You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.192
- Πόντοι
- 6.256
Μια χαρα μεταγραφες εκανε ο Χοντρος....απλα στην Νοτιγχαμ.Εμεις θα φαμε Πιρολα και Ρεντσο....
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.482
- Πόντοι
- 28.246
Για ξανα πεστο....Μια χαρα μεταγραφες εκανε ο Χοντρος....απλα στην Νοτιγχαμ.Εμεις θα φαμε Πιρολα και Ρεντσο....
Κάνα στόπερ ;Τι παιχτοιυρα ειναι ο Βελντε ρε πουστη μου. Μαζι με τον Μαρτινς γαμανε στα ακρα. Φερε μου και τον κοντο, χοντρε, να γινει του μουνιου το πανηγύρι!
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 11.142
- Πόντοι
- 2.536
Είχαν ακουστεί αρχές καλοκαιριού. Μαζί με Όλιβερ Τόρες που ευτυχώς πήγε ΜεξικόΕκτος απο Ντιμπαλα που τα γραφουν φιδεμπορες για τις προβολες, τα αλλα ονοματα που τα εχεις δει γραμμενα για τον Ολυμπιακό ρε φιλε:
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.299
- Πόντοι
- 5.006
Αφού χελ λέει ποιος βελντε όταν το πήραμεΤι παιχτοιυρα ειναι ο Βελντε ρε πουστη μου. Μαζι με τον Μαρτινς γαμανε στα ακρα. Φερε μου και τον κοντο, χοντρε, να γινει του μουνιου το πανηγύρι!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.482
- Πόντοι
- 28.246
Ψαχνετσι για βομβα ο χοντρος θα χαλασει τα λεφτα εκει. Μακαρι να διαψευστουμε και να φερει στοπερ της προκοπης. Αποψε πάντως δεν φταιει η θεση αλλα η λειτουργια στην αμυνα.Κάνα στόπερ ;
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.192
- Πόντοι
- 6.256
Φερτε να πιω να ξημερωθωωωωω πωπωπωπωωωωωωωωω τι σουρας ειναι αυτος!!!!Τι παιχτοιυρα ειναι ο Βελντε ρε πουστη μου. Μαζι με τον Μαρτινς γαμανε στα ακρα. Φερε μου και τον κοντο, χοντρε, να γινει του μουνιου το πανηγύρι!
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 11.142
- Πόντοι
- 2.536
Πωωω ρε φίλε that 70 show!!! Τι μου θύμησες....Φερτε να πιω να ξημερωθωωωωω πωπωπωπωωωωωωωωω τι σουρας ειναι αυτος!!!!
Εγώ βλέπω πέρασε η επίρεια από την στούκα στον τελικό του ΡετσουΨαχνετσι για βομβα ο χοντρος θα χαλασει τα λεφτα εκει. Μακαρι να διαψευστουμε και να φερει στοπερ της προκοπης. Αποψε πάντως δεν φταιει η θεση αλλα η λειτουργια στην αμυνα.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.482
- Πόντοι
- 28.246
Πες μας για τις μεταγραφες του χοντρου. Βελντε, Γιαρεμτσουκ, Πιρολα. Τις καλοκαιρινες σου βαζω μονο.Φερτε να πιω να ξημερωθωωωωω πωπωπωπωωωωωωωωω τι σουρας ειναι αυτος!!!!
Α, ξεχσσα... Δεν εβαλε γκολ ο Ουκρσνος και με τον Πιρολα φαγαμε τεσσερα.
Μηπως τελικα ηξερε τι εκανε η νοσηλεύτρια κσι σε κλειδωσε μεσα μεχρι να ερθουν ενισχυσεις να σου φορεσουν τον ζουρλομανδυα;
Τελευταία τροποποίηση:
Ψαχνετσι για βομβα ο χοντρος θα χαλασει τα λεφτα εκει. Μακαρι να διαψευστουμε και να φερει στοπερ της προκοπης. Αποψε πάντως δεν φταιει η θεση αλλα η λειτουργια στην αμυνα.
Δεν ξέρω αν θα την γλυτώσει φετοςΜια χαρα μεταγραφες εκανε ο Χοντρος....απλα στην Νοτιγχαμ.Εμεις θα φαμε Πιρολα και Ρεντσο....
Ο Ουκρανός έδειξε καλά στοιχεία ...βέβαια βρήκε άμυνα ολίγο παιδική χαρά.....σύντομα θα αρχίσει το παστελωμαΠες μας για τις μεταγραφες του χοντρου. Βελντε, Γιαρεμτσουκ, Πιρολα. Τις καλοκαιρινες σου βαζω μονο.
Α, ξεχσσα... Δεν εβαλε γκολ ο Ουκρσνος και με τον Πιρολσ φαγαμε τεσσερα.
Μηπως τελικα ηξερε τι εκανε η νοσηλεύτρια κσι σε κλειδωσε μεσα μεχρι νσ ερθουν ενισχυσεις να σου οπρασοιυν τον ζουρλομανδυα;
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.710
- Πόντοι
- 2.306
Ψυχραιμία αδέρφια. Μην τσακώνεστε.
Η αλήθεια ειναι οτι με ποντενσε και χωρίς στόπερ επιπέδου Κάρμο και πάνω θα γίνουμε πλούσιοι φέτος. Θα παίζουμε το μισθό μας κάθε βδομάδα σε g/g και over 3,5 .
Η αλήθεια ειναι οτι με ποντενσε και χωρίς στόπερ επιπέδου Κάρμο και πάνω θα γίνουμε πλούσιοι φέτος. Θα παίζουμε το μισθό μας κάθε βδομάδα σε g/g και over 3,5 .
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.482
- Πόντοι
- 28.246
Και η δικια μας αμυνα παιδικη χαρα ητανε αποψε.Ο Ουκρανός έδειξε καλά στοιχεία ...βέβαια βρήκε άμυνα ολίγο παιδική χαρά.....σύντομα θα αρχίσει το παστελωμα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις