γελας!Μια μεταγραφη με ανωτερο κοστος 5εκ ευρω και ο Χοντρος το εχει κανει σηριαλ εδω και μηνες....πες ρε αρχιδι οτι δεν θελεις να δωσεις λεφτα και θα βαλεις τα πιτσιρικια μπας και μοσχοπουλησεις κανεναν και μην μας ζαλας τα αρκιντια!
Προσωπικά προτιμώ τους μικρούς από έναν Πορτογάλο της σειράς, χωρίς μετά πολιτική αξία

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Προσωπικά προτιμώ τους μικρούς από έναν Πορτογάλο της σειράς, χωρίς μετά πολιτική αξία
Α τωρα εγινε Πορτογαλος της σειρας ο Ορτα;Ο Μαρινακης εισαι τυπε και προτιμας να παιζουν αβγαλτα πιτσιρικια στην ομαδα σου;Θα παρεις ποσοστα απο τις πωλησεις;

jason155

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Κριτικές
37
Like
5.337
Πόντοι
5.391
Οπως ολα δειχνουν παμε για μονο μια αγορα παιχτη(κοντος).

Ειτε στο κεντρο θα μεινουμε με τους μικρους ειτε θα ψαχτουν για καποιον ελευθερο. Αν κινηθουν για παιχτη προβλεπω Reus η Muniain για να ειναι το και καλα μπαμ του καλοκαιριου, που ειναι και 10ρια που δεν εχουμε κανεναν στο ροστερ(Μπιελ θα παρει πουλο πιστευω δανεικος).

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Οπως ολα δειχνουν παμε για μονο μια αγορα παιχτη(κοντος).

Ειτε στο κεντρο θα μεινουμε με τους μικρους ειτε θα ψαχτουν για καποιον ελευθερο. Αν κινηθουν για παιχτη προβλεπω Reus η Muniain για να ειναι το και καλα μπαμ του καλοκαιριου, που ειναι και 10ρια που δεν εχουμε κανεναν στο ροστερ(Μπιελ θα παρει πουλο πιστευω δανεικος).
Καλα και τον Ποντενσε μην τον εχεις πολυ σιγουρο...ειναι και πολυ καλος ο Μαρτινς στη προετοιμασια κριμα δεν ειναι να μην παιξει;:tooth:

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
150
Like
27.225
Πόντοι
31.348
Ο Μαρινάκης αγοράζει κι άλλη ομάδα στην Ιταλία

εχει απλωθεί επικίνδυνα

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.665
Πόντοι
2.536
Α τωρα εγινε Πορτογαλος της σειρας ο Ορτα;Ο Μαρινακης εισαι τυπε και προτιμας να παιζουν αβγαλτα πιτσιρικια στην ομαδα σου;Θα παρεις ποσοστα απο τις πωλησεις;
Έχει πει κανείς ότι είναι παιχταρας; Δεν είμαι ο Μαρινάκης, αλλά προτιμώ να μπει ο Μουζακίτης και να χάσω 4-5 ματς φέτος παρά ο αναπληρωματικός της 4ης ομάδας της Πορτογαλίας.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Έχει πει κανείς ότι είναι παιχταρας; Δεν είμαι ο Μαρινάκης, αλλά προτιμώ να μπει ο Μουζακίτης και να χάσω 4-5 ματς φέτος παρά ο αναπληρωματικός της 4ης ομάδας της Πορτογαλίας.
Το τι προτιμας εσυ ή εγω εχει ελαχιστη σημασια.....σημασια εχει οτι ο προπονητης σου ηθελε να ανεωθουν τα συμβολαια των Ελ Καυλι,Ποντενσε,Φορτουνη,Αναπληρωματικου της 4ης της Πορτογαλιας και Καρμο.

Και ο Χοντρος εχει ανανεωσει μεχρι τωρα μονο του Ελ Καυλι....και γαμω τις στηριξεις σε εναν προπονητη που σου εφερε το Κονφερενς με μια διαλυμενη ομαδα.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.665
Πόντοι
2.536
Το τι προτιμας εσυ ή εγω εχει ελαχιστη σημασια.....σημασια εχει οτι ο προπονητης σου ηθελε να ανεωθουν τα συμβολαια των Ελ Καυλι,Ποντενσε,Φορτουνη,Αναπληρωματικου της 4ης της Πορτογαλιας και Καρμο.

Και ο Χοντρος εχει ανανεωσει μεχρι τωρα μονο του Ελ Καυλι....και γαμω τις στηριξεις σε εναν προπονητη που σου εφερε το Κονφερενς με μια διαλυμενη ομαδα.
Αυτά ήθελε ο προπονητής βάση ρεπορτάζ. Ο καρμο όμως δεν θέλει τι να κάνουμε;
Ο φορτουνης ήθελε τρελά λεφτά που δεν έχουν λογική. Για τους άλλους 3 συμφωνώ αν και για Ορτα δεν καίγομαι. Δεν είναι κάποιος βασικός μας

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Αυτά ήθελε ο προπονητής βάση ρεπορτάζ. Ο καρμο όμως δεν θέλει τι να κάνουμε;
Ο φορτουνης ήθελε τρελά λεφτά που δεν έχουν λογική. Για τους άλλους 3 συμφωνώ αν και για Ορτα δεν καίγομαι. Δεν είναι κάποιος βασικός μας
Ναι δεν ηθελε ο Καρμο οσο βεβαια δεν τα βρισκαμε με Πορτο ηθελε αλλα μολις τα βρηκαμε δεν ηθελε...ο Φορτουνης ζηταγε τρελα λεφτα.Ο Ορτα δεν θελει ξαφνικα ο Μεντιλιμπαρ ενω μεχρι τωρα ηθελε...

Για τον Ποντενσε κατι θα βρουμε να φταιει για να το πιστεψεις και αυτο...

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.439
Πόντοι
206
Εννοείται Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Κωστούλας πρέπει να έχουν ενεργότατο ρόλο φέτος.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.873
Πόντοι
46.423
Η αλήθεια είναι ότι ο Ποντένσε είναι πιο αναγκαίος από τον Όρτα.

Ίσως κάτι άλλο να έχει στο μυαλό του ο Μεντί.

Κάποιον ελεύθερο Ισπανό.

Ίσως να υπάρχει άλλη καλύτερη λύση στη θέση του Όρτα.

Υπάρχουν και τα 3 πιτσιρίκια στα χαφ που πρέπει να πάρουν χρόνο φέτος.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Ας έρθει ο κοντός και βλέπουμε. Οι άλλες θέσεις προφανώς θα καλυφθούν από δανεικούς της Φορεστ και καναν ελευθερο συνταξιουχο. Και Γενάρη κλασσικά τους αλλάζουμε όλους και ξεκινάμε αντεπίθεση με το νεο προπονητη.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.043
Πόντοι
2.606
θελω να μπω νημα γαυρου και τρομαζω μην μουρθει στη μουρη ψωλη σλιμ σαντι παφ νταντι πως τον ελενε αυτον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom